הלו אנשים לא נמאס לכם?לא?לי נמאס למה הכל ככה טאטעעע למה?ככה ככה מסוים אכשו מסוים וכל דבר אופ וכזה מעיק כבר הרגש הזה שכולם מרגישים ואסור להגיד כלום וכל מילה שניה זה התפרצות זעם ולא בסדר והעולם פשוט נמאס שהכל מוזר הכל הולך לכיוון אחד ועם לא היה רבינו אז הייתי חושבת שאני המשוגעת באמת כבר חשבתי אבל כולםםם משוגעים לא רק מי שבתוך בית חולים וכאלה...שעברתי שם עם יעל וראינו אותה אז היא לא הבינה למה היא שם אבל ככה שעברתי שם לבד שבוע שלם זה עשה לבכות כי כל הדיבורים על זה שאני משוגעת על אמת. ובאמת פחדתי שאני כזאת משוגעת קיצור ואז צחקתי מעצמי כי גם היא בעצמה משוגעת הכל שטויותת והאישה הזאת היא המשוגע הראשון אני לפחות מודעת לשיגעון היא לא והיא עוד חופרת וממשיכה מאיפה זה בא ועל מה זה מכסה זה שאני לומדת צניעות ומנסה להוכיח שאני קיצונית (רק בגלל הגרביים או אנאערף ועם הייתי באה עם מכנסים אז היא הייתה אומרת שזה לגיטימי כי זה מה שהיא אמרה בהתחלה) דאיי כלום אסור היום לא לשם ולא לשם כןכן זה העולם ומחר טאטע מחר אנצכה לזכור שאני קטנה אבל ממש ולא הכל פוזות למה כל דבר סתיגמה למה ולארוצה להתפחד מיזה לא
(מתי נצא לרחוב ולא היה לי בא לבכות או מיזה שהתרגלתי לדברים מזעזעים או לזה שהלב התעורר ובוכה על המזעזע ואוף כואב ולנשום וזה אחרת שתה חושב שזה הטוב באמת ולא שזה מה שצריך כילו שעכשיו הצרחות והכעס זה לטובה אמ ואנלא סותמת בגלל כיבוד הורים בגלל שזה לטובתי איןאין וזה לא חניקה זה לנשום ולהבין שיש לי אבא טובב וזה קצת נאבד אז באלי לזכור וגם להבין מה אני מרגישה כי אנלא מבינה וזה מרגיש לי מוקצן הוא מודחק אוף