הבכור שלי בן שלוש וחצי, בשעה טובה גמול. לקח המון המון זמן לגמול אותו, ואחרי שעשה בבית לקח המון זמן במעון...
אבל זה לא הנושא.
אחותו בת שנתיים, כבר מפסח הייתה מדברת על גדולים וקטנים ומתיישבת על הסיר... אז חשבתי להתחיל לגמול אותה. אמרתי למעון, אבל הם אמרו שהיא עוד קטנה (עוד לא שנתיים) ואין אף אחד בקבוצה שלה שנגמל... הפסקנו עם זה קצת אבל עדיין מדי פעם נתתי לה לשבת על הסיר .
במבצע שומר החומות ניסיתי לנצל את זה לגמילה ממוקדת, ראיתי אבל שצריך כל פעם לשכנע אותה לבוא לסיר והיא לא באמת עושה.
אז קצת הרפיתי, גם בגלל הלידה.
קצת אחרי הלידה פתאום ראיתי שהיא די בעניין, רוצה ללכת וגם עושה בשירותים. אני לא רוצה שוב להפסיק לה. אבל עדיין היא לא לגמרי עושה ויוצא ששוב במעון לא רוצים לשתף פעולה עד שהיא גמולה לגמרי... אז יוצא שוב on-off כזה... וגם כשיוצאין לאיזה מקום אני לא רוצה שיברח לה אז אני שמה טיטול...
עכשיו אנחנו הולכים לשבת במלון ואני לא רוצה שיהיו אי נעימויות...
אז השאלות שלי כאלה-
1. להמשיך עם התהליך או שזה עדיין מוקדם מדי? ביומיים האחרונים היא כבר ממש אומרת פיפי לפני הפספוס... ואז אני מהר שמה אותה בשירותים והיא עושה...
2. מה לעשות עם המעון? הם מנסים לשאול אותה אם היא צריכה אבל היא עוד לא ממש אומרת... רק בבית... זה אמנם תחילת שנה אבל זו אותה מטפלת משנה שעברה אז היא לא מתביישת אבל עדיין לא אומרת...
3. מה לעשות בשבת? ובכללי במקומות שיוצאים? להוריד לה טיטול ולקוות לטוב? מלא פעמים יצא לה במקומות ציבוריים... לי אין בעיה אבל בעלי ממש רוצה להימנע מזה (בצדק..)
וואי יצא ארוך... תודה למי שקראה עד כאן...