יאללה מי בא איתי לבנות את ביהמ"ק?פרח תלוש
אנייייאפרת????
רק תביאי איתך משו לאכול כי אני רעבה
אני צריכה קודם לשתות ולאכול ואח"כ נראה אם יש לי כוח...חסרת טאקט

נו נו.. חיכינו כמעט 2000 שנה, נחכה גם עד שתגמרי לאכולפרח תלוש
וגם אז אולי. לא ישנתי הרבה בלילה וממש התאפקתי לא לישון היום.חסרת טאקט

אז מחר על הבוקר, בלי תירוציםפרח תלוש
בכל מקרה כבר שקיעה ואסור לבנות את ביהמק בלילה...
אוי לא אני נוסעת מחר לחברה. כבר קבעתי איתה וה' לא רוצה שאניחסרת טאקט

אעליב אותה...

תבואח עם החברה😁ישראלית2❤🇮🇱
פחחחחחחח בסוף חזלשתי אותה...חסרת טאקט

אם תסבירי לה שאת הולכת לבנות את המקדש- היא בטוח תביןשפרינצא בוזגלו

אני לא יכולה פיזית שפרינצא בוזגלו

מה שכן אני אשמח לעזור לאלו שכן יבנו פיזית

מדוע??חסרת טאקט

אני אשמח לכוס מים

אני לא יכולה לעלות עד החתונה, וגם אז לא בטוח...שפרינצא בוזגלו

כשבית המקדש יבנה רווקות יכולו לטבול, לא?חושבת בקופסא

אבל במהלך תהליך הבניה הוא עדיין לא בנוי.שפרינצא בוזגלו

לא בהכרחהָיוֹ הָיָה

כיוון ש"אין בי"ד יכול לבטל דברי בי"ד חבירו" נצטרך לבי"ד גדול יותר מהריב"ש. ולא בהכרח שזה יגיע מיד עם בניית ביהמ"ק.

אז לרווקות יהיה אסור לעלות לבית המקדש????חושבת בקופסא

באופן זמני, אולי.הָיוֹ הָיָה

נצטרך התכנסות של בי"ד ראוי כדי להתיר, זה ברור שזה יקרה, אבל לא בטוח שברגע הראשון.

וווווווווווואאאאאההההההההההההההה! לא נכון!שפרינצא בוזגלו

זה לא פייר!!!!!!!!!!!!!
אני רוצה גם! 

נו מה אתן נבהלותהָיוֹ הָיָה

יקימו סנהדרין, יהיה בסדר.

לא התכוונתי לפתוח כאן עכשיו תיבת פנדורה

איך יקימו סנהדרין?שפרינצא בוזגלו

הסנהדרין יהיה מורכב מכל חלקי העם, ועד שזה יקרה אני אמות!!!

ברגע שכל העם יהיה מוכן לאחדות.מתנחל בראבק

וזה לא יקרה עד שאני אמות! אימאאא!שפרינצא בוזגלו

זה לא מצחיק בכלל! תראו איך העם מפורד!

לאאאא נכוןןישראלית2❤🇮🇱
העם מאחוד
מישמה הןא נזכר להראות את זה רק ברגע משבר אבל
זהו, שהוא לא מאוחד.שפרינצא בוזגלו

ומישומה כשקשה אז הוא מתאחד.
וגם זה קורה לעיתים כ"כ נדירות...

לאלאישראלית2❤🇮🇱
הוא תמיד כזה
רק לא תמיד זה יוצא.מה שמראים בתקשורת זה לאו דווקא משקף תמצאיות..בפועל שמישו צריכים משו או נתקע איפשהו 200 יקפצו חעזור לו
כל הפירודים והמחלוקות הם חיצוניים...תות"ח!
עבר עריכה על ידי תות"ח! בתאריך ט' באב תשפ"א 23:50
עבר עריכה על ידי תות"ח! בתאריך ט' באב תשפ"א 23:49

באמת נשמת כלל האומה קשורה בעצם, וכל ישראל ערבים זה לזה, או גורסים בגמרא ערבים זה בזה, והננו קשורים ומחוברים כאיש אחד בלב אחד...

אלא מה...?

לפעמים אנחנו שוכחים שאנחנו בני איש אחד נחנו וגוף אחד אנחנו, ואז אנחנו פוגעים בעצמינו מכל מיני סיבות חומריות חיצוניות שאינן משקפות כלום, ואדרבה, דווקא ברגעי אמת שבהם אנו נמדדים, יש ערבוּת מטורפת, חבל שהקב"ה צריך להביא עלינו צרות כדי שהאחדות הזאת תבוא לידי ביטוי...(נגיד כשהיו פרעות בלוד ורמלה ראו את האחדות והערבות ההדדית המטורפת שהייתה, מכל הארץ באו אנשים לעזור, וגם כאלו שלא הגיעו בגפם שלחו כל מיני דברים לחיזוק ותרומות וארגזי צ'ופרים ואוכל ומה לא....ב"ה...((בשבועות איישתי שם דירה אז אני יודע...)))

לעומת שאר העמים, שזה בדיוק ההיפך אצלם, אצלם באופן טבעי אין אכפתיות, יש מדון, קנאה תחרות וכו'...אלא כדי שיהיה סדר ולא תהיה אנרכיה אז יש חוקים, וכדי שתהיה התנהלות נורמלית שתהיה יותר טובה ומסודרת מבחינה כלכלית-חברתית וכדו'...אז יצרו מדינות, אך הם לא באמת קשורים אחד לשני, ומקסימום יש קשר אתני של עבר משותף, אך לא באמת אכפת להם אחד מהשני וכל אחד חי לעצמו, אלא שכדי שיהיה יותר טוב "לי" אז אני חלק ממדינה, אין להם את הכוח של הכלל, וגם הפרטים הטובים הם טובים באופן פרטי, אין להם כוח כללי, לעומת עם ישראל שהוא מנשמה אחת נחצב, גוף אחד, וכולם קשורים זה לזה ואוהבים אחד את השני, רק שזה צריך גילוי. זה כמו, במשל, כיתה, שכולם מגובשים ואוהבים אחד את השני, בא יום אחד מישהו חדש לכיתה והוא בן אדם ציני, והבעיה שהוא גם פעיל וחברמ'ן, אז יצא שעכשיו יש באווירה הכללית של הכיתה ציניות ויש עקיצות לפעמים בין אחד לשני, והכיתה קצת נחלקה ויש קצת מריבות בגלל זה, אבל, אם יוסרו המחיצות והציניות תיפול, פתאום תשרור אהבה ויתגלה מה הם באמת חושבים אחד על השני, הם לא באמת שונאים אחד את השני, רק בגלל שטויות שהם אפילו לא יודעים למה התפתחה איבה, כך גם עם ישראל.

...בחור נאה

אני חושב שכל הדיבורים האלה של צריך רב יותר גדול מהריב"ש לא מובילים לשום מקום (כנ"ל בכל הויכוחים מעין אלה), כל פעם שמישהו אומר משהו כנגד הריב"ש לדוגמא יוצאים עליו ואומרים, אתה ברמה של הריב"ש!?.

בימינו אין "קדושה-מטר" אי אפשר לדעת באמת מה הגדולה של הרב עצמו אפשר לדעת איזה גדולה הציבור מעניק לאותו רב ולפי זה לעולם לא יהיה משהו שיהיה ב"גודל של הריב"ש, בדיוק כמו שאסור לחלוק על ראשונים אלא אם כן אתה החכם צבי או הט"ז, והרי כשהט"ז כתב את פסיקותיו מי היה אותו אחד שאמרו עליו אתה ברמה של. . ..

בקיצור נקוה שעד אז גדולי ישראל יתעשטו ויחדשו את הסמיכה ויקימו סנהדרין ואז ממילא יש סנהדרין שיתקנו תקנות.

לא הבנתי מה באת לומר.הָיוֹ הָיָה

באמת אין אף אחד בדורינו בגודל של הריב"ש, ולכן אף אחד בדורינו לא יכול להתעסק איתו.

ובאמת סליחה ממך, אבל גדולי ישראל לא צריכים שאתה תזכיר להם להתעשת.

לא אמרתי שיש, אבל גם לא אמרתי שאיןבחור נאה

אמרתי שאי אפשר להוכיח דבר כזה אז ממילא אין טעם לנסות למצוא רב כזה.

חוץ מזה לא הבנתני מה מזלזל במילה להתעשת, אדרבה זו בדיוק הילה המתאימה, ראה מה זה להתעשת - מילון עברי עברי - מילוג

כשתמצא מישהו שכן - תביא אותי אליו.הָיוֹ הָיָה

והרבנים, ב"ה, קצת יותר בוגרים וחכמים ואחראיים ורציניים ממך. יש גבול לכל תעלול.

אז לא הבנת אותי.בחור נאה

תקרא שוב את מה שכתבתי, ואז תבין שמה שענית לא היה לעניין.

קראתי והבנתי.הָיוֹ הָיָה

אתה מניח שגדולי ישראל לא עלו על הרעיון הגאוני והמבריק שלך של להקים סנהדרין ולחדש סמיכה.

ואני אומר - יא חביבי, כשתגדל תבין. 

חס ושלום, לא אמרתי להם מה לעשותבחור נאה

אני יודע שתתחדש הסמיכה, אני פשוט מקוה שזה יקרש בקרוב. ובינתים איך שזה נראה אין סיכו שגדולי ישראל יחברו יחדיו ויקימו סנהדרין (לענינינו לא משנה למה) וזה מה שחבל.

רק קיוית שהם "יתעשתו".הָיוֹ הָיָה

כי כמובן אתה כולך "מעושת ועומד", והם אלו שצריכים ניעור..

אכן זה המצבבחור נאה

אז אל תגיד שלא הבנתי...הָיוֹ הָיָה

לכן בדיוק כתבתי מה שכתבתי.

וכדאי לך לגגל משהו על "שגעון גדלות".

לא קשורבחור נאה

אתה אמרת שהרבנים יותר גדולים ממך וכו' וכו' ומי אתה שתגיד להם להתעשט, ועל זה אמרתי שאני לא מבין מה מזלזל במילה להתעשת. מעולם לא קראתי לרבנים לעשות כלוםולא רמזתי לזה שאני גדול מהם. 

הנה תראה מה כתבתי

"נקוה שעד אז גדולי ישראל יתעשטו ויחדשו את הסמיכה", לא אמרתי לגדולי ישראל להתעשט אמרתי שעד אז גדולי ישראל יתעשטו.

קשור לגמרי.הָיוֹ הָיָה

כתבתי: רק קיוית שהם "יתעשתו". כי כמובן אתה כולך "מעושת ועומד", והם אלו שצריכים ניעור..

והגבת: אכן זה המצב.

מותר להיות קצת ענווים. מותר. אנחנו לא ריבונו של עולם.

אתה לא מעושת?? אתה לא מוכן??בחור נאה

אתה לא רוצה שתתחדש הסמיכה?. כן אני כולי מעושת שתתחדש הסמיכה.

ולא לא כתבתי שהרבנים צריכים ניעור כתבתי שעז אז הם יתעשטו. איך ראית בזה זלזול אני לא מבין

אני נורא רוצה שתתחדש הסמיכההָיוֹ הָיָה

זה לא אומר שאני חי בפנטזיה שזה מעשי כאן ועכשיו

הזלזול הוא בזה שאתה חושב שאתה החכם הגדול והמבין הגדול והרבנים הם אלו שצריכים לגלות את האור הגדול שאתה גילית..

אין שום אור לגלותבחור נאה

אבל כן הרבנים צריכים להתגבר על המחלוקות ביניהם ולהסכים לשבת ולדון בענין ברצינות, ולא להתחמק (כן כן להתחמק שמעתי מהרב זלמן מלמד).

טוב...הָיוֹ הָיָה

רפו"ש.

(לא לך, חלילה, אתה לא צריך... לרבנים.. ממש...)

אשריךבחור נאה

לאיזה רב תרצה שאמסור לו רפו"ש, לא חסר רבנים חולים.

נו, רואים שדעות הכזב מחלחלות, בכל הדברים...תות"ח!

חוצפא יסגי כנגד רבנים גדולים, ואפילו לא רב מציבור מסויים, אלא כל הרבנים, פשוט לא ייאמן...!

ואחרי זה זה עובר לויתור על יהודים...

כי כשמזלזלים ברבנים ומקטינים אותם כי אני הכי גדול וחשוב, אז הגאווה עולה לראש ואז לא רואים את היהודים הרפורמים הקטנים האלו, מי אני, הגדול שאהיה באותו עם איתם...?

אז צר לי לבשר לך, עדיין לא הגעת לדרגה של משה רבינו, אז תוריד את האף זריז...

אני רואה שכבודו התעצבן ממשהו שכתבתיבחור נאה

אם תסביר על מה אתה כועס אולי אוכל להתייחס, אם לא הכל טוב לא לקחתי ללב.

להגיד שהבעיה היא ברבנים שלא מוכנים לוותר על מחלוקתתות"ח!

במקום להבין שהבעיה היא בציבור שמשוסע ומפולג, ואנחנו צריכים לתקן את החטא של שנאת החינם...

והכי צרם לי בהודעה הראשונה שלך, מכיוון ש"אין לנו צדיקומטר" או איך שלא תקרא לזה, אז אין רבנים, אין אנשים מורמים מעם וגדולים, יש רק אותך, את הרב סחבק ואת שמוליק הנגר בכפיפה אחת.

בושה וחרפה...!!

אחד הטעמים לחורבן בית המקדש שמופיע בגמרא הוא שהשוו קטן וגדול...

והתורה בעצמה עושה איררכיה שבראשה עומד הכהן הגדול, מתחתיו הכהנים, מתחתיהם הלווים, ישראל ולבסוף המצורעים.

רק חכם יכול להתיר נדר, לא כל איש פשוט מן השוק...

חכם גדול מנביא, לא סתם, זו גדולה עצומה...

ואז אתה בא עם הזלזול שלך לפרק ולטשטש את כל זה...?!

זה חטא קורח ממש...!!

"כי כל העדה כולם קדושים ובתוכם ה' ומדוע תתנשאו על קהל ה'?!"

כך קורח זעק, ואני לא אזכיר לך מה היה סופו של קורח וכל עדתו הנועדים על ה'...

לא צריך אפילו להתעמק בהודעה שלך, מספיק את המשפט "אין לנו צדיקומטר" במטרה להשוות אותנו לריב"ז, כדי להבין מדובר בשטויות ודברי הבל ורעות רוח...

אך לא רק זה שאלו שטויות, זה גם פשע להגיד כך על כל הרבנים ועל הריב"ז ספציפית...!

טוב, ואז לא פלא שלא אכפת לך כ"כ מיהודים שימחו מעם ישראל...

אני לא יודע אם אתה מנסה בכוח או שאתה פשוט...בחור נאה

אין שום קשר לציבור, הסיבה שאין סמיכה זה כי יש מחלוקות בין רבנים לא מחלוקות בציבור. אתה חושב שבגלל שפלוני בוחר מר"צ ואלמוני בוחר ט' אז לא מחדשים את הסמיכה?? חח 

לא הבנת את מה שאמרתי לגבי ה"צדיקומטר" לא אמרתי שאין רבנים גדולים אמרתי שמכיוון שאנחנו לא יכולים להוכיח אם רב כזה או אחר יותר גדול מהריב"ש צריך פשוט לחדש את הסמיכה כדי שלא נצטרך למצוא רב יותר גדול מהריב"ש. לא מדדתי אף רב 

טעות שלי...תות"ח!

עכשיו שקראתי פעם שנייה הבנתי שטעיתי בדיוק במה שטענת, חשבתי שטענת משהו אחר, קבל את התנצלותי הכנה...

לגבי ההתחלה, ממש לא מסכים, הרבנים הם מייצגים את הציבור ואם הציבור מפולג גם הרבנים יהיו מפולגים, הם שואבים את כוחם מהעם...

כשתהיה אהבה בעם תהיה אהבה גם בין הרבנים...

לגבי מה שאמרת, לא מסכים שאין צדיקומטר, ברור שיש מדד, שהרי אם כך האמרה של חז"ל: "אין בית דין יכול לבטל דברי חבירו אלא אם כן גדול ממנו בחוכמה ובמנין" לא שייכת, שהרי אין מדד אמיתי, אז מסתבר שחז"ל לא חשבו כמוך ואכן יש "צדיקומטר"...

רק מה, באמת לא בטוח שיהיה רב יותר גדול מהריב"ש עד הקמת הסנהדרין, אבל זו בהחלט אפשרות שאין לפסול אותה, לא כמו שרצית לטעון....

הבעיה היאבחור נאה

שיש גם מחלוקת איך מודדים "גדול ממנו בתורה ובמנין"

נו, בסדר, יש מחלוקת...תות"ח!

מה הקשר....?

אין כמעט נושא ביהדות שאין עליו מחלוקת, מה זה אומר...?

שאין קשר בין זה שיש מחלוקות בעמ"יבחור נאה

שהרבנים לא יושבים יחד ומדשים את הסמיכה

טוב, בסדר...תות"ח!

ברגע שלא תהיה מחלוקת איך מודדים, אז נוכל לחדש את הסמיכה...

יאללה, באמת אין לי כבר כוח להתווכח על זה...תות"ח!אחרונה

יש קשר, ברור שיש.

כוחם נובע מהכוח של העם...

משה רבינו פסקה נבואתו במשך שלושים ושמונה שנה מכיוון שהדור לא היה ראוי...

אההה תכלס...חסרת טאקט

אז גם אני לא יכולה (מקווץ אף מוציא לשון)

אני בא, אני רק אורז תיק ובא.מתנחל בראבק

אני, רגע, חכו לי!נערה ארצישראלית

אבל.. כרגע לא מקובל שרווקות יטבלו ויעלו, אז אני אעמוד למטה ברחבת הכותל ואכוון את המנוף!

רק אני לא יודעת מה רמת הניסיון שלכם בבניה, אז תשתדלו לא להפיל עליי חומרי בניה, טוב?

תות"ח!

כמה את לוקחת לשעה...?

בהתנדבות! למען בית המקדש!שפרינצא בוזגלו

צודקת...!תות"ח!

לא, נו, לא הבנת את סיבותיי ללקיחת תשלום..נערה ארצישראלית

הכל מהתמסרות למען המקדש..

פשוט יש אי אלו מכרים שלי שרוצים לתרום זהב טהור למקדש, ואין להם!

על כן החלטתי לקחת תשלום מאנשים עם יכולות כלכליות כמו @תות"ח!, ולחלק את הרווחים* לדלים ואביונים כדי שיתרמו לבניין המקדש!

*בניכוי דמי נסיעות, דמי כיס לחנוכה, סכום זעיר לאפיקומן, והוצאות הכרחיות | ללא מע"מ | בכפוף לתקנון | ללא חשש טבל ושביעית

אה, הבנתי...תות"ח!

אחלה...!!

ניתן לתרום ממעשר כספיםמתנחל בראבק

מה, על הכוונת מנופים?נערה ארצישראלית

משהו כמו 5,000 - 7,500 זוז לשעה.

מחילה אם יקר, אני פשוט מאד מבוקשת בתקופה הזו של השנה..

אני גם נחשבת למומחית בתחום הזה, אז זה עולה בהתאם.

וואו, יקר...תות"ח!

ניקח כבר את העובדים של חירם מלך צור, הם יותר זולים...

הם לא יודעים לכוון מנופים!נערה ארצישראלית

חוץ מזה, אפשר לחשוב כמה עצי הארזים שלהם עזרו לנו..

אה, הבנתי...תות"ח!

טוב, נעביר אותם קורס, כמה מסובך זה יכול להיות ללמד אנשים מתקופת בית המקדש שימוש בטכנולוגיה...?

ממש לא מסובך..נערה ארצישראלית

להפך, הם דווקא יתלהבו לדבר עם קופסה קטנה שחורה, ולראות משהו ענק וגבוה מצותת לשיחתם עם הקופסה השחורה ועושה בדיוק את מה שהם אומרים לקופסה לעשות..

אבל עזוב, בלי קשר - תתבייש לך, הם גויים!

שגויים יעבדו במלאכת הקודש הזו? במקרים כאלה מתעלמים מהדברים הגשמיים כגון כסף, ובוחרים ללא ספק בפועלת היהודיה המוכשרת ורבת המעלות!

צודקת...תות"ח!

עבודה עברית...!

אני החלטתיבלחית בנשמה

שכדי לבנות את בהמ"ק צריך לפני הכל- תפילותת, אז אתם תעשו בפועל ואני יתפלל בשבילנו טוב?

פשוט אסור לי... 

חחח, איפה עראפתאנא אערף

יש כאלה שערים עכשיו?אהבה 18
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

אולי יעניין אותך