כותרת כלשהי:מתו"ש
בס"ד

יש למישו דוגמא למעשה שלא נובע מאגואיסטיות???
ריצה מסביב למגרש לפני שיעור ספורט..מיטל
זו כן אגואיסטיות-הסנה-בוער
בס"ד
כי אז אם יהיה משחק בשיעור לא יהיה לו כח, וכו'..
אולי- אמא שמקריבה חיים בשביל הבן שלה? או ילד שנותן את הלחם האחרון שלו למישהו בסתר בשואה? זה מה שעלה לי לראש ראשונים..
לא, זה אגואיסטיות של המורה! (הריצה..) =]שיראל:)
מתבקש!!<אריאל>
לחלק למישו  אסיסט (מסירה שאחריה הוא קולע) בכדורסל. (אפילו שאתה יכול לקלוע באותה מידה..) למסור זה הדבר הכי לא אגואיסטי שקיים.

אולי-הסנה-בוער
בס"ד
בתת מודע אתה כן חושב על עצמך, כי- ואי, החבר'ה יראו שאני משתף גם אחרים. 
ואי, בכל מצב שאני חושבת עליו כמעט יש מן נגיעה אישית, חוץ מאשר הורים לילדים שלהם. אפילו בין בני זוג יש אנטרסים, לא נעים לומר.
אני עומדת על שלי שריצה בספורט זה לא אגואיסטיותמיטל
אממ.... לא חושב.<אריאל>
אגואיסט- אדם שחושב רק על עצמו, חסר התחשבות בזולת.
אם הייתי הולך לסל כל פעם לבד, יכולתי לגמור משחק ככה לבד. אבל למסור כשאתה יודע שאתה יכול לקלוע ולקרב את הניצחון(המטרה הקבוצתית) ולשתף את כולם בניצחון, לתרום, ולגרום לשאר להשתפר, אין פה ספק אגואיסטיות.
~הסנה-בוער
בס"ד
הוא לא יהיה אדם שנקרא אגואיסט, אבל תהיה פה שמץ של אגואיסטיות, של אינטרסים בשביל עצמו.
יכולת לגמור ככה שמחק לבד, אבל האם היית נהנה ממשחק לבד כמו עם חברים?
האם זה היה מעלה את הערך שלך בעייני החברים שלך?
נראה לי שלא, אז כן יש פה נגיעות אישיות.
ואם לי באופן אישי.<אריאל>
לא אכפת מהערך שלי בעיני חבריי. אני בעד שיקבלו אותי כמו שאני.?. כי ככה אני בתכל'ס. אני לא אשתנה בגלל מחשבות של אחרים, אלא רק בגלל המצפון שלי. 
אז אני אומרת שאני לא מאמינה לך.הסנה-בוער
בס"ד
לכל אדם יש צורך שיעריכו אותו. העוצמה של הצורך הזה משתנה בין אנשים שונים- יש כאלו שיעשו הכל בשביל לזכות באהדה מצד אחרים, ויש כאלו שדי ישמרו על האופי של עצמם, אבל אין מישהו שיעשה כל הזמן דברים בלי לחשוב, אפילו שתת מודע, מה אחרים יאמרו.

זכותך המלאה לא להאמין לי.<אריאל>
אבל כזה אני. אני לא אעשה דברים כדי לזכות, באהדה, כבוד, יוקרה, מעמד. אלא בשביל ענייני.(אנחנו דיי סוטים מהדיון ההתחלתי..) אני אמיתי עם החברה. לא משתנה בשביל אף-אחד, אני לא רוצה בכלל הערכה שבאה על דברים פיזיים, אני טוב בכדורסל, אנשים אומרים לי את זה... ו.... מה זה נתן לי בחיים? קנאה מצד אנשים קטנוניים? (רק דוגמה, יש דברים אחרים)אז בכלל, עכשיו לחזק את הקנאה כלפי?  
שתביני, אני ממש לא בעד להתנתק ולא לעשות כלום בגלל הקנאים, כי אני לא משתנה בגלל החברה,אבל לפעול לא מכדי לקבל אגו? וכבוד? זה קיים.
 יוקרה וכבוד אמיתיים באים כתוצאה ממעשים טובים, אופי טוב ונחמדות לזולת. שהם בעצמם מהווים קידוש השם ומביאים כבוד אמיתי. שנזכה להגיע לדרגה הזאת.. ולקדש שם שמיים במעשינו.
אז כן יש פה סוג של אגואיסטיות.הסנה-בוער
בס"ד
[שמץ קטן, אבל יש]. אתה נהנה לשחק כדורסל, לא? אז זה כן תורם לך.
דיברתי על המסירה, לא על עצם המשחק!..<אריאל>
אין אדם שלא אכפת לא בכלל מהערכתם של אנשים אחרים.איתיאל ש
שוב, אל תכליל.. אתה מוזמן לפקוח עיניים<אריאל>
אני מגדיר את עצמי כאחד כזה. אני עושה מה שטוב לי-בשביל עצמי. ולא ח"ו בשביל שאנשים יעריכו אותי יותר, אני רואה בזה סוג של צביעות. ואני בטוח שמסביבך יש עוד כאלה.
ללללייייייייישון!נעמה...
אלא אם כן את ממש ממש ממש אגואיסטית בחלומות שלך.
אין כזה דבר, כי-אביה =)
כל דבר שתעשי, אבל באמת כל דבר, יכול לנבוע מאגואיסטיות.

ולכן אפשר להבין:רציתי
שכל דבר שאתה עושה מתוך רצון לתרום לאחרים, ולא בשביל לקבל תמורה - הוא לא אגואיסטי.
ד"א, הרב דסלר בספר "מכתבים מאליהו" כותב שאהבה היא הדבר הכי לא אגואיסטי בעולם, בגלל שהיא נוצרת ע"י נתינה אמיתית, פשוט בשביל לתת. בלי ציפייה לקבלת תמורה.
אין דבר כזה!!!מה אכפת לכם???
אין!!!!
הכל אגואיסטי.הכלל!!!
וגם כשאנשים עושים דברים טובים זה רק כדי להשקיט את המצפון או להרגיש מיצוי וסיפוק
אז החיים בזבל???!!
לא כ"כ מסכים..אבישי רחובות
זה ההבדל שבין ישראל לגויים הגויים עושים הכל לעצמם ולא כי הם אוהבים לתת אבל אצל היהודים זה הפוך זה על מנת לתת וזה אחד הדברים שצריך להתחזק בהם וקשה אבל אפשרי ביותר...
ו ל מ ה היהודי הקדוש רוצה לתת??!מה אכפת לכם???
כדי לעשות טוב לעולם.
למה לעשות טוב לעולם?
כדי שהוא ירגיש טוב/כדי שהוא לא יצטרך לראות אחרים סובלים/כדי להרגיש סיפוק/מיצוי/כדי לקבל שכר על בעולם הבא/כדי שאנשים יתנהגו אליו חזרה יפה.
אינטרסנטי או לא???
לדעתי אין דבר אחד שלא נובע מטיפת אגואיסטיותמתו"שאחרונה
בס"ד

אפילו אם זה רק בשדביל לנקות את המצפון או להרגיש צדיק או כדי לא ללכת לגהנום או וכו וכו וכו..
זה כזה מבאס!!!!!!!!!!!!!
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך