פחחחחח....golani
הוכחה מוחצת לכל דברי על החרדים...
מה עווובר????אביה =)
סתומים בשכל!!!
במקום לעשות שטויות וינסו להוציא דיבוקים, שילכו לפסיכיאטר, דחווווווווווף!!!!
חחח... שיהנו להם...לולה=]
אסור להם ללכת להצגות נורמליות, ומה שמותר לא מעניין.. אז הם מארגנים להם כאלה מעניינות

חחח זה מצחיק, אבל יש מצב שזה אמיתי.. שמעתי כבר על מקרים כאלה- רק שהצליחו להוציא את הדיבוק
רק חבל על הרב בצרי שיצא לא משהו (במילים עדינות) בכתבה הזו..
בעצם זה לא מצחיק, זה עצוב.golani
יש להעמיד לדין את עורכי האירוע הזה. הנזק שהם עשו לבחור הוא עצום, תדמיינו את עצמכם במקומו: מביאים אתכם מארץ זרה אתם מבולבלים ולא מבינים בדיוק מה רוצים ממכם ולפתע שמים אתכם באמצע אולם ענק אלפים מסתכלים וכולם צועקים עליכם. נזק עצום, עצום עד בלתי הפיך ר"ל.
אנשים- תחשבו לפני...הדר*
אני חושבת שזה ממש לא בסדר,!
זה לא אמור להתפרסם בכלל (כי זה סתם חילול ה')
ואם זה כבר התפרסם, מי שראה לא צריך להפיץ את הצחוק המגעיל הזה על החרדים ובמיוחד על הרב-
--איזה חילול ה'!!!!
(תראו איך אתם מגיבים ואז תנסו לדמיין איך מגיבים חילונים שקוראים את זה...ועוד עם התגובות שלכם...)
אולי נשמעתי מידי צדיקה, אבל זה היה לי לא נעים לקרוא את הזלזול שלכם ובכתבה בחרדים ..
ודרך אגב- אני לא חושבת שזה נורלמי וזה אבל למה בכלל להעלות א תהשרשור הזה?! (וגולני -סליחה, הכל פה בתור הערות בונות....)
תרגעו!!
(ולא, אני ממש לא חרדיה....)
בבהצלחה!!
wat?golani
אם הם מפרסמים את זה בקול גדול אז אין שום בעיה להפיץ את זה. הצביעות חוגגת, מה יקרה אם חילוני יראה את זה? הוא ידע את האמת. את האמת לא מסתירים.
גולני- what זה עם a... =]ה!2ה 2!2ה
אני לא מבינה על מה הלעג והקלס שלכם...בצי.ג
יש כזה גבר דיבוק, שנדבת רוח רפאים לנשמה של מישהו לא עלינו, ומוציאים אותו ממנו ע"י כל מיני דברים טובים שמי שהדיבוק נדבק בו מקבל אותם על עצמו.
למה אתם לועגים לזה?
עם מצלמות?וקהל אנשים?golani
"את האמת אל מסתירים"??הדר*
א. מי אמר שזוהי האמת?.??
ב. אני חושבת שבשביל להיות ישרים ולא להסתיר את האמת, לא צריך לצחוק על אנשים וסתם לפרסם דברים-( מישו שאל אותך -שהיית צריך לפרסם??!!) ובמיוחד לא לעשות דברים שעושים חילול ה'!!!!
ג. אני חושבת שזה לא בסדר שהם פרסמו את זה, אבל הם לא פרסמו את זה בתור צחוק ח"ו, אלא בתור משו שהם באמת מאמינים בו, ומה שהולך כאן בפורום זה ממש לא ככה..
(ד. אולי זה לא קשור ,אבל מפני השלום אפשר לשנות מן האמת, אז בוודאי שמותר פשוט לא לפרסם אותה!?)
מצטערת אם אני כותבת  מידי חד...
מי אמר שזוהי האמת? בוא נחשוב...golani
יש תמונות ועדויות אולי?  את רואה בעיה בזה שידעו את האמת על האירוע אני לא, זה ההבדל.
כן, יש בזה בעיה קטנה של כמה איסורים דאורייתאאלישע בן אבויה
בס"ד

"את ה' א-להיך תירא" - לרבות ת"ח.
כת מספרי לשון הרע לא מקבלת פני שכינה!
מי שסיפר דבר לפני שלושה אנשיםgolani
יוצא אותו דבר מגדר לשון הרע. ולא ביזיתי תלמידי חכמים, האירוע הזה מבחינתי הוא פשע בגלל הנזק שנעשה לבחור המסכן.
וואו, אתה ממש לא מבין בנושא, מה?אלישע בן אבויה
בס"ד

ההיתר בפני שלושה אנשים קיים רק בדברים כמו 'התארסתי' שהרבה פעמים אנשים לא רוצים שיפורסמו, אבל הם לא רעים.
ואתה ממש לא קורא את הקישור שהבאתי, מה?golani
אם חצרו של הרב קיימה ארוע המוני אז אין שום בעיה לפרסם, זה לא כמו אדם שספר משהו אישי . וחוץ מזה עד כמה שזכור לי מדובר בכל נושא שהאדם מסכים שיפרסמו, קשה לי להאמין שהם לא מסכימים לפרסם אירוע כזה...
זה לא משנה אם הוא מסכים, וגם אם הוא מתגאה בזהאלישע בן אבויה
בס"ד

למדת פעם חפץ חיים?
גולני- בעקבות איך שתיארתם את הבחורהדר*
= "מסכן""
 לאור התיאורים שלכם,- חשבתי שפספסתי משו בכתבה, אז חזרתי לקישור והסתכלתי בכתבה ולא ראיתי שום דבר שהוכיח לי את מה שאתה אומר על הבחור ה"מסכן"
שים לב מה כתבת ללא הוכחות (אני לפחות לא שמתי לב .)::

:"יש להעמיד לדין את עורכי האירוע הזה. הנזק שהם עשו לבחור הוא עצום, תדמיינו את עצמכם במקומו: מביאים אתכם מארץ זרה אתם מבולבלים ולא מבינים בדיוק מה רוצים ממכם ולפתע שמים אתכם באמצע אולם ענק אלפים מסתכלים וכולם צועקים עליכם. נזק עצום, עצום עד בלתי הפיך ר"ל"

ווואו!! איזה תיאורים קורעי לב!! מה עשית ממנו !!! בסה"כ בנאדם, שרק לךא גר בארץ!! איזה |"מסכן" איזה נזק עשו לו, שמו אותו בתוך אולם ענק... אלפים מסתכלים ...כולם צועקים.......
להירגע!!
הבחור הזה הוא אחראי על עצמו, ואם הוא רצה להיות שותף במעמד הזה- בעיה שלו!!
קראי את תגובתי למטה.golani
קראתי, ואני לא חושבת שהבחור חולה נפש!הדר*
למה שהוא יהיה חולה נפש??
ואם הוא כך- למה לא ציינו זאת?!!?

ועוד משו על הויכוח בין גולני לשמחה ואמונה-

שמחה ואמונה, את כתבת את זה::
התורה עולה הכל.. אם אתה צריך לעבור ניתוח רפואי והרב אמר לך לא לעבור את הניתוח למי תקשיב?
כמובן שלרב[אם אתה ירא שם כן?]
אותו דבר פה..
וגולני, השבת לה:
כמובן שלרופא

????????????????????
ב"ה שלא נתנסיתי ובעז"ה שלא אתנסה ושלא נדע..   אבל בעיקרון, אם רב אומר לך (תלוי מי וגם יותר פעם..) משו- תאמין!! כי הוא יודעי!! וזה מבחן של אמונת חכמים!! (לא יודעת מה היום, אבל פעם לפחות)..

וואי!אפשר לתקן
את פשוט צודקת!!

אני הייתי בשוק מהצורה של ההתייחסות שלכם לרב! אוקי, לר0ב! ורב עצום שאתם בכלל לא יכולים להבין את גדולתו!!

אני פשוט בשוק, יואו! איך אנשים קטנים כמוכם לעומת העוצמה של הרב יכולים לדבר ככה??
מה זה משנה אם הא חרדי או דתי לאומי?

תלמדו קצת דרך ארץ!

תזכרו דבר אחד.<אריאל>
אתם מדברים על הרב דוד בצרי. שאפילו הרבנים הציונים-דתיים מעריכים אותו כרב גדול, ובקיא בתורה ובקבלה.  -- אין לנו את הידע בתורה כדי לזלזל ולצחוק עליו או על מעשיו, לא אני ולא אתם בקיאים בתורה ובקבלה כמוהו, אז באמת מספיק...
היזהרו בכבוד חכמים.
אני מתייחס לעניין באוביקטיביותgolani
הוא רב, זה נכון, אבל בנושא הזה הוא טעה. לא מביאים חולה נפש מסכן מול המון אנשים שיסתכלו עליו ויצעקו עליו.
אממ..לא יודע אני צנוע בקטעים האלה.<אריאל>
אנחנו מדברים על אנשים עם ידע ברמות עצומות, בוא נסמוך עליהם שהם יודעים מה הם עושים. והם לא טועים. אם זה מעניין אותך שאל רב מהציונות הדתית מה הוא חושב על זה..(כיפה, שו"ת)

למה מי אתה שתכתוב ככה- "בעניין הזה הוא טעה"??אפשר לתקן
מי אתה- ביחסית אליו, אין כאן כוונה לפגועאפשר לתקן
מסכימה לגמרי עם אריאל!!בת מלך<=
עכשיו אגיד קבל עם ועדהgolani
גירוש "דיבוק" לעיני המצלמות וכשאלפי אנשים צופים  בסקרנות זה פשע! פשע שמי שעשו אותו צריכים לעמוד לדין!
עכשיו אתם יכולים להתחיל את הלינץ'...
קודם כל תודה לכל המסכימים איתי...הדר*
בהתחלה הייתי בשוק שאף אחד
אופס, סליחה... אל תתיחסו, אני אכתובהדר*
עכשיו את מה שרציתי לכתוב...
בטעות נשלח..
גולני, אני513 לולה וכולם!!הדר*
מראש אני מתנצלת- אם טעיתי באיזו עובדה או משו שכתבתי- יכולהיות שאני לא בדיוק מתמצאת בפרטים -וסליחה אם אני סתם משמיצה...אבל לא נראה לי....תקנו אותי אם כן...

ואני לא רוצה לפגוע באף אחד- אז למרות הכתיבה שאולי לא יפה- אל תקחו אישי בקשה...

גולני, סליחה שאני ככה "תוקפת" אבל:
קודם כל-
"גירוש "דיבוק" לעיני המצלמות"-
א. אאני לא מאמינה כ"כ שזה היה ככה...
ב. כמו שכתבתי-"הם לא פרסמו את זה בתור צחוק ח"ו, אלא בתור משו שהם באמת מאמינים בו"- וכנראה שגם אם זה היה משו דומה- זה לא היה ממש כך אלא משו שכן יכול להתאפשר איכשהו בהגיון ובאמונות (וסה"כ ב"ה אמונתינו אמונותיהם..)

"וכשאלפי אנשים צופים  בסקרנות "- לא כזה טענה מצדיקה אבל גם ההגזמה שבדבריך לא נראית לי בממקום,וגם נראה לי שאף אחד לא הזמין אותם לצפות בסקרנות..
והכי צורם בדבריך:
זה פשע! פשע שמי שעשו אותו צריכים לעמוד לדין!-
א.מה פה הפשע?? מאיפה אתה לוקח את זה שמי שממנו ניסו להוציא את הדיבוק הוא סתם תמים ולא הבין מזה כלום??!!!
ב. אם אתה מעז להגיד על הרב שהוא עשה פשע ואותו צריך להעמיד לדין, אז אני חושבת שהפשע הוא לא פה...(וסליחה..)

"עכשיו אתם יכולים להתחיל את הלינץ'..."- לא הבנתי, אשמח לפירוש.

אז גולני וכל התומכים ..(אני513 ולולה..)- אלו דעותי, ואשמח לתגובות.

אולי..אבל מקודם התבטאת בצורה מגעילה ולא ראויהאורושקוש
לא משנה אם מה שהוא עשה נכון או לא-הוא רב!!!
בעיה שלך שאתה מדבר ככהאפשר לתקן
זה שריטה בנפש שלך בלבד!
תגיד מה שאלך.
אני מקוה שיום אחד תתפכח. זה מה שיש לי להגיד.
אני לא מצטרף ללינץ' אני פשוט ממשיך את דברי..<אריאל>
ש-א-ל  ר-ב.  (אני לא חושב שאני בקיא מספיק כדי לענות לך בנושאים האלה. זה עמוק מדי)
אני חושב שטעמי הרב הם עמוקים מדי, זכותך לחשוב הפוך, פשוט שאל רב שיסביר לך, ויפרט לך את טעמי הרב.
אתה יודע מה?..לא יודע אם אתה מכיר את הרב עמנואל תהילה, אבל הוא מאוד בקיא בקבלה, והוא שכן שלי... (תריץ עליו חיפוש בגוגל.. אם אתה לא...) אני אשאל אותו בהזדמנות. (וגם הוא חרדי..עדיף שלא תכליל אף פעם..זה פשוט אף פעם לא הולך. הכללה מעלה בי קונוטציה של נאציזם)

סליחה אם זה זה יצא קצת לינץ'.. אוהב אותך, הרי אתה אח שלי לא?.. 
אני מבינה שלא שמעתם על מקרי דיבוק בעבר אה?.שמחה ואמונה
כי אם כן הייתם שומעים בחיים לא הייתם מעיזים לדבר ככה.

ועוד איך ששמעתיgolani
לפני שאת שמעת - את יכולה להיות בטוחה.
צריך לשאול פסיכיאטר - לא רבgolani
דיבוק זה לכל היותר - מדרש, אז אפשר לגרש דיבוק - זה טוב ויפה. אבל כשאתה מביא בחור שהגיע (ככל הנראה לא מזמן) לארץ מברזיל, הוא מבולבל, לא מבין מה רוצים ממנו, ולפתע אלפי אנשים מתחילים לצעוק עליו דברים מוזרים - זה לא יכול לגרום נזק? באמצעות קבלה מטפלים רק כשזה לא בא על חשבון הטיפול הקונבנציונאלי.
אשכרה. הוא ממש מסכן.אביה =)
באמת ממש מסכן....
תחשבו עליו, רק הרגע הגיע לארץ מברזיל, ועושים ממנו קרקס!!!
מה מסכן? הוא לא הסכים??הדר*
אם הוא הסכים = בעיה שלו..
אולי הוא הסכים, אבל לא ברמה כזאת.אביה =)
מן הסתם

הוא חולה נפש!golani
ואם משוגע יבקש מאדם אחר לזרוק אותו מהגג אז זה "בעיה שלו"? תקראי ציטוט " אלא המשיכה להתבצר בגופו של הצעיר הברזילאי, הרועד כעלה נידף." ! איפה הרחמנות יהודים? ועוד אחד "הצעיר עצמו נצפה כשהוא רועד בכל חלקי גופו ופניו חיוורות." ! מעניין למה.
למה רב לא מבין?שמחה ואמונה
מילא אם זה לא היה רב גדול.. אבל בחייאת זה הרב בצרי מה נראה לך?..
הוא יודע מה הוא עושה וכנראה שהדיבוק הזה צריך את כל האנשים האלה... סמוך על ת"ח הוא מבין יותר מאיתנו זה בטוח..
את יודעת מתי עושים דבר כזה?golani
לא על חשבון טיפול רפואי רגיל. ואני מעריך את הרב בצרי אבל לעשות צעד כזה, לשים חולה נפש מול אלפי אנשים שצועקים עליו זה נור ואיום.
נו באמתשמחה ואמונה
התורה עולה הכל.. אם אתה צריך לעבור ניתוח רפואי והרב אמר לך לא לעבור את הניתוח למי תקשיב?
כמובן שלרב[אם אתה ירא שם כן?]
אותו דבר פה..
כמובן שלרופאgolani

כי הרופא מבין יותר מהרב?שמחה ואמונה
הרב מייצג את התורה.. והתורה מבינה הרבה יותר מהרופא
מכאן נובע
שמקשיבים לרב=)[כלל המעבר]
ברפואה כןgolani
את יודעת, לא סתם אין בעולם רק רבנים.
נכון. תפקיד הרופאים הוא לרפא את החוליםשמחה ואמונה
אבל כשמגיעים לניתוח רפואי, שיש איתו בעיה הלכתית ,הרבנים נכנסים לתמונה, ומי שקובע בשורה התחתונה זה הרב.
עכשיו הבנתי למה את מתכוונתgolani
ומה זה קושר לענייננו? אם רב יאמר לי שיש בניתוח בעיה הלכתית אז אני לא יעשה אותו (אם אצליח לעמוד בניסיון). אבל מה זה קשור לפה?

אמרת שזה עניין רפואי ושצריך לתת לרופאים להחליטשמחה ואמונה
אבל מה הרופאים מבינים בדיבוק בכלל? הרב יודע מה עושים עם זה הרבה יותר מהרופאים..
צריך ללת לרופאים להחליטgolani
האם על פי שיקולים רפואיים טיבעיים תהליך של הוצאת דיבוק (צעקות, אלפי צופים וכו') עלול לגרום נזק. לא שהרופאים יקבעו מה לעשות עם הדיבוק עצמו.
ואת זה הרב לא יודע?שמחה ואמונה
ונאמר והוא לא יודע, איך אתה יודע שהוא לא עשה את זה והרופאים אישרו?
כן, הרב לא יודע.golani
ואולי הוא כן ביקש אישור? כל התיקשורת החרדיים דיוחו על כל פרט ופרט ודווקא על בקשת אישור הם לא ידווחו? קשה לי להאמין...
זה שזה קשה להאמין לא אומר שזה לא נכון..שמחה ואמונה
חוץ מזה שהוא לא חייב את אישור הרופאים לענ"ד..
גם הרב בצרי יודע שדיבוק זה לכל היותר מדרש...<אריאל>
אבל הוא יוע גם עוד דברים נוסיפים, שאני ואתה לא יודעים. סמוך עליו.
אני מדבר מבחינה טיבעיתgolani
אם מבחינה פסיכיאטרית אדם לוקה בנפשו שאלפי אנשים צועקים עליו עלול להינזק אז לא עושים. חד וחלק.
מי אנחנו שנגיד את זה אה?שמחה ואמונה
מי אנחנו שנצא נגד הרב בצרי?.. אנחנו לא יכולים לומר דבר כזה.. סליחה באמת..
הרב בצרי יודע מה הוא עושה..
אם הרב מרדכי אליהו היה עושה את זה אני בטוחה שלא הייתה מוציא מילה מהפה...
הסברתי את שיטתיgolani
את בוחרת שלא לקרוא ולא להבין, זבש"ך. שבת שלום.
עוד לא מצאתי בכתבה שצוחקים עליו.פגזניקית גאה!
היא מדברת עלי.golaniאחרונה
גולני-צוויג^^
בושה לחלוטין
סתכל בחתימה שלך שאתה מנסה לחנך את העולם ותחשוב פעמיים לפני שתפרסם עוד שרשור כזה...

סורי על הבוטות ...  אני הזדעזעתי

מה אתה מנסה ?
להרבות זלזול?!  מחלוקת?!  לשה"ר?!

קראת -הצחיק אותך (שזה גם לא הכי לימוד זכות או עין טובה..)אל תנסה להחטיא הלאה...

מצטערת אם הגזמתי...לא יכולתי להתאפק
הי אפשר לתקן!הדר*
אני כמובן מסכימה עם דעותכם בקשר לשרשור, אבל גם  אם גולני טעה- תדברו  יפה!!
בהצלחה!!!

דעתי על האירועgolani
אך, סכיזופרניה היא מחלה ארורה.
מה זו סכיזופרניה.?...הדר*
מחלת נפש קשה ביותר.golani
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך