קמתי מוקדם לבייביסיטר, ב"ה
ובנות דודות שלי אצלנו, כיף ממש(:
לראות בטוב
היום ספציפית לא היה משהו, אבל אני מקווה שהוא יהיה מקפצה לשאר השבוע...

סליחה, זה בטח נשמע מוזר שמצד אחד שמחתי ואמרתי תודה ומצד שני אמרתי שלא היה משהו ספציפי...😅
אני אומר, זה היה יום לא הכי טוב שבעולם, אבל למדתי ממנו לקח ואני מקווה גם שאיישם ובזכותו כל השבוע שלי יראה אחרת...
פשוט זה נתן לי שנייה מבט שהראה שיש טוב, וגם אם היום לא הלך משהו, אל תפסיד אותו, חבל, הוא יכול לשמש לך כעזר ולעזור לך למשך כל השבוע...
אז שוב תודה...
!
!תות"ח!תשמעי איזה קטע...
בהתחלה כתבתי שכנראה קיבלתי עבודה שווה למחר, ואז בדיוק עדכנו אותי שהכל מלא, אז מחקתי את זה וזה נשאר כזה רק המשפט בסוף שהוא היה אמור רק להשלים אותו, לכן זה גם יצא כזה מוזר בהתחלה, אבל ב"ה עכשיו עדכנו אותי שקיבלתי את העבודה...
!!
איזה כיף...!
עבודה שווה, ב"ה...
אגב, היה לי עוד משהו מבאס היום, אבל לא משנה...(זה מצחיק כי המשהו המבאס הזה הוא לימד אותי המון ובזכותו כנראה אצליח פעם הבאה, וזו דוגמא מושלמת למה שכתבתי...😅)
אה, ועכשיו היה אחד הדברים שאני מצפה להם כל פעם מחדש ופשוט תענוג צרוף מכל רגע, למדתי עם חבר טוב מסילת ישרים...
אני פשוט מת עליו, אחלה גבר, ואני כ"כ אוהב ללמוד איתו מסילת ישרים...! (למדתי איתו חברותא סדר בוקר בהתחלה והיה נחמד, אבל בסוף נפרדנו, הייתה חברותא נהדרת אבל כנראה "זה לא היה זה", ואז כשקבענו את החברותא במסילת ישרים הרגשתי כאילו משמים שוּדכנו לחברותא הזאת, ב"ה...
)
לראות בטוב
)

תות"ח!וואי, הרגת אותי....
תודה רבה...
!
אכן, צודקת לגמרי...
!
נכון, זה ממש אחד הדברים הטובים, ולא שכחתי את זה, פשוט זה קרה רק עכשיו, אז רק עכשיו כתבתי את זה...
ובאסה, השיחה התנתקה באמצע כי לא הייתה לו סוללה...

תות"ח!כן, ב"ה...
אה, אוי...
אגב, מה אתן לומדות....?
סתם מעניין אותי, לא חייבת לענות...
בעז"ה...!
בהצלוחה...!
חבל שלא סיימתן, זה ממש חשוב לסיים...
אולי תחזרו למסל"ש רק כדי לסיים...?
יש עניין גדול מאוד לסיים ספר....
רק אומר, לא חייבת, כמובן...
שמעתי על זה, יפה מאוד...
בשמחה...
שתזכו להגיע להבנות וללימוד פורה וגבוה בעז"ה...
!

תות"ח!אחרונהשמח לשמוע...
אשריכן...!
בשמחה, תודה רבה...
!!
טיול ראשון השנה עם המשפחה
(בעצם אני לא יודעת אם זה חוקי לקרוא לזה טיול.. יותר בכיוון של אטרקציה, נו נו..)
ו.. היה נחמד סה"כ (:
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים