מה מעדיפים להקשיב או לדבר?הפילוסופית

נמקו, הסבירו, פרטו, והרחיבו.

שוטו

אני יתחילהפילוסופית

אני באופן אישי יעדיף להקשיב (שזה לא אומר שאני לא מדברת... או מדברת קצת...). כשמקשיבים מהצד אתה מגלה הרבה דברים חדשים שאתה לא שם לב כשאתה מדבר, זה נותן הרבה יותר תשומת לב לבנאדם השני בשיחה אם זה שחנ"ש ואפשר גם לראות הרבה יותר תגובות לדברים שנאמרו אם זה בדיון, (בויכוח אי אפשר לשמוע כלום אבל זה לא ענייננו כרגע) אמנם אתה לא בעמדת שליטה, פחות אומרים את דעתך, את מה שקרה לך, אי אפשר לשכנע אנשים בדעות שלך לכן הרבה פעמים אני יכנס לדיון באמצעו אבל אם הדיון פחות מרתיח אני יקשיב...

חושבת שעניתי על כל הסעיפים

אניאני פה דברו!

אני רווצה שיקשיבו לי, אבל בדרך כלל משתדלת להקשיב לאחרים

כי אנשים זה דבר ככ מעניין ולפעמים כיף לגלות עוד זווית ראיה

מממישראלית2❤🇮🇱
ואיי שאלה מעניינת
זה ממש תלוי..בגדול אם זה משו שחשוב לי אז לדבר
אם זה בנאדם שמדבר משעמם או שסתם יש משו יותר מעניין אחר אני מאודד מאודד מאודד מהר מאבדת את זה🤭
אם אני מגיעה פעם ראשונה ואני עוד מתפדחת כזה אז להקשיב (ולקלוט את הסגנון וזה
קיצר תלוי אבל אני בנאדם שאוהב לדבר סהכ🙈
...אני ועצמי:)
תלוי מה אני רוצה באותו רגע.

..
מלעשות, זה נכון
אממ שאלה טובהג'ורג

אני באמת אוהבת כל אחד ואחת פה וכל מי שיהודי כי הוא אח שלי ואני רוצה להקשיב לו ולעזור לו יותר כמה שאפשר ולדבר אוהבת עם חברות קרובות מידי פעם כזה ליפרוק אמממ ואם אתה מקשיב אתה מגלה דברים שלא ידעתה שאתה מדבר זה רק מה שאתה יודעחיוך גדולמוזמנים לשתף אותי

תלוי מתיבת סוד
(נגיד כשאני עיפה אני אעדיף לדבר כדי לשמור על ערנות וגם כי יותר מאתגר להקשיב)
ותלוי עם מי אני נמצאת (שיעור,פעולה,חברות וכו')

אפשר לומר שכל תשובה פה נכונה בישבילי חח019284

לצערי019284

לאחרונה אני לא מקשיבה לחברות שלי כל מה שאכפת לי זה לדבר ושיקשיבו לי אני לא מקשיבה לאף אחת היא מדברת ואני בעננים ממש לצערי בעזרת ה נעבוד על זה!

אבל במשפחה אני שותקת.

לתקשרחברים_מקשיבים

כולנו יצורים חברתיים. אנחנו זקוקים לתקשורת. לשיחה. אפילו בבתי הכלא, רק אסירים מאוד מאוד אלימים נענשים בבידוד. זה נחשב דבר מאוד לא אנושי למנוע מבני אדם שיחה ותקשורת. 

יש לנו צורך דבר ראשון בדיבור. רצון להתבטא. לדבר את המחשבות והחוויות והרגשות שלנו. זה עוזר לנו להרגיש שאנחנו נוכחים. קיימים. לא שקופים. זה חשוב! זה מגיע לכולנו להישמע. 

כשהצורך הזה בא על סיפוקו, אז נוצר גם הכוח להקשיב. כשיש לי שלווה פנימית, אני פנוי רגשית גם לשמוע את האחר. להתעניין בו. ואז אני מקבל סיפוק מסוג אחר. מהיכולת להביע אמפתיה, להיות "סלע" בשביל מישהו, לעזור לו להרגיש שהוא קיים וחשוב. המתנדבים אצלנו במוקד מכירים מקרוב את ההרגשה הזאת. היא נפלאה. 

אז עדיף לדבר. עם אנשים שנותנים לנו את המקום להתבטא, לשתף, בלי שיפוט. ואז כשנוח לנו - כיף גם להקשיב.

ואפשר לדבר גם איתנו! בכוכבית 8298. מבטיחים להקשיב חיוך

טוב,אהבת ישראל!!אחרונה
אני אהבתי את זה!
קצת סידר את הראש ואת מה שרציתי להגיד...
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך