ולהסביר מה קורה בסוף עם אביתר?
מה ההסכם ומה הולך שם כרגע?
ולהסביר מה קורה בסוף עם אביתר?
מה ההסכם ומה הולך שם כרגע?
בהתחלה הוצע מתווה כזה: תושבי אביתר יאלצו להתפנות מבתיהם, צהל יכנס למקום ובעזה בא' אלול תפתח שם ישיבה עם 3 משפחות( משפחות הרמי"ם). לתנועת נחלה ולתושבי אביתר היתה התלבטות קשה- האם ללכת על המתווה וזה אומר לסמוך על בנט שיבצע את מה שהוא הבטיח וכרגע אין לנו סמיכה עליו או להגיד אנחנו לא מסכמים למתווה וזה אומר שיהיה חלילה פינוי סופי.
היה רוב קולות שהחליט ללכת על המתווה. אז בני גנץ שינה את דעתו ואמר שהתושבים יתפנו צהל יכנס למקום, אבל אחרי שיבדקו האם השטח הזה באמת של יהודים אז יהיה שם ישיבה, שזה אומר עוד כמה חודשים(זה שוב לסמוך על אדם שמאלני).
כרגע הפשרה היא כזאת:
תושבי אביתר מתפנים מבתיהם השבוע, המבנים ישארו במקום שלהם וצהל יכנס למקום, תתחיל סריקה של המקום לראות שזה לא "חלילה" אדמות של ערבים ואז הישיבה תכנס ללמוד בעוד כמה חודשים.
כרגע צריך 2 דברים
1. הרבה הרבה תפילות שהאנשים הללו יתאפסו על עצם ואוטוטו נסדיר את הישוב ויהיה קידוש שם שמיים.
2. היום צריך הרבה הרבה נוכחות! אז כול מי שיכול ללכת לאביתר שילך!
ישר כוח ובעזה נעשה ונצליח!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים