סידור לסלולרי -אלעזר300
ההמצאה שמפלגת את הישיבה שלי בדעותיה.

אתם בעד או נגד?

היתרון הוא שהוא מוסיף לבד את כל ההוספות מתי שצריך.
החסרון - בעיקר מראית עין...
מי שירצה להוריד - חינםאלעזר300
tfilon.co.cc
נו... בעד או נגד?אלעזר300
הממ..תראה,בשבילנו,האנשים הפשוטים שבד"כ לא בוכיםשיראל.
בתפילה אני לא רואה בעיה.
אבל בשביל מי שכן..לא מומלץ.
..להבת-כוח
סידור נייד זה דבר נוח. אבל כשהוא נמצא בתוך הנייד, הנוחות שלו מוגבלת.
אני אישית לא מתפללת מהתפילון אבל כן אומרת ברכת המזון ממנו.

כל כך לא בריא.. אתה רוצה קרינה, בשחרית מנחה וערביבת מלך<=
ת?? לא מספיק לך??  
אבל זה שיא המצחיק לראות מישהו מתנוענע בכל כוחו, ובוכה בכי מר..  וכשמסתכלים עליו לעומק מגלים שהוא מחזיק פלאפון מיסכן, וכל פעם שהוא קורא ממנו הוא מתנוענע יותר ויותר .. אנשים יחשבו שהוא משוגע.. חחחח.. גם תמיד שמתפללים אז מסתירים את הפנים בסידור.. עכשיו איך תסתיר אותו??? תתקע חצי ממנו בפרצוף.??? כאילו אשכרה עכשיו לא יגידו "טוב אני הולך להתפלל".. 
יגידו "טוב אז אני הולך להתקשר לה' " " וואי פאדיחה לא התקשרתי אליו בשחרית.."  חחחח 
 הכי מצחיק עם באמצע תפילת שמונה עשרה נגמרת לך הבטרייה.. כאילו אשכרה אתה עומד, ואין לך מה לעשות..אתה מגלה את עצמך עומד ומסתכל על כולם בהתפדחות [בולע את הרוק].. ואתה אפילו לא יכול להודיע להם שנדפקת..חחח 

תלוי כמה אתה מקובלהרועה
לפי המקובלים.. ;) יש בעיה של קבלת שיחות באמצע.
אני חושבת שזה טוב להוריד את זה אבל להשתמש בזה למקרלביאה...
י חירום שנתקעים בלי סידור..

ולא הבנתי איך להוריד את זה...אתה יכול להסביר?תודה
בעד!!!!!!!!!!אורי הולנדר
סליחה על ההקפצה, אבל רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזו והייתי חייב להגיב...
[משוחד! ]הסנה-בוער
אשכרה משוחדד...נדנדה כתומה.

נגד..סתם אחת!
ניראה לי קצת מוריד בערך..לא יודעת לא נישמע לי משהו..מה הבעיה שלכם ליתפוס סידור אמיתי ולהתפלל!!...
נגד!איציק הג'ינג'י
לא מצליח להתרכז..
למה לא?אנונימי (פותח)
זה סתם נראה מצחיק, אבל אנשים עוד ייתרגלו...
חוץ מזה זה ממש נוח- תמיד נמצא איתך וכל זה...
תפילוןגעש
לדעתי זה טוב למצבים כמו לטיולים או זמנים שעושים כמה חברה מניין באמצע מקום כשאתה לא ליד בית כנסת אבל בתוך בית כנסת זה לא הכי מכובדגם מצד מראית עין וגם כי אחרי שאתה גומר 18 נגיד עם הפלאפון ביד יכול ליהיות שסתם יתחשק לך לעבור לתיקיה של המשחקים וכדו' בקיצור לא נראה לי שייך והיתרון לא כזה גדול (לא קשה כ"כ לזכור שר"ח ולהגיד יעלה ויבוא שבמקרה נמצא בסידור כמו כל ההוספות האחרות
בעד...מתו"ש
בס"ד

נכון שסידור זה מוסיף לאווירה וכו' ועדיף, אבל כדאי שיהיה בפלאפון למיקרה שנתקעים בלי סידור וכדומה...
אני עם מתוקה שכזאת...לוחמת תמורות
יוו איזה כיף!!! אני לא לבד!! מתו"ש
בעד- למקרי חירום..פעימה
בס"ד

הרי בכ"מ מסתובבים בתיק עם סידור..
בעד-גולי =]
לא יודעת למה אבל לי יותר קל להתרכז ככה אבל זה ממש מראית עין אז נראה לי שעד שיתרגלו לזה זה יהיה רק למקרי  חירום
סתם שתדעו:דוסית גאה!
אותיות עבריות(אותיות "דפוס") משרות חכמה.
אם הן נכתבו בכתב יד זה משרה חכמה, אם זה מודפס(מחשב וכד') זה משרה פחות חכמה ואותיות אלקטרוניות לא משרות כלל...

לדעתי-
בסידור אפשר להתרכז, לכוון, וזה סתם ככה נראה יהודי...

אולי היתרון של "תפילון" יכול להיות בטיולים בלילה וסיבובי שערים...

יומטוב=).
מי שמצליח לקרוא מתוך הפלאפון בלי להרוג את עצמואלישע בן אבויה
בס"ד

שיהיה לו בכיף. אני בקושי מצליח לקרוא מתוך סידור.
יא עיוור....אנונימי (פותח)
טוב, אין לי זכות לדבר-המספר שלי במשקפיים זה 5.....
שלי 7אלישע בן אבויה
בס"ד

וזה לא קשור. אני לא רואה טוב גם עם משקפיים. יש כאלה שיש להם מספר 10 ורואים עם משקפיים יותר טוב ממי שלא צריך בכלל.
גם מי שמתנגד לא יזיק אם יהיה סידור לשעת חרוםליאור 1
מה הבעיה להוריד? זזזה יעיל וניצרך הרבה!מוריה צפת=)
לא מצליחה...אביה14
למה אני לא מצליחה להוריד??

בעד!!tomerittal
המצאה גאונית!!
מי שהמציא את זה- יש לו הרבה זכויות.. אשרייך!
[כמה פעמים יצא לי להיתקע בטיול, באמצע מקום שומם, וצריך לברך ברכת המזון... או להתפלל מנחה..]
עדיף שלאgolani
איך אפשר להתפלל בכוונה מפאלפון?
בעד!!חיים מנחם
שהיה לך סידור בכל מקום!
בלי צורך להגיד בע"פ או משהוא כזה.
אך אני מסכים שבישיבה מן הראוי שיהיה לך סידור נורמאלי.
משום מראית עין!
חזק ואמץ..
פעם...ימית1
לפני שידעתי שיש סידור בפלאפון ראיתי קבוצה של בחורים מתפללים ולחלק מהם היה פלאפון ביד ואני לא הבנת למה באמצע התפילה הם מסתכלים בפלאפון...
בעד!!!!ה!2ה 2!2ה
בתור זה שגורם ל"פילוג" אני צריך להסביראורי הולנדר
זה לא מדוייק שזה יוצר פילוג אצלנו, אבל זה קרוב.
למה אני בעד (וזה לא רק בגלל שאני היוצר), ולאו דווקא למקרי חירום?
אני יודע כעובדה שאני ניצלתי כמה וכמה פעמים מלחזור על התפילה בזכות שהתפללתי מתפילון. בעיקר בעשי"ת כשהיה צריך לומר המלך הקדוש במקום הא-ל הקדוש. אני לא רואה את זה רק בתור "לא יזיק", או "כדאי למקרה שלא יהיה סידור באיזור", אלא אני רואה בזה פריצת דרך חשובה ומאוד שימושית שמומלץ ביותר להשתמש בכל מצב בכל מקום, לא משנה אם יש סידור או אין, ולא, אני לא מרוויח שקל מזה שאתם מתפללים מזה, ואני אפילו לא מרוויח מזה שאתם מורידים, אז אל תחשבו שאני משכנע סתם. אני באמת חושב שיש עניין להתפלל מתפילון כשאפשר, כמובן, רק למי שזה נח ובאמת עוזר. מי שזה לא נח לו, כמו אלישע בן אבויה, או רוצה השראת חכמה כמו דוסית גאה (לא כל כך הצלחתי להבין מה את רוצה...), או שהוא אף פעם לא שוכח את התוספות כמו mp123, שלא ישתמש, אבל לאחרים אני לא מבין מה הבעיה. גם מי שיש לו בעיה עם זה כי הוא חושב שיש בעיה הלכתית (לא שאני מצליח להבין אותה), יכול להשתמש בדברים האחרים שיש שם (זמני היום, ברכת המזון, מעין 3, ועוד, כמובן הכל מתעדכן איפה שצריך לפי התאריך). דרך אגב, אחרי 18 אני פשוט מכניס לכיס או שם על השולחן, אז זה לא מפריע.
אמנם זה נראה קצת מצחיק להתנועע מול טלפון וזה קצת חריג עכשיו, אבל כמו שהתרגלנו להרבה חידושים אחרים, אנחנו יכולם להתרגל גם לזה.
וואי אורי תודה רבה אשריך !!!ליאור 1אחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך