לגבי גיל ביקשו שאוסיף מי שמעוניין מוזמן לכתוב
1. מי הרב/נית שלך? / השקפה:
הרב קוק, הרב הנזיר והרב גורן. אלו הרבנים המובהקים, מעבר אוהב להאזין ולראות הרבה רבנים (הרב יעקב כץ, הרב שלמה דיכובסקי, הרב חיים סבתו, הרב שילת, הרב אליעזר ולדמן, הרב חיים נבון, הרב אורי שרקי ועוד) חלקם ממניעים תורניים, חלקם ממניעים אינטלקטואליים וחלקם ממניעים אישיים. השקפה ציונית-דתית, דוס ופתוח (לא אבל פתוח, באמצעות הפתוח, כדרך בעבודת ה', לא כוויתור ובינוניות), שניהם על מלא-מלא
2. מהם 3 התכונות שלא אהיה מוכן להתפשר עליהם?
רק 3? מממ.... פתיחות, חסד, חכמה. אבל יש עוד, כאמור.
3. אם היו בונים חדר בריחה על החיים שלך, מה היה נושא?
מה אני מבין בזה? אולי חיים בין עולמות...
4. מה טוב בי?
לא רבים יודעים, אבל נודעת לי חיבה יתירה. נבראתי בצלם.
אה, וגם אני בנש"ק
יש הטוענים חמוד (למי שלא יודע מה זה - מוזמן לשאול)
5. מה כדאי להטעין מחדש ולשחזר?
מכשירים ספק-מקולקלים. סתם, לא יודע
6. איזה פאדיחה הכי גדולה עשית בדייט?
לכשאהיה באחד כזה אוכל לספר
7. איזה הודעה בפורום הכי זכורה לך? (אפשר לצרף קישור)
אף הודעה.
8. על איזה מרפסת נראה אותך בעוד 5 שנים.?
בעז"ה שלי, עם אשתי, מול נוף יפה, חושבים על איך לעשות טוב לעם ישראל (שנזכה! זה בכלל לא פשוט לא ללכת לאיבוד במירוץ החיים... צריך להיות ריאליסטים)
9. מה חשוב לך בבן/בת זוג?
רמה דתית גבוהה, פתיחות גדולה, אהבת ישראל, קצת ציניות וחספוס בלי תמימות יתר, אהבת חסד, ציונות
10. איזה דמות אני מעריכ/ה בחיים?
כמו שאומרים בהתרת נדרים - אי אפשר לפורטם כי רבים הם...
3 הרבנים שלי המפורטים לעיל, הרב יעקב כץ ,הרב אליעזר ולדמן, הרב חיים סבתו, מנחם בגין, סוקרטס ואפלטון, אבא ואמא שלי על כמויות החסד שפשוט בוער בעצמותם.
11. מה התוכניות לעתיד?
בעז"ה לעבוד את ה'. לחיות בעולם, לעבוד, ללמוד תורה (החלום הגדול זה לשלב עבודה עם לסיים ש"ס פעם-פעמיים בשנה. כן, זה אפשרי. כן, זה אפשרי גם בלימוד של אפילו שעה וחצי ביום) ולראות עולם, לא להיות מצומצמים.
12. עיר/ ישוב ? בית קפה / פק"ל קפה?
גר בעיר, תמיד גרתי בעיר, אוהב את העיר, אבל כן יש חלום לגור ביישוב וכדו', עם טבע ובתים גדולים וכו. אז תכלס אני פתוח לגמרי ל2 האופציות, עם העדפה ליישוב ודומיו. ממממ לא ניסיתי יותר מדי פק"ל קפה. מסתמא יש סיטואציות שזה עדיף ויש כאלו שהאופציה השנייה עדיפה.
13. מה הפרט הכי חשוב שידעו עלי?
שלוקח זמן להכיר אותי, אני אדם מורכב (בקטע טוב) עם הרבה צדדים וכל אחד מוציא ממני באופן טבעי את הצד שדומה לו. ככה שאני מדבר באופן טבעי לגמרי (לא בכוונה) עם הצו"ל והדוס הכי גדול שיש בדרכו ובשפתו, ועם פרופסור ועם ילדים בני 11 ועם בחורים קצת פחות דוסים - כולם בדרכם וכל אחד מוציא ממני משהו אחר, אז לוקח זמן לקלוט את המכלול...
14. אם הייתם שיר, מה היינו שומעים?
שיר אחר.
15. מה אתם חושבים על אחריות ציבורית ?
נלמד מעגלה ערופה שיש דבר כזה. אבל אל להמעיט במשקל שתופסים מנהיגי הציבור באחריות הציבורית.
16. עם איזה ניק/ית בא לי לצאת?.. את זה תבואו לספר לי
השאלה החשובה היא ההפוכה... מוזמנות לבוא ולספר לה