מתלבטת ממש ממש על התנדבות במד"א...תגל הארץ
החלטתי לשאול פה, אני מקווה שבעז"ה מהתשובות אני אקבל כיוונים נוספים לחשיבה ואולי זה מה שיעזור לי להחליט...
אני ממש מתלבטת אם להתנדב במד"א, מהבחינה של חשיפה למקרים קשים בגיל 15...
מה דעתכם?
מנסיון של חברותחצילוש
יש מקרים רבים של חוסר צניעות בין מתנדבים במד"א ועירוב גדול מאוד. חברות שלי עמדו בנסיונות לא פשוטים וכן בנסיונות של נהגי אמבולנס או חובשים לפגוע מינית. זה תלוי מאוד איפה, אבל כדאי לברר לגבי התחנה הספציפית עם אנשים שמכירים ואת סומכת עליהם, רצוי יראי שמים שיותר יבינו כמה זה מורכב לבחורה דתיה. בהצלחה!
בזכות מדא התחתנתי 😍פשוט אני..
אבל לא הייתי בן 15...
דיייישראלית2❤🇮🇱
ואיי איך נרשמים לשם?דחופפ

@אני ועצמי אני מההתחלה אמרתי שזה יכול לקרותת😏
פגשת את אשתך במדא?איזה מגניבסנובול

בזכות מד"א הוא היה מסוגל לפגוש את אשתו...הָיוֹ הָיָה

@פשוט אני.. רוצה לספר?

חלילה לי מלנצלשפשוט אני..אחרונה
מצטרפת לשאלהישראלית2❤🇮🇱
בתור מישי שהייתה עם אח שלה בבדיקת דם והתעלפה..כןכן🙈
אבל זה גם החלום שלי..מורכב🤭
היום התחלטתי קורססודי ביותר

ובקשר לשאלה נראה לי לא בעיה אבל תלוי באופי כי מדא מצד אחד לאסודי ביותר

מטומטמים הם לא שולחים על ההתחלה לזירות ארן אם יש ברירה וגם לא שולחים בשום מצב לזירות של אלימות כגון פיגועים וכאלה ולכן זה לא מאוד נורא מצד שני אם לבן אדם יש אופי ממש עדין אז עדיף לו לחכות

מד"א לא מתאים לנערות דתיות נקודה.תתן אחרית לעמך!
יש שם חוסר צניעות ברמה גבוהה. בלי להכליל - הרבה מהנערים שהולכים לשם לא באים מתוך עיניים של שליחות, אלא הם רואים במקום הזה מפגש חברתי, ורוב הזמן יושבים בתחנה רגל על רגל, מפצחים גרעינים, ומחכים לקריאה.. ואני מניחה שאת לא רוצה להיות שם בזמן הזה.
ומהבחינה השנייה, שעליה רצית לשמוע - לפי דעתי זה תלוי באופי, אבל לרוב המוחלט של הבנות הצעירות, ובמיוחד בגיל 15, זה איום ונורא להיות במקום הזה. שמעתי על כמה נערים/נערות שכבר מהפעמים הראשונות שלהם שהם עלו על האמבולנס הם נפגשו במקרים קשים ובמראות מזעזעים.. החייאות וכו'..
בקיצור, המקום הזה לא טוב - בלשון המעטה - גם מהבחינה הדתית וגם מהבחינה הנפשית.
(גילוי נאות: פעם זה היה ה-חלום שלי.. אפילו עשיתי קורס 60 במטרה להתנדב מתישהו. ובאיזשהו שלב הבנתי שזה לא ריאלי, וטוב שירדתי מהעניין. ולגבי הקורס שעשיתי.. אני לא מצטערת לרגע שעשיתי אותו, זה נתן לי המון ידע שיכול להציל חיים במקרים מסוימים, שלפי דעתי כל אדם, גם מי שלא הולך להתנדב במד"א, צריך לדעת אותו.)

ושלא ישמע לא נכון, אני באמת חושבת שמתנדבי מד"א עושים עבודת קודש, זו ממש הצלת חיים, אבל לא לכולם המקום הזה מתאים.
וואי חלום שלי להתנדב במדא.סנובול

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך