טוב שאלתי בפורום טיולים ואני רואה שהם לא עונים אז אשאל כאןסודי ביותר

דוד שלי גרגורי בלטורו 75 ב550 שקל(לא יודע איך) עכשיו הוא קנה במידה שקטנה עליו הוא הציע לי לקנות אותו ב550 אנ י בהתחלה הייתי בטוח שכן אם הוא יהיה לי נוח והכל אבל כמה חברה קצת בילבלו אותי שלא שווה לא כל כך הבנתי למה אבל אמרתי אני אשאל עוד אז מה אומרים?

וואלה זה טיל של מחירמשקפת
אני ההיתי מתלבט בגלל הגודל (75 גדול מדי לטעמי 65הרבה יותר מתאים) אבל אם התיק חדש ובמצב טוב ומדתת אותו גם עם משקל והוא נוח לך והגודל לא מפריע לך אז לך על זה אחלה דיל
הוא לא הלך איתו אף פעם הוא חדש דנדש והוא גם יהיה לפנימיהסודי ביותר

ככה שהגודל נראה לי בסדר כי צריך משהו כזה לפנימיה

אהלן,אודה ה' בכל לבב

באמת טיל של מחיר, לדעתי תקפוץ על המציאה הזו.

אתה יודע איזה מידה התרמיל?
ואגב זה, אתה בעל מסת גוף? גדולה? קטנה?

דגם הבלטורו ללא ספק שווה 550 ש"ח, זה אחד הדגמים היותר חיות של גרגורי.

(אע"פ שאני מעדיף את Osprey)

לגבי הפנימייה לדעתי 75L זה לגמרי פצצה (אולי ממש קצת גדול), אך קח בחשבון שזה תלוי בבן אדם, כמות בימים בישיבה וכו'...

לי ספיציפית יש את Osprey Xenith 75L, והוא משמש אותי מעולה ועם נוחות מקסימלית.

יאללה, תן בראש!

(אגב תיקים, אם אתם מחפשים תיק טיולים ליום\שניים\שלושה, אני ממליץ על Osprey Escapist 32 - קניתי אותו אתמול וזה חיה של תיק במחיר לא יקר בכלל! [כ-650 ש"ח בארץ, ו-320 ש"ח בחו"ל], התיק עם הרבה פיצ'רים ונוח בטירוף)

32 לא נראלי מספיקמשקפת
לטיול של שלושה ימים אחי
זה משתנה בן אדם לאדם יש לי חבר שלוקח תיק של 65 ל3 ימים והואסודי ביותר

סוחב הכל על הגב אבל באמת את כל הבית ויש כאלה כמוני שליומיים יוצאים עם 40 וגם לוקחים קצת דברים מיותרים 

אני גם דיי ככה לטיול של 4 ימיםמשקפת
לקחתי תיק של 45 ליטר והיה לי מקום לכול מה שההיתי צריך כולל אוהל שקש וכו..
אצלי ככל הנראה כן,אודה ה' בכל לבב

יש לי שק"ש של Deuter ממש ממש קטן, ובכללי ציוד קומפקטי.
(לדוג' - כף+סכין+מזלג בכלי אחד, שלוקר מים של Osprey שמתאים לתא השלוקר בתרמיל, כירת עכביש וכו'...)

טוב אז דוד שלי הביא לי את התיק למדוד וכאלה ויש לי כמה שאלותסודי ביותר
עבר עריכה על ידי סודי ביותר בתאריך י"ח בתמוז תשפ"א 10:45

האם האלה שאמורות להיות על המותניים אמורות להיות קצת מעל קצת מתחת בול על המותן כי אני יודע שזה משתנה בן תיק לתיק ואני רוצה לדעת מי יודע

גיליתי שהוא הצליח לקנות את התיק בכל כך זול כי גם לא הביאו לו את התיק שמתפצל עכשיו אשמח לדעת מה אומרים חשוב או לא 

וגם אין לו את הרשת הזאת מקדימה (אבל זה נראה לי שבגלל שזה הגרסה החדשה לא אמור להיות כי יש תא במקום)

מה אומרים

אז ככה.אודה ה' בכל לבב

ברמה העקרונית התרמיל צריך להיות מתאים לגודל הפיזי שלך, אם אתה גדול אז M/L ואם אתה יותר קטן אז S/M.

במידה והרצועות מותניים גדולות עליך, אתה יכול להוריד מעט את הכתפיות (ככל הנראה יש אופציה כזאת בתרמיל מקצועי), וע"י כך הרצועות יהיו יותר קרובות לכתפיות ובכך יותר קטנות.

אשמח שתסביר לי מה זה התיק שמתפצל, מאיפה הוא מתפצל? האם זה מתוך התרמיל? החלק העליון של התרמיל?

(אם תוכל לשלוח תמונה אז זה יהיה בכלל מובן)

הרשת מקדימה נמצאת רק בגרסה החדשה יותר של הדגם, וככל הנראה לך יש את הישנה ולפיכך התרמיל גם יותר זול.

אוקי הרצועות טיפה מעל המותן אבל זה נוח ולכן אני בסדר כרגעסודי ביותראחרונה

ההתלבטות שלי היא לעתיד אני בן 14.5 ואני בחצי שנה האחרונה גבהתי איזה 6 סנטימטר ולכן אני מתלבט לעתיד כי כאילו יכול להיות שעוד חצי שנה כבר לא יהיה טוב

ובקשר לתיק שמתפצל זה בתוך התא הענק אפשר לנתק ולהוציא תיק קטן מצרף סרטון שגרגורי עשו על התיק ובדקה 1:20 רואים על מהאני מדבר ואין את התיק זה לא מוריד מהנפח זה פשוט בלעדיו

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך