שאלה... יש לי חניכה...מורוש'
שלום!
יש לי חניכה שאני מתה עליה! החניכה שאני הכי אוהבת! באמת! הבעיה היא שהיא נכנסת לדברים שמטרידים אותי מאוד, ואני לא ממש יודעת איך להוציא אותה מזה.. יש לה שבט מצוין ב"ה וחברות מקסימות אבל היא נמשכת לצד הפחות טוב וזה פשוט מעצבן אותי!!! ניסיתי לדבר איתה על זה והיא יודעת ומבינה ממש שזה לא כ"כ טוב וממש חבל שהיא נמשכת לזה. אבל בגלל שהיא התחילה עם זה די מזמן (לפני שהייתי מדריכה שלה) זה קשה לה מאוד לצאת מזה... היא נמשכת לבנות ממש במצב גרוע שגדולות ממנה בשנה שנתיים וכמובן שהיא מסתובבת עם בנים. אמא שלה כבר דיברה איתי כמה פעמים ומאוד קשה לה עם זה. אני מרגישה שאני היחידה שיכולה להוציא אותה מזה.. ההורים שלה כבר די מיואשים...
מה נראה לכם שעוד אפשר לעשות??!!
נ.ב- היא בכיתה ז' והיא ממש אוהבת אותי, לא מגאווה או משו כזה, פשוט אם יש לכם רעיונות, אני די יכולה לנסות הכל- היא לא נעלבת ממני והיא יודעת ומבינה שהכל לטובתה. והיא ממש בוגרת.
תודה רבה!! אשמח לתגובות..
אל תנסי להרחיק אותה מהםלולה=]
כי זה יגרום לה לרצות לעשות דווקא.
לדעתי תנסי לחזק אותה ככל יכולתך, להוסיף לה מעבר לפעולות, מעבר לשיחות, תלמדי איתה משהו, תקדמי אותה בתחום האישי והתורני ככל שאפשר.
וגם אם אחרי שתלמדו ביחד, היא תצא להתסובב עם אותם חבר'ה, ותצחק איתם ותיהיה איתם עד שלוש בלילה, היא תיהיה מחוזקת.
לרוב בגיל שלה כל הקטע של להסתובב עם גדולים ועם בנים זה בשביל התדמית, בשביל להיות 'קולית'. זה ה-גיל לעשות דאווינים, ואי אפשר לעצור את הדואיינים שהם עושים, צריך לדעת להבליג על הנקודות חולשה האלה ולהתמקד ולמקד גם אותה בנקודות הטובות שלה, תעודדי אותה לפתח ולקדם  את מה שטוב בה.

מקווה שהובנתי.
בהצלחה!
לולה אני רוצה להוסיף למה שאמרת..לביאה...
שנראה לי עדיף שלא תגידי לה ישירות שזה לא טוב מה שהיא עושה..כדאי שהיא תבין לבד שמה שהיא עושה לא טוב...ואת יכולה להסביר לה שכולם עוברים את הקשיים האלו..ב"הצלחה!!  
אני עושה את כל זה...מורוש'אחרונה
מה אני יכולה לעשות כדי להראות לה שהיא טועה בצורה הכי טובה?? היא יודעת שהיא טועה, אבל קשה לה לצאת מזה.. וכל יום היא "מתקלקלת" יותר! זה כ"כ עצוב...
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך