- למי שיש לחצן פשוט לדוד החשמלי בבית מומלץ לשדרגו ללחץ טיימר קפיצי או כזה שעובד במתכונת שעון שבת וכך אפשר להדליק אותו לזמן קצוב ולחסוך בחשמל ובשעון שבת, להגדיר לו מבעוד מועד לדלוק בזמן המתאים, מספיק זמן לפני חזרתם הביתה מיום עבודה או לפני קומכם בבוקר
- החומר המעולה ביותר והזול ביותר ללא חומרים כימים לניקוי שיש ריצוף וקרמיקה הוא עירבוב של מיץ לימון ואבקת סודה
- ניתן לחסוך במחיר והמקום שדורשים מתלי כביסה ע"י קידוח וקיבוע דיבל והברגת וו עם סליל וקשירת חבל סנפלינג דק בינהם לבנית חבל כביסה ביתי
- אם החלפתם שקע וכמובן הורדתם את המתג הספציפי לפני כן ובכל זאת נפל החשמל כולו בבית, זה צפוי. הורדת מתג ספציפי מורידה את הזרם החיובי בלבד וחיבור הזרם השלילי עם הארקה יכולה להפיל את החשמל אך אינה מסוכנת כלל. לכן במצב כזה הארקה עובדת שזה מצוין וכל מה שנדרש לעשות הוא לשים כל כבל במקומו המיועד ולאחר מכן להעלות את המתג בחזרה ולהחזיר את החשמל לבית
- בכל מקום ברשת מציעים לצבוע את הבית עם צבע אקרילי. אך זה לא המלצה מדויקת ולדעתי כלל לא נכונה. צבעי סיד טובים ויעילים לא פחות, קצת יותר נוחים והרבה יותר זולים. הם מיועדים לתקרה במקום לקירות כי הם עלולים להתנגב בחולצה ואי אפשר לשטוף אותם במים אך בחלק מקירות הבית זה כלל לא משנה, אם יש הרבה רהיטים שמונעים מגע עם הקיר או כמו בביתי, קרמיקה עד גובה המרפק. והיכן שיש איזור שעלול להיווצר מגע, אפשר לקנות סיד לא מתנגב מיוחד שעדיין זול יותר מצבע אקרילי גם בקופסה של ליטר. אמנם בעייה לנקות אותו אך צבע סיד עולה 60 ש"ח ל5 ליטר כך שאפשר לשמור צבע למקרה שהקיר מתלכלך
- הדבקת מסקינטייפ/סלוטיפ ישירה על הקיר עלולה לתלוש צבע ברגע שתורידו אותו מהקיר. על מנת למנוע זאת יש להדביק אותו על המכנס ולהסירו ולאחר מכן יש להדביקו על קיר הבית
- למילוי חורים יחסית קטנים אך עמוקים מאוד, כאלה שנוצרים מקידוח, יש להשתמש בדבק שפכטל איטלקי. הוא משחתי ולא אבקתי, סמיך מאוד לכן נוח מאוד לשימוש ספציפי שכזה אפילו בחורי קידוח גדולים יחסית כמו 10 או 12, והכי חשוב הגימור שלו לבן ולא תזהו היכן היה חור מיד לאחר מריחת שכבה אחת
אז שיפצתי את הבית ולהלן המסקנותבינייש פתוח
משתף את הדיון שנוצר בנשו"טבינייש פתוח
...ואני ממליצה לצבוע בצבע שמן, פוליאורירושלמית טרייה
או אקרילי משי שנחשב גם הוא עמיד ורחיץ אעפ שלא ניסיתי.
אם זה אחרי שיפוץ אז ממילא עושים שפכטל, אז שווה להשקיע בשפכטל מקצועי במיוחד ואחריו בצבע שמן מאט.
זה עולם אחר.
צבעתי בו את הסלון ואני מצטערת שלא צבעתי בו גם את המטבח והחדרים. זה כל כך יותר יפה ומתנקה. אין כתמים, אפשר לנגב ממנו אבק והוא פשוט נפלא.
בעיקרון באמת אפשר לצבוע בסיד במקום בצבע אקרילי, אבל לי אישית הוא עושה צמרמורת רק מלגעת בו בטעות עם השרוול..
פוליאור הוא מאוד יקרבינייש פתוח
נכון, אבל צביעה בסיד צריך פעם בחודשיים- שלושנפשי תערוג
אנחנו התקנו לדוד מכשיר חכם.כתר הרימון
ואפשר להדליק ולכבות מהאפליקציה.
המלצה חמה- ניקוי אחרי שיפוץMoshe-She
חשוב לי לציין ולשתף מניסיון שלי, שיפצתי את הדירה שלי בפתח תקווה.
ומעבר לשיפוץ וכאב הראש הרב, יש חלק משמעותי שלא מרבים לדבר עליו והוא הניקיון שלאחר השיפוץ.
אז עברנו את המשוכה של השיפוץ ועכשיו רוצים להיכנס לדירה ולהנות ממנה, אבל הכל מלוכלך ומלא באלגן.
והאמת שאישית לי אין הרבה סבלנות לעשות את כל הסדר והניקיון שזה מצריך.
מניסיון שלי שווה עד מאוד להזמין חברת ניקוי שתעשה את הניקוי המאסיבי הראשוני ואחריו עשיתי וויש קצרצר רק לשם תחושת הנוחות.
זה חסך לי המון כאב ראש ומאמץ.
ובאמת ממליץ מקרב לב.
אני הזמנתי את חברת המבריקים.
שבהם באמת מבריקים ועשו עבודה מעולה. הייתי כלכך הרבה יותר ממרוצה.
הינה קישור לאתר שלהם, כנסו ותראו בעצמכם יש מגוון תחומים שהם מתמחים בהם והם באמת אנשים ישרים שעושים עבודה מצויינת.
https://amavrikim.co.il/%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A5/%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A5-%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%94/
פרסומתנפשי תערוג
שבוע שעבר הגיע אינסטלטור לביתיבינייש פתוחאחרונה
כי חלק מהצביעות לא החזיקו מעמד. הייתה נזילה חוזרת באותם מקומות שהיה פעם שעברה ושקילפה את הצבע.
הוא אמר שהצבעים הכי נושמים ושורדים נזקי לחות הם צבעי סיד. אחריהם צבע אקרילי והכי פחות טובים הם פוליאור (אך כושר הכיסוי יורד, אך כשהצבע הרבה יותר זול זה לא בעיה לשים עוד שכבה או להתיז ספריי צבע זול ויחסית טוב ומעליו לצבוע)
מטבח יד שניהhodayab
מקפיצה...hodayab
כן אני.אונמר
אמור להיות אותו גודל או משהו אחר שנכנס במקום שיש לך.
אני נגיד כן שיחקתי עם זה.
לקחתי מטבח שהיה לו ר' ועוד אי.
כשמובילים בכל מקרה מפרקים את השייש, אז את הר' פירקו לי, ושמתי במקום את שני הפסים את הר'-
את הפס הארוך ולידו במקום את הקצר (שהיה לי ארוך מידי) שמתי את האי.
ככה יצא לי יותר ו' וזה יותר מתאים לי לחלל פה.
צריך למדוד ולראות איך זה נכנס לך.
שימי לב שבאמת זה במצב טוב ולא עכשיו עץ מנופח ממים או מגירות לא נפתחות.
אחותי גם עשתה יד שניה, והתאים לה בול למטבח הר' איך שהוא היה בדירה הקודמת שלו.
יש אצל דודים שלינפשי תערוג
משהו ממש יפה. יד שניה.
עלה גרושים לעומת חדש.
לא חייב שיהיה באותו גודל
מטבח מורכב מקוביות. אפשר לסדר בצורה אחרת.
שיש כמובן חייב שיהיה באותו צורה. אחרת קשה להתאים אותו למטבח החדש. אבל שיש זה הוצאה קטנה יחסית. מקסימום עושים חדש.
לשים לב שהמטבח שנקנה טוב ולא מנופח/מעובש
תודה רבה לשניכם!hodayabאחרונה
עזרתם לי מאד!
תיקון קילופים קטנים במשקופי עץמדברה כעדן.
מחפש תמונות לרכישה של רבנים
אני מחפש צילומים של רבנים מוכרים לצורך מכירת תמונות לאתר שלנו
היכן ניתן לרכוש תמונות עם זכויות יוצרים?
חשוב צילומים באיכות לצורך הדפסה.
תודה
מיטה יהודית דגשים והמלצותgmail
שלום,אשמח להמלצות על מיטה יהודית באזור המרכז ודגשים מה חשוב,לשים לב וכל דבר שיעזור,
בברכת חלומות מתוקים
לשים לב שאם קונים עם ארגז מצעיםטוט
המלצה למצעים למיטה יהודיתzvikaabאחרונה
רציתי לשתף אתכם בהמלצה חמה לקניית מצעים למיטה יהודית.
לאחרונה גיליתי את אתר "מצעים בכפר" ונדהמתי מהמבחר העשיר שיש להם.
הם מציעים סטים מותאמים במיוחד למיטה יהודית, וגם מצעים למיטת יחיד ומצעים למיטה וחצי.
יש אפשרות לבחור בין מצעי סאטן למצעי פרקל, שניהם ידועים באיכותם הגבוהה ובנוחות שהם מספקים.
המגוון הרחב של דגמים וצבעים מאפשר לכל אחד למצוא את הסגנון המתאים לו.
אם אתם מחפשים מצעים איכותיים למיטה יהודית, אני ממליץ בחום לבדוק את האתר הזה.
אשמח לשמוע על החוויות שלכם אם תחליטו לקנות משם! מישהו כאן כבר התנסה במצעים שלהם? אשמח לשמוע דעות נוספות.
המלצה לתנור משולב דו תאיטלזי
sauter TSD680Xעשב לימון
כמה זמן יש לך אותו?טלזי
כמה זמן יש לך אותו? שמעתי שיש להם בעיה שהדלת מתפוצצת
לנו יש אותו כ9 שניםנפשי תערוג
מאוד אמין.
ב9 שנים התקלקל רק כפתור פיקוד ונורה שנשרפה.
חוץ מזה מתפקד אחלה
בערך 8 שנים. שום בעיהעשב לימוןאחרונה
מה שלמדתי בדרך הקשה על תלית מדףבינייש פתוח
תלית חפץ כבד על קיר גבס ודיבל רוזטה חזקה יותר מתליה על קיר בלוקים, למרות שהוא עבה יותר ואפילו אם תשתמשו בדיבל אוניברסלי החזק ביותר המתאים.
אם אתם רוצים לתלות מדף בדיוק בתפר בין הגבס לבלוקים קחו בחשבון שהקיר מתעקם בנקודה הזאת והמדף יתלה עקום ולא חזק במיוחד