אני יודע שאם קראתם את הכותרת חשבתם שמדובר על שרשור שמיועד לנסיו"פ, אך טעיתם. מדובר בשרשור רציני ביותר, פשוט לא הצלחתי למצוא כותרת הולמת אז מילאתי את החלל הלבן במילים במקום בנקודות, היה נראה לי יותר מתאים...
בכל מקרה, רצוני לומר כמה דברים:
א. אוף....!!! לא מאמין שכבר סוף שנה...!!!
פשוט בשוק...!! איך הזמן עובר כ"כ מהר...?! זה לא הגיוני ולא הוגן...
נכון, אני יודע, השמיניסטים שנה שעברה הזהירו אותנו ואמרו לנו, אבל לא באמת חשבתי שזה נכון, לא באמת לקחתי עד הסוף ברצינות את מה שהם אמרו, אבל עכשיו מתחוור לי כמה שהם צדקו....אוף, למה תמיד אחרי שמאוחר מדי מבינים דברים...
ב. לא מאמין שפספתי את זה...!! הוא לא יכל לעדכן אותי בזמן...?! טוב, הוא שכח, הוא מצטער...לא היה לי לב ומצפון לצאת עליו, אבל זו פשוט באסה...כולה מה ביקשתי, עדכון מתי...לא מסובך...זה לא יפה בכלל...
(מדובר בפגישת מחזור שפספסתי...)
ג. אם אתם לא מבינים את זה, לא נורא. בנוגע לשרשור פריקה שכבר פתחתי פה בעבר, אני גאה בעצמי. אוף, לא יודע אם אפשר להגדיר את זה גאה בעצמי כי זה ברור מאליו וזה גם לא משהו שיש כ"כ מה להתגאות בו, אך אני מרגיש גאווה, תגידו מה שתגידו. והחמצוץ שניסה לרדת עליי על זה, שיקפוץ לי. פשוט חוצפה, איזו פעירות. אבל בסדר, שיהיה לו לבריאות, לי זה לא מזיז ההערה שלו.
ד. אחרון ודי, משהו שלמדתם השבת. זה יכול להיות גמרא/תנ"ך וכו'...וזה יכול להיות רעיון/מסר וכו'...אני למדתי על חשיבות של כל מילה ומילה וגם למדתי שכדאי לשאול לפני שעושים משהו. אה, וגם למדתי קצת ענווה, שכ"כ חסרה לי, מקווה שאקבל יותר ענווה, רק לא ע"י כאפות חזקות מדי, אתם יודעים. וגם חשבתי על איזה רעיון שחשבתי עליו כבר לפני כן, אבל התחדד לי מאוד בשבת, שכשעושים פעילות מסויימת וכולם משתתפים, זה ממש לא בזבוז זמן, וזה דווקא נותן ניצול מסויים יותר של הזמן מאשר פשוט סתם לשבת ולדבר, שאז זה לא מסודר ולא יוצאים עם משהו "ביד". זה גם חשוב, אך גם חשוב לעשות פעילות שתכל'ס תשפיע ואנשים יזרמו עם זה, רק שלא יהיה מצד אחד רציני מדי, ומצד שני שלא יהיה צחוקים מדי. כשצריך-צוחקים, וכשלא צריך-רציניים. (בלי ביקורת חלילה על ההתנהלות, רק רעיון על דברים שצריכים להיות, וזו הייתה דווקא דוגמא למשהו שהתנהל נכון וטוב. מי שהבין הבין, לא משנה)
זהו בערך...