דיי!! מתחיל להישבר לי!!!!!שובל אור

רק 3 ימים הם אצלנו, וכבר אני לא מסוגלת! הכוונה לבת דודה שלי ובני משפחתה... ובעוד ביומיים האחרונים לא הייתי מבוקר עד הלילה בבית..

נודע לי שהגברת אתמול התלוננה לאמא שלה על זה שהתעצבנתי עליה שהיא מסתכלת מה אני עושה במחשב.. ועכשיו אמא שלי באה לכעוס עלי על היחס שאני נותנת לאורחים הפליטים שלנו.. אבל מה אני אעשה, בלילה אני תמיד אוהבת להיות במשחב, ולהחזיר לאנשים תגובות שמזקיקות ממני שקט וריכוז, כי סופסוף אחים שלי ישנים. אבל עכשיו היא עומדת לידי ומציצה לי!

תגידו, לי מה אני אעשה? מספיק אני מוגבלת מבחינת הלבוש, ואם אני שניה רוצה לקום באמצע הלילה לשירותים, אז אני צריכה להתלבש, כדי שבעלה לא יראה אותי.. ובבוקר כשקמתי שאלתי אותה מראש אם בעלה עדיין כאן, אז היא אמרה שלא ויצאתי מהחדר בראשקט. אח"כ ירדתי למטה לאכול, ופתאום ראיתי שהוא שם, והייתי עם חולצה קצרה.. לא ביג דיל, אבל הוא מייד הפנה ת'ראש ואני מייד עליתי לחדר להתלבש.. ואח"כ הבת דודה הזאת צחקה עלי בקולי קולות איך שאני מתלבשת לכבודו.. דיי! נמאס לי!

אני בוכה.. ברצינות.. והיום עוד צריכה לבוא בת דודה נוספת, ואני לא ביחסים מי יודע מה איתה..

דיי!!!! שהמלחמה הזו תיגמר! תעזרו לי לשרוד את זה.. הכל כאן היה פורקן עצבים.. סליחה על המגילה.

אולי תסבירי לאמא שלך אתאורטל לאה
הסיטואציה הזאת והיא תוכל לעזור לך או לדבר איתם
את יכולה..גיבסוני

לבקש מהם יפה לעוף מהמחשב ...

הסברתי לה.. מה את חושבת?שובל אור

אפילו עם דמעות בעיניים. אבל היא אומרת ש'צריכים להתגמש'... אני מוכנה בכיף להתגמש, ואני כבר עושה את זה (לא לובשת חולצה 'קצרה' לידו.. והיא בכלל לא קצרה! כולה חולצת שמאטס שמגיעה למרפק), אבל בעניין המחשב אני לא מוכנה. שעות הלילה תמיד היו שלי, כשסופסוף יש שקט ואחים שלי לא מסתובבים סביבי ומציצים, אבל עכשיו היא פה, והיא מתחילה לשאול אותי- 'מי זה ומי הוא ולמה את מתכתבת עם בנים'. על זה אני לא מתפשרת.

עוד משהו שהתפשרתי לכבודה- להשאיר את המזגן כל הליה דולק! ואני צריכה לישון עם פוך..

אז ככה זה לא את זה אתה דבר שני..גיבסוני
אם זה לא הולך בדרך יפה יש עוד כמה דרכים..
סליחה?!?!?!!? אני חושבת שאתם כנראה לא מבינים אתתכלת דומה לים

המצב והמורכבות...

נכון, הם באו להתארח אצלהם, אבל בידיעה שזה בית!! ושהם שווי זכויות וחובות, זה מה שאני לפחות חושבת...

ועד כמה שזה קשה לך לשמוע, לדעתי את צריכה לוותר לה, גם בעניין המחשב...

נכון, זה מעצבן, אבל עכשיו אני מבינה את 2 הצדדים... אני גם בתוך ההפגזות, וגם עכשיו אני אצל חברה שלי, בשקט.. סוףסוף בלי...

או- שתדברי איתה על זה... אם היא בגיל שהיא מסוגלת להבין בכלל מה את רוצה ממנה, ולמה את כועסת עליה...

אז ככה זה לא את זה אתה דבר שני..גיבסוני
אוייש..ואף אחד לא יכול לעזור לך?דורוש=]
למה את לא יכולה לצאת מהבית?תכלת דומה לים

אמ... אני ממש לא רוצה להישמע כמו איזה פסיכולוגית, אבל מאוד יכול להיות שהיא פורקת מתחים והתעצבניות ככה.... אני נגיד, אתמול יצאתי מהבית לירושלים אחרי שבועיים ביישוב, ופשוט הרגשתי הקלה עצומה!!

אז יכול להיות שזה מה שהיא מרגישה עכשיו... שהיא לא במקום מופגז וחופשיה לעשות מה שבא לה, ולא שאיזה נסראללה אחד ייקבע לה את סדר החיים...

מה זה מבינה אותך...פלפלתי

אבל חרדים זה ראש קשה לפעמים...

תנסי להבהיר לה את המצב.. גם היא צריכה להיות רגישה עכשיו..

לא רק את..

פליטים פליטים...משה
לי יש שיטה שעובדת על כווווולם.

כשמישהו מגיע ואני רוצה להעיף אותו, אני עובר למסך מלא בשורות קוד שאיש לא מבין. כולם בורחים.
לא הבנתי את השיטה.אנונימי (פותח)
חחח אהבתי!אביעד
יקירה.. מסכנונת...לידור
אין לך מנעול לדלת?
כוח הזרוע....גיבסוני
מה הקשר למנעול?שובל אור

למזלי החדר שלי עדיין נשאר נחלתי הבלעדית, אבל מחר אמורים להגיע סבא וסבתא ועוד דודים, אז אולי יעיפו אותו מהחדר, ואני אצטרך לישון עם אחותי! שזה סיוט לכשלעצמו...

ותיזהרו כי אני עצבנית נורא, על כל מה שזז וגם מה שלא.. ואני לא מסוגלת לשלוט בזה! כנראה אני מחורפנת מחוסר שעות שינה...

אם את רוצהמכאל 2 3
את יכולה לפו לכאן
היא התכוונה מנעול לחדר ואז תוכלי לנעול ואףדורוש=]

אחד לא יוכל להיכנס לך לחדר...הבנת?!

חוץ מזה שלמרות מה שעשית יש להם בעיה אז שילכו הם צריכים להתאים את עצמם לאיפה שהם נמצאים!!

אויך...לידור

תנעלי את החדר שבו המחשב...

או, יותר טוב: תנעלי את המקרר, ותגידי להורים שלך שאם האורחים לא עפים, אז המקרר בבעלותך הפרטית...

תתעודדיאיש-זאב
יש לנו עבר מזהיר,עתיד מבטיח,רק ההווה לא משהו.
אויי מסכנה.. מי לא רוצה שהמלמה הזאת תיגמר?![:HoDi
נסראללה....איש-זאב
או ג'ורג' בוש וקונדוליסה רייס
חח אתה יודע למה התכוונתי..[:HoDi
שירה מותק!ענת=)

נכון שהמצב הוא בלתי נסבל! אך כדי לחיות בשלווה והרמוניה בבית אחד אנשים שונים בדעות והשקפות צריך להתפשר ולהגיע לעמק השווה.

אז נכון שמחובתך היא ללכת יותר ב"צניעות" בבית מהרגיל אצלך ביומיום. אך גם לצד השני חייבים להיות חובות כל שהם, (אני לא יוכלה להגיד לך מה בפרוטרוט) כך שכניסה לחייך הפרטיים, ומה את עושה על המחשב (אם מי את מתכתבת ומה...) זה ממש לא אמור להיות ענינה! ואן לה זכות להתערב בכך כלל! (כך לפחות אני חושבת.)

הייתי מציעה לך לשבת ולדבר איתה ברכות ולהביר לה שכשם את מכבדת את רצונותה ורצונות בעלה כך היא צריכה גם לבוא לקראתך, ואם זה לא ילך, תנסי למצוא מגשר אולי אמא שלך, קרובת משפחה אחרת שהיא די מחזיקה מהדברים שלה.. אך אל תתני לאף אחד לקחת לך את זכות החופש והביטוי שלך בבית. נכון שצריך להתחשב, אך ההתחשבות צריכה לבוא משני הצדדים ולא על חשבון זכויות מינימליות.

מקווה שעזרתי, ואשמח לשמוע מה קרה בסופו של ענין. -ענת(<") 

תשמעועינב
אתם מדברים כמו יועצי נישואים!
תודה לכולכם על העידוד והעצות!שובל אור

וענת (איזה מגניב שאני יודעת עכשיו מי את..), באמת ניסיתי לעשות כעצתך, והתנצלתי בפני בת דודה שלי על זה שהתעצבנתי עליה, והסברתי לה שבכיף אני שמחה שהם פה, ואפילו היא מבחינה במסירות נפש שלי בקטע של הלבוש (שתאמינו לי- הוא ממש לא נורא! זה אולי נשמע ככה, כי בשבילו זה נורא), אבל היא שאלה אותי 'מה פתאום אני מתנצלת'.... מה הבעיה? הבנתי שקצת לא התנהגתי יפה, אז באתי להתנצל? זה לא צעד לגיטימי??

טוב עכשיו אנחנו די בסדר.. נגיד עכשיו אני במחשב, מתכתבת במסר"ש, אז הסברתי לה שעכשיו אני רוצה להיות לבד, והיא הלכה. אמן שזה ימשיך כך.. וזו הזדמנות טובה בשבילי לעבוד על מידת האיפוק והסבלנות... תאחלו בהצלחה...

תרמזי להם בעדינות שהם עולים לך על העצבים....ארגמן
ואם זה לא עוזר תתחילי להציק להם קצת. זה תמיד עובד עם אורחים מעיקים.
מסכימה איתךעינב
זתו'מרת- צריך להתייחס אליהם בעדינות וסבלנות כי הם אורחים וכל זה, אבל זה לא נותן להם כרטיס זכות לפלוש לפרטיות שלך!
חחח מסכנה! אני באמת מרחם עליך! אבל קחי כמה נחמות:אביעדאחרונה
1) אהבתי את השיטה של משה איך להעיף אנשים שמסתכלים על מה שאתה עושה על המחשב!
2) יש לך לפחות מצווה על כך שאתם מארחים אותם
3)"צרת רבים חצי נמחה" תחשבי כמה מסכנות הבנות החרדיות שתמיד צריכות...

פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך