שאלה לבניםתהיה פצלש.
היי,
אם אתה רואה כרטיס של בחורה שכותבת שהיא מחפשת בחור חכם, (בתוך שאר הדברים שכתבה שהיא מחפשת)
זה מרתיע?
אתה מתאר לעצמך שהיא מחפשת איזה איינשטיין ושזה לא בשבילך, או בחור שמעריך בעצמו התנהלות שאפשר לקרוא לה חכמה זה אחלה מבחינתו?
מרגיש שהיא מתנשאת (בייחוד אם כתבה על עצמה שהיא חכמה)?
אשמח לתשובות כנות, תודה רבה
וואי שאלה יפה.צע
אני אישית אחשוש שאולי אני לא עומד ברף של החכמה.
^^ גמני ככהמבקש אמונה

תלוי כנראה מה יישמע לי הטון של הכתיבהמחסה ועוז
אבל באופן כללי לא מתנגד בכלל לאמירה כזו, ואפילו השתמשתי בה בעצמי כמה פעמים(גם כתבתי עליי וגם כתבתי שאני מחפש)
ועוד משהו שחשבתי עליו עכשיומחסה ועוז
אם עשית עם עצמך חשיבה שזה מה שאת צריכה, אז בעיני יותר חשוב שתכניסי את זה באזישהו נוסח בכרטיס ושחלק ירגישו רתיעה מזה.. מה גם שיכול להיות שזה בעצמו יעשה את הסינון.. אם זה לא קריטי לך וזו רק העדפה אז אולי באמת הייתי מוותר על זה במקומך...
עונהבנות יאלה לריב
אוטומטית הייתי לוקח צעד לאחור.. כי כשהיא כותבת ״מחפשת בחור חכם״ הוי אומר שהיא פגשה כמה לא חכמים בעיניה, והייתי מתחיל לחשוב כמה היא תבחן אותי בפגישות.

גם ישר הייתי חושב שהיא מלומדת שלא תספור מי שלא כל כך מלומד כמותה.

ובכלל, מזה להגיד ״אני מחפשת בחור חכם״ זה ישר אומר לי שהיא מתייגת אנשים כחכמים וכטיפשים, כאילו - אין אמצע. זה הזוי .
תודה על התשובהתהיה פצלש.
במה זה שונה לדעתך מכל תכונה אחרת שמחפשים?
למה, למשל, לחפש מישהו "רגיש" או "בוגר" זה סבבה?
זאת אומרת למה חכמה מתפרשת כחלוקה דיכוטומית בין חכמים לטיפשים ואילו האחרים ברור שיש איזו סקאלה של כמה רגיש הבנאדם ומובן שהיא מחפשת מישהו שרגישות חזקה אצלו.
(אני כותבת מתוך מטרה להבין, בלי התרסה)
סבבה לגמריבנות יאלה לריב
עבר עריכה על ידי בנות יאלה לריב בתאריך כ"ד באב תשפ"א 20:53
מוזמנת להמשיך לשאול אני מקשיב ושמח לענות.

אני חושב שזה נעוץ באיך הבחור תופס את עצמו בעיניו, כלומר אם יגידו שאני לא רגיש מספיק אני אבין את זה. כי יש בנות שיש להן שיגעון פתאום שהן מחפשות מישהו רגיש בגלל משקעי עבר שהיה להם עם בחורים אחרים במקרי קיצון, שפגעו בהן. אבל אם יגידו שאני לא חכם מספיק אני אעלב. וזה די מובן, כי חכמה מתפרשת כמשהו בסיסי. זה כמו לשאול ״ יש לו שכל?״ ברור שזה יעליב באופן אוטומטי. על שאר הדברים אפשר להתווכח ואפשר להבין שזה נובע מחסרון שהבחורה רוצה למלא, למשל מחפשת בחור בוגר , כי די נמאס לה מצעירים והיא רוצה מישהו יותר מיושב בדעתו . אבל בחכמה זה נוגע ישירות לדבר הבסיסי שכביכול אמור להמצא בכל אדם.
לדעתי ההסתכלות שלך לא נכונה=חגית=

רגישות לא נדרשת בגלל שגעון מהילדות

וחכמה זה לא בגלל התנשאות.

יש אנשים שאלו דברים אלמנטריים בשבילם על מנת שיהיה להם נוח עם הבחור או הבחורה שהם יוצאים איתם. אם זה בכך שהבחור ישים לב יותר או שיבין מה שמדברים איתו.

חכמה אין לכולם כמו שלא כולם נראים מנהיגים ולא כולם שמחים כל הזמן.

תרשה לי לחלוק בת שמיא

אני חושבת שיש הרבה בנות (וגם אני בתוכם) שדווקא לוקחות מתוך משהו טוב שקיים בחיים שלהם ולא מתוך משקעי עבר..
לדוג' יש כמה גברים בחיים שלי שהם אנשים חכמים, לא גאונים, אבל כאלה שבהרגשה שלי הם יודעים מה הם עושים, סוג של חוכמת חיים... אז מתוך כך שאני מרגישה שזה נכון- אני מחפשת משהו בסגנון...

כנראה בחירת המילים שליבנות יאלה לריב
לא היתה נכונה, זה נשמע שלקחתי את זה לצד קיצוני.
הכוונה שלי היתה בעיקר לנקודה שחוכמה נמדדת בד״כ כהפך מטיפשות באופן אוטומטי. אני חושב שאת הגדרת את זה בצורה הכי טובה: ״חוכמת חיים״ אולי זה תיאור שעדיף לכתוב בכרטיס שלה במקום חוכמה לבד. חוכמת חיים זה דבר שיכול להיות נרכש , דבר כללי כמו ״חוכמה״ בלבד זה או שיש לך או שאין לך. וזה עלול להשמע רע.

התגובה מופנית גם ל@=חגית=

ואולי אוסיף לחגית, שאמרה שיש מצב שהבנאדם לא חכם, ובכן זה אפשרי. אבל לא כדאי לכתוב את זה כדרישה מבחור בכרטיס הכרות
דווקא לא קראתי את זה כאמירה קיצונית בת שמיא

ואני גם ממש מבינה את הדעה שלך,
פשוט לדעתי כדאי לקחת בעירבון מוגבל כי הרבה פעמים זה לא מגיע מתוך משקעים..

עונה בשם עצמימבקש אמונה

בנאדם רואה שהיא מבקשת "חכם" ומבין שיש רף מסויים בשבילה, ופחות מזה כנראה שהיא לא תעריך.

אז אם הוא פחות חכם בעיניה, הוא ירגיש טיפש לפחות לעומתה  (וזה מה יש, זה מה שהוא קיבל משמים)

לא נעים...

לעומת זאת "רגיש" או "בוגר" זו דרישה נורמלית מכל אדם.

אבל זה משתנה בין בני אדם וזה משהו שדורש עבודה מכל אדם אפילו אחרי חתונה..

ככה שגם אם הוא לא מספיק בשבילה, אז זה לא הוציא אותו בצורה מבזה

זה מאוד תלויעברי אנכי

אם היא כותבת שהיא מחפשת מישהו חכם זה מרתיע לא כי אני בהכרח לא חכם, אלא כי.. למה הדרך לחפש את הנשמה התאומה שלך צריכה לעבור דרך חכמה?? משהו פה מוזר.

אז אולי היא מתנשאת, ובאמת מחזיקה מעצמה. שמישהו לא חכם לא מתאים לה

אבל זה לא מוכרח.

ממש ממש ממש לא מוכרח, ויכול להיות שהכל בסדר וסתם היה לה איזה סיפור או שהיא חושבת שיהיה לה קל יותר להתחבר לאחד כזה.. לאיודע. לא בא לשפוט אותה.

זה שהיא אמרה שהיא חכמה זה לא אומר כלום

כי יש בחינה שכותבים פשוט שבחים על עצמך

אז סבבה

יש לה אחלה בגרות, פסיכומטרי. ווטאבר. לאיודע.

זה לא אומר שהיא עם האף למעלה.

אם כבר תהיה שאלה זה אם היא מחפשת מישהו חכם..

תודה על התשובה, למה זה מוזר בעיניךתהיה פצלש.
שחיפוש הנשמה התאומה עובר דרך חכמה?
זה סוג של פרמטר התאמה
כמו שבחור שמח יחפש מישהי שמחה ואנרגטית
אסבירעברי אנכי

את יכולה למצוא בקלות בעל גאון ואישה אהבלה (מחילה מכבודה )

וכן להפך.

ובגדול.. כאילו באמת.

זה דברים שלא קשורים לשכל.

אז נכון שיש בחינה של2 חברים לדוקטורט יש הרבה מאוד מה לדבר והמון תחומי עניים משותפים

ויכול להיות שהיא חושבת שזה יהיה יותר נעים שהבחור לא יהיה ממש טיפש

ועדיין,

קשר של נישואין ככ הרבה פעמים לא עבר שם. והזוגיות הייתה בשמים

זה כאילו.. קצת להתמקד בטפל, בלוודא שככה יהיה התאמה יותר טובה ויותר תחומים משותפים

במקום לבנות קשר גם אם הוא מתחיל מאפס.

לדעתי האישית בלבד,

אם היא חכמה, ואז מגלים שגם הוא חכם - זה בונוס. זה לא משהו שאמור לבוא לפני בכלל בכלל בכלל.

אבל זאת דעתי האישית

ו.. אני מניח שיש שחולקים עליי (ואולי אפילו שישכנעו אותי, אם הם יגידו דברי טעם) וזה לא משהו שממש מופרך ומוזר בעיני.

אז כן אני מתקן, בהודעה הקודמת כתבתי מוזר.

אז אני לא יודע אם זה ממש מוזר. אבל דעתי לא כך, אם כי המציאות מראה שלא כולם חושבים כמוני..

תודה רבה על הפירוט.תהיה פצלש.
לא חושבת ככהפעם הייתי ניקית

ברור שזה לא חובה שהזוג יהיו חכמים באותה מידה (לא משנה שבדיוק אותה רמת חכמה לא קורה אף פעם חח),

אבל כן חשוב להעריך את הבנזוג, את ההחלטות שלו, הדעות, ולא בקטע מתנשא, ואלי גם לא אובייקטיבית, אבל לדעתי חשוב שיהיה חכם בעיני הבחורה

גם אדם לא חכם בכללעברי אנכי

שיתחתן עם גאונה

את תראי אותם מתייעצים יחד ומדברים וחושבים מה לעשות ומכבדים את ההחלטות.

למרות שהיא דוטקטור והוא דפ"ר.

זה לא קשור לרמת החכמה

בשביל זה הוא צריך להיות חכם בעיניהפעם הייתי ניקית

ולא יודעת עד כמה זה קורה הרבה

נראלי יותר קל לחכמה להעריך (בקטע הזה) מישו חכם

וגם דפ"ר יכול להיות חכם בעיניהעברי אנכי

קראתי והתחברתי

מה זה חכם? - לקראת נישואין וזוגיות

ככה שזה ממש לא משהו שאמורים לכתוב במי אתה מחפש לצאת איתו

נכון, רק זה יותר נדיר נראליפעם הייתי ניקית

באמת תגובה יפה, אבל גם על עוד תכונות אפשר לשאול שאלות של מה זה אומר, יש הרבה תכונות "כלליות", ואז אם לא מסבירים אז זה כאילו שוב מיותר לכתוב במה מחפשים כמעט כל תכונה

כן אבל אחרי שהסכמנו שיש הרבה סוגי חכמהעברי אנכי

ואת מחפשת את אותה חכמה ספציפית

זאת חכמה שאת לא יכולה לכתוב אותה בפרטים כשאת מחפשת מישהו

זה מסוג הדברים שאת יכולה רק לפגוש בדייט ולבדוק

האם הוא מספיק רגיש

מספיק מתחשב

מספיק חכם

זה לא משהו שאת כותבת במה את מחפשת..

אז אתה אומר שגם לכתוב רגיש ומתחשב לדוגמא זה מיותר?פעם הייתי ניקית

לאעברי אנכי

כי כשאת אומרת רגיש

די מובן למה הכוונה

לא מדובר על "רגיש לקור"

מדובר על משהו שדי ברור מה הכוונה אליו..

כאן לא

גם חכם מבינים באופן כללי, למרות שיש הרבה סוגיםפעם הייתי ניקית

מבינים שלא מדובר על "חכם להרע"

סתם נו הייתי חייבת

חח נחמדעברי אנכי

לא מסכימה בכלל.מדרשיסטית20
חוכמה ממש לא חייב להוות רק בונוס. יש אנשים שזה חד משמעית צורך אמיתי אצלם.
חוכמה בעיני זה עניין עמוק מאוד, ויכול להיות קשור מאוד לחיבור בין שני אנשים, זה לא בהכרח פרמטר חיצוני ושיטחי.
הלוואי והייתי מצליחה לנסח למה, ואיך זה יכול להתבטא כצורך.

(@בינה. יש לך מה לומר בעניין?)
יכול להיותעברי אנכי

אבל

תראי את התגובה הזאת:

מה זה חכם? - לקראת נישואין וזוגיות

זאת חכמה שאת לא יכולה לכתוב אותה בפרטים שאת מחפשת מישהו

זה מסוג הדברים שאת יכולה רק לפגוש בדייט ולבדוק

האם הוא מספיק רגיש

מספיק מתחשב

מספיק חכם

זה לא משהו שאת כותבת במה את מחפשת..

למה לא?מדרשיסטית20
פשוט צריך לפרט בכרטיס באיזה סוג חוכמה מדובר. הייתי שולחת לכאן דוגמא מהכרטיס שלי אבל אאוטינג וזה ;)
גם בבירורים (אם עושים את זה נכון) אפשר בהחלט להבין מה מי מו בהקשר הזה, ולא בהכרח חייבים להיפגש כדי להבין.
עברי אנכי

זה אני כר לאיודע.

אז לא אביע דעה

כאילו

חכמה היא ודאי לא משהו שטחי

אבל החכמה הלא שטחית זה לא מסוג הדברים שאפשר להבהיר לפני הפגישה.

לחפש מישהו חכם ולכתוב את זה - הכוונה היא בדכ על הדבר השטחי.

ולכן אני חושב שזה דבר שצריך לראות אותו במציאות (את אומרת גם בבירורים, אני באמת לאיודע. הגיוני שכן ושלא)

מקווה שהובנתי

...מדרשיסטית20
האמת שלא כל כך הבנתי על בסיס מה הקביעה-
"לחפש מישהו חכם ולכתוב את זה - הכוונה היא בדכ על הדבר השטחי."
אגיד לך מה שאמרתי למעלהעברי אנכי

כשאומרים רגיש

ברור שהכוונה היא לא רגיש לקור

אלא רגיש מכיל וכו'

כשאומרים חכם.. טוב. אין לך באמת מושג על מה הכוונה

כי כאמור, יש רשימה גדולה של דברים

והחכם הזה - של הקשר בין בני הזוג והיכולת להחליט החלטות יחד ולהתייעץ - זה לא דבר שאת יכולה לכתוב את זה בדרישות. זה פשוט לא עובד ככה. זה דבר שנבנה עם הקשר. בלבד.

^ מחזקת את האמירה שלךברוקולי

שאלהחדשכאן
יכולה להיות התאמה גם אם יש לו "סוג אחר" של חכמה?
או שהוא צריך להיות חכם "כמוך"?
זה אינדוודואלי.מדרשיסטית20
תלוי מה הבחורה מחפשת 🤷‍♀️

אני אישית מחפשת סוג מאוד מסוים של חוכמה. כל זאת ועוד, אספר למי שיהיה רצון לשדך לי 😜
אז את לא מחפשת חוכמהחדשכאן
את מחפשת צורת חשיבה מסויימת.
חוכמה זה בכלל לא העניין
אני איתךתהיה פצלש.
ואם יש לך תובנה לחדש לי
על איך לרשום את זה בצורה ברורה אך לא מתנשאת אני אשמח(:
מסכים לגמריילד1

לדעתי חכמה באמת יכולה להשפיע על החיבור, שיש שיח משותף, ואולי זה גם קשור לתפיסת עולם וזה.

זה באמת יותר נוח לדעתי שבן הזוג נמצא באותה רמת חכמה, זה מרגיש יותר טבעי.

כן! מגיבה כדי לזכור להשתדל להגיבבינה.
אבל לא מבטיחה שאספיק 🙈
חכמה יכולה להיות סופר הכרחית בקשרבינה.
היא גורמת לכך שהתקשורת תהיה באותה רמה, שתחשבו בצורה ובקצב דומה.
ובכלל, בחורה מאוד חכמה, עם הבחור לא הכי מחודד בקלמר... איך היא תעריך אותו? למה שיהיה לה מעניין לדבר איתו? (וכן להפך)
בעיניי זו דרישה מאוד לגיטימית, ולקח לי זמן להעיז להגדיר שגם זה מה שאני מחפשת, כי לכאורה זה "שטחי" מכיוון שזה לא מידות טובות.
אז מעבר לכך שזה לא שטחי בכלל לרצות לתקשר עם בן הזוג ברמה גבוהה, שיהיו לכם שיחות מעניינות, שתעריכי אותו, שהוא יעשיר אותך, ויאתגר אותך, שתרגישי שהוא מדבר וחושב ברמה שלך, שיהיה לכם מעניין ביחד, שתרגישי שאת מקבלת ממנו, ונתרמת מהקשר ומהביחד שלכם.
נניח וזה כן היה שטחי. כמה בחורות פוסלות הצעה טובה כי הבחור נמוך מהן? וזה לגיטימי בעיניי העויילם כי גובה הוא "מרכיב במשיכה" שהיא הכרחית לקשר. כמה בחורות פוסלות כי הבחור לומד בישיבה שהיא לא הסגנון שלהן? ולא נותנות צ'אנס אמיתי למרות שיש מצב שהוא לא במיינסטרים של הישיבה? וזה לא שטחי כי זה נועד "למנוע קשרי שווא שסתם יתישו, ורוב הסיכויים שזה לא הסגנון"? כמה בחורות פוסלות על כך שהמשפחה של הבחור לא 100% או על בעיה רפואית זניחה, כי הן "לא רוצות את התיק הזה" למרות שהבחור זהב?
כל הדברים הללו לגיטימיים אף על פי שהם שטחיים (בעיניי הרבה יותר מהרצון לבחור שהוא חכם). אז מצויין, יש פה בקשה אולי שטחית ואולי לא, אבל בהכרח לגיטימית
לאור התפתחות השרשור, אני רוצה לומר לבנות ישראל שמותר לרצות בחור חכם!! חכם דווקא. כי רוחב אופקים, תפיסה מהירה, מחשבה יצירתית, ידע כללי, אייקיו, צורת התנסחות ותחומי עניין הם דברים שמאוד משפיעים על הכימיה.
אם זה חשוב לכן, אל תברחו למכבסת מילים כמו "איש שיח", "עמוק", "אינטיגלנציה רגשית", "מעניין". תעיזו לומר בקול רם שאתן מחפשות מישהו חכם! זכותכן שזה חשוב לכן!!
בחסדי שמיים יש מספיק בחורים חכמים, ומספיק בחורות שלא קריטי להן שבן הזוג יהיה חכם. הכל בסדר תעשו טובה לעצמכן, ותדייקו את ההצעות. אל תצאו לדייט סתם כי התביישתן לברר האם הבחור חכם.
איייי 😍 ידעתי את מי להביא 😍מדרשיסטית20
מתייגת כדי שלא יפספסו את דברי הזהב שלך-
@עברי אנכי
@תהיה פצלש.
וואו המון תודהתהיה פצלש.
חיזקת אותי מאד במחשבה הזאת.
^^^ מסכים עם כל מילה!ילד1

גא"מ. שכוייח.מישהו איתי
וואו איזה קטעמדרשיסטית20
תהיתי היום על משהו דומה ממש!
תודה ששאלת(:
עוקבת
לא לא לאחדשכאן
מה זה חכם?ביניש לנצח
זה השאלה המרכזית שאני ישאל את עצמי. לאיזה סוג חכם היא מתכוונת? ובסוג הזה לאיזה רמה?
ואחרי שאני אבין (או אשער) את זה מההקשר, אחשוב אם אני מתאים למה שהיא מחפשת.

דוגמאות להבנת הדברים:
חכם בעל ידע כללי גדול
חכם שקולט דברים מהר
חכם יכול לרדת לעומקם של דברים
חכם בצד התורני
חכם בצד הראלי
חכם בצד ההומני
חכם שקרא מלא ספרים

וגם מבחינת רמות יש חכם כלומר שיש לו בגרות ויש חכם כלומר סיים דוקטורט בהצטיינות.. (לאו דווקא במישור הזה)
לא מרתיעזה רק אני
נשמע כאילו מחפשת אדם עם אינטליגנציה וידע כללי וזה לגיטימי לגמרי לומר שזו ההתאמה.
אחלק את זה למספר קבוצותאוויל מחריש
חכמים שיצפו בכרטיס שלה יאהבו את העניין, שהרי הם מודעים להיותם חכמים ונוטים להיות מיושבים ככה שהם יראו בזה גאווה וכן ניתן להסיק מכך שגם היא חכמה ואז תהיה התאמה ברמת המשכל.

מנגד, אנשים שאינם חכמים עשויים לראות בזה גאווה, אבל ממילא המטרה בכתיבת הכרטיס היא לסנן אותם.

הקבוצה השלישית היא המאתגרת יותר, והיא כוללת טיפשים שחושבים שהם חכמים וחכמים ללא מודעות, ואז השאלה כמה סיכון את מוכנה לקחת על הפסד החכמים האלה. בנוסף יש את האנשים הרבים שלא מדקדקים יותר מידי בכל פרט ורמת החשיבות שלו בכרטיסים...

לאור האמור לעיל תחליטי כמה זה אפקטיבי לכתוב את זה או לא בהתאם לתחושה שנוצרת לך במידה ואת כותבת.
יש עוד קבוצהמבקש אמונה
אנשים באמת חכמים שמבינים את הצורך, אבל לא בטוחים שהם יהיו מספיק חכמים בשבילה ומעדיפים להימנע...
יש חכמה שהיא חכמת חיים , שזה שונה מאד מחכמה של בגרותנפש חיה.
לגיטימי לגמרירואה אור
חלק מהקשר זה לדבר, ומנסיון שיש לכל אחד כאן כנראה, יותר כיף לדבר עם מישהו ברמה שלך בידע כללי, בתפיסה מהירה, ובשאר הדברים ש@ביניש לנצח כתב.
הרב שלי אמר לי פעם בהקשר כלשהו שאני צריך שאישתי תהיה חכמה, אני אישית לא מתייחס לזה כתנאי סף, אבל ברור שיש לי רצון כזה.
האם הייתי נרתע? אם שאר הדברים נראים טוב ויש רק דבר אחד או שניים שלא מאפיינים אותי, הייתי מנסה. אנשים סה"כ גמישים ומודעים לכך שהם לא בטוח ימצאו את כל מה שהם רצו, לפעמים מגלים שמה שהם רצו פחות מתאים להם ממה שמצאו באמת.
בקיצור, רצון לגיטימי אבל רצון, יכול להיות שבמפגש עם שאר האישיות הרצון להיות עם האדם הזה יגבר על הרצון לתכונה ספציפית.
חשוב לציין פה ארוע..ביניש לנצח
אתה הראשון שמתייג אותי על גבי הפורום!
תודה!
בשמחהרואה אור
אני הייתי פונהבייניש נח
גם אם חוכמה לא הייתה תכונה חזקה אצלי
מצויןultracrepidam

אני חכם, אז אין בעיה

יכול להיותרב שמואל
השאלה אם זה יועיל לך
לא מרתיעsimple man

הגיוני ולגיטימי

לא מרתיע, ולאו דווקא מתנשאתברגע קטן עזבתיך
כנראה זה יעורר אצלי תשומת לב לבדוק מה היא מצפה
תודה רבה לכל מי שכתבותהיה פצלש.
עזר לי מאד ונתן לי כיווני מחשבה
אני לא הייתי מעוניין להיפגשוהוא ישמיענו
עבר עריכה על ידי והוא ישמיענו בתאריך כ"ה באב תשפ"א 23:10
בהחלט היה מרתיע.
לא מרתיעאור וחיים

מה הבעיה לכתוב את זה?

ממש לא מפריעadvfb

מישהי מפרגנת לעצמה, מה רע?

דבר שני- אם אני מזהה מוטיב חוזר של התנשאות אז באמת לא כיף אבל אם יש רק משהו אחד שיכול להתפרש כך ויכול להיות שלא, מה העניין?

למה איינשטיין? שלמה המלך או אם להשוות לבן אותה תקופהחסדי הים
אז ר' חיים סולובייצ'יק שבלי קשר לזה שהיה גאון יותר מאיינשטיין, הוא היה בעל מוסר וחסד הרבה יותר גדול.

אבל לענות כתשובה לא מפחד מהתואר חכם, כי יש חכמה בכל מיני צורות.
זה נשמע לי ממש לגיטימי. מחלק מהתגובות פה נשמע שפחות,אורות הכתובה
וזה עשוי לעשות לך איזשהו סינון ראשוני- לא יודע אם סינון מעולה ויעיל עבורך, או כזה שיפספס לך הצעות טובות.

אבל מה זו חכמה בעבורך? והיכן זה מתבטא? (בסוג המקצוע שלומד, במוסד הלימודים, בתבונה על החיים. בחור מסגנון ריאלי וכו).

בכל מקרה זה נשמע לי ממש לגיטימי שזה חשוב לך. אם לאנשים מפריע עגיל שני באוזן, סנדלים עם גרביים ועוד שאר ירקות, זה נשמע לי הגיוני מאד מצדך מה שאת מבקשת.

מנסיון אישי, פעם הציעו לי מישי והדגישו שהיא חכמה מ א ד, ושהיא צריכה גם מישהו מאד חכם, ושיווקו אתזה על סף המרתיע.
אז זה פשוט נראה לי עניין של איך את מתווכת אתזה.
לרשום אתזה במילה במה שאת מחפשת זה פשוט מעולה. אבל אם שדכנית שלך תשלח הקלטת הרתעה לבחור פוטנציאלי זה כבר פחות סבבה.
(אגב, סוף הסיפור- יצאנו, ומעבר לכך שלא נפלתי מהכסא כמלכת שבא בשעתה, זה היה מופקע מבחינת מה שחשוב לי באישיות. מובן מאד שזה חשוב לך, רק שלא יבוא על חשבון דברים אחרים שלענ''ד גם קודמים במדרג
תודה על התשובה המפורטתתהיה פצלש.
באופן כללי דע שאני בדכ אוהבת לקרוא את התגובות שלך(:
זהו אני רואה שיש פה תשובות די דיכוטומיות, או כאלה שזה ממש נראה להם סביר ולגיטימי, או כאלה שבהחלט היו פוסלים מראש.
אני מאמינה שזה יכול לסנן גם חכמים חסרי מודעות או עם ביטחון עצמי קצת נמוך. וזה חבל.
אני תוהה מה התועלת מול הנזק.
בכל אופן, לשאלתך מה אני מגדירה חכמה-
בגדול נכון שיש כל מיני סוגי חכמה. כשאני משתמשת במושג הזה אני מתכוונת לאדם אינטליגנט, בעל יכולת חשיבה וניתוח גבוהות, תשומת לב לפרטים, בעל ידע וכו'.
ואיפה זה יכול להתבטא- אני מאמינה שבסוג המקצוע, אבל זה דווקא לא בהכרח מעיד בעיני. רק יכול לתת אינדיקציה טובה.
פעם אחרונהבנות יאלה לריב
שאת משתמשת במילה דיכוטומי .
חכמה בהכרח לא תהיה אמא טובה - נאמר לי ע"י מישהו שיצאתי איתולגיטימי?

(מיותר לציין שאני ממש לא מסכימה עם זה)

הוא היה (ועדיין) בחור מאוד חכם, והגיע למסקנה שהוא לא מחפש חברותא\בת שיח אינטלקטואלית, אלא מישהי שתגדל את הילדים. ובעיניו זו היתה סתירה. כלומר הוא טען שמישהי שכותבת שהיא חכמה מציבה את עצמה במקום של חוכמה אינטלקטואלית, ולא יהיה בה את החום ואת הרגש לטפל בילדים.

אבל אם את מגדירה את עצמך כחכמה, ואת רוצה מישהו שיעריך דווקא את זה - הייתי כותבת, וכך נמנעת מאנשים כמו הנ"ל.

וואוultracrepidam

"מישהי שכותבת שהיא חכמה מציבה את עצמה במקום של חוכמה אינטלקטואלית, ולא יהיה בה את החום ואת הרגש לטפל בילדים"

כמה קפיצות לוגיות במשפט הזה

אולי זה מה שהוא הכיר מסביבתו...לגיטימי?

זה נאמר לי ע"י מי שהכירה בינינו אחרי שהוא חתך, כך שזה לא משהו שעלה לדיון.

זה יכול לקרות. אבל ממש לא הכרחיultracrepidam

בואי אני אעזור לךרב שמואל
אם היא הכירה ביניכם אחרי שהוא חתך.

הוא כבר לא שם

איך קרה שמישהו אחרת, לא מעבירה לך משהו בצורה אישית, אלא באופן של "חוכמה אינטלקטואלית", וטוענת שזה מה שהוא אמר בגלל שהוא עושה הפרדה מוחלטת בין הדברים ולכן הוא מסיק מזה מה"חוכמה האינטלקטואלית" שהיא מסרה בשמו את המסקנה האישית?
על הצד שזה לא היה תירוץ מכובס למה הוא חתך,אורות הכתובה
נשמע שהחכמה שלו מתנקזת לתחומים ספציפיים מאד, ובאחרים הוא נשאר די בור
מחזיק מעצמי אדם חכם ולכן אשמח למישהי חכמהארץ השוקולדאחרונה
ואם היא רוצה אדם חכם זה אחלה
הדבר הכי קשה בעולםהפי

סתם הגזמתי, זה לא הדבר הכי קשה בעולם... אבל כן יש בזה מן התסכול

לסיים קשר רציני עם בחור שהוא באמת זהב טהור, ואז למצוא את עצמך שוב בעולם של הרווקים והרווקות... איך עושים את זה בכלל??

פתאום מרגיש לי שכל הגברים לא ברמה שלו.

לא באופי לא בנראות לא באצילות

יש בזה משהו שקצת מלחיץ אותי.

לא יודעת אם זה תקין, אבל יש בי קצת געגוע אליו, למרות שבתוך הלב אני כבר מרגישה שזה היה או חתונה או ביי וטוב שזה ביי

וזה הופך את זה ליותר מסובך שהוא עדיין רוצה

באמת שלא סתם צחקו אשכרה קריעת ים סוף

דמט אני לא בנויה לשטויות האלה

כאילו מציעים לי ובראש שלי עובר.. למה לנסות בכלל

כתבתי פה מעלמשה

בגדול - לקראת נישואין וזוגיות

ואפשר להאריך בזה. זה נושא שלם שכמעט ולא מדובר בצד הגברי של העולם הדתי. בצד הנשי דווקא התחילו לדבר על זה בעיקר בגלל סיטואציות קצה לא נעימות בדיעבד.

בירור בצניעותחצלה

היי אשמח ממש לשמוע מנסיונכם מה הייתם עושים.

ביררתי הצעה ממש מעולה, נשמע שבחורה תורנית מבית תורני, החברה בטלפון אמרה לי כן היא דוסה, צנועה וכו וכו.

אני מגיע לדייט וקולט שהיא עם שרוול מעל המרפק, לא קצר קיצוני אבל מעל. לא שופט ולא שום דבר, מדבר רק מהנקודה שלי.

חשוב לי שאישתי תהיה צנועה עפ ההלכה, בזה אני בטוח. ואני לא יודע כל כך מה לעשות עם המצב עכשיו. לדבר איתה על זה ולהגיד שזה מפריע לי ? נראלי יכול לפגוע בה.לפסול על זה בלי להבין מה עומד מאחורי זה? נראלי חבל.

מה אתם הייתם עושים?

בנות - זה בסדר שידברו איתכן על זה? ואם כן, איך?

אז מה אם הוא שמח בסוףנעמי28

בעייני זה שווה ערך לבעל שמבקש מאישתו להרזות

להתערב לה בצלחת

בסוף היא שמחה

אבל עד לשם היו חציית גבולות אישיים

בחיים הזוגיים יש התמודדויות אישיות

ושם לא נכון "לבקש בקשות"

אפשר לתמוך, לתת יד וזהו.

ועם אלוקים זה בכלל יותר מורכב, מכניסים גורם שלישי, ריצוי נוסף של האישה בתוך מערכת יחסים שהיא בכלל לא חלק ממנה.

אפשר לעודד, אבל זה שונה לגמרי מלבקש.

רווקות אם יכולתן לקבל דבר אחד בתקופה הזאת מה היה?ראומה1

בתקופת חיפוש הזוגיות.

קריזה לא?בנות רבות עלי

פניתי לרווקותראומה1

אהה חח... כן... סליחה. לא התכוונתי להפריע. כמובן.בנות רבות עלי

מקפיצה♡♥︎♡♥︎ראומה1

תשובת הצ'אט - רווקבחור עצוב

• שיהיה גבוה, אבל לא שחצן.

• חתיך, אבל שלא יידע שהוא חתיך.

• חכם, אבל שלא יתקן אותי.

• עשיר, אבל שיהיה עניו.

• תורני, אבל שלא יהיה "כבד".

• קליל, אבל רציני.

• מצחיק, אבל שידע מתי להפסיק.

• רגיש, אבל גברי.

• גברי, אבל מחובר לרגשות.

• ספונטני, אבל מתכנן הכול מראש.

• כריזמטי, אבל צנוע.

• מנהיג, אבל שייתן לי להוביל.

• אוהב לטייל, אבל גם אוהב להישאר בבית.

• ספורטאי, אבל שלא יהיה מכור לחדר כושר.

• בשל רגשית, אבל עם נשמה של ילד.

• חברותי, אבל שלא יהיו לו יותר מדי חברות.

• שיהיה לו תואר.

• רצוי שניים.

• ועדיף שגם יעשה מילואים בלי להתלונן.

• שיהיה לו עסק מצליח או עבודה בהייטק.

• אבל שיסיים לעבוד בארבע כדי להיות עם הילדים.

• שיאהב ילדים.

• אבל שלא ייתן להם מסכים.

• שידע לבשל.

• ושלא יעשה מזה עניין.

• שיקום מוקדם לתפילה.

• אבל גם יישאר ער לדייט עד חצות.

• שילמד דף יומי.

• וגם שיספיק לקרוא ספרי פסיכולוגיה.

• שיהיה מחובר לרב.

• אבל שיחשוב בעצמו.

• שידע לרקוד.

• אבל לא יותר טוב ממני.

• שיאהב מוזיקה.

• אבל שלא ישמיע טראנסים באוטו.

• שיהיה כריש במשא ומתן.

• אבל עדין איתי.

• שיזכור כל תאריך חשוב.

• בלי שאני אזכיר.

• שידע להחליף גלגל.

• לתקן ברז.

• להרכיב איקאה.

• להבין במשכנתאות.

• להשקיע בבורסה.

• ולהוציא את הזבל בלי לבקש.

• שיהיה עמוק.

• אבל גם זורם.

• שידע להכיל.

• אבל גם להציב גבולות.

• שיכבד את ההורים שלי.

• ויאהב את האחים שלי.

• ויצחק מהבדיחות של אבא שלי.

• שיהיה בן 29.

• עם ניסיון החיים של בן 45.

• והאנרגיות של בן 23.

• בלי מטענים.

• בלי אקסיות.

• בלי דרמות.

• ועם אינטליגנציה רגשית של מטפל זוגי.

• וכמובן... כימיה. כי אם אין כימיה — כל השאר לא משנה.

עכשיו אותו דבר לגבריםחושבת בקופסא
עבר עריכה על ידי חושבת בקופסא בתאריך י"ד באב תשפ"ו 20:19

כמובן ג'נרטתי את המקבילה לגברים (חלק חמודים, חלק קצת פספס והייתי עורכת יותר)

שתהיה צנועה, אבל נראית כמו דוגמנית.

תורנית ומשכילה, אבל שאין לה ידע הלכתי יותר ממני.

חכמה ושנונה, אבל שלא תנצח אותי בוויכוח.

זורמת וקלילה, אבל שתקפיד על קלה כבחמורה.

שתפרגן לי מול החברים, אבל שלא תגרום לזה להיראות כאילו היא מחנכת אותי.

נשית וענוגה, אבל שתדע להרים ספות כשמנקים לפסח.

דעתנית ומבינה, אבל שתיתן לי להרגיש הראש בבית.

עצמאית, אבל שתחכה להחלטה שלי.

שתרצה לפרנס את לימוד התורה שלי, וחס וחלילה לא שתפתח קריירה.

שתעשה תואר פרקטי.

עדיף בהוראה או חינוך מיוחד.

אבל שתרוויח כמו בהייטק כדי לשלם שכר לימוד לישיבות.

שתעבוד חצי משרה.

כדי שתהיה בבית כשאני חוזר מסדר ערב.

שתאהב ילדים.

שתגדל שבט של שמונה ילדים.

אבל שלא תיראה עייפה לעולם.

שתדע לבשל כמו אמא שלי.

ושלא תשתמש באבקת מרק.

שתכין חלות כמו במאפייה.

ותלמד את כל הסגולות להפרשת חלה.

שתאהב אורחים בשבת.

ותארח 15 חברים מהישיבה בהתראה של שעה.

ותשמח לשטוף את כל הכלים במוצאי שבת בלי להזעיק אותי.

שתהיה מחוברת לרבנית שלה לתמיכה רגשית.

אבל שתסכים עם הרב שלי בכל נושא.

שיהיו לה אידאלים לתמוך בחצי שנה רצוף מילואים.

אבל שלא תדרוש ממני לגור בגבעה.

שתדע לשיר זמירות שבת.

אבל שלא תשמיע קול ליד חברים שלי.

שתאהב מוזיקה יהודית עמוקה.

אבל שלא תביא לי שירי קרליבך של שלוש שעות.

שתעשה ספורט ותשמור על כושר.

אבל בצניעות ובלי לעשות מזה עניין.

שתדע לנהוג בצורה בטוחה.

אבל שתיתן לי לנהוג תמיד.

שתדע לקפל את הציצית היטב בלי שהפתילים יסתבכו בכביסה.

ותגהץ לי את החולצות הלבנות בלי קמט אחד.

שתהיה עמוקה מחשבתית.

אבל שתסתפק בוורטים פשוטים על הפרשה.

שתדע להכיל את הספקות שלי.

אבל שתהיה יציבה כמו סלע אמוני.

שתכבד את ההורים שלי.

ותאהב את השטויות של אחים שלי.

ותצחק מהווארטים הנאמרים בשולחן שבת של אבא שלי.

שתהיה בת 21.

עם בגרות נפשית של בת 50.

והמראה הרענן של בת 16.

בלי היסטוריה של דייטים.

בלי חפירות של 'לאן הקשר הולך' - שפשוט תזרום עד האירוסים.

ועם יכולת הקשבה של פסיכולוגית קלינית אחרי יום עבודה.

וכמובן... שיהיה ענווה ופשטות. כי אם אין פשטות — איפה כל התורניות?

חחח שיתחתן עם עצמו או עם עץראומה1

ארץ השוקולד

יש שיר כזה

שיתקצר(:אני:)))))

אמונההפי

אגב זו תשובה לכל אתגר

חחחחחהפי

חתן מתוק מדבש*

היי אני עדיין צעירימח שם עראפת

כולנו צעיריםאביעד מילוא

אני חושב שכולנו רוצים לבנות בית ורק מחכים לזה

לא אתה זקןימח שם עראפת

שיעור ד' זה לא צעיר

אם אני זקןאביעד מילוא

לא צריך לקחת אותי כפרוייקט כדי לשדך לי?

לכאורה כןימח שם עראפת

אבל אני כופר וצעיר מכדי להכיר בחורות שיתאימו לך

נע אני סך הכל בן 20.5אביעד מילוא

זקן בעלז. ואולי אתה לא מכיר בחורות שיתאימי לי אבל אולי את הסגנון כן

לתומי סברתי שאתה שיעור ד'ימח שם עראפת

את הסגנון ודאי שאני מכיר, אבל את הבחורות לא

היית קרובאביעד מילוא

מתחיל שיעור ג'

להכיר בנות בסגנון זה כבר משהו אחר. השאלה יותר מי יכול לעזור לי להכיר

געוואלדימח שם עראפתאחרונה

אני נאלץ לבשר משהו לא כ"כ טוב ( בקטע קליל כן ?)מוקי_2020

אם עכשיו קשה לכם והמון סימני שאלה וכל האונליין והוואצאפ והרשתות החברתיות

אז קחו בחשבון שעוד 30 שנה, לכל אחד יהיה חבר רובוט עם בינה מלאכותית, ששום בן או בת זוג בעולם יוכלו לנהל שיחה אפילו קצת קרובה לרמה שלו.

תחשבו על השיחה המושלמת. הכל מדוייק, גם האי דיוק יהיה מדוייק.

לדבר הזה יהיו השלכות עצומות על התא המשפחתי..

איך למה וכמה ? אין לי מושג.

אבל העוצמה תהיה גבוהה מאוד. השינוי יהיה גדול מאוד.

אני לא בטוח שאנשים מפנימים את השינויים שבדרך.

לכן....אההמ אההמ...

אני מבקש מכולם, להזדרז ולהקים תאים משפחתיים כמה שיותר מהר,

אני פונה בעיקר לנודניקים שיכולים להקים את זה כבר מחר בבוקר ואין להם שום מגבלות אמיתיות. כלום. הכל בראש אצלם.

מאלה אני הכי מאוכזב. לא רוצה להלחיץ אבל זה על גבול חיל_ _ ה _ _ . זה לא בסדר.

בכל מקרה ברגע שגברים (שהם למעשה ילדים) יתקלו ברובוטיות של 2035, המצב יהיה הרבה הרבה יותר מורכב.

תקימו כבר השבוע תא משפחתי. תגמרו עם זה וזהו. די. מספיק.

אני מבקש שתקחו את ההתראה ברצינות,

כמו התראה על טיל בליסטי איראני שבדרך אליכם ואתם באמצע שום מקום ואין לכם מה לעשות,אז אתה ממשיכים ללכת ולהאזין למוסיקה באייפון

כי אתם יודעים שהשם איתכם והוא ורק הוא מחליט מתי הסרט מסתיים וזה לא הגיוני שזה יהיה בגלל טיל בליסטי,

בטח כאשר אתם נותנים מעשר כל חודש לנזקקים באמת ולא מחליפים מעשרות בין חברים כדי לסמן וי.

תודה על תשומת הלב, למרות שאני מודה שהייתי עוצר כבר בכותרת ולא נכנס לתוכן,

אבל אתם עשיתם את זה. כל הכבוד.

לדעתי ברור שאדם עדיף על רובוטארץ השוקולד

לא הייתי חושש מזה לשניה

אני חוששת אפילו לתת לו משהו לעשותנחלתאחרונה

במקומי; שיר או סיפור וכו'. חוששת שהוא יעשה זאת טוב יותר.

ולזה אני לא מוכנה. באמת רוצה להאמין שאף פעם לא

יוכל להחליף את האדם, את היצירתיות האנושית.

אחרת, מה אנחנו עושים פה בכלל?

לא מטריד אותי,חתול זמני

מהסיבה הפשוטה שאיני אוהב לנהל שיחות.

פלוטרכוסנקדימון

הרימו כוס לחייו ואמרו: "ומה עלינו לספר למלך על אודותיך, זנון?".

"לא כלום", השיב להם, "מלבד שישנו איש זקן באתונה שיכול לשתוק בשעת משתה".

"על הפטפטנות", פלוטרכוס.

מסכימה.נחלת

כוחה של מילה טובהמוקי_2020

(מיועד לכל המינים, רשום מנקודת מבט זיכרית, כי אני זכר )

מה תעדיפו יותר מתוך 2 אפשרויות.

אפשרות 1 :

בת זוג שתעגל פינות כשהיא תביע את דעתה בחיוך ונועם לגבי דברים שהיא מספרת לך, כדי לא תפגע, לא תכעס או לא תתעצבן

( גם דברים שלא קשורים אלייך אלא גם אליה או לאחרים)

אפשרות 2 :

בת זוג שתגיד הכל דוגרי, אמת טהורה, בצורה הכי ישירה. בלי לעגל. בלי לטאטא. כשאתה הולך לישון אתה יודע בדיוק מה היא חושבת באמת.אין משחקים. אין הפתעות.

עכשיו אני כבר מכיר את המגיב בתגובה השלישית שירצה מישהי שהיא גם וגם

והיא תדע מתי להיות ככה ומתי להיות ככה כאילו היא AI מהלך עם הוראות הפעלה.

אז זהו שבשאלה הזו אין כזה פטנט.

לכן, צריך לבחור מבין 2 האפשרויות כדי להבין מה תעדיפו יותר 1 או 2 .

תדמיינו שתקבלו 100% כזו לכל החיים ואז תענו.

גן עדן רוחני עוד בחייכם, לעונים

לא הבנתי למה אי אפשר גם וגםהפי

ברור שאפשרות 1חושבת בקופסא

טאקט ויכולת להתאים את עצמך לסיטואציה שאתה נמצא בה היא נכללת בכישורי חברה בסיסיים.

ברור שיש מקרים שעדיף לוותר על הנימוסים ולדבר ישירות, אבל הרבה יותר מעצבן בן אדם שלא יודע להתאים את עצמו לסיטואציה.

לכל דבר יש מחיר והשלכות (עונה לאלפי המגיבים)מוקי_2020

אוקי,

למשל אם בן אדם "מתאים את עצמו לסיטואציה" ולמעשה נרצה או לא, צבוע כלפי הצד השני,

איך נדע שהוא לא עושה את זה איתנו ?

כי אצל הבן אדם הישיר, עם כולם, נדע שמה שהוא אומר, זה מה שהוא חושב

ואם הוא רוצה "להתאים את עצמו לסיטואציה", הוא לא מחרטט הוא פשוט שותק.

ואם הוא אוהב את הצד השני הוא מחייך לו ואם הוא לא אוהב הוא לא מחייך. הכל ברור. בלי לעגל פינות. בלי צביעות.

אחרי ההבהרה הזו,

איזה אופי תעדיפו יותר ?

גם אני מעדיף בחורה יפה וגם שמאוד אוהבת את המטבח וגם אוהבת מאוד לגדל ולחנך ילדים (ממש אוהבת, נהנית מזה)

אבל מה אני מעדיף יותר ? שתאהב לגדל ולחנך ילדים.

אין לי בעיה שהיא לא תהיה יפה ושלא תאהב את המטבח, למרות שגם אלה דברים חשובים, אבל אם צריך לבחור, בחרתי. ויתרתי.

רואה ? עניתי על התשובה.

עכשיו תורכם (פנייה לנשים וגברים)

מה חשוב לכם יותר ? ישיר כלפי כולם (סותם במקרה שלא רוצה לפגוע אבל לא מחייך ולא מספר סיפורי סבתא)

או...מעגל פינות ? זורם ? ונרצה או לא מחרטט קלות. או זה או זה.

זו השאלה.

שאלה שיש לה תשובה ברורה מאוד וניתן לענות עליה בצורה החלטית,

גם אם זה פחות נח, אבל זה פורום אנונימי, אז אני מאמין שזה אפשרי.

זכיה ב 20 מיליון שקל בשנה הקרובה , לעונים.

חושבת שישיר. זה מעורר אמון. הכן זה כן והלא זה לא.נחלתאחרונה

אני בחור. זה חשבון של אמא שלי. הצעות שהיו תפוסות -יעל11

האם שייך לגבי הצעות שאמרו לי שלא פנויות כרגע, או שבדיוק קיבלו הצעה אחרת, לשאול לאחר זמן מה את המשדך מה קורה ואם פנויה? או שלא שייך?

לענ"ד שייךאשר ברא

גם לדעתי שייךגב'

לברר אף פעם לא מזיקאביעד מילוא

אם אמרו שלא פנויות או קיבלו הצעה אחרתארץ השוקולד

שייך,

סביר מאוד שאפילו לא קיבלו את הפרטים שלך בגלל זה.

לאחר זמן כןברוקוליאחרונה

החברה של אחותי, הפספוס שלי, והלב שעדיין צובטיאיר45

הי, לא יודע אם מתאים לשתף כאן אבל בכל זאת...

אני גר בישוב מאוד קטן אי שם... היתה לאחותי חברה טובה שגדלה אצלנו ממש, ותמיד הדיבור היה היא לי ואני לה... [גם ממנה גם ממני]

בסופו של דבר כל אחד פנה לדרכו... ובאמת שכחתי ממנה עד שגענו לגיל היא לא הייתה הראשונה, אבל אני כן אגיד שלפני שנה ניסינו להציע אבל היא הייתה בוף תקופת מבחנים, מיד אח"F יצאה עם מישהו והתחתנה..

וואלה עבר לי יצאתי עם עוד, עדיין לא מצאתי...

אבל פתאום זה חזר לי בברומנג, לא יודע כל פעם שאני רואה אותה עם בעלה (נולד להם בן)... זה כן עושה משהו בלב...

ובשבוע האחרון פתאום יוצא לי לחושב עליה, ואני בלחץ מזה... מה הקשר שאני חושבב, זה כבר עבר לי.

וגם אני כאילו אומר מה אני ימצא...

בקיצור אני אוכל תסביכים...

אני חושבת שמה שאתה מרגיש הוא די אנושיהפי

לפעמים דווקא כשהאדם כבר לא רלוונטי עבורנו הדמיון מתחיל להשלים את כל מה שלא באמת קרה. הוא בונה בראש מה היה יכול להיות ובקלות מצייר תמונה מושלמת ( מידי) שלא בטוח שהייתה קיימת במציאות.

כשאתה רואה אותה עם בעל וילד אתה לא באמת רואה את החיים שהיו יכולים להיות לכם. אתה רואה תוצאה מוגמרת והמוח באופן טבעי משלים את החסר..

אל תשכח שגם אם הייתם נפגשים אף אחד לא יודע אם באמת הייתם מתאימים. יש הבדל גדול בין פוטנציאל שדמיינו במשך שנים לבין זוגיות אמיתית שנבנת יום יום .

ובעיניי, המשפט שכתבת מה אני אמצא? הוא כנראה הדבר שבאמת יושב מתחת לכל זה. מתי שלי תגיע

אל תיתן למחשבות האלה לשכנע אותך שפספסת את האחת. יכול להיות שהן פשוט מזכירות לך כמה אתה רוצה כבר להקים בית משלך. וגם זה, בעזרת ה' יגיע.

ועם כל מה שכתבתי לי יש כלל ישר שקופץ לי לא להשוות לאחרים תתרכז בעצמך זה באמת הרבה יותר כיף

ואוו נכון מאודיאיר45

זה באמת מה שחשתבי בהתחלה... מי אמר שאנחנו בכלל מתאימים. וזהעבד טוב

רק שבחודש האחרון לא יודע פתאום נכנס למח

בהצלחה(:הפי

צודקת לחלוטין.נחלתאחרונה

אישית, אני מעדיף קסם אישי על יופי.בנות רבות עלי

יש בנות שהן לא יפות, הן פשוט לא. אבל מהדרך שהן מתבטאות, וזה כולל את כל הדרכים האפשרויות (כן, התנא שנה דרך, מצחיק) במיוחד אלו שבטוחות בעצמן. או שאני בכלל מנסה להגדיר משהו שאני נמשך אליו ספציפית ולא יודע להגדיר אותו זו גם אפשרות. אולי, נראות צעירות לגילן אבל מתנהגות כבוגרות? אולי. למעשה אני די נוטה לחשוב שזה אכן זה.

נתקלתי במישהי כזו אתמול והיא עדין תקועה לי במחשבה וזה מוזר. אז בקיצור אם היית אתמול בפתח תקווה בהיפר מור תכתבי לי. סתם.

יפה. התבגרת, החכמת,למדת להסתכל לעומק ולא בחיצוניתפ.א.

ואי לגמרי אחי.בנות רבות עלי

עכשיו מה הקטע?בנות רבות עלי

עכשיו הגעתי לבית אז אני יותר מיושב. שניה רגע עוצר כי נשרף לי האוכל.

אוקי שומעים? אז בקיצור, עכשיו אני פתאום קולט את הפספוס. היא היתה עם האח שלה (בנינו זה הבן שלה אבל אני מעדיף לחשוב שהיא לא נשואה)

קיצר זרקה לו פירגונים בקול .. "מלך מלך!" אני סתם הסתובבתי. נראה לי היא חצי התפדחה למרות שהיא לא מהמתפדחות. אולי מהמפדחות זה כן. בקיצור....

מה רציתי להגיד, חשבו על הסיטואציה שאני מסתובב ואומר לה "יותר ממני?..." מה לדעתכם היתה התגובה שלה? אני אומר הייתה מבקשת את המספר לא שאני משוויץ עכשיו או משהו.

סתם טוב אני רואה שאני שוב מדרדר לכן נעצור כאן. יש למישהו משהו להוסיף?

אתם אומריםבנות רבות עלי

זה בסדר אתה גם ככה מדבר לעצמך אין מה להוסיף . אוקי... הבנתי.

אני הולך.

🤣🤣🤣

תלוי בהומור שלהארץ השוקולד

חד משמעיתהפי

יש מי שיתפסו דבר כזה כהטרדה, או בתחום האפורנקדימוןאחרונה

קשה לדעת.

אולי יעניין אותך