כותרת כלשהי:מתו"ש
בס"ד

יש למישו דוגמא למעשה שלא נובע מאגואיסטיות???
ריצה מסביב למגרש לפני שיעור ספורט..מיטל
זו כן אגואיסטיות-הסנה-בוער
בס"ד
כי אז אם יהיה משחק בשיעור לא יהיה לו כח, וכו'..
אולי- אמא שמקריבה חיים בשביל הבן שלה? או ילד שנותן את הלחם האחרון שלו למישהו בסתר בשואה? זה מה שעלה לי לראש ראשונים..
לא, זה אגואיסטיות של המורה! (הריצה..) =]שיראל:)
מתבקש!!<אריאל>
לחלק למישו  אסיסט (מסירה שאחריה הוא קולע) בכדורסל. (אפילו שאתה יכול לקלוע באותה מידה..) למסור זה הדבר הכי לא אגואיסטי שקיים.

אולי-הסנה-בוער
בס"ד
בתת מודע אתה כן חושב על עצמך, כי- ואי, החבר'ה יראו שאני משתף גם אחרים. 
ואי, בכל מצב שאני חושבת עליו כמעט יש מן נגיעה אישית, חוץ מאשר הורים לילדים שלהם. אפילו בין בני זוג יש אנטרסים, לא נעים לומר.
אני עומדת על שלי שריצה בספורט זה לא אגואיסטיותמיטל
אממ.... לא חושב.<אריאל>
אגואיסט- אדם שחושב רק על עצמו, חסר התחשבות בזולת.
אם הייתי הולך לסל כל פעם לבד, יכולתי לגמור משחק ככה לבד. אבל למסור כשאתה יודע שאתה יכול לקלוע ולקרב את הניצחון(המטרה הקבוצתית) ולשתף את כולם בניצחון, לתרום, ולגרום לשאר להשתפר, אין פה ספק אגואיסטיות.
~הסנה-בוער
בס"ד
הוא לא יהיה אדם שנקרא אגואיסט, אבל תהיה פה שמץ של אגואיסטיות, של אינטרסים בשביל עצמו.
יכולת לגמור ככה שמחק לבד, אבל האם היית נהנה ממשחק לבד כמו עם חברים?
האם זה היה מעלה את הערך שלך בעייני החברים שלך?
נראה לי שלא, אז כן יש פה נגיעות אישיות.
ואם לי באופן אישי.<אריאל>
לא אכפת מהערך שלי בעיני חבריי. אני בעד שיקבלו אותי כמו שאני.?. כי ככה אני בתכל'ס. אני לא אשתנה בגלל מחשבות של אחרים, אלא רק בגלל המצפון שלי. 
אז אני אומרת שאני לא מאמינה לך.הסנה-בוער
בס"ד
לכל אדם יש צורך שיעריכו אותו. העוצמה של הצורך הזה משתנה בין אנשים שונים- יש כאלו שיעשו הכל בשביל לזכות באהדה מצד אחרים, ויש כאלו שדי ישמרו על האופי של עצמם, אבל אין מישהו שיעשה כל הזמן דברים בלי לחשוב, אפילו שתת מודע, מה אחרים יאמרו.

זכותך המלאה לא להאמין לי.<אריאל>
אבל כזה אני. אני לא אעשה דברים כדי לזכות, באהדה, כבוד, יוקרה, מעמד. אלא בשביל ענייני.(אנחנו דיי סוטים מהדיון ההתחלתי..) אני אמיתי עם החברה. לא משתנה בשביל אף-אחד, אני לא רוצה בכלל הערכה שבאה על דברים פיזיים, אני טוב בכדורסל, אנשים אומרים לי את זה... ו.... מה זה נתן לי בחיים? קנאה מצד אנשים קטנוניים? (רק דוגמה, יש דברים אחרים)אז בכלל, עכשיו לחזק את הקנאה כלפי?  
שתביני, אני ממש לא בעד להתנתק ולא לעשות כלום בגלל הקנאים, כי אני לא משתנה בגלל החברה,אבל לפעול לא מכדי לקבל אגו? וכבוד? זה קיים.
 יוקרה וכבוד אמיתיים באים כתוצאה ממעשים טובים, אופי טוב ונחמדות לזולת. שהם בעצמם מהווים קידוש השם ומביאים כבוד אמיתי. שנזכה להגיע לדרגה הזאת.. ולקדש שם שמיים במעשינו.
אז כן יש פה סוג של אגואיסטיות.הסנה-בוער
בס"ד
[שמץ קטן, אבל יש]. אתה נהנה לשחק כדורסל, לא? אז זה כן תורם לך.
דיברתי על המסירה, לא על עצם המשחק!..<אריאל>
אין אדם שלא אכפת לא בכלל מהערכתם של אנשים אחרים.איתיאל ש
שוב, אל תכליל.. אתה מוזמן לפקוח עיניים<אריאל>
אני מגדיר את עצמי כאחד כזה. אני עושה מה שטוב לי-בשביל עצמי. ולא ח"ו בשביל שאנשים יעריכו אותי יותר, אני רואה בזה סוג של צביעות. ואני בטוח שמסביבך יש עוד כאלה.
ללללייייייייישון!נעמה...
אלא אם כן את ממש ממש ממש אגואיסטית בחלומות שלך.
אין כזה דבר, כי-אביה =)
כל דבר שתעשי, אבל באמת כל דבר, יכול לנבוע מאגואיסטיות.

ולכן אפשר להבין:רציתי
שכל דבר שאתה עושה מתוך רצון לתרום לאחרים, ולא בשביל לקבל תמורה - הוא לא אגואיסטי.
ד"א, הרב דסלר בספר "מכתבים מאליהו" כותב שאהבה היא הדבר הכי לא אגואיסטי בעולם, בגלל שהיא נוצרת ע"י נתינה אמיתית, פשוט בשביל לתת. בלי ציפייה לקבלת תמורה.
אין דבר כזה!!!מה אכפת לכם???
אין!!!!
הכל אגואיסטי.הכלל!!!
וגם כשאנשים עושים דברים טובים זה רק כדי להשקיט את המצפון או להרגיש מיצוי וסיפוק
אז החיים בזבל???!!
לא כ"כ מסכים..אבישי רחובות
זה ההבדל שבין ישראל לגויים הגויים עושים הכל לעצמם ולא כי הם אוהבים לתת אבל אצל היהודים זה הפוך זה על מנת לתת וזה אחד הדברים שצריך להתחזק בהם וקשה אבל אפשרי ביותר...
ו ל מ ה היהודי הקדוש רוצה לתת??!מה אכפת לכם???
כדי לעשות טוב לעולם.
למה לעשות טוב לעולם?
כדי שהוא ירגיש טוב/כדי שהוא לא יצטרך לראות אחרים סובלים/כדי להרגיש סיפוק/מיצוי/כדי לקבל שכר על בעולם הבא/כדי שאנשים יתנהגו אליו חזרה יפה.
אינטרסנטי או לא???
לדעתי אין דבר אחד שלא נובע מטיפת אגואיסטיותמתו"שאחרונה
בס"ד

אפילו אם זה רק בשדביל לנקות את המצפון או להרגיש צדיק או כדי לא ללכת לגהנום או וכו וכו וכו..
זה כזה מבאס!!!!!!!!!!!!!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך