שרשור הבלחיות הרשמי ישראלית2❤🇮🇱
אז בעקבות השרשור יאללה את מוזמנת לפתוחח - נוער וגיל ההתבגרות השרשור הקודם הוחלט לפתוח גם שרשור של פאדיחות שקרו לכם עם בני המין השני
לכל אחד/ת יש בטוח סיפור נוראי אחד אז יאללה😁
התיוגים לא עובדים גם לי אז אשמח אם מישו יתייג את
@בלחית בנשמה
@אני ועצמי
ואוו יש מלא!!!הכול לטובה!

פידחותת

חחח...

קרה לי שהלכתי לחברה  ואצלם בשבט הוא מעורב...

והיא הייתה חדשה בשכונה שלה.. וכזה הורים שלה רוצו לעשות לי כזה שמח  וזה שאנחנו באות 

אז הם חשבו גם להזמין את השבט 

אז הם באו והיה מעורב..

קיצר נראלי פעם ראשון ואחרונה שהייתי ממש בשבט מעורב..חח

ואז היה בן אחד שקצת דיברנו על דא ודא..

והיה כמה בנות שלקחו רובה מיים וירו עלינו אז היה מלחמת מיים.. מצחיקק

ואז הבן הזה הוא חסר טקט כזה 

אחרי איזה שנתיים...

הלכתי עם אמא שלי ברוחב.. ואני כולי עצבנית!  וכמעט בוכה... המעיל שלי נקרע...

קיצר הוא באה מול אמא שלי בלי להתפדח ככה

היי מה קורה איתך וזה.. מתחיל לדבר איתי וזה...

ואני כולי מובכת \בוכה...

קיצר היה לא נעים...

ואיי ואיי😂ישראלית2❤🇮🇱
...ישראלית2❤🇮🇱
אני באריאל,לא יוצא לי כמעט לדבר עם בנים ושזה קורה ממ בואו נגיד שממ אני לא ממש יודעת מה ומי ומו
קרה לי פול פעמיים שמישו סתם שאל אותי איזה קו מגיע וזה וכולי מתבלבלת..או שתהייתי לעצמי אם זה עובר גבול או לא..אם להם זה לגיטמי או לא..😅
חח... היה לי תוקפה כזאת גם פעם...הכול לטובה!

היום זה לא מזיז לי ברוב המקרים..

יש פעמים שממש מזיז לי תלוי איך הוא באה ושאל ת'שאלה...

משהו באה אלי ברוחב... ושאל אפשר לשואל שאלה..

וכזה , כן, מה? זה היה מוזר...

הוא שאל אם יש לי רעיון לשידוך בשבילו.. ואם אפשר ת'מספר שלי...

חח צחקתי לו בפנים... 

אחרי כמה ימים רק קלטתי שזה ממש מוזר..

ואל דאגה לא הבאתי לו ת'מספר שלי..

כבר כתבתי על פעםחושבת בקופסא

פעם בן בערך בגיל שלנו נכנס לסניף אריאל בנות (המרומם והקדוש ) שלנו וישר נכנס לחדר צוות ולקח את הקומקום.

(כן, יש לנו סניף שווה עם מבנה, מקרר, תנור, וקומקום  )

שאלתי אותו מה הוא עושה, והוא ענה שהוא מהסניף של הבנים והם צריכים קומקום.

הוא נכנס בכזה ביטחון וידע בדיוק איפה החדר צוות עד שזה נראה לי אמין, אז נתתי לו ללכת.

אבל אז חשבתי שאם הוא באמת מהסניף של הבנים הוא לא אמור לדעת איפה נמצא כל דבר בסניף של הבנות, אולי זה היה גנב.

כשהוא כבר היה ביציאה אמרתי לו: "חכה, אתה בטוח?"

והוא הראה לי שהוא לובש חולצה של אריאל, לא חולצת תנועה, חולצת טישרט שמקבלים במחנה.

התפדחתי ונכנסתי חזרה לסניף.

ואז חשבתי שגם אם הוא מהסניף של הבנים אין לו זכות לקחת לנו את הקומקום,

אבל התפדחתי לפנות אליו שוב.

אני לא אהיה שומרת טובה, אני פשוט אתן לכל הגנבים לגנוב את הסחורה כי אני אתפדח לפנות אליהם.

מיותר לציין שאין לי מושג אם הקומקום הזה חזר או לא, כמעט ולא משתמשים בו. (ואני כבר שנה לא הייתי בסניף)

כנראה שהוא טעון טבילה (כי הוא מסריח וחצי מקולקל) וגם שמירת נגיעה (כי אולי הוא היה בסניף של הבנים, וגם הוא מלוכלך בשמן, לא רוצה לגעת בו

ואיי ואיי חחחחחישראלית2❤🇮🇱
שווה לכםםםםם
כ"כ שווה שהבנים גונבים לנו את הדברים השווים חושבת בקופסא

לא ממש פאדיחה, יותר אי נעימות...פשוט אני..

כשהייתי בן 20, אושפזתי בבית חולים במחלקת אא''ג.

הייתה לי בליטה חשודה על השקד, חשדו שזה סרטן
אז עשו לי ביופסיה, סיטי, MRI... בסוף הסתבר שזה שום דבר רציני.

בקיצור, הייתי המאושפז היחיד במחלקה הזאת שעוד לא חגג 50. כולם חוץ ממני, ללא יוצא מן הכלל, היו מאוד מבוגרים.

הייתה במחלקה בת שירות שאהבה לדבר אתי, דתיה.
הייתי היחיד שלא בגיל של ההורים/סבים שלה, אז הנחתי שפשוט נחמד לה לראות מישהו צעיר...

כמה ימים אחרי שהשתחררתי, קיבלתי ממנה טלפון:

''היי, זאת ענבל, הבת שירות במחלקה.

אני רואה בטפסים שלך שאתה גר ב****, אז למה הגעת לבית החולים שנמצא כל כך רחוק מהבית?''
בחיי, חשבתי לתומי שזאת שאלה שקשורה לעבודה שלה... אולי מישהו שם ביקש ממנה לברר, אולי קופת החולים לא רצתה לשלם, אין לי מושג.

עניתי לה שאני לא גר בבית הורי כבר זמן מה, פשוט לא עדכנתי את משרד הפנים בכתובת החדשה.

ואז היא שאלה אותי ''אתה היית בישיבה לפני שהתגייסת?''

ואז נפל לי האסימון.

''תגידי, את שואלת את כל המאושפזים על הרקע הישיבתי שלהם...?''

חשבתי לעצמי שזאת ממש חוצפה, לקחת את הפרטים שלי כולל הכתובת ומספר הטלפון, מתוך המסמכים הרפואיים, כדי להשתמש בהם לצרכיה האישיים.

היא ענתה לי ''לא, אבל חשבתי שאולי כדאי לי... כדאי לנו... להכיר קצת יותר...''

-תראי, אני מצטער ממש, אבל אני לא ממש מחפש חברה...

-כן, גם אני לא... לא חייבים לקרוא לזה ככה. אפשר סתם לדבר ולראות...

-לא הבנת... אני לא מחפש חברה, אני מחפש חבר...

-אם אתה לא רוצה - אתה יכול פשוט להגיד לא. אתה לא חייב להתחיל לשקר, זה רק יותר מעליב.

-תראי, אני לא מכיר אותך, אין לי עניין להוכיח לך מה הנטייה המינית שלי. אבל זה המצב, אז...

בסרטים הבעיה הפוכהחושבת בקופסא

יש את דמות החבר הכי טוב של הגיבורה הראשית, ועוד לפעמים מרחיקים לכת שלא רק שהיא רואה אותו בתור ידיד, אלא גם שהיא חושבת שהוא הומו.

ואז הוא צריך לשכנע  אותה לא רק שהוא סטרייט, שהוא מעוניין דווקא בה מאז שהיא בעטה לו בפרצוף בגיל 6.

חח וואי בוללציפור מדבר.
אוי😳לראות בטוב
איזה מביך... וממש ממש לא נעים...
וואי וואי🤦‍♀️

ואני דיי בטוחה שבכלל זה אסור לה, לפי החוק.
(נראה לי, צנעת הפרט וחדירה לפרטיות וכל זה...)
איזה חצופה, זה גם אסור ע"פ חוקמתנחל בראבק

נכנסתי בבת של הר"מ שלי....צפלש

כן, היינו בבית שלו, עשינו עונג שבת והלכתי לשירותים, קיצר בבית שלו יש כזה פנייה ישרה מהסלון ואז השירותים,, גם הבת שלו הלכה בכיוון ההפוך. קיצר אני והיא נתקענו אחד בשני בפניה (אנחנו באותו גיל). בקיצר אז אמרתי לה שאני מצטער וזה. קיצר הר"מ שלי שמע שקרה משהו אז הוא אמר אם הכל בסדר, אז אמרנו באותו זמן שכן, כששחזרתי הוא דפק בי מזה פרצוף. 

בשבת אולפנא מורה הביאה משום מה את הבן בן ה18 שלה לשבתחושבת בקופסא

ועוד היא לא סתם הביאה אותו, היא טרחה לציין ב"נאום" שלה מול כולן שהוא כאן לא ממש ברצונו.

מסכן, אני הובכתי בשבילו, אולי המורה באמת רצתה ש"נתפוס את המציאה" עם כמה שהיא טרחה להודיע עליו.

(גם בלי הרעיון של שביעיסטיות בל"חיות שרואות אדם ממין זכר, הוא מסכן להיות שבת שלמה במקום שאין לו מה לעשות והוא לא מכיר אף אחד  )

ואוו מסכןןהכול לטובה!

לנו היה שבת הורים וילדה אחת  הורים שלה הביאו את אח שלי שהוא שישסיט אז היה יחיסית סבבה...

לבנות זה לא הזיז...

אבל הוא נראלי היה מסכן...

לא מבינה מה היא חשבה לעצמהלראות בטוב
סתם סבל בשבילו ובשביל הבנות.
מיותר לחלוטין.
איזה מסכן הואמתנחל בראבק

אוי זה כואב לי פיזית לקרוא את זהקורא ממעמקים

אויי חחח זה באמת פדיחה לשמה😂הרמוניה
וואייייי וואי וואי וואי כמה יש ליי!!מתנחלת בלב:)

איימתנחלת בלב:)

אצלנו זה הכי מצחיק הקטע של הבנים בנות..

כי כולם דוסיםם רצח אבל בסוף קורא מלא אי נעימות.

אני פעם דיברתי עם חברה בפלא מאוחר ברחוב ואז היה פנייה ומשו דוס רצח היה על האופניים ונתקענוו עכשיו הוא שומר עיינים, מסכן. ואז קרא לנו הזה ששזזים לאותו מקום קיצור הצלחנו להיחלץ והוא ברח ממשם כול עוד נפשו בקרבו..

ויש עוד מלאא

אפילו סתם שכל אחד משחק תעצמו כאלו הוא לא מקשיב לבנות/בנים..

קיצוררר אחד הדברים המצחיקיםם!!

אני מתה על פאדיחות כאלה שקוראות רק אצל דוסים אמיתיים.

כמעט כל מי שכותב כאן הן בנות שמתפדחות.מתנחל בראבק

כנראה שבנים נוטים לשכוח את המקרים האלה

אני פשוט חושב שלבנים זה יותר טראומתי ופחות "סיפור מצחיק"😂קורא ממעמקים

בנים נוטים לצאת גבארים שלא מתפדחיםציפור מדבר.
בכללי אני טיפוס שנזהר מפדיחות, אבל הן ממש רודפות אחרי...שפרינצא בוזגלו

אני הרבה בשבתות אצל דודים שלי, ודוד שלי מזמין הרבה בחורים מהישיבה לסעודות, הוא בד"כ מזמין מספר מדויק שיתאים לגודל השולחן שלא יצטרכו לשבת קרוב אלי, פעם אחת אחד הזמין את עצמו ולא היה מקום אז הוא ישב קרוב אלי וזה היה מביך ממש כי היה צפוף...

עוד פעם בשבת אחרת הוא הזמין בחורים, והיה אלכוהול, הם שתו הרבה ואז באתי לקחת קצת יין ואחד הבחורים שהיה כבר דיי שיכור חטף לי אות הבקבוק ושאל אותי בת כמה אני... לא הבנתי באיזה קטע, כאילו למה הוא שואל? מה המניע? אמרתי שאני בת 16 והוא התחיל להרצות לי שאסור אלכוהול מתחת לגיל 18, זה היה מביך!!! אבל בסה"כ מצחיק ברמות...

טוב, לרקוד טנגו עם בחור חסיד גור שלא מרים עיניים מהרצפה אבל בכל זאת מתעקש שלא להתנגש בי זה בטח קלישאתי, אבל גם קרה... אני הולכת ימינה והוא גם, אני שמאלה ושוב... עד שעצרתי והוא המשיך כאילו כלום...

להתנגש בצורה שומרת נגיעה זה השיא חושבת בקופסא

קרה לי כמה פעמים עם הרבנים באולפנא, משום מה תמיד היה עם הרב שלימד אותי בשנה הזאת, כאילו הם מתאמים בניהם

מזכיר לי סיפור מוזר שאני לא זוכרת, אבל ההורים שלי ספרו לי עליו.

כשהייתי בת 3 בערך הלכנו לאיזה מוזאון, וההורים שלי השאירו אותי בצד בספסלים של הקרנת סרט כלשהו והם המשיכו להסתכל על המוצגים בהמשך החדר הענק.

אני יושבת ובוהה בסרט ואז אמא שלי רואה מרחוק איזה גבר לידי שבוחן אותי בעיון מאחורה וכמעט נוגע בי.

היא כמובן קוראת לי מהר לבוא אליה ורק כשהסתובבתי והאיש הזה נראה כאילו הוא חטף התקף לב.

מתברר שהוא חשב שאני איזו בובה כחלק מהמוצגים במוזאון כי לא זזתי, והוא סתם העריך את יצירת האמנות.

זאת לא פדיחה, מסכן האיש שלא רק חטף את השוק של החיים שלו אלא גם חשדו בו בדברים נוראיים.

...אני ועצמי:)
ממ, יש פול פדיחות למען האמת
אבל זה עלול לחשוף אותי אז תנחשו לבד😁
..מה שכן, ל@ישראלית❤️🇮🇱 שאני לא מצליחה לתייג יש זכויות יוצרים ובלעדיות על רוב הפדיחות שקשורות לבלחיזם😏
נכון נכוןן🤣ישראלית2❤🇮🇱
זה מזכיר לי עד משוהכול לטובה!
אנחנו בבית רק בנים ואני בת ואחיות שלי גדולות כבר התחתנו וכו...
יוצא שמלאא פעמים אחים שלי מביאים חברים ןלפעמים זה לא כול כך נעים..
יום אחד לא ידעתי שחברים של אחשלי בבית קיצר אני קמה בבוקר לשירותים כולי עם פגימה קצרה.. ושעיר מקורזל ואוו זה היה מביך.. איזה ריצה רצתי...
וגם פעם יצאתי ממקלחת בנחת ופותאם אני רואה את חברים של אח שלי בסלון יושבים ככה בנחת ברחתי לנפשי.. קורה לי מלא כאלה.. מביך ממש...
וגם קורה לי שתמיד שאני זורקת את הזבל אז מצעים לי הבנים בשכונה אם את רוצה אני אזרוק לך ואני כולי מובכת...
תמיד מתלבטת עם לתת להם את התענוג וללכת הביתה או להימשך.. קיצר כול פעם זה להחליט מחדש...
תאמת מה אתם הייתם עושים?
חח מביךך מממ תלויי נראלי לת להם את התענוג😂ישראלית2❤🇮🇱
טרייה משבתמתנחל בראבק

אני מתפלל בחוץ, בדרשה הלכתי עם חבר ושחנ"שתי לתומי, הלכתי ליד החדר של התימנים, (שהוא כזה חדר ספח בתוך מבנה, ואין שם עזרת נשים.) והיה שם מבנה עץ של קפסולה מכוסה מפה לבנה אטומה עם קצת חורים כאלה קטנים לקישוט, ונעצרנו שם שנינו והתחלנו לגעת קצת ולבדוק אם אנחנו מגיעים לניילון.

אנחנו מתקדמים וקולטים את חבר שלי מסמן לנו לבוא רגע, והוא אומר לנו להסתכל לשם רגע וקלטנו שיש שם אישה. היא הסתכלה עלינו במבט מוזר. למזלי אני לא מכיר אותה

מממ טובתגל הארץ
שבת אחת הלכתי ברחבה של בית הכנסת ומולי הגיעו כמה בנים חרדים(בערך בני 16/15) וכמעט נתקעתי באחד מהם וכמו שקורה לכולם, ניסינו לעבור וכל פעם זזנו לאותו כיוון...ואז שניה אחרי שעברתי אותו הוא אמר לי 'שבת שלום' ואני כולי מובכת אמרתי בשקט שבת שלום והתחפפתי משם...
אוף לא עולה ליבלחית בנשמה

תאמת שזה זה די פדיחאה של כולם..019284

שכולם מתחילים לספר סיפור מהגן אז זה הולך ככה:

פעם היה לי חבר...

וכולם כזה: ?!

ואת ממשיכה :בגןחצי חיוך

וכולם: אההה תמשיכי 

חחח 

אה ו...019284

כשאחותי היתה בת 17 אזה בבת מיצווה שלי היה צלם אז דיברנו איתו ואמרנו לו שהיא בת 18 אז הוא אמר שיש לא מבר ממש חמוד חוזר בתשובה חחחח זה מוזר קצת כח רק אני זוכרת הסיטואציה.

אה הזכרת ליבלחית בנשמה

פעם אחת נסעתי עם חברה בטרמפ מאיפה שאני גרה למקום מסוים משהו כמו 10 דק נסיעה

והטרמפ היה...

החבר הכי טוב שלי מהגןצוחק

(נסענו ההורים שלו אח שלו הקטן הוא אני וחברה שלי)

וואו זה היה מביך אבל מצחיק

היו לי איתו עוד כמה דברים לא גדולים אבל כן מביכים... 

ושנינו כאילו לא מדברים אחד עם השני אבל מבינים לפי הבעות פנים וזה..

קורעע

חחחחחחחקורעת019284

תמיד זה קורע סיפורים על "חברים מהגן"מתנחל בראבק

חחח כעע נכון019284

נערךהרמוניה
עבר עריכה על ידי הרמוניה בתאריך ל' באב תשפ"א 12:16
וואללה לא יודעת אם זה טוב שכתבתי את זה אז ערכתי
מקפיצההפילוסופית

סתם ראיתי איפשו אז נענה...

אוקיי אז אמא שלי מנהלת תיכון באולפנה כלשהי וכשהייתי קטנה (בת שנתיים שלוש) היינו מתארחים שבתות אצל הראש אולפנה. עכשיו היה לי קטע כזה לענות לכל דבר שהיו אומרים לי ולענות לעניין לא סתם להגיד שטויות... אז פעם אחת היינו אצלם והבן שלהם התחיל לדבר איתי (גם הוא היה איזה בן 6 7 בערך) והוא היה בהלם מכמה שאני מדברת כנראה וכשהלכנו הוא החליט שאני צריכה להישאר... וכן נגמרת האגדה. מקווה שהוא לא זוכר ושגם לא יזכירו לו... עכשיו את הסיפור הזה שמעתי כשעוד הייתי טרמחית טרייה (ממרום גילי הרב) כשלמדתי באולפנה של אמא שלי (הראש אולפנה הוא אבא של הבחור) למזלי מאז הסיפור ראיתי את הבחור הזה אולי פעמיים ואת אבא שלו יותר מזה ואיכשו כל פעם שהייתי רואה אחד מהמשפחה היה עולה לי הסיטואציה הזאת... למזלי שנה הבאה אני כבר לא לומדת באולפנה הזאת אז אני לא יאלץ להתמודד עם זה... זה גמרתי יום טובב

הדבר הכי מצחיק זה שכל פעם שאני יוצאת מהביתמתנחלת בלב:)אחרונה

אני רואה 2 בנים מהשכונה שלי... תמיד אותם ביחד בשעות היותר מאוחרות של הלילה 

נראל הם עוקבים אחרי

מביךך

בכללי אבשלי חבר של כל הנער של השכונה אז יוצא שיש אצלנו בבית נער ויוצא דברים משעשעים.

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך