מי שצפה - התחברתם לערוץ? מה התוכנית שהכי אהבתם?
צפיתם פעם בערוץ מאיר לילדים?אנונימית דתייה
וואי קשה, נראה לי מעמולמח"פ
לא צפיתי מעולם
שפרינצא בוזגלו
עכשיו כבר לא רלוונטי.
בטחח גדלתי על זה.חסרת טאקט
עכשיו הוא ממש מתדרדר וירדה הרמה.
אבל בעיקרון ממש היה יפה- אסי וטוביה, ילדי גן החיות, ניידת החלומות, אבא ליום אחד, מעמול, עלילות ארץ גושן.
ואיי לגמריי!!ישראלית2❤🇮🇱
נכון מאוד הוא מדרדר וחבלגיימס פוטר
אני באופן אישי ממש אהבתי את
עיר דוד
ואסי וטוביה אבל העונות הישנות (3-4 וכאלה..)
מאיזה בחינה הוא ירד רמה?019284
תכנים תוכניות..חסרת טאקט
כן ברורארץ ישראל היפה
קל שעלילות ארץ גושן הכי מעניין
בטחחהכל עוד אפשרי
ברור שכןThe Lion
הכי התחברתי לאסי צובל. לאמשנה באיזה תוכנית תשימו אותו.. לא ככה? חושבני שכמה ניקים פה יסכימו איתי
מסכימה, במיוחד בהתחלה..נערה ארצישראלית
בצריף הסגול.. בלעדיו לא היה מעניין..
אבל גם אח"כ, ללא ספק.
ברוררררב"ש
עלילות ארץ גושןן
כןרחל יהודייה בדם
ואם היה ממשיך, גם כיום הייתי צופה💆
עיר דוד בקללקוואלה
מעמול קלללyes123
ואז עלילות ארץ גטשן ואסי וטוביה
אני זוכרת הכול בעל פה..באולפנה...
לא נראלי שאתן לילדים שלי לראות את זה.
למה?הכל עוד אפשרי
...באולפנה...
יש להם המון טאקלים כאלה, ובכללי עדיף ביכלל לא להרגיל ילדים לראות סרטים ופרקים שיוצאים באופן קבוע.
אם אם אולי יראו משהוא זה יהיה סרטים של ניצוצות של קדושה, וגרובייס.
נקי לחלוטין.
לא הבנתי..תות"ח!
*תאקלים...
מה זאת אומרת...?
אילו תאקלים יש להם בדיוק, לא הבנתי...?
ממה שאני מכיר הם נקיים לחלוטין ערוץ מאיר....(הבנתי מסוף דברייך שהסרטים הנ"ל הם נקיים לעומת ערוץ מאיר, לא בטוח אם הבנתי נכון...).
לגבי באופן קבוע, אין צורך שזה יהיה באופן קבוע.
רוב הסדרות שנמצאות בערוץ מאיר כרגע הן סדרות ישנות ולא מתחדשות ויש פשוט מלא פרקים שנמצאים באתר ואפשר לצפות בהם, ואין הבדל בין זה לבין סרטים אחרים לדעתי...
בקיצור, לא מוצא בערוץ מאיר אף פגם ויש שם אחלה תוכן, תרבות יהודית בלי גסויות ועם קצת אקשן וקצת על רמה. (לא הכל שם על רמה, אבל בהחלט לפעמים זה משעמם לצפות רק בסרטים של חרדים שהכל עם אותו פאנץ', שם יש יותר גיוון ואקשן שקצת עונה יותר לצורך של הילדים ולא תמיד הסרטים של ניצוצות של קדושה יעניינו אותם...).
אם הם לא ירצו ויעדיפו לראות רק את הסרטים הנ"ל, סבבה, אבל לפי דעתי לא כדאי למנוע מהם לראות ערוץ מאיר וזה אחלה דבר. (אגב, יש שם גם סדרות ממש יפות כמו "הבן איש חי", או כאלו, או "הסוד של ירושלים", שזה עם מלא תוכן ומלמד הרבה יהדות ומסרים וערכים וכו'...פשוט הצליחו לשלב את זה עם קצת אקשן ועלילה ותפאורה טובה ואיכות וכו'...
כמובן, לגילאים יותר קטנים אני אראה רק דודו, אבל בגילאים יותר גדולים, של כיתה א'-ג' ומעלה, אני אראה ערוץ מאיר...(זה גם יכול להשאיר אותם מחוץ לעניינים שכולם מדברים על ערוץ מאיר והם לא יודעים כלום...אמנם זה לא השיקול ולא בגלל זה עושים דברים לא טובים, לדוגמא סמארטפון, אבל אין פסול לדעתי בערוץ מאיר....).
סליחה שאני ככה כותב, באמת אני לא מבין מה הבעיה בערוץ מאיר...
....באולפנה...
יש דברים טובים מאוד בערוץ מאיר, זה עדיף מאשר כול הסרטים המצויירים הדפוקים שיש היום.
אבל יש להם קטע כזה לפעמיים, להציג קצת שטיות כאלה, בפרקים החדשים כאילו, פעם זה היה יותר טוב.
יש להם גם קצת סדרות שיש שם עירוביה, וגם יש לפעמיים שחקנים שרואים בערוץ מאיר בלי כיפה, בלי ציצית,
לפעמיים גם לא מברכים לפני שאוכלים, יש שם יציאות כאלה.
אני רוצה שהילדים שלי יתחנכו, לראות גם סרטים לפעמייפ אנשים צדיקים.
ולמשל ניצוצות של קדושה, זה סרטים על צדיקים וסיפורי צדיקים.
ואסי וטוביה למשל, זה מדבר על החיים בכיתה בחיים וכו..
אז מה עדיף? שיראו איך בלהתנהג יפה לחברים? או ללמוד על סיפורי צדיקים?
ברור שמלכתחילה עדיף שלא לראות.
אבל אני חושבת שילדים צדיקים, עדיף שהם יראו סרטים חרדיים.
אבל ערוץ מאיר הוא באמת משהוא טוב לילדים!! זה באמת מציל הרבה ילדים,
אבל זה כזה תלוי על איזה רמה..
תות"ח!
הבנתי...
אבל לפעמים זה פחות ידבר אליהם, מה לעשות...
כאילו, את צודקת, אבל אם נגיד אני אראה שהילדים שלי כן רוצים ערוץ מאיר ברור שאני אתן להם...
ברור שעדיף סיפורי צדיקים, את צודקת...
אכן, זה אחד הדברים הטובים ולי אישית זה עשה ממש טוב...
!
ואגב, את בעיקר התמקדת באסי וטוביה, יש שם גם סדרה כמו הבן איש חי, או תנ"ך וכל מיני דברים כאלו שזה מדבר נטו על דברים כאלו, וגם הסוד של ירושלים, ונראה לי זה דברים שיותר ממחישים את זה בצורה טובה לילדים בצורה שמה לעשות, עוקפת בסיבוב את "האיכות" של הסרטים החרדים.
לא רואה בזה פסול, כמובן, שהרי גם כל תעשיות הסרטים החילונים מפוצצים בתקציב ובכסף, זה לא אומר שבגלל זה אראה לילדים שלי אותם ח"ו, אך בהחלט אם הסרט נקי וטוב ומעביר מסרים וערכים אפשר לחשוב על המדד הזה בתור מדד שנראה לי כן סביר והגיוני לחשוב עליו. (ומה לעשות, בימינו הרבה ילדים מחפשים את האיכות הזאת ואת התחליף לכל הדברים האלו, כמובן, אם הילדים יהיו מורגלים כבר מגיל קטן ובאמת לא יהיה להם אכפת והם אפילו יעדיפו את הסרטים החרדיים, או כל הדברים האלו, בוודאי שעדיף...).
נ.ב. יש גם סרטים שדתיים-לאומים עושים על סיפורי צדיקים, לאו דווקא חרדים...
הייתי נותן את ילדודס בתור דוגמא, אבל האיכות שם הרבה יותר גרועה מהסרטים של החרדים...
....באולפנה...
נכון, יש שם סדרות גם טובות.
יש שם חסרונות ויתרונות..
אני פשוט חושבת שלפני כול סרט שמראים לילדים, גם אם הוא חרדי או לא.
צריך לבדוק, אם אין שם איזה משהוא דפוק, שעלול לעביר מסר לא טוב.
וילדודס חחח, על אוכל עושים אפקטים. למרות שאני ראיתי המון שהייתי קטנה..
אני פשוט תומכת בקטע הזה של הסרטים וכו, מהצד החרדי.
נכון, מסכים לגמרי....תות"ח!
כן, ממש, חחחח...

ומלא פעמים בורח להם המסך ירוק....
האפקטים שם כ"כ שקופים...
וכשהוא הולך נגיד לחטוב עצים אז פשוט מדביקים תמונה של עצים במסך ירוק...
נכון, אבל אני אומר, שאם סרט נקי וטוב ובלי בעיות כמו שהזכרת, ומעביר ערכים ומסרים מצויינים, אין סיבה להתעקש על זה שזה יהיה "חרדי", כי הסרטים שם לא משהו מבחינת הרמה והאיכות, ודווקא האיכות יכולה להעביר את המסרים בצורה יותר טובה.
אם כי, שוב, זה הכל תלוי בהרגלים ואם מלכתחילה לא יהיו לילדים סטנדרטים גבוהים לאיכות של הסרט, אז זה יכול להיות יתרון מאוד גדול.
...באולפנה...
אכן
לא דוקא חרדי, אבל פשוט לבדוק שאין שטויות ודברים לא טובים, בשתי הציבורים,
החרדי, והדתי לאומי.
ואני מכירה ילדים, ששמעו נראלי ערוץ מאיר בדיסקים פעם, זהו...
הם ביכלל לא ראו סרים ולא כלום, הלואי על כולם.
....תות"ח!

וואלה, יפה להם, ממש הלוואי...
יש גם את הדיסקים האלו של התנ"ך שהיינו רואים פעם...
אבל אני ממש לא אוהב לראות סרטים על תנ"ך (וגם ספרים באיורים, פשוט שונא את ספרי הפיג'מה האלו, במיוחד הזה על שלמה המלך והדבורה, פשוט מזעזע הציורים של גדולי ישראל...), כי גם זה הזוי בעיניי שאשכרה חושבים שאפשר להגיד איך דוד המלך או שאול היו נראים, ומתיימרים להציג אותם....
כאילו, אני יכול לקבל את זה שעושים את זה לילדים שצריך להנגיש להם את התנ"ך וכו'...אבל אני אישית אנסה בכל תוקף ללמד את הילדים שלי ישר מהספר תנ"ך ובלי סרטים או משהו כזה...(כמובן, לעשות אולי הצגות או המחשות או לספר בצורה אטרקטיבית ומעניינת כך שיתפוס אותם....)
וגם זה עוצר את הדמיון ופשוט מקבע לך איך זה היה, אני אישית מעדיף חופש מחשבתי בעניינים האלו, כך שכשאחשוב איך נגיד הסיפור של גוליית ודוד היה נראה ואיפה זה היה, זה יהיה בדמיון שלי ואז זה גם יהיה פחות פסיבי וחיצוני וזה יקנה אצלי הרבה יותר מאשר סרט שפשוט מכתיב לי איך זה קרה ואיך זה היה נראה.
וגם לגבי כל הפרטים, יש מלא סרטים שלא עושים תחקיר מקיף של כל המדרשים והפירושים של איך זה היה, ואז הם מציגים את זה בלי דיוק וזה בכלל הורס, כי הילד בטוח שזה ככה, ולא יודע שלפי כל המפרשים או לפי אחד מהמפרשים שאף לא חלק עליו זה לא היה ככה.
סוג של קיבעון מחשבתי כזה, מקווה שאת מבינה אותי...
אבל לא כולם ברמה הזאת...
הבנתי, (נראלי).באולפנה...
אני מסכימה איתך ממש בקטע של הסרטים על התנ"ך, זה באמת מזעזע!
להציג צדיקים כול כך גדולים, על איזה שחקן.
פעם היה הצגה אצלנו באולפנה, על יוסף הצדיק ואחיו.
ואחרי ההצגה הרב של האולפנה אמר, שזה לא ממש ראוי ששיחקו את יוסף הצדיק, ועוד צדיקים.
למרות שכתבו ואמרו, שההצגה לא באה לחקות את הצדיקים או ח"ו להדמות להם, רק להציג תסיפור.
ומשם למדנו הלאה, וגם בהצגות האחרות לא הראו ביככל את הפנים, אם היה צדיקים.
סתם זה עלה לי עכשיו..
וגם אני חושבת שלפני שעושים סדרה/ סרט, צריך להתעייץ עם רבנים.
שאנחנו עשינו הצגת שישית על יונה הנביא, כול הטקסט כתבנו עם הרב של באולפנה, שלא יהיו בזה בעיות וכתבנו את זה עם התנ"ך וכו..
אז פשוט לפני שעושים או מראים סרט, שיבדקו טוב מאוד, את המסרים שלו. ואת מה הוא מראה ומייצג.
אכן...תות"ח!
נכון, אני יודע, יש בזה גם בעיה הלכתית נראה לי...
נכון...
ונגיד הסרט "אגדת החורבן" שמציג את מה שקרה בזמן חורבן בית שני, נכתב ע"י שמאלנים עלובים, והשחקן שם שמציג את רבן יוחנן בן זכאי פשוט בושה ליהדות, איך שהוא מדבר ואיך שהוא מציג אותו. (אגב, הבנתי ממישהו שהוא אותו שחקן מהסדרה "היהודים הבאים" הנוראית והאנטישמית...).
עכשיו, מכיוון שהסרט כתוב טוב ועשו עליו הרבה עבודה והשקעה, ויכול להיות שהוא כן יעביר מסר מסויים בצורה יותר טובה, אם מי שהולך לסרט הזה יודע בדיוק מי כתב אותו ואלו מסרים בעייתים ויכול לעשות לעצמו סינון בראש ואחרי זה גם לעבור בראש או אפילו בכתב ולכתוב את כל הטעויות שם זה דווקא יכול להיות סבבה, אך אם לא- עדיף שלא ילך, יותר יזיק לעצמו מאשר ירוויח.
(ושוב, אם יכול שלא ללכת בכלל, שלא ילך, עדיף...).
ונגיד בסדרה "הסוד של ירושלים", אז היה איזה קטע שהם לקחו כביכול את רבן יוחנן בן זכאי אל מחוץ לחומות, ואז מה שהם עשו זה פשוט צילמו כאילו מהמבט של רבן יוחנן בן זכאי בתוך במיטה לכיוון המסתכלים וטוביה שאל אותו אם הוא בסדר או משהו כזה...
ואז במאחורי הקלעים הוא אמר ששמו פשוט בתוך המיטה בובה...
בקיצור, לעומת הסרט "אגדת החורבן" שנכתב ע"י שמאלנים, והבמאים בעצמם היו חילונים-מסורתיים כאלו שרק פגשו אנשים דתיים וכאלו בשביל התחקיר, שלא היה אכפת לו מהלכה באמת ולא התייעץ עם רבנים, ערוץ מאיר לא הראו בכלל את דמותו של רבן יוחנן בן זכאי...(אבל נגיד עשו נביא שהיה מאותה תקופה...)
נכון..באולפנה...
צודק בהחלט!
שלא נדבר על הסדרה היהודים באים, ה' ירחם!
רשעים...
היהודים באים זאת סדרה עם השקפה חילוניתאנונימית דתייה
אז ברור שיהיו בה בעיות והיא לא תהיה נאמנה למקור בכלל... ככה שגם אני לא מצפה מהם
....באולפנה...
השקפה של זילזול וצחוק, ולעג מהתנ"ך .
יש חילונים עם מסורת שבחיים לא יבזו ככה את התורה!
יותר גרוע מ"השקפה חילונית"...
רוב היוצרים של סדרות חילוניות על התנך הם אתאיסטיםאנונימית דתייה
ככה נראה לפחות, לא ראיתי המון סדרות על התנך של מסורתיים...
גם בכמעט שבת שלום בארץ נהדרת יש קטעים שמבזים את היהדות, אותו דבר כמו היהודים באים...
נכון.באולפנה...
אני גם לא ראיתי ב"ה את היהודים באים, ולא את ארץ נהדרת הרשעים האלה..
ומן הסתם הם יהיו אתאיסטים, ה' ישמור כמה זה נורא!
אולי יש עוד סדרות כאלו, אני לא מספיק בקיא בעניין, ב"ה...😉תות"ח!
דיברתי על "היהודים באים", לא מספיק מכיר את שאר הסדרות...
ושוב, אני חושב שגם שאר הסדרות לא נוראיות כמו זאת, וגם העובדה שהיא נכללת במיסים של אזרחי מדינת ישראל....
ממש ממש לא...תות"ח!
חולק עלייך...
נגיד לדוגמא הסרט "אגדת החורבן", אז אמנם יש שם מלא טעויות שצריך להיזהר מהם וכו'...אך באמת זה היה די צפוי.
אך לדוגמא היוצרים של "אגדת החורבן" לא יצרו את הסרט עם מסר חד צדדי שאומר ערכים שמאלנים או השקפה חילונית וזה בעיקר בא כדי שכולם יתחברו לבית המקדש ולירושלים וכו'...גם אם לא בדרך הטובה ועם ההיצמדות לפרטים ולדברים הנכונים. (הן מבחינה היסתורית והן מבחינה דתית-ערכית)
חילונים כאלו זה חילונים רגילים שמכבדים ויודעים שיש כזה דבר מועדים של היהדות ומכירים בערך הזה ואפילו רוצים שעוד אנשים יתחברו לזה, ואפילו לפעמים בעצמם שומרים וצמים או לפחות מתחברים בדרך שלהם.
אבל הסדרה היהודים באים זו סדרה אנטישמית כפרנית שהופכת את כל גדולי אומתינו לאנשים שפלים וקטנים ומזלזלת ורומסת את התורה ואת ההלכה ואת היהדות בצורה מבזה ומשפילה, ממש כעין "דתן ואבירם" שהיו ליצני הדור וכעין ישמעאל שהיה "מצחק". (ולמי שלא הבין את הדוגמא האחרונה שיעיין בפירושים על ישמעאל שהיה מצחק...).
איך במדינה יהודית נותנים לזה בכלל מקום...?
ולא רק זה שנותנים לזה מקום ולא אוסרים את זה ומעיפים את זה מהארץ כמו התכנים המסיונרים שב"ה העיפו, אלא גם כל אזרח שמשלם מיסים במדינת ישראל בעצם משלם לדבר הזה...!!
זה חלק מהמיסים שלנו...!!
באיזה קטע במדינה יהודית אזרח חייב לשלם לסדרה שצוחקת ורומסת את כל הערכים שעליו היהדות נשנעת...!
מה שהולך שם פשוט הזוי...!
אסור לצפות בזה הלכתית, לא רק שזה מחזק את הדבר הבזוי והשפל הזה ששם למרמס את היהדות, אלא שזה כפרני והלכתית אסור לצפות בדברים כאלו...
ואני לא אכנס לדוגמאות שאני מכיר ושמעתי על הסדרה הזאת, כי אני רוצה לשמור על כבודם של גדולי ישראל וגדולי אומתינו...
חייבת להגיב...מתנחלת אמיתית
לגבי אסי וטוביה - זה ממש לא סתם! כל פרק נגמר במסר רק שבסרטים חרדים כל המסרים זה השגחה פרטית וכאן המסרים אחרים - פעם ניצול זמן, פעם על מודעות למה אני יכול\לא יכול לעשות (בקטע טוב שאסי רוצה להכין חמין וטוביה מנסה להסביר לו שזה לא לגילו)
זה יותר טוב מסרטים (ואגב גם ספרים) של חרדים שכל המסר הוא השגחה פרטית והכל חוזר על עצמו והרבה פעמים זה פחות ברמה (מבחינת איכות הצילום והתפאורה שמאוד מושקעת בכל הסדרות של ערוץ מאיר).
צודקת לגבי הכיפה והברכות - פעם הם יותר הקפידו על זה. עכשיו פחות וחבל מאוד.
שמעי כן בשנים האחרונות הם באמת ירדו רמה הם הכניסו019284
שחקנים חילוניים לא שיש לי משהו נגדם חס וחלילה אבל זה מאוד מוריד את הרמה של הערוץ לצערי
אכן, ממש כן.באולפנה...
|מתלהב| ערוץ מאיר הוא הילדות שלנודמעה שקופה
עלילות ארץ גושן
היא סדרה יפה
שנתנה לי הרבה חומר למחשבה
ואי אפשר לדבר על ערוץ מאיר
בלי להזכיר את מעמול,
אז שלא תגידו שלא הזכרתי...
לא ראיתי כלום, אפעם.עברי אנכי
אני ראיתי טלויזיה אמיתית.
כשהיה ערוץ מאיר הייתי מעביר מהר כי זה היה ממש גרוע
ותכלס.. הוא גם היה לא משהו
וכל מי שאומר שהוא היה משהו, זה כי הוא לא יודע להשוות עם טלויזיה אמיתית
לא יודעת מה עם שאר המגיבים כאן,דמעה שקופה
אני שמחה בזה שהילדות שלי לא כללה טלוויזיה אמיתית.
חח ודאיעברי אנכי
לילדים שלי אני לא אתן טלוייזיה אמיתית
לא לדאוג

כןתתן אחרית לעמך!
וגם אהבתי את ילדי גן החיות.. אבל בגיל יותר מאוחר
למרות שערוץ מאיר לא היה האהבה הראשונה שלנו, זה התחיל מילדודס
בטחחחחגלקסיה
אבל הדבר היחיד שאהבתי זה עלילות ארץ גושן, ולפעמים גם ניידת החלומות
ברור, זה כל הילדות שלי!נערה ארצישראלית
גדלתי רק על ערוץ מאיר וילדודס
מה התוכנית שהכי אהבתי? תלוי באיזה שלב.. המסע לחיפוש אבן הברקת אולי
אבל אחרי כמה שנים כבר היו מלא תוכניות, אז בגדול כולן..
וואו אני פה הכי נוסטלגית, מה קורה?
נערה ארצישראלית
כולם אומרים מעמול, ניידת החלומות, עלילות ארץ גושן..
רק אני תקועה בימיו הראשונים של הערוץ..
זבל זבל תרדוף, פולקע עושה צימס, זה הפרקים הטובים באמת! בצריף הסגול, עם החולצה הירוקה של אסי..
ותנ"ך חי עם הרב לוי.. ואבן הברקת..
זה מה שגדלתי עליו! היום הם כבר מודרניים, איבדו קצת את הקטע התורני והעדין שהיה להם..
יוו אבן הברקתת היינו רואים את זה בלופיםםםהפילוסופית
זה באמת תלוי בגיל...גיימס פוטר
הייתי רואה את זה פעם
לראות בטוב
סתם אני כן זוכרת אבל לא ממש ממש...
(יש איזה פרק שהם שרים לפולקע "פולקע חבר יקר, רצינו לבקש סליחה, אנו יודעים שאתה כועס ויש לך סיבה, במקום לעזור".... וכו', אז הסריטו אותי ואת אחים שלי שאנחנו בגילי 3-7 שרים את זה עם האורגנית הישנה שלנו

ולפני איזה חודש אבא שלי פגש את טוביה והראה לו את הסרטון של אח שלי ששר😅 זה היה מצחיק וחמוד...😅)
זה סרט ממש מפעם
וואי, חשבתי שאני היחידה שבמשפחה שלה עוד זוכרים את השיר הזהדמעה שקופה

איזה סרטים היו להם פעם...
לראות בטוב

ושירים וזה...
וואי איזו נוסטלגיה...😌
יואוווו בטחחחחח ראינו גם ראינוחסרת טאקט
או השוקוקיד לא צריך לחשוב...
שוקוקידד זה רגע מתוק
לראות בטוב
בוקר וערב קיץ חורף סתיו אביבב
אין שום דבר אחרר
שוקוקיד אין מה לדבר

איזה ישןןן

וגם השיר על החופש...
איזה יופי החופש הוא כבר כאן
איזה סבבה חופש מצוין
חופש גדולל חופש נפלא
נכייף ביחד כל הזמן

(ויש המשך...
)פולקע לאסי: אתה בהיריון??חסרת טאקט
זה ציטוט? אוף אני כבר לא זוכרקורא ממעמקים
בהחלט!
לראות בטוב
יש גם--נערה ארצישראלית
באסי פתרונות משפחתיים, את "ה-ו-א ג-י-ל-ה ש-אמאשלובהריון"
מי זוכר? ![]()
נשמע מוכר
קורא ממעמקים
אני זוכרת משהו כזה
לראות בטוב

😂קורא ממעמקים
האמת שזה מפתיע כמה מסרים לא פשוטים הם שמו בפרק הזה
דיברו על התמכרות, על פרסום שקר, דברים מדכאים נורא

לראות בטוב
בוודאי, לא אמרתי שהמסרים לא נכונים, פשוט קשוחיםקורא ממעמקים
לא ממש הבנתי...לראות בטוב
אלו מסרים מהחיים האמיתיים, לא הייתי רוצה שילד בן 7 ילמד עלקורא ממעמקים
התמכרות
אהה הבנתי. נכון, צודק.לראות בטוב
יוו הרב לוי!עלמת חן
אכן.תות"ח!
"עלילות ארץ גושן" היה הכי טוב והכי אהבתי, אבל גם ממש אהבתי את "הסוד של ירושלים"...
וגדלתי על זה...!!
דודו כבר הספקתי לשכוח, את זה אני זוכר הרבה יותר טוב...
(למרות שאני זוכר עדיין קצת מדודו, אבל אין מה להשוות...)
דודו אני זוכרת את כל השירים בעל פהמתנחלת אמיתית
(אולי קשור לזה שיש מתחתי 5 אחים וכולם ראו ורואים דודו
בודאי!!עצמי החביבה
מאד!! ועלילות ארץ גושן..
בטח!לראות בטוב
הרפתקאות אסי וטוביה בעיר דוד, עלילות ארץ גושן, הסוד של ירושלים, מעמול...(ועוד;)
ברווור שראיתי ואני עדיין רואה019284
אני הכי אובהת הסוד של ירושליםם אסי וטוביה בעיר דוד ארץ ושמים אבל אני ממש אוהבת גם את כל השאר
זה רק אני או שכל התוכניות שהזכירו פה ממש ממש חדשות?קורא ממעמקים
אני עוד מהתקופה שהאתר של ערוץ מאיר היה רק קישורים, בלי תמונות בכלל
ואז שידרגו אותו, והיה את המסך פתיחה עם פולקע מציץ מהמעבדה שלו
אה עכשיו אני רואה שנערה ארצישראלית כבר אמרה את זהקורא ממעמקים
אמרתי את החדשות אבל אני זוכרת גם מהתכניות הישנות..לראות בטוב
וגם כשהם מצאו את הצריף (עם מה שמו, לא זוכרת איך קראו לו..) ואת פולקע בפנים

לא נעים לי להגיד אבל החדר של טוביה קצת שיעמם אותי😂קורא ממעמקים
רק את גרשון והמיוחדים לפורים אהבתי
המיוחדים לפורים ולחנוכה!לראות בטוב
ממש אהבתי גם את הפרקים של חנוכה(;
איך קראו לדמות הרעה? היה איזה נבל שלא היו מראיםקורא ממעמקים
היה רשע מרושע, מין סיטרא אחרא כזה
גם היה את הפרק שאסי חשב שהוא ויזתא
והיה את הפרק שמצאו פסל של זאוס
והיה את הפרק שהם נתקעו מתחת לצריף
אוי זכרונות טובים מה זה
היחיד שאני לא זוכרת זה הראשוןלראות בטוב
ואני זוכרת הכל (בשוק מעצמי

)באמת שתכלס הפרקים עם אסי וטוביה הם הפרקים הכי טובים בסופו של דבר.
לא יודעת איך העזו לפטר את אסי מהערוץ...

נווקורא ממעמקים
והיה לו את העוזר שלו, אבל העוזר שלו חזר בתשובה והוא בא לאסי וטוביה, והיה איזה פרק שהרשע הזה טימא את כל השמן בחנוכה, אז הם הלכו להכין שמן
זה היה בתקופה של החדר של טוביה
וואי אני לא מצליחה להזכר...😅לראות בטוב
אבו משהו...גיימס פוטר
משהו כזה... לא בדיוק זוכרת...(זה היה מזמן)
לראות בטוב
נכון נכון נכוןקורא ממעמקיםאחרונה
עלילות ארץ גושןחומש תחילה
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילהאחרונה
שלוםטאטע מלך העולם
יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.
ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?
רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...
תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!
זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini
אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.
כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.
האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?
האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?
או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?
העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.
מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה? (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)
אולי לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי?
אמממטאטע מלך העולם
זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...
אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם
הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...
בד"כ זה כן סותריהודי חסידי
אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?
לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.
אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם
זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...
אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...
עכשיו מבינים קצת יותר??
כן...יהודי חסידי
אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...
חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך.
וואי תודה!טאטע מלך העולם
אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??
ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה
אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...
כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...
בקיצור מורכב ביותר...
בדידותהרשפון הנודד
למה אפשר לחוש בדידות ברמה כמעט משתקת והאם זה אמיתי ומה אפשר לעשות עם זה?
לכן לנוער יש תנועות נוער. מפגשים, פעילויותפ.א.
כן אבל זה מרגיש לי קצת בריחה משום מההרשפון הנודד
בריחה? אשמח שתסבירפ.א.
אתה מרגיש בדידות כי אין לך חברים? מה עם חברים לכיתה בלימודים?
אתה לא חבר בתנועת נוער?
זה לא זההרשפון הנודדאחרונה
זה הנקודה יש לי חברים אבל אני לא רוצה לבנות את הקשר שלי רק בשביל להרגיש שיש לי חברים ואני לא בודד...(מוזמן להסתכל בשרשור החדש על ללכת לסניף מעורב שאתה לא כל כך מאמין בזה אבל צריך בסוף חברה..)
...הרמוניה
א- אדם בסופו של דבר מול עצמו גם כשהוא עם חברים וגם כשהוא לבד... האם אתה מהווה חברה טובה לעצמך?
מעניין לך עם עצמך? האם אתה חבר טוב לעצמך (רגשית)?
תכנס פנימה. בכל אחד יש עושר פנימי וזה תענוג לגלות אותו.
ב- נסה לשים לב לזה שאתה אף פעם לא באמת לבד, תמיד מושגח בידי מישהו שאוהב אותך אהבת עולם...