סיירות_T_
נרשמתי לסיירת עם עדיפות לבנות שנה שניה ואני שמינסטית.
רק אני עושה את זה? זה מלחיץ אותי... בעצם אני יודעת שרוב הסיכויים שאני לא אתקבל, אני הולכת פשוט כי זה נשמע מקום טוב שמתאים למה שאני רוצה. עזרה?
תודה
אם את מעוניינתנקדש את שמך..
יש גם פורום סגור לשמינטיות...

פרטים אצל 'רוני-שבות' ו'סמילי'
אם כבר פתחת את הנושא של שנה שנייה..פשוטת העם
למה אין קיבוץ של כל התקנים שמיועדים לבנות שנה שנייה בלבד?! :/ יש מצב שאני מפספסת ככה תקנים בקצב..
שנה שניהבת עמי שלי
רוב הסיכויים שאת סתם נוסעת לסיירת.
אם המקום מבקש רק בנות שנה שניה יש לו סיבה ולכן חבל על המאמץ שלך. אם זה רק עדיפות וברור לך שזה מה שאת רוצה-שווה לנסות.
זה רק עדיפות. ואני עדיין שואלת אם מישהי עושה את זה_T_
....?
עוד שאלה-_T_
אם במקום אחד כ-ל הסיירות מלאות (כולל רשימת המתנה...) ויש הרבה תאריכים אבל לא הצלחתי להרשם לפני שהכל נתפס, אז זהו? אין לי סיכוי?
המלצה כלליתאנונימי (פותח)
תתקשרו לרכזות!!! הן שם כדי לעזור לכן! גם כדי לברר מראש אם יש טעם לשמיניסטית לבוא לסיירת שיש בה עדיפות לבנות שנה ב' וגם כדי לבדוק אם יש מצב לבוא לסיירת שהתמלאה.
ועוד המלצה- תנסי להיכנס בימים הקרובים לאתרים ותבדקי אם הסיירות התפנו. הרבה פעמים בנות נרשמות למלא מקומות כדי "לתפוס מקום" ואח"כ מבטלות.
בהצלחה!
אולי זו שאלת קיטבג..טכני
בלי לחץ!טכני
יש עוד סבבי סיירות
וגם אחרי כל הסבבים מקומות נשארים פתוחים כי בנות מבטלות!!
האמינו לי!!
אתן תראו שגם ב31.8 יום לפני תחילת השירות! מקומות יתחננו לבנות.

קחו את הכל בסבבה
מצד שני...אנונימי (פותח)
המקומות שלא מצליחים לאייש את התקנים עד אוגוסט הם בד" כ לא מקומות מבוקשים כ"כ. לא כדאי להסתמך על זה שתמצאי משהו טוב לקראת סוף השנה
אם משהי רוצה מקום טוב ולהיות שקטה ורגועה עד סוף השנה, כדאי ללכת לסיירות ולסיים
עם הסיפור כמה שיותר מהר, יש עוד המון חוויות ומשימות בשמינית שכדאי להתפנות אליהם (בגרויות, הכתרה, רשיון נהיגה, מסיבת סוף שנה...) מבלי להיות  בלחץ מתמיד שמנקר בראש- "עוד אין לי מקום לשנה הבאה..."
או כמו ששמעתי פעם מאחת הרכזות- "המטרה היא השקושיה- "איפה אני בשנה הבאה?", לא תגיע לשולחן ליל הסדר..."
בחירות טובות והצלחה רבה לכולן!!!
ואם היא תגיע לליל הסדר -טכני
עבר עריכה על ידי טכני בתאריך ב' שבט תש"ע 20:23
 אז מה??
ברור שזה לא נעשה מכוונה תחילה, אבל זה גם לא כל כך גרוע.
לא כדאי לחיות לפי כללים ודד-ליינים.

אז מה אם המקום לא מבוקש? ואם תהני בו?
וזה לא בהכרח נכון, כי יש מקומות 'מבוקשים' שבנות מבטלות להם ברגע האחרון.

בקיצור - אין לדעת!
מישהי יכולה לסגור על הסיירת הראשונה, ופתאום יבטלו לה את התקן ב 31.8

"רבות מחשבות בלב איש..."
זה קרה לקומונרית של הסניף שלי...אנונימי (פותח)
בס"ד

הסניף בשירות שלי, כילו.

היא סגרה באיזהשהו גרעין, בתיכון חילוני, ושבועיים לפני הראשון בספטמבר, הרכזת התקשרה אליה ואמרה לה שנשאר תקן רק בבי"ס לחינוך מיוחד, דתי, והיא חיפשה תיכון חילוני. אז היא סגרה קומונה שבוע לפני תחילת השירות.

אני בכלל סגרתי בראשון ליוני... ויש לי חברה שסגרה שבועיים אחרי סוף הלימודים, במקום שיא השווה.
נכון, אז ברוגע! טכני
שירות לאומי בירושליםאנונימי (פותח)
שירות לאומי בירושלים!!אנונימי (פותח)
לידית כולם: התקנים של כיריית ירושלים אינם כלולים בחמש הסיירות ואין צורך להרשם דרך שום אתר אלא לפנות למקומות השירות ישירות!!
לכן...כדאי לכן ללכת להרשם לתקנים בירושלים ...
הכנסו לאתר העירייה:WWW.SHERUTLEUMI.JERUSALEM.MUNI.IL
התקבלתי אז כנראה ששווה לנסות... תודה לכולם!_T_

מזל טוב!אנונימי (פותח)אחרונה
איזה יופי לך! רוצה לשתף היכן?
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך