התחלה חדשהאנונימי (פותח)
יומקסים לכל המשרתות / מחפשות
איך זה לחלוק חדר/דירה עם בנות לא מוכרות
כל מה שהיה מוכר נעלם..
אם יש לכן עצות/רעיונות מחכה לשמוע 

אממ בעקרוןשירו למלך
אני אדם שמסתדר טוב מאוד גם עם אנשים ששונים ממני
או האורח חיים שלהם שונה משלי.
לדוג' אצלנו יש בעיה בחדר שיש בת אחת שהיא די מפוזרת
וכל הבגדים והחפצים שלה מפוזרים בחדר וזה מאוד שונה
מהחדר שלי לדוג' בבית.
ולגבי הדירה אז כן יש לפעמים דבירם מעצבנים שלא כולן שותפות
כלים\מורידות פחים.
אבל אני ב"ה לומדת להסתדר עם זה למרות שזה שונה מימה שחונכתי
ומימה שהורגלתי בבית וכו'..

לומדים להסתדר, מה אני יכולה לומר לך?
וחוץ מיזה אם יש ממש בעיות אז אפשר לפנות אל הרכזת שלך והיא
תטפל בבעיות..
בע"ה לבוא עם מחשבות טובות ולא עם חששות ופחד ומחשבות שליליות
ויהי רצון שהשנה הזאת תהיה שנה מעולה בכל התחומים ותצליחי בכל
מה שתעשי..

עצות, רעיונות וכו'. מומלץ בחום!רק טוב!

אצלנו לא ממש היינו דירה כי היינו בתוך פנימיה, ובכ"ז, עצות שבעז"ה יכולות רק להויעיל- מנסיון!

להיות ראש גדול! ממש! אחריות, אכפתיות, יוזמה. (לא פראיריות). ואני אסביר:

אצלנו בנות היו רבות מי תשטוף כלים ומי תנקה (כי כל אחת הסבירה למי דווקא היא צריכה לשטוף ולא אחרות).פשוט ראית שיש כלים- שטפי. צריך לטאטא או לנקות קצת יותר-נקי (לפחות את החלק הציבורי של הדירה, ובכלל לא מזיק גם את החדרים של האחרות, אם הן בנות אכפתיות, הן ישתפו פעולה וינקו פעם הבאה בשבילך).
ואפשר גם לסדר אחת לשניה את הדברים, מיטה, וכו'. (אם זה לא מפריע לה שנוגעים לה בדברים).
[מנסיון-חזרתי פעם לדירה עיפה מכל היום וממה שהייתי צריכה לגמור בערב, וממש לא היה לי כוח לחשוב על לסדר את הדברים שלי ולפרק את התיק שנשאר מהבוקר-יום ראשון. מסתבר שחברות שלי סדרו לי את המיטה, ואת הבלאגן הגדול, שאני אוכל ללכת לישון, את השאר סדרתי למחרת... אין לך מושג מה זה עושה! פשוט כיף ומשמח!)

היינו עושות הפתעות משמחות אחת לשניה- אם רואים שמישהי בלי מצב רוח, אז מתעניינים, מפנקים אותה, (היינו ליד העיר אז יכולנו לקפוץ בקלות ולקנות גלידה או משהו כזה)., צ'ופר/פתק קטן וכו'.

אם אחת מכן חולה, ואתן עושות שירות באותו מקום, אפשר לבקש מהילדים (בעיקר אם זה ילדים) שיכתבו/יציירו לה מכתבי רפואה שלמה (כן, כמו שעושים בגן). אפילו שהיא תראה את זה רק כשכבר תחזור לדירה בריאה.

ימי הולדת- כנ"ל, לא צריך הרבה יותר מכמה בלונים ועוגה- העיקר היחס.

עזרה גם בדברים הקטנים, ביום יום: בלהכין פעילות, צ'ופרים, רעיונות, סתם (וזה אף פעם לא סתם) הקשבה, עזרה בעבודות כמו גזירה, צביעה וכו' (שיכולות לקחת הרבה זמן, וביחד תמיד הרבה יותר נחמד).

לעשות ביחד דברים שאתן אוהבות: ללכת ל'הליכה' בערב, קניות, סרט,שירה בציבור, מה שאתן אוהבות. תביאו את הכיף לדירה.

הוואי של דירה- ארוחות ביחד, בישול וכו'- אין כמו הארוחות לקרב את הלבבות. (וזה יכול להיות אפילו לשבת ביחד עם כוס קפה או תה- סתם כזו שהכנתן בשניה בדירה, ופשוט לשבת ביחד! ולדבר...(כמו שבנות יודעות..)

אה, וכמובן-, פשוט להרחיב את הקשר (לפחות קצת) גם מעבר לדירה ולחובות השרות.

אם אין לכן בכלל שבתות ביחד, אז תעשו שבת פעם ביחד בדירה או אצל אחת מכן.

קשטו את הדירה בדברים קטנים ומשמחים. שלטים לדלתות, מוביל נחמד, פינת קפה, לא צריך הרבה יותר מזה- לתת תחושה של בית.

אם מישהי לא חזרה לדירה וכבר ממש מאוחר (נגיד אחרי 12,1.. בלילה, ואתן לא יודעות אם היא אמורה לחזור או לא, מותר להרים טלפון ולשאול אם הכל בסדר, אם יש לה איך לחזור, וכו'- אבל כמובן בשכל, לא להעיק יותר מידי. אתן לא ילדות קטנות).

זהו- פשוט תיהיו יצרתיות, אתן בנות שירות-לא?!   ותעשו לכן כיף! רק אתן תרוויחו מזה בסופו של דבר.  תיצרו אווירה טובה, שיהיה לכן כיף להיות בה. מקום שתרגישו שאתן באות איך שאתן, בלי שישפטו אתכן, אווירה שתמיד תשמחו אחת עם השניה, בלי מתחים ועצבים. עם הרבה מקום לכל אחת!

(נ"ב: לא חובה לעשות ישיבות לקבל כאלה החלטות, ברגע שמישהי תתחיל, האחרות יצטרפו, ואם לא, אז דברו- תעלו רעיונות וכו'. אבל לא בכבדות!  ותזכרו "אין הדבר תלוי אלא בי")

המון ב"הצלחה!
איזו הודעה יפה!!טכניאחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך