סדרות צנועות וטובותאוריה7

רעיונות לסדרות נקיות ומעניינות.. מתח דרמה וכו..

הרפתקאות אסי וטוביה בעיר דודלראות בטוב

(וברצינות עכשיו, לא נראה לי שקיים דבר כזה🤷‍♀️ צנועה נקייה ומעניינת...
אבל אם יש, טויב... תהני לך)
אשמח למשהו שמתאים למישהי בת 18אוריה7

לראות בטוב

אני לא מכירה
אולי יש פה שמבינים יותר ממני בזה🤷‍♀️
ואוו טוב בהחלט מורכבמשקפת
מכ את זה מקרוב , כן יש כמה נגיד אמבולנס (סדרה ממש נחמדה שבעצם מלווים צוותים של מדא במהלך כמה שבועות אני ממש אהבתי),
יש גם את שבבניקים שזה יחסית דיי צנוע וקשר (למרות שזה לא 100 אחוז)
שבאבניקים זה לא נקיייייייייייייאוריה (בדוי)

זה מה שכתבתימשקפת
שהיא לא מאה אחוז
יש לך סגנון שאת אוהבת ננסה למצוא משהו?משקפת
חח אין עליהם!קוואלה

בקורונה אשכרה אח שלי ואני ראינו את כל הסדרה {בפעם ב20 בערך}

חיחי קרעת אותייייייייייייייייייייאוריה (בדוי)

שטיסלאהבת ישראל בנשמה

מתח ודרמה מטריפיםבוכה/צוחקבוכה/צוחק

לא נחשבת סדרה צנועה..תתן אחרית לעמך!
זה שיש יותר פרוצות לא הופך אותה לצנועה (;
אמא שלי לא מסכימה שטיסלללללללללאוריה (בדוי)

אם את בקטעאפרת????
של חול אז לאסייתים יש מלאאא סדרות נקיות...
קוריאנים (לב)טונה(לא דג)

חחח קרעתסנובול

הממ..נערה ארצישראלית

יש בשפע:

אסי טוביה וחברים

עלילות ארץ גושן

הרפתקאות אסי וטוביה בעיר דוד

הסוד של ירושלים

אבות לילדים

הכל בחסד

גדולים

ארץ ושמים

הבן איש חי

מעמול

מעשה שהיה

תלמוד ישראלי

ידעתי

המחנה

גרשון

אבן הברקת

הרב שלומי מספר

פרקי בובות

משפט לעם

...

חוץ מאלו, לא נראלי שתמצאי סרטים צנועים ונקיים..

רצים למשנההא.ש.א

איך שכחתם?! בסיסי! חחח

וודאי וודאינערה ארצישראלית

באמת, אני רואה את זה בעקביותא.ש.א

חח כנלקוואלה

כןכן בטח, רצים למשנה וילות ארץ גושן בראש ובראשונההכל עוד אפשרי
😁
השיר ההאהוב עלינו בבית זהאוריה (בדוי)

לאן אתה רץ לאן אתם רצים אנחנו רצים למשננה כאמדט

אמרו לי נשמה רוץ ללמוד משנה וכו' וכו'

שכחת את אסי ויהונתןקוואלה

יש גם רכבת המצוותאוריה (בדוי)

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

קוריאה, יפן.שושיאדית

סדרות טובות.

לא כולן!גלקסיה

גם אצל האסייתים לא הכל נקי לצערנו עצוב

תלוי למי.שושיאדית

סדרה לבחורה דתיה, רוב הסדרות היפניות והקוריאניות יכולות להתאים.

לבנים לא.

אני ממש לא מסכימה איתך...הרמוניה
הסדרות האסייתיות אולי עדיפות קצת מהאמריקאיות כי התרבות שלהם פחות חושפנית, אבל הסיפור אותו סיפור והמסר אותו מסר ויש חוסר צניעות.
תכל'ס זה אם את מדברת על כל תעשיית הסדרות הרומטניותשושיאדית

אי אפשר להשוות בכלל את האמריקאים לאסייתיםאפרת????
אצל האמריקאים כל מילה שנייה קללות אצל האסייתים כמעט ואין. אצל האמריקאים הם ישר הולכים לסצנות הלא צנועות הכי גרועות שיש. האסייתים גם בסדרות הרומנטיות שלהם הם לרוב ממש שמורים. ברור שגם שם אפשר למצוא סדרות מזעזעות אבל באופן כללי הם ממש נקיים....
הכל תלוי למה היא קוראת נקי...גלקסיה

@אוריה7, למה את מתכוונת ב'נקי'?

אם סדרה רומנטית שלא מגיעה לפריצות ממש אלא לכל היותר לנשיקה זה בסדר מצידך, רוב הסדרות האסייתיות יהיו בסדר.

סדרות סיניות בהקשר הזה טובות יותר - בדרך כלל הן הרבה הרבה יותר נקיות מסדרות יפניות או קוריאניות, כי המשטר בסין מאוד קפדני ומצנזר כל סדרה כך שאין שם סצנות משמעותיות של חוסר צניעות (אולי נשיקה כן אבל בחיים לא יותר מזה).

יש עוד ניפגשאהלן:)

זה לא סדרת מתח  או דרמה זה  סדרה על אנשים חילונים שאחד מהקרובים שלהם חזר בתשובה ונהיה ניתוק בינהם והם רוצים לחזור לחדש את הקשר.. סדרה מממש ממש יפה נקייה ומומלצתקורץ!

נמלטיםאחד הגברים!!!
סידרה אמריקאית חזקה, יחסית ממש נקייה
סדרה מלוכלכת ברמותאפרת????
סגרתי אחרי פרק
חחחחחחחחbahu12

אמריקאים תמיד מגעילים.שושיאדית

בסרט הכי נורמלי שיש הם חייבים לשלב סצנה לא קשורה בעליל העיקר בשביל ללכלך ולהשאיר חותם אמריקאי.

אני לא בטוחה שלזה את מתכוונת אבלגלקסיה

יש סדרה סינית בשם "הבלתי מאולף" - לדעתי מהממת. מותחת, מעניינת ואפילו מרגשת. רומנטיקה אין בכלל. מה שכן, זה קצת נוטה לכיוון של ז'אנר אימה (הרבה דם, אנשים מתים, סייף, קרבות...) וגם פנטזיה - סוג של כוחות על.

לא יודעת אם הייתי קוראת לזה "סדרה טובה ונקיה".

בכל אופן, שימי לב שאני מתכוונת לסדרת לייב אקשן ולא לאנימה (כלומר סדרה מוסרטת שמשחקים בה שחקנים, ולא זו עם הדמויות המצוירות - יש שתי גרסאות).

כתבתי בפרטיחושבת בקופסא

מי שמעוניין, אני יכולה לשלוח גם לו.

השאלה מה נקי בעינייךטונה(לא דג)

לכל אחד יש את הגדרים שלו

יש כאלה שיגידו שאם בנים ובנות משחקים יחד אז זה כבר לא נקי...

ויש כאלה שנשיקה זה סבבה אבל לא יותר ויש כאלה שגם נשיקה לא...

החצר, הישיבה, סרוגיםנפש חיה.
אמממחיימבלבשלי את

צנועות לגמרי? וחייב סדרות כי יש לי סרטים וכל זה

יש לי סרטים מרתקים יפים מרגשים נקיים ב100 אחוז ו...אוריה (בדוי)

אפילו אישה עם גופיה לא תראו שם. ברוב הסרטים אין גברים (רק כילדים) והסרטים מיועדים לנשים בלבד, מיוצר על ידי נשים חרדיות אבל זה באמת מושקע ויפה.

מי שרוצה לקבל קישור לעשרות סרטים כאלה שתפנה אלי בפרטי.

אני אשמח אבל בטוח שאין פה גזל?הרמוניה
זה ממש גזל.שושיאדית

אם את מתכוונת לסרטים של טלי אברהמי ודינה פרלשטיין ור. ברוך ור. אליאס וכולי...

זה ממש גזל לצפות בסרטים האלו ללא תשלום.

גם זה לא בטוחהרמוניה
כי יכול להיות שאת הסרטים הישנים שלהם שהם כבר לא מריצות אין בעיה להעביר ולצפות...
ביררנו את זה למעשהשושיאדית

על כל צפיה את צריכה להעביר לה תשלום

בערך כמו 50 - 200 ש"ח.

תלוי בסרט.

יואו... זה קשה ממש🤦🏻‍♀️הרמוניה
נכון...שושיאדית

אוי וי הראו לנו ביית ספר סרט של טלי אברהמי שנקרא הגדר' וזהסנובול

היה נוראאא.כי הילד מת בסוף וזה היה כל כך עצוב.למה חייבים סוף כזה?.אבל סך הכול היה נחמד...

לא מכירה את זה אבל דווקא יש להם סרטים ממש יפים וברמה!הרמוניה
קצת מציק שזה רק בנות כזה, כאילו זה מוזר, אבל העלילה יפה בד"כ...
כן... משום מה מכל הסרטים שלה אני זוכרת רק את השיריםשושיאדית

עכשיו הזכרת לי שהוא מת בסוף....

תמיד בסרטים שלה מתים אנשים חמודים... 

יש לי עוד רעיון, אבל צריך קצת ראש פתוחחושבת בקופסאאחרונה

סדרות אנימציה.

אני לא מתכוונת לבובספוג או לסדרה דומה שכל מטרה היא לספר כמה בדיחות סאלפסטיק ואין שום המשכיות בין הפרקים.

יש סדרות אנימציה ממש איכותיות שהדירוג שלהן הוא בדרך כלל "לכל המשפחה" מה שיתאים לילדה בת 10 וגם לבת 18+

יש סיפור עלילתי ממשיך בין הפרקים, ויש דמויות מעניינות ועלילה מותחת עם תעלומות, וזה מאוד נקי כי זה משודר גם לילדים.

גרוויטי פולס-

הסדרה עוקבת אחר התאומים בני ה-12, דיפר ומייבל פיינס, הנשלחים על ידי הוריהם לחופשת קיץ ב"בקתת המסתורין" - מלכודת התיירים של דוד שלהם, סטאן פיינס, שנמצאת בעיירה נידחת בשם גרוויטי פולס. בתחילת הסדרה דיפר מוצא במקרה יומן מסתורי עם המספר 3 עליו ביער ובו רישומים בנוגע למפלצות והיצורים השונים הנמצאים בעיירה. במהלך החופשה התאומים נקלעים לשלל הרפתקאות מסעירות הכוללות מפלצות ותופעות על-טבעיות שמתועדות בקפידה ביומן. לאורך חופשת הקיץ דיפר מנסה לפענח את התעלומות והסודות של העיירה, בניהן, מי הוא מחבר היומן?

סיפורים של ברווזים- 

הסדרה עוקבת אחר הרפתקאותיהם של סקרוג' מקדאק, הברווז הכי עשיר בעולם, שלושת האחיינים שלו, יואי דואי ולואי, וגם וובי, הנכדה של עוזרת הבית, גברת ביקלי, ברחבי העולם ובאחוזה.

בעונה הראשונה דואי חוקר תעלומת היעלמותם של אמו דלה דאק ואת התשובה לשאלה למה דונלד וסקרוג' לא דברו זה עם זה 10 שנים לפני תחילת אירועי הסדרה.

פלונטר- 

סדרת אנימציה המבוססת על הסרט של דיסני "פלונטר" חצי שנה לאחר שנמלטה מאימא גותל והתאחדה עם הוריה האמיתיים- המלך פרדריק והמלכה אריאנה מממלכת קורונה, הנסיכה רפונזל לא מצליחה להסתגל כראוי בגלל ההגנה החונקת של אביה. כשהיא וגבירת החצר שלה, קסנדרה מתגנבות החוצה מהטירה, הן נתקלות בכמה סלעיים חדים שחורים קסומים שמחזירים בצורה קסומה את שיערה הבלונדיני הארוך של רפונזל. הן ביחד עם יוג'ין פיצהראטברט- אהובה של רפונזל, פסקל הזיקית, ואלכימאי צעיר בשם וריאן חושפים את המסתורין של חזרת השיער והקשר שלה לסלעים השחורים שצומחים סביב קורונה. בסופו של דבר, רפונזל לומתד שכוחו של פרח טיפת השמש שוכן בתוכה והסלעים השחורים מכוונים אותה לממלכה האפלה.

אווטאר-

הסדרה מתרחשת בעולם שמחולק לארבע אומות, על בסיס ארבעת היסודות: שבטי המים, ממלכת האדמה, אומת האש ונוודי האוויר. חלק מהאנשים, הידועים בתור "כשפים", הם בעלי יכולת לשלוט טלקינטית ביסוד המתאים לאומה שלהם, באמצעות תנועות של אמנויות לחימה. במקביל לעולם הפיזי קיים עולם הרוחות, וקיימת השפעה הדדית בין העולמות.

האווטאר הוא האדם היחיד עם היכולת לשלוט בכל ארבעת היסודות.  לאווטאר יש חשיבות בין-לאומית שכן חובתו היא להביא איזון לעולם והרמוניה בין ארבע האומות. כאשר האווטאר מת, הוא עובר גלגול נשמות ונולד מחדש באומה אחרת לפי סדר מחזורי: מים, אדמה אש ואוויר. לאווטאר יש יכולת להיכנס ל"מצב האווטאר", שבו עיניו ופיו זוהרים והוא צובר את היכולות והידע של כל האווטארים שקדמו לו במשך אלפי שנים.

מאה שנים לפני תחילת הסדרה אומת האש פתחה במלחמה בה השמידה את נוודי האוויר מהם יצא האווטאר הבא, ך הוא ברח ושהה בתוך קרחון קרח 100 שנה עד שחולץ ע"י קטרה וסוקה, שני אחים משבט המים. האווטאר בן ה12 אנג צריך לטייל בעולם עם חבריו כדי ללמוד את ארבעת האלמנטים כדי שיוכל להביס את אומת האש ולהביא איזון לעולם.

רכבת האינסוף- (היא פחות מוכרת כי היא לא משודרת בישראל ואין לה דיבוב)

הסדרה מתרחשת על רכבת אינסופית לכאורה הנוסעת בנוף צחיח; קרונות הרכבת מכילות מגוון סביבות מוזרות ופנטסטיות. הנוסעים ברכבת הם אנשים שהיא אוספת אשר יש להם טראומה או בעיות רגשיות לא פתורות. בזמן שהם נוסעים בקרונות הרכבת, הרפתקאות הנוסעים נותנות להם את האפשרות להתמודד ולפתור את הבעיות הרגשיות שלהם, המיוצגות על ידי מספר זוהר על היד שיורד כאשר הם מתמודדים עם נושאים אלה. ברגע שהם פותרים את הבעיות שלהם ומספרם מגיע לאפס, פורטל נפתח והם רשאים לעזוב את הרכבת ולחזור הביתה.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך