ראיתי את הנאום גם של בנט וגם של נתניהו.
נתניהו לא הפסיק לתקוף ואמר כל כך הרבה שקרים שאני פשוט באמת ובתמים לא מבין איך אדם יכול להיות או כזה שקרן או כזה עיוור למציאות או כזה נוכל או איזה מחלה נפשית שאני לא יודע איך קוראים לה.
הוא אמר שהממשלה תקפיא התיישבות - שהוא מי שהתחיל עם כל ההקפאות.
הוא דיבר נגד עקירת יישובים כאשר הוא היה **בעד ההתנתקות ואוסלו*** ועוד דברים כידוע (חברון ועוד).
הוא דיבר שהוא נגד מדינה פלסטינית כאשר הוא זה שהמציא את המושג לפי מה שאני יודע ולא העיף את המושג בתקופת טראמפ שהיה אפשר לעשות מה שרוצים.
הוא אמר שהוא חזק בבטחון כאשר בתקופה שלו חמאס הגיע לאיפה שהגיע - בכל רגע נתון הוא יכול לפצוח במתקפה. וכמה שעות אחרי "הפסקת האש" "חוזרים לשגרה" עם אינספור ילדים ומבוגרים עם פוסט טראומה לכנראה כל החיים ועוד הרבה מאד בעיות (זה בטחון????!!!!!????!!!! ויש עוד הרבה שאפשר להאריך כאן)
הוא אמר שהוא טוב בכלכלה כאשר מחירי הדיור בתקופתו עלו כפול 2 ובלתי אפשרי כמעט לזוג צעיר בלי תמיכה לקנות בית.
כל כך הרבה שקרים.
וכל מה שאני כותב זה בתור "סתם אדם", בטח מישהו עם יותר ניסיון, ידע והבנה בתחום יכול למצוא עוד הרבה.
איך אדם יכול לשקר במצח נחושה ו"בבטחון" על כל כך הרבה דברים אני פשוט לא מצליח להבין. מה כולם סתומים שם בכנסת (כל מי שלכאורה תומך בו)? מה זה הדבר הזה?