שלא קשור למחשב\ פלאפון
תזכו למצוות🤗
שלא קשור למחשב\ פלאפון
תזכו למצוות🤗
לשחנ"ש
אייסקפה
אייסקפהלמה הכל זה דברים רגועים?😅
לעמוד בחלון ולצרוח

בכל פנימייה יש חדרים ובד"כ בכל חדר יש חלון
מזכיר לי ספר שקראתי בכיתה ג'חושבת בקופסאאני לא זוכרת איך קוראים לו, אבל זה היה ספר ממש מוזר.
אבא של הילדה עושה תואר בספרות ורוכב באופניים וורודים והיא מתביישת בו.
(וההורים שלה מבטיחים שהם יעברו לגור בגורד שחקים שבונים ליד והיא מתלהבת ומספרת לכל החברים, אבל בסוף הם מבטלים כי אין להם כסף. זה כי רק אמא שלה עובדת ואבא שלה עושה תואר חסר תועלת והם רבים המון)
פעם אחת בבית ספר נתנו להם תופס למלא שבו שאלו על העיסוק של ההורים והיא כתבה שאבא שלה "תלמיד".
המורה שאלה אותה אם אבא שלה תלמיד בישיבה, והיא חשבה שהכוונה לפעולת הישיבה ואמרה שכן.
ואז ביום הולדת לילדה מהכיתה המורה לא נתנה דווקא לגיבורה לאכול מהעוגה שהביאו.
אחר כך היא חזרה הייתה בוכה ואבא שלה ברר את זה והמורה הסבירה שהיא חשבה שהיא התכוונה שהם חוזרים בתשובה ולא רצתה לתת לילדה עוגה שאולי לא כשרה.
אם מישהו מזהה את הספר הזה אשמח שתגידו, הוא ממש מוזר ונתקע לי בראש שנים אחר כך.
לא חשבתי שזאת שאלה מאתגרת..😅
הייתי בטוח ישיבה-מוסד לא מצב בכל אופן אפשר לשבת על החלון
לאכול, לקשקש( אבל קשקושים מאגניבים כאלה... אני יכולה להעלות לך דוגמה מתישהוא...),
היא רשמה ישיבה-
-ההפך מעמידה
-(לא ידעתי איך להגדיר את זה אבל מקום שלומדים בותורה..)
לכן היו תשובות שאנשים חשבו שזה לא עונה על השאלה...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים