הכול הכול יש לה ביסוס מאיפה שהוא והיא לא סתם
הכול הכול יש לה ביסוס מאיפה שהוא והיא לא סתם
שהסטיגמה באה בגלל מקרה חד"פ או לא משקף באמת את הבן אדם כי זו תקופה מסויימת שהוא עבר או אירוע מסויים או אפילו גיל מסויים שבגלל זה הוא עשה את זה, אבל באמת זה לא הוא, ואז הסטיגמה עלולה להפוך למציאות ולהפוך את אותו אדם להתנהג התנהגות חיצונית ע"פ הסטיגמה למרות שזה לא הוא והוא היה רוצה מאוד לשנות את התנהגותו אבל הוא מרגיש כבול ל"סטיגמה" ולא מאמין באפשרות לשנות.
חח הגדלתם ראש
חשבתי על סיטגמא של מזוודות של עירונסטית כמה שיגדו שזה לא נכון... אף פעם לא ריאתי משו מישוב מביא מזוודה
הסיטגמא שרואים משו מטופח מאוד מאוד לובש כזה יקי אז הוא אדם כזה מוסדר.. אף פעם לא ריאתי משהו לובש ככה מוסדר וגם לא מוסדר באופי...
הסיטגמא שרואים ילדים רצים יחפים מדברים על כול מי שבאה והולך רואים שהם מישוב.. חווה..
אז שכתבתי היו לי עוד בראש ועכשיו שחכתי...
פוחת חשבתי בעומק הזה...
שזה הכללה אבל יש לזה ביסוס
הרוב הם ככה
אם אומרים סיטגמא בדר"כ היא נכונה על הרוב
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים