אוף אוף אוף אוף דיייייייייייייייייייייייייייייייייאביה...
אני לא יכולה יותר!!!!!!!!!!!!!
לא יכולה! באמת! מה עשיתי שיש לי אחים כאלה??? במה חטאתי???!!!!
כשאני מגיעה מבצפר אני ישר רצה להכין להם ארוחת צהריים, מנקה אחרי הבלאגן שלהם, שוטפת את הכלים שלהם, מקפלת את הכביסה שלהם.....ומה מגיע לי? כל היום ריבים, צעקות "למה את שורפת את השניצלים?" "למה הפירה מעוך?"
ועוד אחרי זה אני צריכה להלחם איתם על המחשב!..... הם כל היום, אוכלים, ישנים, משחקים, ומתנהגים כמו מלכים ואני המשרתת שרצה אחריהם ועושה בשבילהם הכל! למה?? למה??
ואם קורה איזה משהו לא בסדר, על מי צועקים?? - עלי!!
למה?? כי אני הבכורה, שצריכה להראות דוגמא, ושאסור לה לצעוק, לקלל, להחטיף.....
למההההההההההה???
אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווףףף!!!

אביה כנסי נשמה!!!אורושקוש
תקשיבי- אני יודעת בדיוק מה את עוברת.. ממש מה שתארת וגם יותר מזה..
אני לא סובלת את זה שכשאני מתווכחת עם אחותי אומרים לי:"אור עזבי..אל תרדי לרמה שלה.." -אבל אני כן רוצה לרדת לרמה שלה ולדבר איתה כמו שהיא מבינה!! אני רוצה להראות לה מה זה!! לכרציה זאת!!!
תמיד אתה אשם-תמיד.
ואני אגיד לך- יש לנו כוח ויש לנו רצון באמת לבשל,לנקות,לשטוף. באמת! יש לנו את הכוח הזה ואת הרצון הזה..אבל כשלא מעריכים זה שובר. כי את רוצה לעשות, גם בשביל וגם בשביל כולם. ואז הם מתלוננים ומעצבנים ואת אומרת- די!! למהנ אני עושה להם את זה?!
אני יגיד לך מה אני משתדלת לעשות- כשאחת האחיות שלי מעצבנת אותי וצועקתאני פשוט מתנהגת כאילו בבגרות כזאת, הולכת זקוף ושותקת. ואז זה רק מעצבן אותה יותר אבל היא מרגישה שהיא מדברת לקיר ושותקת.
וגם תנסי להוריד קצת דברים שעשית עד עכשיו ותראי שכשתחזרי שוב הם אולי קצת יותר יעריכו..ולעשות את זה כל הזמן.. 
לפעמים אחות שלי אומרת אחרי שאמא שלי מבקשת ממנה לשטוף איזה שני כלים:"אוף!! למה רק אני?! כל היום אני!! אולי פעם אחת תבקשי מאור?!"- וזה שניה אחרי ששטפתי ריצה, שניקיתי ששטפתי כיור מלא.. וזה כ"כ משגע!! אז אני אומרת לה: רוצה להחליף??? רוצה שמה שאני עושה את תעשי וגם תקבלי את הזכויות שאני מקבלת ואני יעשה את מה שאת עושה???---בדרך כלל היא שותקת..
תשתדלי להשתיק אותם. פשוט שישתקו. תאמיני לי שאת לא צריכה יותר מזה.
לך יש רק אחיות. לי יש גם וגם!!אביה...
(ולהזכירך, בנים מתחת לגיל 14 הם מ-ו-פ-ר-ע-י-ם וקרציות... כמו כן, בנות מתחת לגיל 6)

אוווף...
אני לא מרגישה שהזכויות שלי בבית הם ברמה שווה למה שאני עושה!
זה מחרפןןןןןןןן...
ניסיתי הכל...ניסיתי להתעלם..ניסיתי להבליג.......ניסיתי להראות בוגרת......
אבל כלום! זה לא מזיז להם! זה רק נותן להם דחף לעצבן אותי יותר עד שאני אשבר!
וההורים שלי מתעלמים..לא משנה כמה דיברתי...בכיתי....
תמיד אותה תגובה. "אנחנו נטפל בזה" "עוד כמה זמן הם יתבגרו" (תודה רבה....) או פשוט לא עונים!!
אין לי כוחות נפשיים חזקים כמו שלך, אורוש.....
אי אפשר! סיוווווטטט......

טעות.....הם לא ברמה שווה למה שאני עושה....אביה...
קודם כל-אני אוהבת אותך יותר ממה שאת אוהבת אותי אפיאורושקוש
לו שאת מדיחקה את העובדה הזאת..
אין לי כוחות נפשיים כ"כ גדולים כמו שאת חושבת..
אבל לפני הכל-
וזהו!
סתמי ת'פה שלך! הבנת?! אני אוהבת אותך וזהו!!!
אני שולחת לך כוחות!!! תחזיקי מעמד ותראי להם שאת חזקה!!!

תהיי חזקה...חח_חמודויינת_
ואיי.. מזדהה כ"כ!!!נדנדה כתומה.
הבכורה.. ואחרי קרציץ אחד והרבה קרציצות.....(תודו Aשזו אחלה מילה...)

אולי אני יגיב עוןד אח"כ...אינלי זמן עכשיון....
אאאאררררררררגגגגגג זה יותר ממה שאתם מתארים לעצמכם!אביה...
אביולי>>לביאה...
עכשיו אני מבינה את פשר ההתנהגות שלך כשהייתי אצלךסורי נשמה!!אני חושבת שתגידי להורים שלך שאם הם רוצים שתעשי לאחים שלך את כל הדבים שהזכרת(כביסה אוכל)ואני בטוחה שזה לא נגמר בזה..תגידי להם שיתנו לך גם את האפשרות להחליט על אחים שלך!שאם את האחות הגדולה שמביאה להם דברים אז את גם האחות הגדולה שמחליטה עליהם!!ולדעתי כשאחים שלך רואים שאת עושה דברים וכל הזמן נחמדה אליהם והם בתגובה ממש הפוך!וההורים שלך עוד לטובתם זה רק יגביר יגריע את המצב!המון ב"הצלחה נשמה!!

מקווה שעזרתי
את ראית. ועוד איך ראית....אביה...
אבל ההורים שלי לא מסכימים לי "להשתלט" עליהם!
הם אומרים לי שאסור לי להיות אגרסיבית איתם אחרי כמה התפרצויות זעם שהיו לי....
וגם אם כן, אחים שלי גם ככה לא שמים עלי קצוץ...נאדה....
אוי, אוי...כמה שזה מוכר!ד"ר אריק
בס"ד
פטנט:
אם הם אומרים לך "למה השניצלים שרופים?" תעני להם "לא רוצה, אל תאכל" או\ו "בפעם הבאה תכין בעצמך".
אנשים זה עובד, אח שלי עשה לי את זה הוא אמר לי "אין שום בעיה, מחר אני מכין ת'אוכל"
ומפה יש שתי אפשרויות או שזה יצא "אתה רואה? שלך לא יותר טובים משלי, הם אפילו יותר גרועים" או שזה יצא "טעים מאוד, מעכשיו אתה מכין כל יום".
ועוד משהו, פעם, לפני שנה שהייתי שומרת על האחים שלי והם היו עושים לי את המוות, ההורים שלי הסבירו לי שאני צריכה רק להיות שם כדי שלא יקרה להם חס וחלילה שום דבר רע ולהפסיק לצרוח עליהם, למה שאני יעשה את העבודה השחורה?
וראו מה קרה? האחים שלי הם עכשיו בסדר גמור...(טוב, עד כמה שאפשר...בנים, אתן יודעות..=])
אחים שלי בחייייים לא יזיזו ציפורן ביית....אביה...
|מזדהה|הסנה-בוער
כמה טוב להיות בת זקונים.. (:הודי'ה
אביולההה, יהיה טוב 333>
דייייי....|מקנא|אביה...
כמו לכל דבר גם לזה יש חסרונות.הודי'ה
מבינה ממש!זכוכית מגדלתאחרונה
למדתי לספור עד - 10 לפני שאני צועקת עליהם. וגם זה- בקושי.
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך