כתבה מבישה על עכו חברה, שמבטאת את כל היחס הלקוי של השמאל והתקשורת על הפרעות ובכלל על היחסי יהודים ערבים בארץ הזאת.
תראו את הכתבה ואז תקראו את התגובה ותגידו מה אתם אומרים.
כתבה מבישה על עכו חברה, שמבטאת את כל היחס הלקוי של השמאל והתקשורת על הפרעות ובכלל על היחסי יהודים ערבים בארץ הזאת.
תראו את הכתבה ואז תקראו את התגובה ותגידו מה אתם אומרים.
למה לא? תראיין רק ערבים. הם הכי מסכנים. ולמה לא? תן להם לשכנע אותך (או שלפחות זה מה שאתה מראה כלפי חוץ) שהכול בגלל הקורונה. אתה באמת מטעה את את הציבור בענק. תתבייש. בין אם אתה באמת חושב ככה ובין אם לא, אתה פשוט מפגין התעלמות מוחלטת מכל המהומות ומכל הסבל שיהודים עברו בעכו וברחבי הארץ והכול למען זכויות הפרט של המיעוט גם אם הוא הורג אותך. מה שאתה עושה כשאתה גורם להם להיראות מסכנים כאילו בגלל הקורונה מתבסס על רחמנות על אויבים שחיים בתוכך ולמרות שהם פוגעים בך ובעצמם אתה תמשיך לחשוב שהם המסכנים ואני גם אגיד לך למה אתה חושב ככה. פשוט מאוד. אתה והעיוורים שאיתך ימסרו נפשם על הדו קיום וזה הערך הגדול ביותר שלכם. אתה בעצמך אמרת שהישראלים שוכחים מהר! אז אתה יכול להסביר לי איך בכל הארץ מתנהגים כאילו לא הייתה קורונה, ורק בעכו (ובשאר הערים המעורבות ואני יודע מה אני אומר, אני מיפו ולומד ברמלה) אנשים חוששים להידבק?! איך אתה חושב לראיין אותם בכלל? את אותם "מסכנים" שלפני שניה עשו לינץ" באח שלך! והם יודעים למה אנשים לא קונים אצלם וכבר לא באים לעכו וזו גם הסיבה שהם נרגעו עם הפרעות. אבל הם יודעים שאת השמאל אפשר לסובב כי הוא חולה דו קיום והם עובדים עליו ועליך בלי שום בעיה. המציאות לאט לאט מתפוצצת לכם ותתפוצץ לכם בפנים, ואולי אז סוף סוף תבינו. פשוט כתבה מגעילה ומזעזעת וכל יהודי צריך למחות נגדה.

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים