מה אתם אומרים?החיים מאושרים

אני בשנת בת מצוות לי ספציפית היה אבל יש לי מלאהה חברות שעוד לא היה להם קיצור יש לי חברות לא הכי דוסיות בא נגיד את זה ככה קיצור ובריקודים לא תמיד יש מחיצה עכשיו אני בת שממש אוהבת לירקוד יש בנות שהם יותר דוסיות מימני והם לא רוקדות בכלל ואם כן אז לא איפה שכולם וזה...

קיצור מה אתם אומרים??!?!

אני רוצה לציין שאם תשאלו את חברות שלי אז הם יגידו שאני ממש מרימה את האווירה (פשוט רוב החברות שלי הם הבכורות והם לא היו בהרבה חתונות אירועים...ולי יש אחיות גדולות יחסית)  

ואני לא רוצה להעליב אותה שאני לא רוקדת ובוא זה הרבה בנות שרוקדות ביחד ואין בנים שיושבים ומסתכלים עלינו וברור שאם אחד הדודים של חברות שלי ירקוד אז אני ירקוד אבל כאילו כשזה רק אנחנו החברות?!?!

(אני לא רציתי להשווציץ פשוט ככה בנות אומרות)

שאלה טובה. תתייעצי עם רבהיום הוא היום
כל הכבוד...!!רובין

לפי דעתי, אל תרקדי.

את בעצמך אומרת שאת דוסית ויש לך חברות יותר דוסיות ממך שלא רוקדות.

וגם יש לך חברות שלא רוקדות, אין סיבה שהיא תיעלב...

ואם כן, את יכולה להסביר לה בפשטות למה את לא רוקדת, יש אפילו סיכוי שישימו מחיצה...

בקיצור, לפי דעתי אם תשאלי רב זה מה שהוא יגיד, בכל מקרה תשאלי רב ותעשי מה שהוא יגיד.

שכוייח...!!

תבקשו מחיצות..הפילוסופית

כאילו אם זה חשוב לכן תבקשו... לפי מה שאני חושבת אמור להיות בכל אולם נורמאלי מחיצות למשפחות דתיות ולא נראלי יהיה בעיה להוציא לכן... לרוב כשמבקשים מהאמא היא מתחשבת או בגלל שהיא מבינה שזה חשוב או כי פשוט לא נעים לה להגיד לא.. אני באופן אישי כשלא היו מחיצות ביקשתי מהאמא לשים וכשכל רגע העיפו אותה פשוט הבנות שהיה חשוב להן הפסיקו לרקוד... (לפחות בכיתה שלי אבל הבנות שלא אכפת להם לרקוד בלי מחיצות לרוב יהיו החברות של הבת מצווה שלא שמה מחיצות כי הדוסות מתחברות בעיקר לדוסות... אבל יכול להיות שזה רק בכיתה שלי...) כאילו לי באופן אישי לא נעים שבנים בוהים בי כשאני רוקדת במיוחד שהם מעיפים את המחיצה כל פעם... 

נכון לגמרי...!רובין

ואגב, אני אריאלניק בנשמה, אבל בסיטואציה מסויימת כשהייתי עם עוד שני חבר'ה מהישיבה איתי, דווקא הבנות הורידו את המחיצות...

בסדר, לפחות בריקודים הם החזירו...

קצת שכל בקודקוד...

אבל טוב, לא היה לי סיכוי, היינו מיעוט נגד כ"כ הרבה, אשמתם. לצערינו זה המצב שהם נמצאים בו, בעז"ה שיחזרו בתשובה במהרה...

וזה הכי אבסורד שנותנים לבנים להעיף מחיצה, אבל בסדר, מי אני שידבר, אני עפר ואפר מתחת לרבנים האלו שהוציאו את המחיצה, אחרי שהתעמקו בסוגייה ההלכתית הכבדת משקל הזאת והכריעו כדעת המקלים. אה, אופס, זה אסור לכל הדעות. אה, הם מצאו את הרב נוח שמייקל שהתיר את זה כי ה"מציאות השתנתה", בלי ביסוס הלכתי וכנגד כל גדולי הרבנים שהוא עפר ואפר לעומתם. אבל אם זה ישקיט את המצפון שלהם והם יאמינו לעצמם שזה לפי ההלכה-שיהיה להם לבריאות. אבל הכי גרוע פה, שהם גם משתמשים בנשים בשביל הנהנתנות שלהם. ואז, כשרוצים לשים מחיצה אז הם טוענים: "לא, אם תשים מחיצה זה יגרום לכך שהבנות יהפכו לאובייקט מיני. אה, ואם תצפה בהן ותסתכל עליהן אז לא...? לשמור על ההלכה זה לחשוב כחול...? לאן הגענו...? כאילו, מי ששומר על גדרי הצניעות וההלכה הוא פרוץ, ומי שלא הוא צנוע....בושה וחרפה לאן עקמימות המחשבה יכולה להגיע.

...לראות בטוב
קרה לי גם כמה וכמה פעמים... אני לא רוקדת במקומות כאלו.
גם בבת מצווה של בת דודה שלי היתה מחיצה אבל הצד של הבנות היה באמצע🤦‍♀️ ולא, לא רקדתי...
אני מאוד אוהבת לרקוד, במיוחד לשמח חברות שלי,
אבל ברגע שזה עובר על העקרונות שלי, אני לא אעשה את זה...
ממליצה לך גם, לשמור על ההלכה- על העקרונות שלך, גם אם זה קשה, וזה קשה...
אם שואלות אותך למה את לא רוקדת, את יכולה להסבר להן, בנעימות,
אבל הן לא אמורות להיעלב מזה,
אם הן רוצות ש"תרימי להן את האווירה" אבל המצב לא מאפשר לך את זה, אז הן יבינו.. ואולי אפילו ישנו קצת, יוסיפו מחיצה לפחות לחלק מהריקודים, אם הן באמת רוצות את זה...

בהצלחה(:
תודהההחיים מאושריםאחרונה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך