היא תכנס עם שישה ילדים לדוגמא, היא תלבש ככה, הוא יעמוד ליד... כאלו ומוציאים בהגרלה שמות ומשבצים אותם בתיאורים בסיפור?
למישהו יש את הסיפור הזה??

איני יודע מה חשב מושיקו באותו ערב: על מה שעבר עליו ב- 10 שנים.
אני יודע שלי היה קשה להירדם....
(כנראה התפספס להם ה-י')
תדברי איתי אם לא תמצאי, ננסה להשיג..
אעדכנך בע"התדמייני מפגש כזה עוד ארבעים שנה שימי מקום לדמויות לפי מספר הילדים בכיתה ותקציני כדי שיהיה מצחיק...
מעתיקה לך מה שחברה שלי שלחה לי, זה מזמן אז היה לה את זה רק מצולם (הקלדתי ושיניתי טיפה פרטים)
הנכן מוזמנות למפגש
מחזור ד'
בשעה 17:00 אצל דודה של ****
בואו בשמחה!
ילדים עד גיל 3
"ברור ש**** מארגנת, אצל דודה\סבתא\אחיינית. מתוך ה-27 באות רק **, וזה נראה כמו גן חיות. **** מתקשרת כל חמש דק' להגיד שהיא לא מביאה שום בקבוקים ומבררת מה יש בתפריט כדי לדעת אם להביא אוכל מהבית. **** מגיעה 4\3 שעה לפני הזמן, היא מורה מוסמכת בצופיה ומדי פעם מחליפה את המנהלת\יועצת. היא לוקחת מטאטא ומתחילה לנקות (הילדים כבר ישנים בבית)
**** מגיעה בדיוק בזמן. יש לה כבר MP משוכלל והיא שומעת שירים. איך שהיא מגיעה היא רואה ספר בצד בצד ומתחילה לקרוא, ומדי פעם מציצה לראות מי הגיעה.
**** מגיעה מתנשפת כולה ושואלת אם היא איחרה ואז נזכרת שהיא כמעט ראשונה, היא מגיעה מתמנון מהקנייה השבועית והגרביים עדיין מתאימות לחצאית.
רואים הר המורניק באוטו של 5 אנשים ורואים מהחלונות לפחות 7 ראשים. **** יורדת עם הילדים, מושיבה אותם בצד עם פליימוביל והולכת לערוך את השולחנות.
****עם מטפחת עד התקרה נחתה הרגע מביקור אצל הדודה מצרפת. היא מביאה חבילות מלאות פנקייקים\ופל בלגי עם סירופ מיוחד שהמציאה. **** מגיעה, מסדרת את השוונצים והמטפחת מול המראה. לכל הילדים שלה יש חולצה משפחתית כדי שיזהו אותם בין כולם (אבל ממילא מזהים אותם בגלל הארנקים התלויים של תיקי ירושלים). *** מגיעה ישר מקריית יובל והיא ממש רעיה בישראל. הילדים שלה מגיעים לאט לאט מצופיה ומורשה והיא מזכירה לכולם שעוד מעט שקיעה.
**** מגיעה ומושיבה את כולם לראות אסי וטוביה. היא מוכרת דיסקים וחולצות של ערוץ מאיר לילדים וליד צמידים כתומים ודגלי ישראל. **** מגיעה באמצע לדבר בטלפון עם **** ששומרת על הילדים. היא מוציאה מאווררים ומעמידה אותם בארבע הפינות של החדר. **** מגיעה, לוקחת פנקייקים של **** וסיר קוסקוס ושמה את הילדים לאכול ולזלול בשקט. היא מתיישבת כדי לקרוא את הבדיחה היומית.
**** מגיעה בטרמפ ממאחז "עורי ציון" עם חצאית ארוכה ומטפחת פשוטה. היא שולחת הודעה ליוסף בנה שיאכיל את הכבשה תמימה. **** מגיעה עם מזדה 2032, בגדים ממותגים, חצאית אמצע וסנדלים, והבת שלה הקטנה עם קרוקס ורוד פיצי (עליהם **** ממש תתלהב כשתגיע) **** עדיין אולפניסטית של עטרת רחל, מטפחות מעוצבות, והיא מדברת עם *** אם היא צריכה מורה חדשה למחול, ומחזיקה לבנה ברקאי את היד..
**** נכנסת, ואת זה אף אחד לא יכול לפספס. היא מתחבקת עם כולם ומתקשרת לבעלה לומר שהכל בסדר.
**** נכנסת עם תמונה של בעלה והילדים וכבר מצאה איזה שיטה איך לתפוס את הטישואים, ותוך כדי היא מדברת בפלאפון עם תלמיד מפוקפק.
**** נכנסת עם כלב מתוק (****בורחת לאמריקה בצרחות) היחידה שבאה עם פעילות (חוץ מדבר תורה של ****) שהמציאה בדרך, היא גרה בסביבה ועדיין מאחרת!!! (נס שהמורה **** לא פה)
**** מגיעה אחרונה עם הבת שלה ****, שיש לה נעלי בובה קטנות בצבע סגול ו-**** כל שניה מחבקת ומנשקת אותה אותה "פוצ'י פוצ'י ****)"
....
הזמן בו התאספו כולם היה- 23:34 !!!!!!
מחזור ד- זה לא מצחיק!!!!
תגיעו בזמן!
...
תכל'ס, הכי טוב זה ליצור כזה משלכן.. כי כמו שאת רואה הכל פה כמעט מבוסס על בדיחות פנימיות...
גם ההזמנה "למסיבה" מבוססת על משהו שמאפיין את הכיתה שלהן- איחורים, וגם התוכן עצמו על כל בת..
אם צריך עוד משהו, אז בכיף..
בהצלחה(:

הרמוניהבכיף ממש:-* בהצלחה עם זה
בזכותך אני גם אשתמש בזה..
הרמוניהאחרונהזה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים