אני בן 15 וחצי ואני לא יודע אם יש השפעות של החיסונים על כאלה שצעירים יחסית.
אם אפשר שמי שהתחסן שיגיד האם יש לו תופעות לוואי, ואם כן מתי הוא התחסן? כמה מנות? וכו'...
וכן אם יש על זה מחקר כלשהו.
תודה רבה מראש.
אני בן 15 וחצי ואני לא יודע אם יש השפעות של החיסונים על כאלה שצעירים יחסית.
אם אפשר שמי שהתחסן שיגיד האם יש לו תופעות לוואי, ואם כן מתי הוא התחסן? כמה מנות? וכו'...
וכן אם יש על זה מחקר כלשהו.
תודה רבה מראש.
חוץ בכאב ביד, וזה חכם מאוד, כי חבר שלי חלה ואני לא הייתי צריך בידוד..
אבל ודאי שזה עדיף מלהדבק תקרא קצת על ה'לונג כוביד' תופעות מפחידות ויש אותן גם לצעירים
לפני חודש ושבוע
לא היו לי תופעות לוואי
יש מחקרים בנושא,
לא ממליצה לך לחפש באינטרנט,
כי רוב המקורות שם לא מהימנים.
(ובכללי לא כדאי לחפש מידע באינטרנט)
היה לי רק כאב ביד ליום וחצי
ודרך אגב, ההורים שלי גם מאוד דאגו, והם בדקו עם כמה רופאים על תופעות הלוואי, והן לא מסכנות חיים. מקסימום בית חולים...
אני לא מפחדת לקבל קורונה, אבך אני מפחדת להדביק אחרים... בגלל זה התחסנתי
אני חודש אחרי שתי חיסונים (התחסנתי ממש שאישרו לפני העלייה התחלואה)
ולא אין לי שום תופעות לוואי היד כן כאבה לי יום-יומיים אחרי החיסון הראשון ואיזה 4 ימים אחרי החיסון השני
מחקר אני כבר יעלה אני יחפש...
תופעות לוואי לחיסונים יש ותמיד היו... זה לא משהו שחדש בחיסוני הקורונה. אם אתה רוצה לראות איפה היינו לפני המצאת החיסון הראשון אתה מוזמן לחפש קצת על מחלות כמו אסכרה, פוליו ולא חסרות עוד הרבה... בכל דבר בחיים צריך לעשות חישוב של סיכוי מול סיכון, כולל החיסונים. קראתי מחקרים באנגלית ובעברית ובכולם המסקנה הייתה זהה היתרונות של החיסון עולים על החסרונות. יש כאלה שיש להם תופעות לוואי חמורות, אני לא מכחישה אבל הסיכוי אפסי. תמיד יהיו קונספירטיביים שילחיצו את כולם ויפרסמו שקרים פשוטו כמשמעו. קראתי גם את הטענות שלהם לפני שהתחסנתי כי גם לי היו התלבטויות והם פשוט כותבים דברים חסרי ביסוס מדעי, דברים שלא נערכו עליהם מחקרים מסודרים. ובסוף רוב מוחלט של הרופאים ואנשי המדע ממליצים אז כמו שאתה לא מפקפק במהנדס שהנדס לך את הבית וחושש שאולי הוא טעה והוא עוד דקה הולך לקרוס גם כאן לדעתי נכון והגיוני לסמוך על אנשי מקצוע שלמדו ומבינים קצת יותר מאתנו...
ה' אור לי.את לא תרגישי יותר בטוחה וגם תהיי יותר בטוחה אחרי חיסון?
הוא שווה את הסיכון שבלקבל אותו
התקשורת אחראית במידה לא מועטה לתפיסה שהחיסון בקושי עוזר.
דוגמא מצוינת לזה היא כתבה שפורסמה לא מזמן בערוץ 7.
הכותרת אמרה "14 מחוסנים במנה שלישית נדבקו בקורונה - שניים מהם אושפזו" ואתה נבהל.
ואז אתה פותח את הכתבה ורואה שזה מתוך ארבע מאות עשרים אלף מחוסנים במנה השלישית...
וגם יש כל מיני תופעות לוואי לא נעימות... ואני לא בקבוצת סיכון.
כל הסביבה שלי התחסנה, ואני לא מכירה אף אחד שסבל מתופעת לוואי
(אהה, חוץ מכאבים ביד בהמשך היום...)
כל עוד את לא יכולה להגיד איזה חומר בחיסון גרם למוות באיזו דרך, אין לך שום הוכחה לקשר סיבתי בין מוות לחיסון.
נראה לך שכל הרפואה המודרנית תפיץ לציבור משהו שיהרוג אותם? מה הם בדיוק ירווחו מזה?
גם לאקמול יש תופעות לוואי מזעזעות.
רק שאחוזי התופעות המחרידות מאד קטנות.
ולאנשים אינטרסנטים יש מטרה להראות כאילו אותם אחוזים מזעריים בעצם קורים לכל אדם שני.
ישראלית2❤🇮🇱ולמה שיזריקו לה פלצבו?
שפרינצא בוזגלולא מדויק שהחיסון לא מועיל תראו איפה היינו בגל השני ואיך יצאנו משם די מהר בזכות החיסונים
אני אישית לא התחסנתי
מופנה דווקא אלייך
זה ברסלב אין מה לעשות חלק מהרבנים מכניסים להם שטויות לראש...
אבל בכלל לא כולם ככה, תמיד צריך לשאוף וללכת אחרי רב שפוי.
לזרוק ת'שכל זה לא בפשטות, תמיד צריך להחזיק ראש ולא ללכת כמו עיוורים אחרי אנשים מסכנים חיים.
לא היו לי שום תופעות לוואי, אפילו לא כאבים באזור הזריקה (גם בחיסון הראשון וגם בשני)
לא נכנסתי בגלל זה ל2 בידודים, אחת מהם חברה טובה שהיינו המון שעות בחלל סגור והיא היתה חולה.
עשיתי 2 בדיקות אחרי שנפגשתי איתה ותמיד יצאתי שלילית!
והמון חברות שלי חלו בקורונה ובגלל הסיפור הזה כולם התחסנו...
וגם מחוסנים נדבקים אז אין למה
סתםדפוק
חשוב להתחסן. בשביל כולנו.
די עם הקונספירציה של "יקרו לך דברים רעים" שיעור ההדבקה בקרב המחוסנים נמוך בהרבה, וסתם אמרת את זה בלי שום אינדיקציה.
אני התחסנתי לא קרה לי כלום. תתחסני, ותאמרי את דעתך, לא מה שאת שמעת.
אגב מחוסנים נדבקים קל, אם את רוצה ללמוד בדרך הקשה, אני לא מאחל את זה...
הכאב בשריר כואב רק אם מזיזים את היד, אז ברור למה מבחינתה היד "משותקת", אבל זה יעבור מהר מאוד.
את זה קבע רופא? או שסתם כאב לה קצת והיא החליטה שזה נקרא שהיד משותקת?
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.