סדרות צנועות וטובותאוריה7

רעיונות לסדרות נקיות ומעניינות.. מתח דרמה וכו..

הרפתקאות אסי וטוביה בעיר דודלראות בטוב

(וברצינות עכשיו, לא נראה לי שקיים דבר כזה🤷‍♀️ צנועה נקייה ומעניינת...
אבל אם יש, טויב... תהני לך)
אשמח למשהו שמתאים למישהי בת 18אוריה7

לראות בטוב

אני לא מכירה
אולי יש פה שמבינים יותר ממני בזה🤷‍♀️
ואוו טוב בהחלט מורכבמשקפת
מכ את זה מקרוב , כן יש כמה נגיד אמבולנס (סדרה ממש נחמדה שבעצם מלווים צוותים של מדא במהלך כמה שבועות אני ממש אהבתי),
יש גם את שבבניקים שזה יחסית דיי צנוע וקשר (למרות שזה לא 100 אחוז)
שבאבניקים זה לא נקיייייייייייייאוריה (בדוי)

זה מה שכתבתימשקפת
שהיא לא מאה אחוז
יש לך סגנון שאת אוהבת ננסה למצוא משהו?משקפת
חח אין עליהם!קוואלה

בקורונה אשכרה אח שלי ואני ראינו את כל הסדרה {בפעם ב20 בערך}

חיחי קרעת אותייייייייייייייייייייאוריה (בדוי)

שטיסלאהבת ישראל בנשמה

מתח ודרמה מטריפיםבוכה/צוחקבוכה/צוחק

לא נחשבת סדרה צנועה..תתן אחרית לעמך!
זה שיש יותר פרוצות לא הופך אותה לצנועה (;
אמא שלי לא מסכימה שטיסלללללללללאוריה (בדוי)

אם את בקטעאפרת????
של חול אז לאסייתים יש מלאאא סדרות נקיות...
קוריאנים (לב)טונה(לא דג)

חחח קרעתסנובול

הממ..נערה ארצישראלית

יש בשפע:

אסי טוביה וחברים

עלילות ארץ גושן

הרפתקאות אסי וטוביה בעיר דוד

הסוד של ירושלים

אבות לילדים

הכל בחסד

גדולים

ארץ ושמים

הבן איש חי

מעמול

מעשה שהיה

תלמוד ישראלי

ידעתי

המחנה

גרשון

אבן הברקת

הרב שלומי מספר

פרקי בובות

משפט לעם

...

חוץ מאלו, לא נראלי שתמצאי סרטים צנועים ונקיים..

רצים למשנההא.ש.א

איך שכחתם?! בסיסי! חחח

וודאי וודאינערה ארצישראלית

באמת, אני רואה את זה בעקביותא.ש.א

חח כנלקוואלה

כןכן בטח, רצים למשנה וילות ארץ גושן בראש ובראשונההכל עוד אפשרי
😁
השיר ההאהוב עלינו בבית זהאוריה (בדוי)

לאן אתה רץ לאן אתם רצים אנחנו רצים למשננה כאמדט

אמרו לי נשמה רוץ ללמוד משנה וכו' וכו'

שכחת את אסי ויהונתןקוואלה

יש גם רכבת המצוותאוריה (בדוי)

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

קוריאה, יפן.שושיאדית

סדרות טובות.

לא כולן!גלקסיה

גם אצל האסייתים לא הכל נקי לצערנו עצוב

תלוי למי.שושיאדית

סדרה לבחורה דתיה, רוב הסדרות היפניות והקוריאניות יכולות להתאים.

לבנים לא.

אני ממש לא מסכימה איתך...הרמוניה
הסדרות האסייתיות אולי עדיפות קצת מהאמריקאיות כי התרבות שלהם פחות חושפנית, אבל הסיפור אותו סיפור והמסר אותו מסר ויש חוסר צניעות.
תכל'ס זה אם את מדברת על כל תעשיית הסדרות הרומטניותשושיאדית

אי אפשר להשוות בכלל את האמריקאים לאסייתיםאפרת????
אצל האמריקאים כל מילה שנייה קללות אצל האסייתים כמעט ואין. אצל האמריקאים הם ישר הולכים לסצנות הלא צנועות הכי גרועות שיש. האסייתים גם בסדרות הרומנטיות שלהם הם לרוב ממש שמורים. ברור שגם שם אפשר למצוא סדרות מזעזעות אבל באופן כללי הם ממש נקיים....
הכל תלוי למה היא קוראת נקי...גלקסיה

@אוריה7, למה את מתכוונת ב'נקי'?

אם סדרה רומנטית שלא מגיעה לפריצות ממש אלא לכל היותר לנשיקה זה בסדר מצידך, רוב הסדרות האסייתיות יהיו בסדר.

סדרות סיניות בהקשר הזה טובות יותר - בדרך כלל הן הרבה הרבה יותר נקיות מסדרות יפניות או קוריאניות, כי המשטר בסין מאוד קפדני ומצנזר כל סדרה כך שאין שם סצנות משמעותיות של חוסר צניעות (אולי נשיקה כן אבל בחיים לא יותר מזה).

יש עוד ניפגשאהלן:)

זה לא סדרת מתח  או דרמה זה  סדרה על אנשים חילונים שאחד מהקרובים שלהם חזר בתשובה ונהיה ניתוק בינהם והם רוצים לחזור לחדש את הקשר.. סדרה מממש ממש יפה נקייה ומומלצתקורץ!

נמלטיםאחד הגברים!!!
סידרה אמריקאית חזקה, יחסית ממש נקייה
סדרה מלוכלכת ברמותאפרת????
סגרתי אחרי פרק
חחחחחחחחbahu12

אמריקאים תמיד מגעילים.שושיאדית

בסרט הכי נורמלי שיש הם חייבים לשלב סצנה לא קשורה בעליל העיקר בשביל ללכלך ולהשאיר חותם אמריקאי.

אני לא בטוחה שלזה את מתכוונת אבלגלקסיה

יש סדרה סינית בשם "הבלתי מאולף" - לדעתי מהממת. מותחת, מעניינת ואפילו מרגשת. רומנטיקה אין בכלל. מה שכן, זה קצת נוטה לכיוון של ז'אנר אימה (הרבה דם, אנשים מתים, סייף, קרבות...) וגם פנטזיה - סוג של כוחות על.

לא יודעת אם הייתי קוראת לזה "סדרה טובה ונקיה".

בכל אופן, שימי לב שאני מתכוונת לסדרת לייב אקשן ולא לאנימה (כלומר סדרה מוסרטת שמשחקים בה שחקנים, ולא זו עם הדמויות המצוירות - יש שתי גרסאות).

כתבתי בפרטיחושבת בקופסא

מי שמעוניין, אני יכולה לשלוח גם לו.

השאלה מה נקי בעינייךטונה(לא דג)

לכל אחד יש את הגדרים שלו

יש כאלה שיגידו שאם בנים ובנות משחקים יחד אז זה כבר לא נקי...

ויש כאלה שנשיקה זה סבבה אבל לא יותר ויש כאלה שגם נשיקה לא...

החצר, הישיבה, סרוגיםנפש חיה.
אמממחיימבלבשלי את

צנועות לגמרי? וחייב סדרות כי יש לי סרטים וכל זה

יש לי סרטים מרתקים יפים מרגשים נקיים ב100 אחוז ו...אוריה (בדוי)

אפילו אישה עם גופיה לא תראו שם. ברוב הסרטים אין גברים (רק כילדים) והסרטים מיועדים לנשים בלבד, מיוצר על ידי נשים חרדיות אבל זה באמת מושקע ויפה.

מי שרוצה לקבל קישור לעשרות סרטים כאלה שתפנה אלי בפרטי.

אני אשמח אבל בטוח שאין פה גזל?הרמוניה
זה ממש גזל.שושיאדית

אם את מתכוונת לסרטים של טלי אברהמי ודינה פרלשטיין ור. ברוך ור. אליאס וכולי...

זה ממש גזל לצפות בסרטים האלו ללא תשלום.

גם זה לא בטוחהרמוניה
כי יכול להיות שאת הסרטים הישנים שלהם שהם כבר לא מריצות אין בעיה להעביר ולצפות...
ביררנו את זה למעשהשושיאדית

על כל צפיה את צריכה להעביר לה תשלום

בערך כמו 50 - 200 ש"ח.

תלוי בסרט.

יואו... זה קשה ממש🤦🏻‍♀️הרמוניה
נכון...שושיאדית

אוי וי הראו לנו ביית ספר סרט של טלי אברהמי שנקרא הגדר' וזהסנובול

היה נוראאא.כי הילד מת בסוף וזה היה כל כך עצוב.למה חייבים סוף כזה?.אבל סך הכול היה נחמד...

לא מכירה את זה אבל דווקא יש להם סרטים ממש יפים וברמה!הרמוניה
קצת מציק שזה רק בנות כזה, כאילו זה מוזר, אבל העלילה יפה בד"כ...
כן... משום מה מכל הסרטים שלה אני זוכרת רק את השיריםשושיאדית

עכשיו הזכרת לי שהוא מת בסוף....

תמיד בסרטים שלה מתים אנשים חמודים... 

יש לי עוד רעיון, אבל צריך קצת ראש פתוחחושבת בקופסאאחרונה

סדרות אנימציה.

אני לא מתכוונת לבובספוג או לסדרה דומה שכל מטרה היא לספר כמה בדיחות סאלפסטיק ואין שום המשכיות בין הפרקים.

יש סדרות אנימציה ממש איכותיות שהדירוג שלהן הוא בדרך כלל "לכל המשפחה" מה שיתאים לילדה בת 10 וגם לבת 18+

יש סיפור עלילתי ממשיך בין הפרקים, ויש דמויות מעניינות ועלילה מותחת עם תעלומות, וזה מאוד נקי כי זה משודר גם לילדים.

גרוויטי פולס-

הסדרה עוקבת אחר התאומים בני ה-12, דיפר ומייבל פיינס, הנשלחים על ידי הוריהם לחופשת קיץ ב"בקתת המסתורין" - מלכודת התיירים של דוד שלהם, סטאן פיינס, שנמצאת בעיירה נידחת בשם גרוויטי פולס. בתחילת הסדרה דיפר מוצא במקרה יומן מסתורי עם המספר 3 עליו ביער ובו רישומים בנוגע למפלצות והיצורים השונים הנמצאים בעיירה. במהלך החופשה התאומים נקלעים לשלל הרפתקאות מסעירות הכוללות מפלצות ותופעות על-טבעיות שמתועדות בקפידה ביומן. לאורך חופשת הקיץ דיפר מנסה לפענח את התעלומות והסודות של העיירה, בניהן, מי הוא מחבר היומן?

סיפורים של ברווזים- 

הסדרה עוקבת אחר הרפתקאותיהם של סקרוג' מקדאק, הברווז הכי עשיר בעולם, שלושת האחיינים שלו, יואי דואי ולואי, וגם וובי, הנכדה של עוזרת הבית, גברת ביקלי, ברחבי העולם ובאחוזה.

בעונה הראשונה דואי חוקר תעלומת היעלמותם של אמו דלה דאק ואת התשובה לשאלה למה דונלד וסקרוג' לא דברו זה עם זה 10 שנים לפני תחילת אירועי הסדרה.

פלונטר- 

סדרת אנימציה המבוססת על הסרט של דיסני "פלונטר" חצי שנה לאחר שנמלטה מאימא גותל והתאחדה עם הוריה האמיתיים- המלך פרדריק והמלכה אריאנה מממלכת קורונה, הנסיכה רפונזל לא מצליחה להסתגל כראוי בגלל ההגנה החונקת של אביה. כשהיא וגבירת החצר שלה, קסנדרה מתגנבות החוצה מהטירה, הן נתקלות בכמה סלעיים חדים שחורים קסומים שמחזירים בצורה קסומה את שיערה הבלונדיני הארוך של רפונזל. הן ביחד עם יוג'ין פיצהראטברט- אהובה של רפונזל, פסקל הזיקית, ואלכימאי צעיר בשם וריאן חושפים את המסתורין של חזרת השיער והקשר שלה לסלעים השחורים שצומחים סביב קורונה. בסופו של דבר, רפונזל לומתד שכוחו של פרח טיפת השמש שוכן בתוכה והסלעים השחורים מכוונים אותה לממלכה האפלה.

אווטאר-

הסדרה מתרחשת בעולם שמחולק לארבע אומות, על בסיס ארבעת היסודות: שבטי המים, ממלכת האדמה, אומת האש ונוודי האוויר. חלק מהאנשים, הידועים בתור "כשפים", הם בעלי יכולת לשלוט טלקינטית ביסוד המתאים לאומה שלהם, באמצעות תנועות של אמנויות לחימה. במקביל לעולם הפיזי קיים עולם הרוחות, וקיימת השפעה הדדית בין העולמות.

האווטאר הוא האדם היחיד עם היכולת לשלוט בכל ארבעת היסודות.  לאווטאר יש חשיבות בין-לאומית שכן חובתו היא להביא איזון לעולם והרמוניה בין ארבע האומות. כאשר האווטאר מת, הוא עובר גלגול נשמות ונולד מחדש באומה אחרת לפי סדר מחזורי: מים, אדמה אש ואוויר. לאווטאר יש יכולת להיכנס ל"מצב האווטאר", שבו עיניו ופיו זוהרים והוא צובר את היכולות והידע של כל האווטארים שקדמו לו במשך אלפי שנים.

מאה שנים לפני תחילת הסדרה אומת האש פתחה במלחמה בה השמידה את נוודי האוויר מהם יצא האווטאר הבא, ך הוא ברח ושהה בתוך קרחון קרח 100 שנה עד שחולץ ע"י קטרה וסוקה, שני אחים משבט המים. האווטאר בן ה12 אנג צריך לטייל בעולם עם חבריו כדי ללמוד את ארבעת האלמנטים כדי שיוכל להביס את אומת האש ולהביא איזון לעולם.

רכבת האינסוף- (היא פחות מוכרת כי היא לא משודרת בישראל ואין לה דיבוב)

הסדרה מתרחשת על רכבת אינסופית לכאורה הנוסעת בנוף צחיח; קרונות הרכבת מכילות מגוון סביבות מוזרות ופנטסטיות. הנוסעים ברכבת הם אנשים שהיא אוספת אשר יש להם טראומה או בעיות רגשיות לא פתורות. בזמן שהם נוסעים בקרונות הרכבת, הרפתקאות הנוסעים נותנות להם את האפשרות להתמודד ולפתור את הבעיות הרגשיות שלהם, המיוצגות על ידי מספר זוהר על היד שיורד כאשר הם מתמודדים עם נושאים אלה. ברגע שהם פותרים את הבעיות שלהם ומספרם מגיע לאפס, פורטל נפתח והם רשאים לעזוב את הרכבת ולחזור הביתה.

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילהאחרונה
מדהים!
שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

בדידותהרשפון הנודד

למה אפשר לחוש בדידות ברמה כמעט משתקת והאם זה אמיתי ומה אפשר לעשות עם זה?

לכן לנוער יש תנועות נוער. מפגשים, פעילויותפ.א.
כן אבל זה מרגיש לי קצת בריחה משום מההרשפון הנודד
בריחה? אשמח שתסבירפ.א.

אתה מרגיש בדידות כי אין לך חברים? מה עם חברים לכיתה בלימודים?

אתה לא חבר בתנועת נוער? 

זה לא זההרשפון הנודדאחרונה

זה הנקודה יש לי חברים אבל אני לא רוצה לבנות את הקשר שלי רק בשביל להרגיש שיש לי חברים ואני לא בודד...(מוזמן להסתכל בשרשור החדש על ללכת לסניף מעורב שאתה לא כל כך מאמין בזה אבל צריך בסוף חברה..)

...הרמוניה

א- אדם בסופו של דבר מול עצמו גם כשהוא עם חברים וגם כשהוא לבד... האם אתה מהווה חברה טובה לעצמך? 

מעניין לך עם עצמך? האם אתה חבר טוב לעצמך (רגשית)?

תכנס פנימה. בכל אחד יש עושר פנימי וזה תענוג לגלות אותו.

ב- נסה לשים לב לזה שאתה אף פעם לא באמת לבד, תמיד מושגח בידי מישהו שאוהב אותך אהבת עולם...

אולי יעניין אותך