אני מאוד עייפה וטרודה.
נתחיל מזה שכבר כמה ימים שהסוכרת הריון שלי לא מאוזנת- בעיקר בצום, אבל אתמול גם הגעתי לשיא השיאים - 168 סוכר שעה אחרי ארוחת צהריים.
אני מודה שאני פחות מקפידה על תזונה בימים האחרונים וגם הפסקתי עם ההליכות , אז יש סיכוי שכל מה שקורה עם הסוכרת זה בגלל ההתנהגות המזלזלת שלי.. אני כל כך מפחדת שאני אצטרך לקחת תרופות, שיהיה לי עובר גדול, שאצטרך קיסרי… וזירוז בשבוע מוקדם. כל הפחדים התחילו לצוף ולעלות ואני מוצאת את עצמי עם דפיקות לב כל הזמן מרוב סטרס.
דבר שני- חמותי משגעת אותי, ממש בלתי נסבלת האישה הזו.
אנחנו גרים ביחידת דיור מתחת לבית שלהם וזה טעות חיי- למזלי, קנינו דירה ואנחנו מתכננים לעבור לשם אבל בינתיים אני כאן…
היא מאוד מתערבת, וזה ממש קשה לי.
אתמול החליטה לעשות לי שיחה- על איך לדעתה צריך לגדל את הילד, על הזוגיות שאסור לוותר עליה אחרי הלידה, ועל זה שאני צריכה להפסיק להתלבש בפיג׳מות (בבית שלי!!) ובשבילי יחזור מהעבודה יראה אותי לבושה בשמלה יפה ומתוקתקת כדי שימשך אלי אחרי הלידה…
ממש לא אהבתי את העצה הזו. ובכללי כל העצות שלה מביאות לי עצבים!!!!
היא גם חמה מתערבת מידי, היא קונה לנו כמויות של דברים לתינוק ביד 2 ובאמת שזה מבאס כי לא ביקשנו.. רציתי ללכת לקנות ולהתרגש, והכל היא קונה בלי לשאול פשוט קובעת עובדה שקנתה לנו- מיטה, מזרון, עריסה, שידת החתלה, סלקל, צעצועים בכמויות משהו מוגזם, בגדים (בערך 300 בגדים יש לי שהיא קנתה הכל 0-3 מה בדיוק אני אעשה עם כל כך הרבה בגדים)
אפילו משטח החתלה יד 2! מה נסגר?? מי ביקש!!!! זה קצת מגעיל אותי..
עכשיו היא החליטה גם לקנות עגלה ביד 2. ובאמת שאמרתי לה שלא צריך..
היא לא מבינה אותי..
אני ובעלי שנינו מהנדסים שעובדים בהייטק ועושים משכורות גבוהות, עם כל הכבוד לעזרה שלה- העזרה מוגזמת ואנחנו יכולים להרשות לעצמנו לקנות דברים חדשים מהחנות
ולא ברור לי מה זה הג׳וק הזה של יד 2 שנכנס לה לראש..
אני בוכה המון בגללה, היא גם מתערבת לי בעניין ההנקה נגיד אמרתי שאני ארצה לשלב תמ״ל והיא התחרפנה והתעצבנה ואמרה שזה ממש רע ולמה למה בכלל היא צריכה להביע את דעתה?
כל הזמן היא מתנהגת כאילו היא הולכת ללדת והיא תהיה האמא.. היא גי עשתה לי ככה לפני החתונה- התנהגה כאילו היא מתחתנת..
היא באה אלי הבייתה בלי לשאול, (יורדת אלינו ליחידה) מחליטה לעזור לי לנקות.. הערכתי ממש בהתחלה כי באמת שקשה לי לנקות בימים אלו.. אבל אז היא מתחילה לקטר שאנחנו לא יודעים לנקות, שככה לא מנקים בית, מתחילה להתעצבן… מחטטת לי בארונות, ואני כל כך מתעצבנת כי לא ביקשתי עזרה, ולא ביקשתי שהיא תשגע אותי .. היא אומרת לי ״רואים שרת לא יודעת/אוהבת לנקות״ וזה כל כך פוגע בי… זה מפריע לי, ואמרתי לה, והיא מסרבת להקשיב…
אוף, סתם הייתי צריכה לפרוק…
איזה מחרפן זה, ועוד בהריון כשסף הרגישות גבוה