מישהו שתמיד יהיה בשבילכם?
שיקרה משהו הוא הראשון שתספרו לו?
שכשהדבר היחידי שבאלכם זה לבכות עד שיגמרו לכם הדמעות אתם רצים אליו?
אם כן,איך מוצאים אחד כזה בדיוק??
לרוב זה שילוב של פוטנציאל לקשר וחוויות משותפות.
מי שיש לו כזה - זאת מתנה עצומה.
היתה. לתקופה מאוד קצרה. היה לנו פוטמציאל ממש גבוה. אבל לא הצלחנו לממש אותו.
( לזה צריך לשלם כן?)עם החברות שלנו זה היתה פעולה ממש יפה!
חברה שלי הכי טובה בעולם
@אמרלד כתבה... ממש מסכימה
צריך לחפש, להתפלל ולהיות פתוחה.
*לפעמיים זה מישהו שאתה מכיר אבל מתעלם ובסוף זהו צריך ממש לפתוח עניים
*הקב"ה מחליט בסוף, מה שהוא מגלל יקרה...
*צריך להפתח זה לא קל לכולם.. כאילו זה לא יקרה אם גם אם תשבי איתה שעות לשחנשי"ם אבל לא תספרי לה מה עובר עלייך..
*לדעת גם להיות שם בשבילה כשהיא צריכה
*לא להיות תלותית בקשר הזה
ליצור אותו תחפשי משהי שאת רוצה ביום מין הימים לשבת ולספר לה מה את חושבת\ מרגישה\ עוברת עלייך ולפתח שיח ולראות משם לאן נושבת הרוח או פשוט לתת לזמן לעשות את שלו
נתתי כמה נקודות למחשה מקווה שעזרתי
בלחית בנשמהשהוא טוב יותר מכל יצורי האנוש בעולם הזה...
הקב"ה, הוא תמיד שם בשבילנו
מחכה תמיד שנבוא ונספר לו, שנבקש ממנו, נתפלל אליו ונתן לו את הדמעות שלנו.
זו לא אגדה, זו מציאות חיה!!!
הוא נמצא איתנו בכל רגע, לא עוזב לשניה, כל הזמן אפשר ללחוש לו סודות ולהתייעץ איתו, לומר תודה ולבקש סליחה על כל דבר, ולראות איך הוא מגשים לנו חלומות.
אני הכי מרגישה שהוא מקשיב לי פעם אחת עשיתי שחנש עם בת דודה שלי ולא הרגשתי שהיא מקשיבה לי והיא החברה הכי טובה שלי ...
אני כשאני מרגישה לבד אז אני תמיד נזכרת ואומרת לעצמי : את בת של מלך, ה תמיד איתך ,ה אוהב אותך ...
זה ממש מרים את המצב רוח ועושה אווירה טובה.
זו הצורה הכי טובה ובריאה לפרוק, לדבר ולשתף.
זה חברה שאני משקיעה בה- כנל היא.
חייב שתי צדדים בשביל קשר כזה..
נראלי לקח לנו הרבה זמן. לדעתי חברות כזאת נוצרת
כשאין לחץ בחברות, מה היא תגיד, איך היא תגיב וכו. שלא מרגישים שאם אני היום לא יעשה איתה משו זה יהיה נורא..
לוקח זמן. ועבודה. והשקעה.
"לך וקנה לך חבר"
בהצלחה!
לי אין
יש לי אתצ הפורומים ויש לי שתי חברות שהם שיתפו אותי ולא אני אותם מה שבטוח מאוד באלי לשף טאני פשוט לא יודעת איך פותחים שיחה כזאת![]()
אני חושבת שזה מי שמשטפת אותך ואם לא אז מי שאת מרגישה הכי בנוח ובטוב איתה ושהכי כיף לך איתה....
יש לי חברה מושלמת שאני שרופה עליה זה זמן דרך יכולה להגיד לך בפרטי קשה לי לפרט זה ארוך מידי תיזהרי היה לי חברה שאיכזבה אותי תחיים
זה באמת כיף לברר ולגלות שיש לנו אחד, או כמה, שיכולים להיות שם בשבילנו כשמרגש או כשקשה. וטוב לטפח קשרים כאלה ולהשקיע בהם.
וטוב לזכור שבין אם יש ובין אם קשה קצת למצוא, אפשר תמיד לדבר איתנו במוקד חברים מקשיבים. וזה גם אנונימי! אפשר לפתוח את הכל חופשי. לבכות, לצרוח, לקלל, מה שרוצים. זה משחרר, ועוזר. ואפשר גם לשאול ולהתייעץ. בשביל זה אנחנו כאן. כוכבית 8298. בשבילכם.
יש טלפון.. אבל זה לא ממש אותו דבר.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים