רק 3 ימים הם אצלנו, וכבר אני לא מסוגלת! הכוונה לבת דודה שלי ובני משפחתה... ובעוד ביומיים האחרונים לא הייתי מבוקר עד הלילה בבית..
נודע לי שהגברת אתמול התלוננה לאמא שלה על זה שהתעצבנתי עליה שהיא מסתכלת מה אני עושה במחשב.. ועכשיו אמא שלי באה לכעוס עלי על היחס שאני נותנת לאורחים הפליטים שלנו.. אבל מה אני אעשה, בלילה אני תמיד אוהבת להיות במשחב, ולהחזיר לאנשים תגובות שמזקיקות ממני שקט וריכוז, כי סופסוף אחים שלי ישנים. אבל עכשיו היא עומדת לידי ומציצה לי!
תגידו, לי מה אני אעשה? מספיק אני מוגבלת מבחינת הלבוש, ואם אני שניה רוצה לקום באמצע הלילה לשירותים, אז אני צריכה להתלבש, כדי שבעלה לא יראה אותי.. ובבוקר כשקמתי שאלתי אותה מראש אם בעלה עדיין כאן, אז היא אמרה שלא ויצאתי מהחדר בראשקט. אח"כ ירדתי למטה לאכול, ופתאום ראיתי שהוא שם, והייתי עם חולצה קצרה.. לא ביג דיל, אבל הוא מייד הפנה ת'ראש ואני מייד עליתי לחדר להתלבש.. ואח"כ הבת דודה הזאת צחקה עלי בקולי קולות איך שאני מתלבשת לכבודו.. דיי! נמאס לי!
אני בוכה.. ברצינות.. והיום עוד צריכה לבוא בת דודה נוספת, ואני לא ביחסים מי יודע מה איתה..
דיי!!!! שהמלחמה הזו תיגמר! תעזרו לי לשרוד את זה.. הכל כאן היה פורקן עצבים.. סליחה על המגילה.