חץ בלב...=(אנונימי (פותח)
בעזה"ית

אנשים!!!
אתמול קרה לי משהו כ"כ משפיל...

אנחנו מעלות בסניף הכתרה, כמו כל מעפילים נורמאלי...

מדריכה שלי ישבה שעות להסביר לנו על כל קבוצה. ואז היא הגיעה לאחראיות טקסט... היא הסבירה כמה צריך לזה סבלנות, כי וועדת טקסט היא הוועדה הבסיסית... כמה צריך מידות טובות, כדי לא להתעצבן כשכל 5 דקות מישהי שאחראית על התפאורה מנדנדת לך, וכשכל שניה את צריכה לרוץ מארבעת הבמאיות לאחראיות תפאורה לאחראיות כלליות ולמלבישות, ולסדר עם הבנות של הריקודים מתי עולים וכו' ...

קיצר, ילדה אחת שעונה על כל מילה שיש כאן התנדבה. דממה במקלט. המדריכה התחילה לשכנע מישהי להיכנס לזה, ואותה אחת סירבה בכל תוקף, ואז אני הצעתי את עצמי, למרות שזה הרבה עבודה.

ואז... מדריכה שלי י-ו-ש-ב-ת לשכנע את הבת הזאת "נו, אני רציתי שתיהי מראש" "זה מתאים לך" "מההתחלה אמרתי שאת תיהי" וכו'. ומ-ת-ע-ל-מת ממה שאמרתי!!! והיא ידעה שהצעתי להיות, ואמרה "לא,לא חשבתי על..."

הבנתם?! היא כאילו שכנעה אותה! העדיפה אותה ולא אותי! וזאת מדריכה שאני תמיד אהבתי!!!

באיזשהוא שלב המדריכה השניה סימנה לה לעצור...

שולחת לך אהבה!!!ימית1
אני יודעת איך זה להרגיש כשהמדריכה לא רוצה אותך לי זה קרה כמה פעמים...
אין לי מה לתת לך חוץ מחיבוק גדול וענקי!!!
אייש... קרה לי משהו דומה ממש עכשיו...לוחמת תמורות
בס"ד1

גם אני יכולה לתת ...
ואיי נשמה!שלבוקית
נכון! להרים הכתרה זה הרבה עבודה!
והרבה כאב ונסיונות!
אבל באמת תנסי כ"כ להינות מזה!!!
הרבה בהצלחה!! והלוואיי שהכי תהנו בעולם בהכנות להכתרה ובהכתרה!
וכמובן חיבוק ענק!! אני איתך!!! <מואהה>
אני בטוחה שזה לא בכוונהלולה=]
והיא הייתה כנראה באותו רגע לחוצה או שהיו לה הרבה דברים על הראש..
מדריכים זה גם בני אדם, אסור לשכוח...
אל תקחי אותה כ"כ קשה, תסלחי לה הפעם, ותנסי לרמוז לה או משהו כזה בפעם אחרת.

למרות שנפגעת על ההתחלה, תהני מההכתרה!! זה אחד הדברים הכי כייפים שיש!!
 ואל תתני לדברים קטנים לפגוע בך, תבליגי על זה, את הרי יודעת שאת טובה בדיוק כמו ההיא שהמדריכה ניסתה לשכנע. אפילו יותר טובה.

בהצלחה! תהני ממש!
אוקינעמה...
א. גמני שולחת
ב.גמלנו יש השנה הכתרה.. היום אנחנו מתחילות איתה.....
ג.אם המדריכה מעצבנת אותך ולא מתייחסת- תחזירי לה!
ד. וואי, אני מזה מפחדת שיהיו לנו מלא מריבות בקבוצה להכתרה....למרות שבטוח שזה יקרה!
חמודה!!!!111 בהצלחה!!!!הדר*
אולי היא לא שמעה???.......

ונעמה, לא בטוח שזה עיצה טובה מה שכתבת- להחזיר למדריכה- גם לא נראה לי שזה יעזור, וגם זה יכול סתם להרוס לך את ההתכוננות והשמחה והכתרה...אם את מסוגלת- אולי פשוט תשכחי מזה...-לפחות אל תראי שנפגעת, ומתי שהוא תדברי איתה.......
לא יודעת.....מסובך.....................
בהצלחה חמודה,
וכולם- תהנו בהכתרה!!!
לנו ב"ה אין בינתיים ממש ריבים.. נקווה שגם לא יהיה.ה!2ה 2!2ה
בהצלחה!!

ו- 989
אני לא יודעת מה להגיד לך חוץ מבהצלחה ענקית!!!!!
וחיבוק ענקי!!
בהצלחה מתוקה!!!אתן לא עושות הכתרה בהרא"ה?שיראל:)
~~~שיראל:)
ובדרך כלל אני לא קוראת בכינויים לאנשים שאני לא מכירה,
כי זה עלול לפגוע (מה אני חמודה?אני ילדה קטנה..וכו...) אבל ליודעת,
הדרך שלך לספר את הדברים גרמה לי לקרוא לך מתוקה!
זה פשוט יצא לי... =]

כנראה שאת באמת מתוקה!
(וסליחה אם פגעתי...)
היא ידעה שהצעתי. אבל ישבה לשכנע אותה.אנונימי (פותח)
דברי איתה!עוד חוזר הניגון
בס"ד

תשמעי, היא עשתה טעות. אם היא מראש יעדה את התפקיד לחניכה מסויימת היא היתה צריכה לפנות אליה אישית ולא לשאול מי מתנדבת. אבל זה קורה, אנשים עושים טעויות.
בתור מדריכה אני יכולה לספר לך שלפעמים מדריכים ננעלים על משהו מסויים כי ככה בדיוק הם תכננו את זה וממש קשה לקבל שזה לא יוצא בדיוק כמו שתכננת (היא חשבה שהיא תדבר על זה וזאת שהיא תכננה תתנדב והיא תכתוב את הטקסט הכי טוב- וכל זה רק בשביל שההכתרה תצא הכי טוב שאפשר- לדעתה).

שוב, היא עשתה טעות, זה לא היה יפה, אבל אני בטוחה שזה ממש לא היה בשביל לפגוע בך.

העצה שלי אליך היא- תדברי איתה! תגידי לה שנפגעת! תני לה הזדמנות להסביר את עצמה ולבקש סליחה, תני לעצמך הזדמנות לסלוח לה. אל תשמרי בלב! מניסיון: לשמור בלב זה אף פעם לא טוב.

ועוד עצה: כל ההכתרה וכל השוק פורים- לא שווים כלום אם מישהו נפגע בגלל זה!! (ואת זה גם הייתי אומרת למדריכה שלך!)

חיבוק ענק ובהצלחה!!
ובהצלחה גם לנו! (אני מדריכה הרא"ה ואנחנו עושים השנה הכתרה ושוק פורים) ועם כמה שפחות מריבות!
באה מאהבה-לוחמת תמורות
בס"ד!

קל ונחמד להגיד "תדברי איתה".
בשטח- זה לא לך.
מדריכה שלי עשתה לי משהו דומה לאחרונה. אני בטוחה שלא הייתי אומרת למדריכה שלי דבר כזה, כי היא או לא תדע מה לענות ואז תעלבי, כי לא תוכלי להתנחם בספק שאולי היא לא שמעה וכן הלאה.

989- מה עשית?
מזה מדריכה??????מתו"ש
בס"ד

סתם ילדה קטנה וחשה!!!!!! כשתגיעי לגילה תראי עוד יותר עד כמה פיצית היא...סתם מפגרת, אל תתיחסי.
ובכלל, זה לא אומר שאת לא טובה יותר מהאחרת, אולי לאחרת זה פשוט מתאים יותר. -בכל מיקרה לא מצדיק תמדריכה
גם לי זה קרה...האחת והיחידה!!
בסיעתא דישמיא

חיפשו במאית להצגה כי צריך 2 ורק אחת התנדבה,
אז אמרתי שאני יעשה את זה ואז פתאום המדריכה שכנעה והחניכה השתכנעה שהיא תהיה השניה...

ובבוקר גיליתי שחברה שלי שלא הגיעה דיברה אם אותה מדריכה לפני הפעולה ואמרה לה שהיא רוצה להיות בוועדת תפאורה ובאמית והיא שמה אותה רק בתפאורה אפילו שהיא הייתה יכולה להיות במאית.

אבל זה בסדר אף פעם לא אהבתי ת'מדריכה הזאת...
ל-'מתוקה שכזאת' -טוב שלא נסחפת...***רעיה***
אולי המדריכה לא גדולה במיוחד אבל בסך הכל מה שבדרך כלל מדריכות באות לעשות זה להדריך את השבט ולעשות לו טוב אז אל תגזימי עם הקטע של- מי זאת בכלל המדריכה הזאת?הפיצית הזאת?
ול-989...***רעיה***
אני ממש מבינה אותך ונראלי שכדאי לך להגיד לה את זה...
אני גם מדריכה ועשיתי עם השבט שלי הכתרה..וזה לא היה כזה פשוט....
וכשהייתי חניכה גם אני התעצבנתי על המדריכות שלי...
זה דבר קשה צריך לדעת מה לקחת ומה לשים בצד...

ב"הצלחה!ותהני בהכתרה!  
רעיה-מתו"ש
בס"ד

רוצה לעשות טוב, מעריכה מאד, אבל הפעם היא היתה מפגרת. לא, לא נסחפתי, ובכלל- אנשים נוטים להיות מפגרים
באנו לעזור- לא לריב.....אנונימי (פותח)
אנחנו לאצריכים להתחרפן מדעות של אנשים אחרים..

בשביל המצב רוח שלכם-כמה משפטים מצחיקים- וכולם על כדורגל:

1.בפעם הראשונה שאלון מזרחי מתראיין עם הכתב:"כפי שהזכרתי קודם- שיחקנו מצויין".....
2."היה להם באד לאק וגם חוסר מזל!".......
3."מאז המשחק עם צרפת עברו שש-שבע שנים. אז הייתי בן 20 והיום אניבן 29.".........
4.האוהדים:" אסור שהמשטרה תקח את החוק לידיים!!".........
5."קיבלנו שתי כרטיסים אדומים, נשארנו שמונה שחקנים ולמרות זאת- הפסדנו.".........
6."סימנו תיקו 1 לנו ולהם!".......
7.הכתב:"אלון, לא קל לשחק 90 דקות."
   אלון:"כן, גם לא קל לרוץ שעה וחצי"..........
8."שיחקנו בונקר, אבל לא תקפנו."...........
9."השחקנים שלנו אינטילגנטים. כמעט לחצי מהם יש תעודת בגרות מלאה!"...........
10." השחקן הישראלי חייב לעשת שינוי של 360 מעלות!"............
11."אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד.".........
12.והיה שחקן שאמר-" אני רוצה לגור בוילה ליהים כדי שאוכל לראות כל בוקר את הזריחה"................

אז זהו! אני מקווה שהצחיק אתכם........
בקרוב עוד...

וווואי העלת לי ת'כריזה מטורףףף!אנונימי (פותח)
אני אשתדל לא להתעצבן יותר מידי.........
מה זה הזלזול הזה?!? למה ההכללות האלה???
נכון, את צודקת שמדריכה לא באמת כזאת גדולה כמו שניראה לחניכים, סה"כ שישיסטית או שביעיסטית,
אבל שישסטטית ענקית!!!
מה הקשר בין מדריכה לבין חשה?! את חושבת שמדריכה נורמאלית מדריכה בשביל הכבוד שלה?? את יודעת איזה כאב ראש זה?? את יודעת כמה עבודה זה הדרכה? כמה השקעה?? כמה שתדמייני לעולם לא תביני אם את לא מדריכה. ההדרכה נהיית החיים שלך- נכנסת להכל, אבל ה-כ-ל! פשוט לא יוצאת מהראש לשניה! והסניף עומד בראש סדר העדיפויות! גם אם זה על חשבון המתכונת בספרות,שבת משפחתית,חוגים או הופעות שרצתה ללכת אליהם...
אין למדריכה שום עניין אחר להיות מדריכה חוץ מלעשות טוב לחניכות שלה!!! כל כולה נמצאת בהדרכה רק בשביל זה!!!! ומתי שהיא פוגעת או הורסת- זה בטעות! לגמרי לגמרי בטעות! .
אז נכון שזה מעליב ופוגע- אבל לא צריך בגלל זה לזלזל במדריכה או לשנוא אותה. אפשר בשקט לבוא ולהגיד לה שנפגעת (או למדריכה השניה) ותאמיני לי כמה היא תצטער שהחניכה שלה נפגעה ותעשה הכל כדי לתקן.
אני לא יודעת למה כתבת את מה שכתבת, אולי בגלל שהיו לך מדריכות דפוקות, אולי זה בגלל שלא הכניסו אותך להדרכה או שסתם את לא יודעת להעריך. מצטערת אבל מה שכתבת זה פשוט כפיות טובה!!!
אחת משומקום-מתו"ש
בס"ד

ארוך מידי מה שכתבת, לא יכולה לקרוא...מצטערת אם העלתי לך תכריזה, לא בכוונה.
בכל מיקרה אני לא מזלזלת במדריכות חלילה שלא תביני נכון, חברות שלי מדריכות והם מדריכות מהממות, אבל גם אני וגם הם עדיין ילדות קטנות ותכלס-זה לאו דוקא קשור לגיל, זה עצם זה שהיא בנאדם, ובני אדם הם אידיוטים.
חשבתי הרבה על מה להגיב.אז הנה..<אריאל>
נקודת מבט ראשונה: נק' המבט שלך.
(כתוב למעלה...הלא כן?)  מדריכה רעה, עם העדפות בין החניכות, מפלה. לא אמיתית וישירה, מעדיפה להתעלם, מסיבות כלשהם.

נקודת מבט שנייה: של המדריכה שלך. (מסתמך על מה שכתבת, וקצת משוער)
המדריכה ישבה ותכננה במשך שעות את ההכתרה, בעיקר לבד, כי בתכל'ס, מי עוד יכול לעזור לה?.
אחרי שהיא תכננה היא באה, ומסבירה לכם את כל הפרטים שצריכים להיות, איך, כיצד, מתי, מי, הכל כבר בראש שלה, שבו נמצאת כבר ההכתרה הטובה ביותר שנראתה!. שהיא עמלה עליה קשה.
היא כבר חשבה מי תעשה איזה תפקיד הכי טוב. אבל, יש למדריכה חניכה אחת, חניכה שהמדריכה ממש יודעת, שאם היא תהיה אחראית טקסט זה יעזור לה ויפתח אותה: (מבחינה חברתית, מבחינת סבלנות, מבחינת אחראיות) והיא חשבה שהאופי שלכן יותר חשוב מ"כמה יפה תצא ההכתרה" וזה יפתח אותה.
היא שכחה אותך? לא כ"כ בטוח. היא בטח חשבה על תפקיד טוב שתוכלי בו לתרום בצורה המירבית, בצורה מקסימלית גם להכתרה וגם לבנות של השבט, לעזור להן. (המדריכה טובה, אפילו מאוד, מתכננת, חושבת על הדברים הקטנים ביותר במטרה לעזור לכן)

הנקודת מבט הזאת יצאה מהנחות פשוטות:
♦מדריך, אוהב את כל החניכים שלו ודואג להם, בלי אפליות, ובלי העדפות. את מכירה הורה שאוהב את אחד הילדים יותר מהשאר?
♦להיות מדריך, זאת שליחות, תראי לי מישהו שישב שעות על משהו, שלא כ"כ עוזר לו סתם כך. היא בטח רואה את כולכן כ"חניכות" ואני לא חושב שמי שמדריך משליחות יעשה אפליות, זה סותר.  
♦מדריך לפעמים משתמש בפעילויות כלשהן שהמטרה שלהן מוגדרת. (להרים הכתרה מפוארת) כדי לעזור מאחורי הגב לחניכים.

ובגדול : תשפטי אותה לטובה,ואם לא תעריכי אותה בגלל התנהגותה במקרה הזה. תעריכי אותה על התרומה שלה לשבט שלכן.  
ואם כל מה שאמרתי לא כ"כ מקובל עלייך.אז תדעי, שגם המדריכה שלך יכולה להיות עייפה ולא לשים לב לדברים אחרי שעות רצופות של עבודה.
דברי איתה. תהיי אמיתית איתה, ואני בטוח שהיא תסביר לך למה.

אריאל                            
מדריך משליחות ,           
בדיוק כמו המדריכה שלך

ואו! יפה מאוד!הסנה-בוער
מסכיםאורי הולנדר
בתור מדריך של שבט הרא"ה שהשנה עושה הכתרה אצלנו, רציתי לומר בדיוק את מה שאריאל אמר, אבל הוא הוציא לי את כל המילים מהפה...
ולמתוקה שכזאת, אני אפילו לא טורח להגיב. עצבנת גם אותי.
בנוסף לכל התג' פה-הסנה-בוער
בס"ד
בתור ממדריכה, אני מאוד מאוד מאו חושבת שהדברות יכולה לעזור.
לפעמים מדריכה לא שמה לב שהתנהגות מסויימת שלה פוגעת, ושיחה בארבע עיניים, לא טעונה ומאשימה, אלא יותר משתפת, בהחלט יכולה לגרום לשיפור.
סניף.....אנונימי (פותח)
מדריכות לפי דעתי הם עם סנובי / נקצי / נוראי
בודדות הם המדריכות הצנועות המתחשבות והאכפתיות
אני הייתי בסניף ועזבתי
היה לי נורא ...
הרגשתי שהמדריכות אוהבות רק את אלא עם הכסף או את הסנוביות ז"א האלה שמודרניות....
הבנתי שאין לי מה לחפש שם
ממש מבינה אותך ז"א מה שקרה לך

זה שטויות...הודי'ה
סליחה!?סוסת פרא
YISKA-
אני לא יודעת באיזה סניף היית אבל אני כמעט בטוחה שאת פשוט לא קלטת נכון את המדריכות שלך!
כשהתלבטתי האם להיכנס להדרכה אחד הפחדים הגדולים שלי היו האם אני אצליח להיות מדהימה כמו המדריכות שלי... וזה לא רק אני, יש לי הרבה חברות שהדמו שהן שואפות להיות כמוה זאת המדריכה שלהן!!!!
אז בבקשה, תכניסי לך לראש שגם אם לך היו מדריכות לא טובות(ולא בטוח שזה באמת נכון) רו המדריכות לא כאלה!!!!!

חוץ מיזה את אומרת דברים שיכולים לפגוע בציבור המדריכים והמדריכות....והם עושים עבודת קודש!!! 
את ממש לא יודעת מה את מדברתאורי הולנדר
אולי נפלת על מישהי דפוקה, אבל די לדבר שטויות!!!
דבר ראשון אני שולחת חיבוווווווווק ענק!!!:*לביאה...
הכי חשוב שלמרות שנפגעים וזה קשה צריך להמשיך הלאה במיוחד בהכתרה אל תפספסי את ההזדמנות זה אחד הדברים!!המונמון ב"הצלחה!!
מה עם דבר שני...חח... שונאת שעשוים ככה!!!!!שרית..
נסיוןאנונימי (פותח)
הקב"ה מעמיד אותנו לפעמים בכל מיני מצבים לא כל כך נעימים.אין לנו בחירה בזה.
יש לנו בחירה-איך להתיחס למצב.אפשר לצמוח ולהתפתח מהמקרה ולדון לכף זכות,ולא לשנוא שנאת חינם בלב(לפעמים זה מצריך להוכיח בעדינות את מי שפגע בי,כדי שיוכל להתנצל).או חלילה להיכנס למרירות ,לכעוס על כל העולם ולהרגיש רגשות נחיתות.
חשבי עם עצמך -למה זה קרה לך?מה ה' רוצה שתלמדי?דברים לא קורים סתם.
אני מקווה שתצליחי למצוא את הצד החיובי. ולגדול!!!!
בהצלחה
נושה ההכתרהאנונימי (פותח)
בתי היקרה  בכל מקום וסניף ישנם מדריכות שחושבות שיש מתאימות פחות וכן יותר קודם כל ישר כוח על זה שהתאפקת ולמרות היותי דן לפנים משרות הדין אני מצדיק אותך ושוב פעם סבלנות תמיד תהיה הזדמנות נוספת ולא תמיד צריך להתנדב שבת שלום ומבורכת
על ישרשורים כגון דא מברך:golani
"ברוך שהעלכם לכותרות"!,
"אמן" |עונה בדבקות|הסנה-בוער
אולי הבת ההיא אמרה לה לפני זה שהיא רוצה..מי יודע?!לוחמת תמורותאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך