השאלה היא אם לחזור במוצש או לחזור עוד שבוע..
תכלס באלי לעשות דווקא
יעבור לך מתישהוא...
חכי חכי לילדים שלך...

ואני לא רוצה להעליב את מי שפתחה את השירשור
וממש ממש לא רוצה להעליב, אז זה לא אישיייי! מקווה שלא תפגעי... הכותבת.
ממש לא מסכימה עם הגישה של "יש לכם בעיה? הלכתי!" לדעתי היא מטופשת... נורא. מה את בדיוק רוצה? ככה לפתור את הבעיות שלך?
כאילו, גם כשקשה לך בבגרות את אומרת "הלכתי, ולא חשבתי על זה... מקסימום אני אלמד לקח את המורות שלי כשאני לא אעשה בגרויות"- וואלה, ההשוואה לא נכונה, אבל אני ממש לא מאמינה בבריחה.
דבר ראשון, כי זה אומר "יש לי בעיה, התחמקתי, לא נורא, אני אלמד את הורים שלי לקח"- וואלה, היא יודעת כמה הורים שלי השקיעו בה? ובלי לפגוע, נשמע לי גיל גן כזה להגיד "אני אלמד אותם לקח"- ואז, מה יקרה? מה זה יעזור?
הם ילמדו שאסור לפגוע בה, ורק יפגעו הם?
זה ממש לא מגניב לדעתי, זה ממש מלמד על חוסר רצון לפתור ולפי דעתי קצת גם על חוסר הכרת הטוב.
וזהו.
ולא זה מגניב לדעתי.
מה שבטוח תהניייייי אני ההיתי שבוע במחנה וממש נהנתי גיליתי שגם להיות מיחוץ לבית זה כייףףף
תעשי חיים
ותחזרי בתחילת הלימודים
אהה ו
לא כדאי לעשות בדווקא לאף אחד
תעשי מה בא לך בחיים
בלי קטע של "בדווקא".
זה סתם גורם להרגיש לא נעים עם עצמך.
גם לי באל לעשות משהו אחר חוץ מלשבת בבית ולעבור מגיטרה לאוכל ליצירה אז תיכננתי שאני ילך לבת דודה שלי אבל בידיוק אתמול גילו שדודה שלי חולת קורונה
אזזזזזזז אני אצטרך לדחות את זה...\
תהניייייייי ואם יש לך זמן פנוי אל תישכחי לעשות חשבון נפש חודש אלול !
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים