במקום תגובה לזה אולי זאת רק אני אבל - לקראת נישואין וזוגיות
ולזה אני איתך - לקראת נישואין וזוגיות
כן, אפשר להבין, שכשמישהו מתלהב ממך לפני שהוא מכיר אותך זה מוזר ואולי מרתיע.
אבל תקחי בחשבון
הוא כן מכיר אותך קצת - את לא סתם מישהי ברחוב. הוא יודע דבר או שניים על סולם הערכים שלך או על החברה שבה את חיה (צניעות, לדוגמה?); אם נניח הוא שמע אותך מדברת יש לו התרשמות מסוימת; אם הוא ראה אותך, זה גם משהו.
אולי זה בגלל שגבר הוא ממוקד מטרה, ואז הוא בוחר מישהי ומבחינתו היא מי שיש. וחלק מהבניה של הקשר מבחינת הגבר זה לחזר, ולתת, ולהראות שהוא בחר בך.
והמחשבה "הוא ככה עם כל בחורה?" היא בעצם לדחות את *הבחירה* שלו בך. זה בעצם לומר "אתה חושב שאתה בוחר בי, אבל לא, אני סתם עוד מישהי. וזה יכול להיות ממש הרסני. כי מבחינת הגבר, זה אני ואת. אין מישהי אחרת, אין "כל בחורה". הן היו, והוא אפילו זוכר מישהי, ואולי משווה, כי בכל זאת - הוא עדיין בתהליך של הבחירה בך, הוא עדיין לא הגיע לשלמות עם עצמו בנקודה הזאת. אבל לדחות את זה זה בעצם לומר "לא, אל תבחר בי". ואם הבחור מכבד אותך, ומכבד את הדחייה שלך, הוא עלול פשוט לקלוט שאין עם מי לדבר.
ולכן, בבקשה להבין שכך גבר *בונה* את הקשר (ולפעמים גם אשה). ולכן להתחיל להכנס לאמירה של "אתה לא באמת רוצה אותי, כי לפני חודשיים רצית מישהי אחרת" - זה פשוט הסתכלות לא נכונה על הסיפור.
ממש כיף לדעת שאנחנו מיוחדים, והחיוך שמחייכים אלינו הוא מיוחד בשבילנו ואף פעם לא היה מישהו כזה. ובגיל 20 זה גם קורה. אבל בחורה בת 27 שיוצאת עם מישהו ומצפה להיות הבחורה הראשונה שהוא יחייך אליה - זה קצת לא ריאלי.