אמא.איזה טוב השם!

איזה פחד אימים.

שהוא לא יהיה הבן זוג שלי

רוצה להתעורר מהסיוט הנורא והאיום הזה..

הוא אשכרה לא יהיה הבן זוג שלי

הוא לא יהיה איתי בחדר לידה!!

הוא לא ילווה אותי לשם

הוא לא ירגיע אותי

הוא לא יהיה גבר חלומותיי

הוא לא ידאג לי לכל צרכיי!

הוא לא יהיה הבעל שלי שמתמסר לאשתו ודואג שהכל יתפקד כמו שצריך..

הוא לא יהיה המישהו שאני אסמוך עליו!!

הוא לא יהיה (!!!)

והוא לא כבר עכשיו..

והוא כבר עכשיו יוצא איתההההה

אימאלה. 

אני מרגישה איום ונורא

בדידות מטורפתת

זה לוקח לי את כל החייים

כל מה שנשאר לי בחיים נעלם כלא היה

סליחה לא נעלם. ממשיך להיות. למישהי אחרת. שבמקרה אני גם רואה את זה קורה!!!!

ואין מקרה בכלל, זה מכוון מלמעלהה!!

שאני אתעכב עם האוטובוס בשביל לתפוס אותם על חם..

כאילו אין לי מספיק קושי נפשי מזה שהם ביחד אז גם לראות את זה קורה בשטח

כאילו לא מספיק אני סובלת

אז להוסיף עוד 

כאילו אין מספיק ייסורים

אז גם לעכב את הכל כדי שזה יקרה

ועוד אני לא מבינה למה ה' עשה שאני אפספס את האוטובוס שהייתי ככה מלהספיק אותו

ועוד רואה אותו עובר

וכשם שראיתי את האוטובוס עובר ובורח לי,

כך כנראה אראה את ***** עובר ובורח לי ומתחתן עם מישהי אחרת

שאני די בטוחה שזאת אותה אחת שראיתי אותה אתמול.

לצערי הרב 

עוד צער לאוסף.. לא חסר אה?

ממש משל ונמשל.

הביאו לי אחלה דימוי למציאות

כדי שלא אבין אותה אחרת בטעות

אז כן- הוא בורח וחומק ממני היישר לאחת וליחידה.. בלי שום עיכובים

התפילות שלי מתקבלות.. אז מה אני רוצה..

אז הנה אני מתפללת אליך שתרחם עלי ותושיע אותי במהרה (!!!) שתמלא את חסרוני ושתשלח לי את הזיווג הראוי לי הטוב והנכון היישר אלי בלי עיכובים ושנזכה לחיות חיים טובים שמחים ומאושרים עם שלום בית ואהבת התורה והמצוות עד מאה ועשרים שנה!!!

ותבריא אותי בכל המובנים

ותתן לי המון כוחות

ותקל מעלי את הסבל הנורא הזה

ותגאל אותי

והכל ברחמים גדולים

שאני כל כך זקוקה להם

ותתן לי להרגיש מוגנת ואהובה, ביטחון מלא ומקיף, רצויה ושייכת, שמחה בחלקה ובמה שיש לה באמת

כןאיזה טוב השם!

מרגישה שהוא בגד בי. עזב אותי למען מישהי אחרת ועכשיו הוא מתבודד איתה..

עכשיו היא מרכז עולמו, עכשיו היא העניין שלו בחיים

עכשיו החיים שלו סובבים סביבה.

ואין אותי.

אני לא מעניינת..

כבר לא.

מרגישה שהוא שווה יותר ממני..

שהוא מגדיר את הערך שלי.

שבלעדיו אני באמת לא שווה כלום

וגם החיים שלי לא שווים כלום ושום דבר

ואני קולטת שהערך שלי מזה בתחתית השפל, בתחתית המדרגה.

שמעצמי אין לי כלום ושום דבר

ורק נוכחות של אדם אחר מגדירה את ערכי וקובעת את הדברים

שאני זוכה בו, ולא הוא זוכה בי

שאני זאת שזוכה בו

ולא הוא זה שזוכה בי

או יותר נכון, אני לא זוכה בו, והוא זוכה שהוא איתה ולא איתי.

כלומר באמת לא שווה לו אותי, אם הוא לא מעוניין.

כלומר, אני מצד עצמי, לא שווה לאחרים להיות איתי

לא שווה לבחור לבחור בי.

אין לו למה. דפדף.

זה נראה טוב מבחוץ, אני יודעת.

זה קורה לכולם. כולם מתבלבלים. אל תרגיש שאתה היחיד.

זה מטעה, אני יודעת..

אבל אגלה לך את האמת?

תברח מהר, וכמה שיותר בריצה. מרתון תעשה פה.

כי בשקט בשקט, או בקול, אני אגלה לך שאין בי כלום.

שהכל חיצוני.. ובפנים הכל ריק.. בפנים יש חוסר שקט ובלגן מטורף.

הכל מבולבל, אין מרגוע. אין יציבות. הכל סוער.

לא קל בכלל, אני אומר לך.

כמה שאני אנסה להסתיר ולהראות שהכל בסדר ומתנהל כשורה,

בתוך תוכי ובמודעותי אני יודעת שכלום לא בסדר, וכלום לא עובד נכון

הכל מסתבך לי, והכל מסובך אצלי

אז פשוט לא שווה לך

כי אולי יש טיפה דברים טובים, אבל זה לא מספיק בשביל לבחור אותי

איך אומרים? החסרונות גוברים על היתרונות? אז בקל.

אתה סתם תסבול. אל תעשה את זה לעצמך.. אל תכניס את עצמך לבוץ כשיש בנות אחרות שוות ונורמליות הרבה יותר ממני.

אני בכלל לא אופציה, אל תשגה.

כי בלי שהיית פה, לא היה לי כלום.. כל מה שיש לי הרי זה רק ממך.. מזה שאתה רוצה אותי.. בלעדיך החיים דפוקים.. אתה זה שעושה אותם לקצת יותר נסבלים.. אבל גם זה לא מספיק.. ובסוף גם מולך אני לא מספיק בסדר. אני לא עומדת בתנאים. (בעיני)

אני לא מושלמת לך.. נכון, עשית בשכל. כי אני דפוקה וגרועה. לא רוצה לחיות עם עצמי זה לא הוגן!!! למה אתם ביחד נהנים והולך לכם טוב ואני נשארת פה לבד נדפקת עם עצמי!!!!!?????

למה אותי דופקים בחוסר מוצא ולכם פותחים את הדרך וסוללים לכם אותה ככה בקלות!!!!!!

אני פשוט בהלם ! החוסר צדק המשווע הזה ! אני רודפת אחריך כמו סתומה ואתה פשוט רוצה מישהי אחרת והולך לך טוב..

וואי איזה הזוי מה שקורה כאןןןןןן

הסכמת לצאת איתה בדיוק שהיא רצתה.. ממש זיווג משמים.. ורק מישהי אחת שכחו כאן והשליכו לפח. זרקת אותי לפח. זרקתם אותי לפח כולכם.

כי אני עכשיו נהייתי נטל.. מי צריך אותי. אני רק מפריעה.. מפריעה להם במסלול שלהם.. מפריעה לקשר שלהם להיות על מי מנוחות בלי איזה מישהי מציקה ונדחפת מהעבר.. שכל כמה זמן קופצת להם בעין ומעצבנת אותם! הורסת כל חלקה טובה.. תתחפפי..

תתחפפי את יא סתומה.

ברור שאני לא אהיה הזיווג המושלם.. כי אני כל כך גרועה.. שלא יעלה על הדעת שאני יכולה להתאים למישהו כל כך טוב ומושלם.. מה חשבתי לעצמי?

שיתנו לי מישהו כזה? ושיתנו למישהו כזה וואו מישהי כל כך שפלה וגרועה? כל כך לא ברמה שלו.

לפחות כן עלה באופציה שאולי אנחנו יכולים להתאים, אז כנראה אני לא עד כדי כך חסרת תקנה, אבל זה שבסוף לא נבחרתי רק מראה כמה אני במצב דפוק וירוד.. כמה אני בתחתית של התחתית. בשפל המדרגה.

סתם עשיתי לעצמי פאדיחות שהראיתי את עצמי וחשבתי שאולי הוא ירצה אותי. תוותרי מראש. איך עלה על דעתך שמישהו כה חשוב ושווה ירצה את ההזויה בבנות..

איך חשבתי לעצמי בכלל שאני חצי הנשמה שלו.. אני לא מגיעה לעקב הרגל שלו.. אז לעמוד מולו ולהשתוות לו? לא חמודה. ממש לא. שכחי מזה. אני מבינה שאת רוצה, אבל לא מאמי.. את צריכה יודעת מודעות לגבי עצמך, קצת עברת פה גבולות.. זה לא הליגה שלך.. פה זה הליגה של האלופים.. את בקושי בליגה של הנורמלים. הרבה פחות..

זה כל כך כואב.איזה טוב השם!

שאת נזכרת בתחושות הקשות, שהוא לא היה איתך עד הסוף.

שהוא קצת אולי הרבה הסתכל עליך מבחוץ. ולא רצה אותך באמת.

הוא היה רגל בחוץ רגל בפנים. לא רצה לטעות בך. לא רצה להיכנס לזה.

התלבט והתלבט

והתלבט

לא היה שם לגמרי

לא רצה את זה באמת.

חשש לוותר, אבל גם הרבה חשש ללכת על זה.

קצת הרגשתי שהוא "עושה לי טובה" ולא משתוקק לזה.

מסתכל עליך מבחוץ.. בוחן, בודק.. לא סגור. לא יודע. זה לא כן ולא לא. יופי באמת. זה לא כן? אז שלום.

מרגישה שאני כל כך לא מוצלחת, כל כך נכאבת מהסביבה..

מאנשים כאלה.

שלא באמת רוצים בי, שלא באמת חפצים בי.

שאני לא ראויה לאהבה. שאני לא ראויה שירצו בחברתי.

שאני לא מספיק. או לא בכלל.

שלא בטוחים בי. לא רגועים איתי. לא סומכים עלי.

לא מאמינה שאני באמת ראויה ליחס ורצויה. לא מבינה למה מתייחסים אלי.

למה רוצים אותי. מה מצאתם בי. 

נמאס לי לחוות כל הזמן מהסביבה שלא רוצים אותי. להתאכזב כל פעם מחדש.

ושהם לא עונים לי. חוצפנים. שעה על הקו כבר יומיים ואין מענה ואין צפי למענה! בדוק עד סוף היום הם עדיין לא היו עונים! אז שלפחות לא יחרטטו תשכל שהם "מחכים לשיחתכם".. יא אללה שלהם. מוציאים את כל המיץ לבן אדם שכל כך מקווה ומצפה למשהו מסוים! קצת רגישות יא מטומטמים. אני בונה עליכם אז מה נראה לכם עם ההתנהלות המטומטמת הזאת!

אני קולטת שהוא לא רוצה. זה ברור כשמש.

גם כל המחשבות שווא האלה, של עכשיו הוא חושב עלי ככה וככה.

כלומר אם הוא לא היה רואה אותי, אז הוא לא היה חושב עלי והיה שוכח אותי, ובגלל שעכשיו הוא ראה אותי אז עכשיו הוא נזכר בי ובטח הוא חושב עלי שאני כזאת וכזאת, וכל הכבוד לי ע כך וכך ואיזה רצינית ופייטרית ועושה עם עצמה משהו ולא נשארת בדאון וכו וכו

שקר וכזב.. פשוט שקר אחד גדול

הוא בכלל לא חושב עליך את כל הדברים האלה כשהוא רואה אותך! את בכלל לא מעניינת אותו והוא לא רוצה ולא אמור לחשוב עליך! עובדה שהוא חתך, מה את באמת חושבת שאחרי כל זה הוא עוד יחשוב עליך כל פעם שתעברי לו מול העיניים? תאמיני לי שזה הדבר האחרון שהוא היה רוצה. לראות אותך.. מבחינתו הלוואי והיית נעלמת לו מהעיניים כי נסגר הסיפור. אין על מה לדבר יותר. די לחיות בסרט.

הקטע היותר מעניין, זה שגם אם הוא היה פסדר איתך או מישהו אחר עדיין יש לי את הקטע הזה שאני נכנסת לראש של אנשים ובטוחה במיליון אחוז שהם עכשיו חושבים עלי ככה וככה. בטח ההוא חושב שאני צדיקה, וההוא חושב שאני חברותית, וההוא חושב שאני יפה, וההוא רוצה לשדך לי מישהו, וההוא חושב שאני שווה, וההוא חושב שאני בחורה רצינית, לא כמו שאר הבנות, וההוא חושב שאני עם ביטחון עצמי, וההוא חושב שאני יראת שמים, וההוא רוצה אותי בכלל ואיך אני משיג שישדכו לי אותה, וההוא בכלל רוצה לחזור אלי כי הוא פתאום רואה אותי ובטח חושב לעצמו מה, היא בסדר גמור, למה בכלל חתכתי אותה?! חבל שיתפסו לי אותה.. היא בכלל כן שווה.. 

כי אם הוא ראה אותי צנועה אז בטוח הוא חושב שאני צדיקה. ואם הוא ראה אותי יפה אז בטוח הוא חושב שאני יפה. ואם הוא ראה שאני סוגרת את הווילון אז בטוח הוא חושב שאני מהרציניות. ואם הוא רואה שאני עושה הליכה אז בטוח הוא חושב שאני אחת שאכפת לה מעצמה. 

איך יכול להיות אחרת הרי?

ומזה אני מחזיקה את עצמי. זה מה שממית ומחיה אותי.

בתחושה שלי, אם בכלל אף אחד לא היה רואה אותי ומתוך כך לא חושב עלי כלום (או אם באמת הייתי מבינה שזה שראו אותי זה לא אומר שכל המחשבות שאני בטוחה שבאות עם זה לא היו ולא נבראו) אז פשוט הייתי נשארת בתוהו ובוהו שאני נמצאת בו ובחיים הריקניים והגרועים שלי. 

אבל עכשיו, שהוא ראה אותי בסיטואציה הזאת והוא חושב ככה וככה (אהמ אהמ!! בטוח, מה לא?) אז החיים שלי משתנים ואולי אני בעצם כן בסדר, והנה אני כן נחשבת רצינית ושמחה כזאת עם ביטחון עצמי ומשמעות ואולי אני כן פייטרית בכלל ואחת שמתקדמת הלאה ולא ההיא שאני מכירה טוב מאוד ושאני יודעת בדיוק מה היא מרגישה, ההפך לגמרי..

פתאום החיים מסתדרים ואולי אני בסדר בכלל ומה רע בי

נשמה טהורה לפני שניה היית בקאנטי, היית במצב ירוד וחסר תקנה, מה קרה פתאום, חשבת שנכנסת לראש של איזה בחור ושאת יודעת בדיוק מה הוא חושב, אז עכשיו פתאום יש לך ערך לחיים? אז זה מעלה אותך?

לא נשמה, לא, החיים שלך לא השתנו, לפני שניה שנאת את עצמך ולא ראית עתיד, לא השתנה כלום החיים ממשיכים להיות דפוקים כי את יודעת באמת מה את מרגישה ומי את באמת, איזה בן אדם מתוסבך ודפוק וכל היום מלא בפחדים ובחוסר אונים ובחוסר ביטחון, אז מה אם חשבת שהוא חושב משהו אחר, אל תנסי לשקר לעצמך שאת יודעת מה הוא חושב וגם אם היית יודעת (ואת לא! ! ! !) זה לא היה משנה כלום ואין לך מה להיאחז בזה, כי מה אכפת לי שהיא חושבת שאני איזה אנערף, איזה בחורה סטנדרטית ורגילה ויכולה להתחתן, כשאני יודעת בדיוק מה אני עוברת ומה קורה אצלי בלב באמת, שאני לא סטנדרטית בכלל וממש לא מוכנה לחתונה.. זה פשוט לא מעניין אותי, זה פשוט לא עוזר לי.. כי בסוף החיים שלי נשארים אותו הדבר. אז מה זה משנה?

שונאתאיזה טוב השם!

שונאת את עצמי. שונאת את החיים שלי. שונאת הכל.

שונאת את הבעיות שלי. שונאת את זה שכל דבר אני שונאת.

שונא את הפחדים שלי. שונאת את האנשים האלה!!!!!

שונאת את ההורים שלי!! שונאת את המשפחה שלי!!!

שונאת שהכל דפוק ואין משהו נורמלי!!

שונאת שמה שאני רוצה רחוק ממני..

שונאת את זה שכלום לא הולך לי!!!

בתחושה, בהרגשה.

כן שמחה שהיום הלך לי עם הבנות ב"ה. היה טוב !

הן הקשיבו לי, יש לי יכולת להחזיק אותן. לא מובן מאליו..

גם ממש תקתקו את הכיתה וסידרו. בניגוד לכך שהתלבטתי אם בכלל לבקש את זה, כי כאילו מה הן באמת יקשיבו לי וירימו? לכאורה למה שישימו עלי?

אבל כן.. וגם שהם ישבו יפה בשולחנות בסוף..

מה עוד הפתיע אותי? 

בכללי האווירה שכן הרגשתי שאני תופסת אותן ומרגישה ביטחון כזה ושהכוח נמצא אצלי. ולא הייתה לי הרגשה שהן גדולות עלי, ושהכוח אצלן וחוסר רוגע כזה. הרגשתי ביטחון, שבשניה שאני ארצה להגיד משהו או שיקרה משהו אז זה יקרה ולא פחדתי או חששתי שהן לא ישימו עלי. זה תחושה פנימית של אני שולטת במצב ומנהלת אותו ולא שהן שולטות ומנהלות אותי.

זה חזק.. זה מיוחד. כי בכל זאת הן כיתה ד'.. זה כן גיל שבנות לא כאלה טטלה..

השנה הזאת נבנה אצלי ביטחון מסוים במה שאני אומרת ולעמוד על שלי ושאני לא חייבת לעשות כל דבר שרוצים ממני או שחושבים ומבקשים. יש לי שיקול דעת ואני יודעת מה אני אומרת. אני לא מוותרת ישר כשהצד השני לא מקבל, כמו בעבר

גרועאיזה טוב השם!

עייפתי

עייפה נפשי

למה לא מגיע לי משפחה אוהבת ותומכת

למה אין לי מה לאכול

למה הלבד כבר ברגיל אצלי

והחוסר ביטחון כבר קבוע אצלי

והקושי והסבל והכאב

והחוסר אונים והחוסר תקווה

וזה שאני לא מקבלת את מה שאני רוצה ומשתוקקת

וזה שאני מתאמצת ולאף אחד לא אכפת

ופשוט טורקים לי את הדלת בפנים ולא מוכנים לשמוע

ונשאר לי רק לדמוע..

ואולי גם להתפלל.. אבל כרגע אני כועסת ולא מוכנה יותר 

הקושי גדל וגדל ואין יותר מקום

לקחו לי אותך ונשארתי בודדה בלעדיך

בודדה ועזובה וכאובה ומורחקת

הרחקת אותי מעליך, ועכשיו גם הרשעה הזאת ואתה ביחד 

והיא רוצה להעיף אותי מעליך ומעליה..

ומתעלמת ממני הסתומה המטומטמת הזאת שתלך לעזאזל.

ואני כותבת בכאב רב ובכעס עצום על החיים המרים שאני עוברת 

ואין לאן לברוח

כל האופציות גרועות

שונאת אותך!!! תעופי מפה יא כלבה!!! תלכי להונולולו אף אחד לא רוצה אותך פהה יא שמנה חסרת חיים!!! משועממת מטומטמת סתומה !!!! אני שונאת אותך. שונאת!!!!!! למה את חייבת להיות פה בעולם?!?!!?!?!?! למה באת לפה, הלוואי שלא היית פה.. הלוואי שהיית הולכת למקום אחר, למה את חייבת להרוס הכל למה??????? למה את חייבת להיתקע בכל מקום שלא רוצים אותך?!!!!!!!!!!??? למה תפסת לי בדיוק את המקום שאני רציתי להיות בו?????? למה התאמת בדיוק למה שהוא רצה????? למה היית חייבת להתחזק כמו סתומה?????? למה היית חייבת להיתקע???? למה היית חייבת לעשות לי את זה??????? מכוערת אחת. אני שונאת אותך!!! אין לך חיים !!! אז את חייבת להיות פה.. יאללה תתחתנו ותעופו מפה על טיל.. לא רוצה לראות אתכם פה לעולם.. יא כלבים.

זוג מטומטמים מכוערים סתומים... ואתה שעשית לי את זה, אתה חוצפן. אתה רע לב. אתה דפוק. שונאת אותך!

ואף אחד לא יכול להושיע אותי

ואף אחד לא רוצה להושיע אותי

וכמו תמיד אין לי מושג מה יהיה

מקווה לטוב

מקווה כבר לישועה ולגאולה

כי כרגע לא רואה את האופק מגיע.

ברוך ה'..איזה טוב השם!

ששיתפתי אותה היום..

ושאמרתי לה על שבת והיא ממש התלהבה על הרעיון ואפילו שאלה אם אני רוצה לישון אצלם..

וזה ממש שימח אותי.. 

קצת מרגיע שיש לי איפה להיות שבת ואני לא צריכה להרגיש אבודה ולא מוצאת מקום, תלויה בין שמים לארץ.. אבודה בעולם, צריכה למצוא את עצמי, למצוא מקום יציב.. לשים את עצמי איפה שהוא.. לדאוג לעצמי איפה להיות.. אולי מישהי תישאר ומתוך חוסר ברירה אשאר איתה והיא תציל אותי, ולא מתוך בחירה אלא מתוך חוסר אונים וחוסר ברירה אהיה איתה.. כי זה האופציה היחידה שלי, להישאר פה אז הלוואי שיהיה מישהי.. וכל פעם מחדש התחושה הקשה והכואבת הזאת שאין לי כלום בעולם.................................................... 

ועכשיו אני נזכרת בהם, שהיא גם נשארת כל שבת שם, ולפעמים רק עם עוד בת אחת או שתיים, קצת כמו התחושה שלי שאין בית, ועכשיו יש לה אותו לצערי הרבבבבבב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והוא חושב עליה, והיא נשענת עליו ואכפת לו ממנההההההההההההה, וממני לא אכפת לו ולי אין אף אחד שחושב עלי כמו שהוא חושב עליה!!!!!!!!!!!!!!!! לה יש פתרון, לה יש מרגוע.. עליה הוא חושב, מרגיע אותה, דואג לה, הולך איתה, חווה איתה, היא חשובה לו ומה שעובר עליה!!!!!!!!!!!!!!! והם אולי יתחתנו אז בכלל, הוא יהיה איתה שבתות וימי חול וכל הזמןן.. ויחיה איתהה את החיייםםם ויהיה לה כבית, והיא לא תהיה לבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובטח היא מרגישה את הביטחון בחיים שהוא משרה עליההההה והיא במקום הטוב בחיים שלה!!!!!!! חלאססססססססס

ואני פה לבד, חסרת מוצא, חסרת מי שידאג לי באמת לאורך זמןן, שילך איתי, שיעזור לי, שיושיע אותי, שיגן עלייייי שיהיה לי כבית שירגיע אותי!!!!!!!!1 שיחשוב עלי , שיסתכל עלי, שיתעניין בי, שאני ומה שאני עוברת יעניין אותו והוא יהיה רגיש לצרכים שלי ויאהב אותי ויעריך אותי ויפרגן לי !!!!!!!!!!!!1

...איזה טוב השם!

אז קצת שמחה אותי הזאת שאני באה אליה..

בסוף, אני די צריכה את זה, אין לי משהו אחר.

ממש לא זרם לי לבשל לעצמי..

לא יכולתי לחשוב על זה שאני צריכה עכשיו איכשהו להסתדר, ואם אין אני לי מי לי הרי, אז בעצם הכל עלי וממש אין לי כוחות לזה להיות בזה לבד ואפילו להיות עם עוד בנות , עצם זה שזה דורש ממני לעמול ולדאוג לזה זה גדול עלי לחלוטין וכבד וממש אין לי כוחות לזה.

אין לי כוחות לדאוג לעצמי בעצמי לבדי

אני רוצה תמיכה, עזרה

יותר מזה, אני רוצה לקבל!!

אני ממש רוצה לנוח ולקבל, בלי תמורה!!
בלי להיות חייבת למישהו משהו

בלי להתחנן על נפשי

פשוט לקבל.

את הצרכים שלי.

מגיע לי.

..איזה טוב השם!אחרונה
עבר עריכה על ידי איזה טוב השם! בתאריך ז' באב תשפ"א 14:14
עבר עריכה על ידי איזה טוב השם! בתאריך ז' באב תשפ"א 14:07
אימאלה וואי.
פתאום היא אומרת לי שהם ישמחו שאני אבוא רק לסעודה אחת.
איזה מבאסים. איזה הזוי וואי. אין לי לאן ללכת מה אתם לא מבינים. איך תיראה השבת הזאת עם התשעה באב הזה.
הכל נדפק, הכל נאבד .
כל הרוגע והנחת שקצת יכולתי לקבל נעלם ברגע אחד.
אימאלה דיי אל תעשו לי את זה. בבקשה לא.
מה אני אעשה בשבת הזאתת וואי
תחשבו... אני ארגיש לבד. בודדה. אבודה,תחושת חוסר ביטחוןן. אפילו אין לי חברות שטוב לי איתם. אין להם כוח ואפילו שהיא ידעה שאני רוצה להישאר היא לא טרחה להגיד לי. איזה בן אדם נוראי היא. ממש לא אכפת לה שאני אהיה לבד, כאילו זה לא מעניין אותה בכלל וואי. פשוט לא אכפת להם ממני. רעות מגעילות אכזריות. אם זה היה היא או היא אז ברור שהם היו ביחד. חוצפניות מסריחות.
לי אף אחד לא דואג.
ועוד היא משתמשת במילה "נשמח שתבואי רק לסעודה אחת" כאילו זה גם ישמח אותם רק סעודה אחת.. יותר מזה לא נשמח. גועל נפש.. במקום לתת לי בית ולחשוב גם עלי, במיוחד שיודעים את המצב הנוראי שלי, אז משליכים אותי לגוב האריות להסתדר לבדד, כאילו יש לי לאן ללכת. גם ככה אני מרגישה לבד בעולם!! אז עכשיו למצוא לבד מקום אחר, שגם שם בטח ארגיש לבד.. ומה אני אמצא עכשיו.. ואיפה אני אוכל סעודה שלישית? זה לא פשוט בכלל.. בא לי למות.. ולבכות.. נמאס לי.. עולם אכזר ורע.. אין אבא ואמא.. אין כלום.

רוע לב.

גרוע לב שלה' לא אכפת ממני למרות שהוא יודע שאני ככ בודדה ועצובה ושקשה לי שאין לי בית.. שאין לי יציבות.. שהוא יודע שהבית של ההורים שלי זה לא מקום טוב בשבילי וזה רק מוריד אותי ומחליש אותי, אז במקום לתת לי אופציה אחרת ברורה וקיימת, אז הוא שולח אותי כל פעם מחדש למצוא משהו שיקבל אותי אבל הבעיה שלאן שאני אפנה אף אחד לא חייב לי כלום ועושים לי טובה, ואז אני נשארת לבד, הכל נופל עלי כמשא ביום בהיר ואני צריכה להסתדר לבש עכשיו כי לא מתאים להם שאבוא וגם לבנות האלה לא מתאים שאבוא ובקושי אני בכלל באה לשם, לא מסוגלת להיות שם אז כאילו מה.. אז לפחות משפחה עוטפת כל השבת , אבל לא אין משפחה עוטפת את לבד לבד לבד!! איך אני לא אשבר מול הבחורה הזאת שעושה לי רע לראות אותה, לדעת שהיא פה... ומול הבחור ששובר לי את הלב כל פעם מחדש.. ומול החברות שלא אכפת להן ממני.. ומול הלבד הזה שאני חלשה, אחת מול כל העולם..

ואיך אני אאמין בה' שזה לטובתי כאשר זה בלתי הגיוני שהוא עושה לי את הדבר הנורא הזה.. דיי פשוט דיי אני רוצה גאולה טעטעע...

אני לבד מול כל העולם...
והעולם הזה לא קל בכלל.
ואני זה חוסר כוח
אלך אחרי התפילה לבד??
אימאלה..
נורא ואיום.
וגם שאין לי כוח אליהם.
ובעיקר סדש.
בא לי לברוח רחוק רחוק..
אני כל הזמן תלויה בסביבה
כל הזמן
זה הכי קשה שיש
אין לי מעצמי כלום
קשה לי מידי
שהמרגוע שלי בא מבחוץ
אבל באמת זה נכון שזה ככה
כי לתת לעצמי זה בלתי אפשרי
כי אין לי כוח לבטוח בעצמי
אין לי כוח להיות האחת והיחידה שדואגת לעצמי
אין לי כוח להיות זאת שנשענים עליה
אני רוצה לנוח

ושלא תחשבו שללכת אליהם שבת זה הכי טוב שרציתי
זה ממש התפשרות מבחינתי.
זה לא הלכתחילה בכלל.
רק כי צריך למצוא משהו אז זה מדוגם.
אבל ממש לא הדבר הראשון והחלום שלי.
רק כי אין ברירה, ולעומת הבית זה יותר טוב..
אבל אם היה לי את מה שבאמת אני צריכה אז לא הייתי בכלל מבקשת ממנה
פשוט אין לי ואני זקוקה לזה אז נלך אליה ונצטרך את זה

אין לי ככ ביטחון ללכת אליהם
זה לא החלום שלי.
זה לא המקום והבית שלי
אני בכלל לא רוצה לישון אצלם.. זה לא הבית שלי ואני מתפדחת מהם..
אבל לפחות זה.. כנגד החושך והסערה שיש בחוץ.. קצת יכול להרגיע.. כי אין עוד אופציה נורמלית. הכל לא טוב..זה הכי טוב שיש ביחס לנתונים ולאפשרויות המציאות. לפחות אני ישנה אצלם. זה גם קצת נותן משהו מרגיע ולא ללכת שוב לשמה ולישון לבד. ולהיות לבד כל השבת ולפחד על נפשי.. סעודות זה לא מספיק.. הזמן הריק שבין לבין מלחיץ אותי בבדידותי.. חרדה להיות לבד.. נטישה..

ובאמת שבבית זה פשוט עושה לי רע
יש בזה משהו נוח להיות פה כי זה לא שמה ולחפש את עצמי ולחפש מקום ואולי גם לפחד כי זה מפחיד לראות את ההיא וזה שובר ומרסק אותי ואין לי כוחות נפש להתמודד עם זה
אבל האופציה השניה של להיות בבית עוד יותר גרועה לדעתי כי זה להיות רחוקה,מבודדת, זה רק מחליש אותי עוד יותר, מאז שהגעתי לפה כוחות הגוף שלי נחלשו ולחשוב להיות פה כל השבת כשאין פה אף אחד (אין פה אף אחד למרות שכן יש בפועל) זה עושה לי חררה וחרדה ומלחיץ ובמיוחד עם מוצש..

אזאני כן צריכה לנסוע
כן , זה צריכה, כי רציתי בית חם אוהב עם ביטחון ואין לי אז אני צריכה לנסוע אבל גם התחליף לא טוב לי מספיק וזה מתסכל

ממי אבקש לבוא אליהם שבת
הכל מרגיש לי לא נעים ולא מתאים, ומוגזם..
הלכת רחוק..
אבל אין עוד אופציה, גם להישאר לבד לא..
בקיצור מפחיד ביותר.. שמישהו יצילני..

ועכשיו היא מתחילה לצעוק עלי.. אני לא יכולה יותר.. אין לי כוח להתמודד עם זה
שלום פורום נטושמקפיצים נטושים

שכבר מהכותרת רואים שוצה לקום תחייה.
בקושי את עצמי אני מצחיק. שוין

אף אחד?מקפיצים נטושיםאחרונה
וואיאיזה טוב השם!

איזה חתיך הוא היה..

ונסיך כזה

רואים שיש לו מידות טובות

למה הוא לא פנה??

...איזה טוב השם!אחרונה

טוב היו ליד אנשים

אבל לא יודעת מעניין

אוף מי זה?

מהזה הפורום הזה? יש פה מישהו?אנונימי (פותח)
..איזה טוב השם!

אני שונאת אותך

אתה נטשת אותי

וחבל שנתתי בך אמון

וחבל שהקדשתי את הלילה הזה בשבילך

שביזבזתי את הזמן שלי עבורך

לקבל ממך טיפת יחס

אני כועסת עליך

ורוצה להתאבד

לא רוצה את החיים המרים האלה

אתה לא רוצה אותי

אתה מעדיף מישהי אחרת על פניי

איבדת אותי

אני הולכת מהעולם הזה

לא מעוניינת להיות פה יותר

רע לי פה

לא מוצאת את עצמי

כולם שומעים אותי

אתה מעדיף אותה על פניי

אני סוג ב

חבל שדיברתי איתך

לא הגיוני המצב הזה

שאתה תדבר איתי על אחרות

כאילו הן יותר שוות ממני

ויותר מעניינות אותך ממני.

אני כלום בשבילך

אתה לא שווה את הכאב שלי

אתה לא שווה אותי

מי שלא רוצה אותי

שילך

שונאת אותך

ביי

איכסאיזה טוב השם!

כאילו היא יותר שווה ממני

יאללה מטומטם אחד

מה אני יורדת לרמה הזאת בכלל

לכו שניכם

מפגרים

שונאת את זה שאתה יוצא עם כל החברות שלי

מטומטם!

אני לא מספיקה לך אתה מוכן לקפוץ!

משחק ביאיזה טוב השם!

מטומטם!

חושב שאני כלום!

די כבר להשתמש בי כצעצוע!

אני לא הצעצוע שלך

נמאס לי מהטמטום שלך

מרגישהאיזה טוב השם!אחרונה

שירדתי הכי נמוך

אשכרה להתחנן אליו להיפגש איתי

יאלה. ת***** איתה מצידי

..איזה טוב השם!

החיים שלי לא יתקדמו לשום מקום

הם אף פעם לא היו נורמלים

והם גם לא יהיו

לא חווה אותם נורמלי

אני לבד בזה

אבל אחד לא יבין

ואני גם לא מבינה מה עובר עלי

ואין לזה פיתרון

I need someone to hey me

..איזה טוב השם!

קשה לייי

מרגישה לבדדד.

0מרגישה שהרסתי הכל.

אין לי כוח לזה.

לכל הסיוטים האלה.

למה הייתי חייבת להרוס

ולהגיד שהרסתי.

עכשיו באמת הרסתי.

אני לא חשובה לאף אחד.

ואני צריכה למות.

ואני ראויה רק כשאני טובה.

ונחמדה ומאמינה בטוב.

וכשלא אני גרועה.

ואי אפשר לסבול אותי.

רק כשאני בלב פתוח ובאמון יש לי מקום.

הרגשות שלי הורסים הכל.

מחריבים כל חלק טוב.

והוא לא קיבל אותי.

את ההרגשה הזאת שאמרתי לו.

וזה ציער אותי

כי מה בסה"כ רציתי. שתחבק את הרגש הזה.

ולא שזה יערער אותך גם. או יעצבן אותך. או ירחיק בנינו. את התחושה שהייתה.

והוא כבר התקדם.

וגם הוא.

ואני נשארתי לבד.

לא מעניינת אף אחד . לא מעוניינת באף אחד.

ואם רצית להזמין אז למה את עכשיו אומרת שלא?!
מעצבנתתתתתת

לא נשכח ולא נסלח!

..איזה טוב השם!אחרונה

אני כועסת על עצמי

ושונאת את עצמי

ומבולבלת

ולבד

ושונאת את כולם

ואותו

ואותו

נעלבתי נפגעתי ואני לא מאמינה לך.

..איזה טוב השם!

ספונטניות

באלי מרחב בטוח.

מה יעזור לזה?

מלכתחילה להגיע עם ביטחון

לדעת מה זה חברה

ואיך קורים ההתנהלויות. ולאחרים.

ליצור לעצמי זמן לעשות דברים..

איך לפרש דברים בלי לקחת קשה.

איך לא לבוא מפוחדת.

למה מגיעה מפוחדת?

להבין

שיקופים

איך לדעת איפה הוא נמצא?

אני מבינה שכן אבל גם מבינה שלא...

ואני משליכה את זה לכל דבר

שזה לא יהיה החיים היחיד..

הבעיה שבכל מקום זה יפגוש אותי בסוף

ונמאס לי ככה

זה באמת בלתי נסבל עבורי

כל הזמן בודקת מה כתבתי

ולא שלמה עם זה

באמת התעייפתי..

איך העולם עובד

הדברים האלה לא ברורים לי

מרחב בטוח.

מקום לרגשות שלי.

הימנעות

חוסר השלמה

התחרטות

הכל יבש ותקוע

לא מרוצה

חוסר שליטה

חוסר ידיעה איך עושים את זה

..איזה טוב השם!אחרונה

איכס איזה חרא של בנאדם

ודי אני עוזבת את הבית החרא הזה

לא מוכנה עוד לחיות עם הזבלים האלה

אנשים רעים 

מפלצות

עושים רע

לא שווים את הכאב שלי

ה**** הזה הוא רע

חושב רק על עצמו

לא מספיק רגיש

..איזה טוב השם!

איפה המקום שהיה לי אצלו..?

תמיד חיפשתי מקום

ומצאתי אצלו

ואיפה הוא עכשיו?

למה אחרי כל מה שהיה בנינו שכחתי?

שכחתי מה היה?

אולי נלקח ממני היכולת להרגיש חופשיה?

היכולת הכל כך בסיסית הזאת

שהייתי זקוקה לה כמו מים

וכשזה נלקח, נשמטת לי הקרקע

ואני מנסה , באמת מנסה

להיאחז במה שיש

להתקרב ..

אבל איפה אתה?

אתה כאן?

חסרה לי כל כך ההרגשה הבטוחה

שאתה איתי

ויש לי מקום.

אצלך.

ואני לא צריכה לרדוף אחריו, זה מגיע אלי.. בשעה קבועה.. זה בידיים גם שלך..

ועכשיו זה די בידיים שלי

ואני לבד לא מצליחה

קודם כל כי לא יודעת מה אתה מרגיש ורוצה ומונח

וגם לא רוצה לאבד הכל

אז לא משתפת

כדי שלא תתעשת ותבין את סדר הגודל.

ואני תלויה באוויר

מחכה שמישהו ייתן לי להיות לקרקע

לעמוד יציבה ובטוחה

כי קשה ככה

לא לדעת איפה את מונחת

ואת כל כך רוצה להיות מונחת אצלו