הנני מתמודדת עם בעיה חמורה מאוד ולאחרונה שמעתי מעוד כמה שממש עוברות סבל ולא יודעות איך ומה לעשות במצבם הנוכחי.
מדובר על נשים שנישאו לבן זוג שהיה נראה להם כליל המעלות וקיוו לחיים טובים ומאושרים.
במציאות חייהם אינם חיים.
מדובר בבן זוג שהוא חייב להיות השולט בכל מצב.
ביקורתי על צעד ושעל.
הוא המחליט הבלעדי בבית
הן כספי הן רוחני הן מה שקשור אליה והן מה שקשור לבית ובהמשך לילדים.
הוא המחליט איפה נהי בשבת ומה נעשה בחג.
וכדי לצלוח את הנישואים הנשים נהיו בגדר מרצות וכל הזמן המחשבה שלהן איך לרצות את הבעל.מצד אחד כשהם טובים ועושים מה שמבקש כרובוט הוא עוזר ומסור אבל ברגע שיש להם דעה אחרת או רצון אחר הם משלמים ביוקר ולכן או שזה מתפוצץ ונפרדים אבל לא על זה אני באה אלא על המצב השני שכדי לשרוד מתפתח חוזה שקט בו הבעל הקובע והאשה מקבלת.
הבעל שולט והיא נכנעת.
ברגע שהיא מתחילה להיראות חזקה ולעמוד על שלה הוא נכנס לפחד שמא יאבד השליטה ומחזק עוד יותר את השליטה ואז הוא מתחיל עם סנקציות עונשים ונקמות.
ברגע שיש ילדים גם הם לצערינו נכנסים למעגל כי הוא צריך לשלוט גם עליהם ולכן ברגע שיש לילד דיעה אחרת משלו הוא מתחיל עם הילד וכך קורה שכל הבית חייב לקבל את מרותו ורק כך מפרנס ונמצא פה כאבא.
אצלי לצערי ממתי שהחלטתי עד כאן! כי הילדים כבר סבלו נורא ואני איבדתי כבר לגמרי את הרצונות והדעות שלי הוא התחיל להפעיל סנקציות שלא מביא כסף ולא מפרנס. אחכ אוכל לבד סעודות שבת ואז מאיים והסוף קשה לסיים לכתוב כי זה סיפור מורכב.
אנא לטובתי ולשכמותי תעלו את הנושא.
יועצים רגילים לא תמיד מבינים שהבעל מתעלל חזק פה. אנא תעזרו היכן יש אנשי מקצוע שמבינים
נשים מנסיון אנא שתפו.
אציין עוד מאפיינים בולטים של הבעל
כעסן אלים פיזית לילדים ואלים מילולית לי ולגדולים.
אשמח לרעיונות וטיפים