ואחיינים שלי מתוקים ונחמד להיות איתם
מצד שני- הם מרגישים יותר נעים לשלם, וזה גם לא סכום ענק..
ואני רק מידי פעם שומרת כשיש זמן, אחרת הם משלמים למישי אחרת
כדאי לסרב או לקחת וזהו?
בסופו של דבר זה אחותך ואת נהנית מזה אם את לא נהנית מזה תגידי שאת לא רוצה, אבל אל תבקשי כסף.
לבקש כסף ממשפחה לפי דעתי הורס את הקשר "ללא תנאים" שיש במשפחה, אם לא רוצים אז לו צריך אבל לקחת כסף זה רע לדעתי.
בכל זאת אני לא הייתי לוקח כי זה משפחה אבל אם הם הם נותנים את מסרבת ואז הם מתעקשים שתקחי אז תקחי
תקנה לי בזה מתנה 
אולי מהגיס לא נעים אבל בגלל שאת לא לוקחת אחותך מרגישה חופשי להתקשר יאללה בואי גם באמצע הלילה
כי היא יודעת שאת לא לקוחת ואת באמת נהנהת!!! וכיף לך!
ככה זה אצלי לפוחת... איפלו שאחיות שלי גרות באמת רוחק איזה שעה וחצי נסיעה ממנו , הם צריכות מתקשרות ואני באה וגם אם אחים שלי
יודעת שאם הייתי לוקחת הם לא היו מרגישם בנוח לבקש ממני כול הזמן חופשיי
ככה אצלנו לפוחת
![]()
אני בבייביסיטרים אצל אחים על תקן יום יומי, ואני לא מסכימה לשלם לי בשום אופן, אם הם כל כך נחמדים וטובים שיקנו לי מתנות או מזכרות מהטיולים/מסעדות שהם מבקרים בהם
זה נחמד.
אבל אם הם יתנו לי כסף אני ארגיש רע.
באמת בגיל הזה, כשיש כ"כ הרבה לימודים קשה למצוא זמן, אבל אם יש איזה פרוייקט במחשב של הרבה שעות, את יכולה לעשות אצלם בלילה...
לפני הבגרות במת' ביקשתי מאחותי לפנות לי את הדירה בלילה ולצאת עם בעלה לילה קסום
היא דווקא נהנתה מהעניין...
רק בעיה שיום אח"כ חברה שלה התקשרה אלי "הייתי שמחה שתציעי לי גם כאלו עסקאות חבילה..."
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים