אךךךך
החיים הטובים.
זה לדעת לחיות באמת.זה לדעת לחיות.
היידד.אךך היידד.
אני אוהבת גם שהחיים האלו ככ יודעים לתת לי כוחות.זה עושה לי שמח לחיות ככה.
כן,זה לא כאפות.זה מחשל.ככ מחשל.זה עושה לי רצון לקום בבוקר ולהמשיך.זה חיות אמיתית.
ו,אני אוהבת פשטות.ואוהבת תמימות.
למה היא אמרה לי שאם יש משו שהיא רוצה ללמד אותי זה לא להיות תמים בעולם הזה?זה הדבר שהיא רוצה ללמד אותי?זה רע להיות תמים?אני לא מבינה למה זה רע מבחינתה?כילו,מבינה,אבל לא חושבת שעדיף בגלל זה.כן צריך לשים לב,אבל זה לא סותר את התמימות פסדר?וגם אם זה רע,איך אפשר לשנות?איך אפשר להיות לא תמים?וזה מוזר שתמימות היא לא טובה..אז אתמול עשיתי את זה ואז בכיתי מכאב.ככ בכיתי.יותר מידיי זמן.ובכיכר ציון,כולם ראו אותי בוכה ואז מישי ועוד מישי שמחלקות שם מיים פנו אליי,ישבתי בצד,הקיצר שאלו אם אני צכה משו ואם באלי במבה או טרופית או מים קרים או עוגיות או גם וגם.ואמרתי שאני בסדר.עאלק חח על מי אני עובדת.הדמעות לא הפסיקו.ואז נו הלכתי לכיכר החתולות וגם שם זה התפרץ ובכיתי עוד המון.אבל לפחות הייתי שם לבד.עד שבא הערבי הזה..לאמשנה.דפקא ערבי חמוד ואבוד פף.אבל נו פחדתי כי הוא פשוט בן.רק כי הוא בן.טכנית,ראו לו כאב פסיכי בעיניים.לא יכולתי לראות את זה.אבאלה איך שכולם אבודים.זה מפחיד.אז בכיתי עוד יותר אחכ.פף כמה אפשר?
ו,המ,הוא מתקשר אליי עכשיו.מה הוא מפגר?????מה הוא זוכר אותי מההההה.אני מפחדת להגיע לשם היום כי לא באלי לראות אותו.ואם הוא מתקשר דווקא היום זה כבר מרגיש לי לא סימן טוב.אבאלה אבאלה.מה הוא מתקשר???ינעל העולם.מזל שלא מחקתי את המספר שלו כי אז ככה אני יודעת שכשהוא מתקשר אנלא עונה.איזה מוזר כי באמת נזכרתי בו אתמול.קטע.אבל חי בסרט שאני עונה לו.הספיק לי כל התקופה המפגרת הזאת.איככככ איזה רע זה היה.מגעיל לי לחשוב על זה.נער דוחה.שיקפוץ.אני.לא.עונה.
סטופ שניה,לגבי התמימות,כל מה שעשיתי והרגשתי לגביי זה היה חארטה?למה היא אמרה את זה?למה היא אמרה שהתמימות הזאת הורסת אותי?אין לי מושג.אנלא מבינה אותה.אני שלמה עם זה.שלמה עם זה שאני לא מסתבכת יותר מידיי עם החיים.ונכון,פעם הייתה תקופה ענקית שהסתבכתי ברמות הסטריות.היום זה לא ככה.וטוב לי עם זה.למה היא אומרת שזה רע להיות פשוט?למה היא אומרת שזה רע להיות תמים?באמת שאנלא מבינה אותה.גיוועלד.
חח מצחיק לי.עולם מבדר.איך שכל אחד חושב אחרת אבאלה.כל אחד ודעותיו חחח אייי.