כמו כן היא תמיד מוצאת לנכון לציין איזה יופי זה שאני כלה נחמדה כי כל החברות שלה קיבלו כלות מגעילות. הבעיה שהיא לא מפסיקה להגיד את זה וזה כבר נהיה מעיק ברמות שאמרתי לה פעם אחת "למה את אומרת את זה כל הזמן? את מפחדת שזה ישתנה? הכל טוב אין סיבה שנריב" . אבל זה לא עזר והיא ממשיכה לחזור על זה.
היא גם לפעמים זורקת לי יציאות באין כניסה חסרות טקט ומעליבות, לא בכוונה ואני מתעלמת אפילו שהיא לא חושבת שאמרה משהו לא בסדר. אבל כשהיא אומרת דברים שאין סיבה שיפגעו בי, דווקא אז היא שואלת "זה בסדר שאמרתי? נפגעת? בטוח?" והיא יכולה במשך 10 דקות רק לברר שלא נפגעתי. וזה גם כמובן, מעיק.
גם נראה לי שהיא סוג של מצפה שנהיה חברות וננהל שיחות מסוימות שאני ממששש לא בנויה להן!! לא מרגישה בנוח איתה והיא מנסה לכפות עליי חברות וקשר מסוים שככה היא מדמיינת שיהיה כיף..זה שאני נחמדה וזורמת לא אומר שאני מעוניינת להיות חברה שלה ולהכנס לנושאים מסוימים.
/>אני בן אדם של שלום ומשתדלת להיות סבלנית, על כן אני סופגת את החפירות הבלתי פוסקות שלה שוב ושוב ושוב. בשבת האחרונה ניסיתי להראות ביתר תקיפות חוסר עניין והיא קלטה אחרי חצי שעה בערך ואני הרגשתי לא נעים כשהרגשתי שהיא קלטה שהיא חופרת לי.
אני נשמעת ביץ' אני בטוחה, אבל וואי כל כך מיציתי את השיחות איתה. אני שמחה שהיא נמצאת ועל הנתינה והאנרגיות שהיא מביאה ואין לי בעיה עם הנוכחות שלה , אני רק שונאת שהיא תופסת אותי לשיחות וזה קורה כל הזמן. ממש ממש ממשששש מיציתי ואני בשבתות ממש בורחת ממנה כדי שלא תתפוס אותי לשיחות, אם אחד מהילדים שלה לא איתנו ביחד בשיחה אז אלו פשוט רגעים שאני מתכווצת מבפנים זזה באי נוחות ובא לי פשוט שהאדמה תבלע אותי.
אולי למישהי יש עצה טובה עבורי..? תודה!!