ויש לי בעיה בקטע של היתמכרויות אי אוהבת אלכוהול זה לא סוד אמא שלי נילחצה שאני יהיה אלכוהליסטית ובנתיים החזקתי את עצמי בל עכשיו אני לא יודעת איך אני יצליח עם כל החופש גם לא לעשן לא אלכוהול ולא אינטרנט מיהו יכול לעזור לי?????![]()
![]()
![]()
![]()
ויש לי בעיה בקטע של היתמכרויות אי אוהבת אלכוהול זה לא סוד אמא שלי נילחצה שאני יהיה אלכוהליסטית ובנתיים החזקתי את עצמי בל עכשיו אני לא יודעת איך אני יצליח עם כל החופש גם לא לעשן לא אלכוהול ולא אינטרנט מיהו יכול לעזור לי?????![]()
![]()
![]()
![]()
אני חושבת שהסביבה זה אחד הדברים שהכי שומרים ומחזקים אותך, אם את רוצה נגיד להפסיק עם אלכוהול תקיפי את עצמך בסביבה שלא שותה ולא מעודדת שתיה, זה יעזור לך להפסיק עם האלכוהול ולמצוא דברים אחרים כתחליף.
בהצלחה ענקית!
אני היחידה מהחברות שלי ששותה וגם אז ל כזה הרבה מפחדת שזה יוגבר בחופש
אני חולה על הריח של זהה
אממ האמת נראלי הכי טוב זה להבין למה את שותה, מה השתיה נותנת לך ואז פשוט למצוא לזה תחליפים שאין בעיה איתם שיתנו לך אותה הרגשה ...
מקווה שעזרתי![]()
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים