אני פותח שרשור חש, כדי שאת כל התגובות ההמומות שלכם/ן תגיבו כאן...
מוריה - את יכולה לנעול את השרשור ההוא.. זה נראלי יהיה חכם.
מה היחס שלך לקב"ה? מנהל של העולם. לא תמיד הוא חושב כמוני - וזו זכותו. אני סומך עליו שהוא יותר חכם... יודע להיות נחמד, ויודע גם מתי להיות קשוח.
איפה אתה שנה הבאה? ישיבת ההסדר פ"ת.
איך נהיה בטוחים שתצא משם נורמלי????? אתם באמת לא בטוחים. חוצמזה, אם שרדתי את הפורום הזה ונשארתי נורמלי אני אשרוד גם שם.
עברת תיאוריה? אני אעבור אי"ה ביום שני.
מתי אתה מתגלח? כשפלפלתי תהיה ממלכתית. או כשאמא תרביץ לי. או בי"ד אב, מה שיבוא קודם.
אם תפגוש ליצן - מה תגיד לו? אהלן איציק, מה המצב??
איך אתה הולך ל"שרוד" אצל הרב שרלו שנה הבאה? שאלה מורכבת.. ולא נראלי שזה חכם לענות עליה בפורום כזה.
אם יש באבני חפץ יש סניף של התנועה? לא.
לי ידוע שאתה מנסה לפתוח כזה, זה בתהליכים? ידוע לך לא נכון...
איפה לא היית רוצה לגור [רק מקומות בתוך ישראל]? בטייבה. עיר מגעילה. חוץ מזה - בכל מקום בארץ ישראל. עדיפות כמובן ליישובים.
מה המאכל האהוב עליך? לחם + חומוס + זעתר + שמן זית. ישראלי אסלי.
מה המאכל השנוא עליך? אין דבר כזה. מה שאני לא אוהב אני לא מגדיר כאוכל.
כמה אחים יש לך? (אפילו שאני כבר יודעת) שש שבע...
אם היית רואה את אריק שרון עכשיו, מה היית עושה? מתעלם באלגנטיות. הוא לא שווה מבט.
איזה גבעה היית תופס ואיפה ומה היית מקים שם..? כל גבעה שהיא. עדיפות לגבעה בין חומש לשאנור. הייתי מקים שם סדנת כתיבה.
לאיזה ישיבה אתה הולך אחרי פ"ת? אלון מורה. אולי ת"א.
כשתמות, מה אתה תוריש לי???? את איילה ואת הורדוס.
אם היו לוקחים לך תשומרון מה היית עושה? לוקח חזרה. סתם.. מתגעגע, והולך למקום אחר בארץ ישראל.
למה היית עושה את זה? שאלה ריטורית.
איך הגעת לפורומים פה ? בעקבות הפורום של אריאל. הפרטים המדוייקים - חסויים מחשש לביטחוני האישי.
מה היית עושה אם היו מגרשים אתכם מהישוב שלכם?? שוב, מתגעגע קצת, אבל ממשיך לחייך. אורז את הורדוס, איילה ואלי, לוקח גם קלמר וכמובן תנ"ך, ויוצא למקום אחר בארץ ישראל. מה לא הייתי עושה?: לא הייתי מחבק חיילים/יוצא בשקט.
עוד משהו?
באהבת העם והארץ, עוזיה.