וידויי🙈ישראלית2❤🇮🇱
אנחנו נוסעים עכשיו למירון, מהבית שלנו זה הרבה ממש זמן נסיעה אבל היינו בנופש של 40 דק משם אז ניצלנו את ההזדמנות..
בלי קשר לאסון ולזה שסוגשל הלחיץ אותי להיות במקום הזה אני לא מרגישה משו מיוחד..לנסוע 40 דק,להתפלל 2 דק ולחזור? וואלה,לא עושה לי את זה..זה לא מעניין אותי ואין לי מה לעשות שם..אני מרגישה מזה רע אבל זה באמת מה שאני מרגישה🙃
שום וואוו ואיזה זכות יש לי..רק אוי עכשיו יהיו לי בחילות ובאלי כבר לחזןר הבייתה..🙃
קעצר איך להתחבר לזה? אני מרגישה מזה רע שאני ככה...🙃
ואם אפשר תגובות מהירות כיישראלית2❤🇮🇱
עוד 10 דק אנחנו שם..🙃
...אמרלד
הכל טוב, זה מובן ממש
קודם כל אני רוצה לומר לך שבנסיעה למירון
יש נוף מעלף. תסתכלי בחלון, זה שווה ומרגיע...
עם קשר לאסון -
לי בכל אופן זה עשה טוב לראות שוואי,
המקום מתפקד .. אנשים חיים שם והתפילות מסייעות לעילוי
נשמת הקדושים
( יש כאלה שמטיילים איפה שזה קרה, לי הספיק רק להסתכל..)
לגבי להיות שם, שכתבת שזה פחות מעניין אותך
אתם לקצת זמן. את לא מבלה שם את כל הצהריים 🙃
כדאי שתתפללי, ואחר כך גם סתם להסתכל סביב זה מעניין
ביי ,
תהנו ותחזרו בשלום אמן🙂
..ישראלית2❤🇮🇱
תודה רבהה❤
אמן❤
אוךך שרוליקהפילוסופית

שולחת חיבוק.. באמת מזדהה איתך אולי תנסי לחשוב על איזה זכות יש לך עכשיו להגיע למקום הקדוש הזה ולהתפלל משם לה' את יכולה אולי גם להתפלל לע"נ הנפתרים העצה שלי בכללי זה פשוט להרגיש... תגידי מה טוב בללכת לשם ותעצימי את זה... :אני הולכת למקום הקדוש הזה שיכול לנקות אותי ואז התפילה שלי תהיה יותר טהורה משו שלא קורה כל יום, אנחנו עכשיו מקדשים את הטיול הזה באמצעות התפילה הזאת, אנחנו עכשיו במהות עושים משו יהודי, גויים לא הולכים לטיול ואז קופצים למקום קדוש כדי להתפלל.. אם הם עושים את זה זה רק בשביל התיירות...

..שנזכה!

אהלןןןגבעוני

בכללי על קברי צדיקים יש עניין בזה כי זה הידבקות בצדיק.. יהודי צריך להידבק בצדיקים, זה מקרב אותו לה'.. אם את רוצה תפתחי ספרים, יש מלא דברים על העניין הזה של להידבק בצדיק.. נראלי בעיקר בחסידות..

קיצר ברגע שאת 40 דקות באוטו בדרך לרבי שמעון, אז בעצם הקדשת 40 דקות בשביל להידבק בצדיק.. כל רגע שאת נותנת מעצמך בשביל לקשר את עצמך בצדיקים, זה מקרב אותך לצדיק..

והרבה פעמים המקומות האלה זה לא סגולה ללפתוח תלב אם לא עושים גם עבודה מעצמך.. כמו כל דבר בעבודת ה

אם את רוצה להרגיש איזה אור מיוחד זה דורש ממך הכנה לפני, זה דורש ללמוד ולהבין תעומק של המהלך והדבר שאת זוכה לעשות, זה דורש לנסות להתרכז.. ותפילה באורות זה דבר שצריך לעבוד עליו כל השנה.. לא רק בקברי צדיקים.. והגיוני מאד שלפעמים לא מצליחים והגיוני מאד שגם בקבר של צדיק לא מצליחים.. אבל הרווחת דבקות בצדיק.. וזה מטורף לגמרי לגמרי

ובכללי נראלי בברסלב יש ממש תורות על הדרך לצדיק.. שכמה שזה מטורף להיות בדרך לצדיק, עוד לפני שמגיעים

קיצר אחותי שכוייעח על השאלה, אהבתי אותה.. ותלמדי על העניין של קברי צדיקים וזה יעשה לך יותר אור במיוחד גם אם תעשי עבודה עם עצמך להרגיש את האורות

ועצה תכלס'ית- שימי בדרך פעם הבאה ניגוני מירון.. זה שיא העושה אווירהחיוך גדול

אין מצווה להידבק בצדיקטונה(לא דג)
יש מצווה להידבק בהקב"ה
לא אמרתי שיש מצווה, אמרתי שיש עניין. ושדבקות בצדיק מקרבת לה'שנזכה!

ומוזמנים גם לקרוא פה.. זה לא ארוך

דבקות בתלמידי חכמים – המכלול

אני אישית רפרפתי, לא ממש קראתי לגמרי אבל קיצר סתכלו

אני ממהרת פשוט

מדובר כאן על תלמידי חכמים שחייםטונה(לא דג)
ולא על הידבקות בנשמה של מת.
את לא חייבת להתחבר לזהטונה(לא דג)
אני אישית לא מתחברת לתפילות בקברי צדיקים וזה בסדר גמור. מותר לך.
אם כולם נוסעים תסעי ותתפללי כמו בבית. או תשתדלי לפחות. אין חובה להרגיש התחברות לנשמת הצדיק וכו'
בעניין קברי צדיקים יש דרוש ארוך של רבי נתןשמינייייייסט

בליקוטי הלכות הכשר כלים הלכה ד' אות ז' "...וְזֶה בְּחִינַת מַעֲלַת קִבְרֵי הַצַּדִּיקִים אֲמִתִּיִּים, כִּי שָׁם עַל קִבְרוֹ שׁוֹרָה הַשְׁאָרַת נַפְשׁוֹ הַקְּדוֹשָׁה כַּמְבֹאָר בְּכִתְבֵי הָאֲרִ"י זִכְרוֹנוֹ לִבְרָכָה, וְנַפְשׁוֹ קְשׁוּרָה לְמַעְלָה לְמַעְלָה, כִּי אַחַר הִסְתַּלְּקוּתוֹ אָז עִקַּר הִתְדַּבְּקוּת הָרוּחַ דִּלְתַתָּא בְּהָרוּחַ דִּלְעֵלָּא, כִּי בַּחַיִּים הָיָה בִּלְתִּי אֶפְשָׁר שֶׁיֵּרֵד הָרוּחַ דִּלְעֵלָּא לְגַמְרֵי וְכַנַּ"ל. וְאָז הוּא עִקַּר הַמְשָׁכַת פִּי שְׁנַיִם כַּנַּ"ל וְעַל-יְדֵי-זֶה הַכֹּל יְכוֹלִין לְהִתְתַּקֵּן..."

את יודעת למה לא התחברת? מחוסר מודעות לתיקון העצום שזה עושה לנפש שלך להיות שם על קבר הצדיק. אפשר להסכים ואפשר שלא אני מציע עצות להתחבר לה'. העצות הם אמיתיות מפי צדיקי אמת קדושי עליון ואני לא מתווכח. 

אם את באמת מעוניית להרגיש את אור התיקון וההתקרבות לה' השופע בקבר הצדיק אז נא ללמוד את ההלכה הנ"ל ואז בודאי תראי ישועות גדולות ועצומות.

בהצלחה

אז זה כמו עין הרע?טונה(לא דג)
עובד רק על מי שמאמין בזה?
זה עובד גם על מי שלא מאמיןשמינייייייסט

רק שהוא לא יאמין שזה בכח הצדיק. אולי הוא יחשוב- זה בזכותי או בדיוק עכשיו ניסיתי שיטה חדשה ולכן זה הצליח..

אבל היא אמרה שהיא לא התחברהטונה(לא דג)אחרונה

ואמרת לה שזה מחוסר מודעות.

אז שאלתי אם רק מי שיש לו מודעות מתחבר

כי אני לא מתחברת.

לא בכוחו של הצדיק ולא בכוחי...

איך היה בסופפ?אני ועצמי:)
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך