ואני רוצה לבכות
אז אני לועסת את הלחי מבפנים
ומגלגלת עיניים
ואז זה יוצא
ואז אני שואלת את עצמי למה את בוכה
ואני יודעת שבגלל כלום
אבל אני באמת מרגישה עצובה
ואז אני נזכרת שלא מצאתי את התכשיטים ושבכלל לא כיף לי ההסדר ואני רוצה משהו שונה אבל אני לא יודעת איך ומה
ושאני רוצה כבר לגמור עם הרישיון וזה גם יושב לי על הלב
ואז אני נזכרת שעוד יומיים אני מתחילה שירות וגם אולי זה מלחיץ אותי למרות שאני טוענת שאני לא לחוצה.
ואז אני נזכרת שהייתי אמורה לסוע היום לרחובות ובמקום זה רק שמרתי עליו וזה יצא גם לא מוערך כי הוא ישן כל הזמן
ואז אני נזכרת שהכנתי ארוחת ערב אבל זה היה בחמש דקות איחור אז בסוף אכלתי לבד ויצטרכו לחמם הכל שוב
ואז אני נזכרת שסתם קניתי מתנה בעוד 120 שח ובסוף גם היה לי מכס
ואז אני נזכרת שאין לי כבר כח לצאת למסעדות ואני רוצה הופעה
ואז אני נזכרת שהייתי אתמול בהופעה והיה מדהים אבל אני לא מצליחה להחזיק את השמחה הזאת אצלי עכשיו
ואז אני נזכרת שאוזניות והליכה לחדכ יכלו להיות טובים עכשיו אבל שכחתי אוזניה ויקח זמן עד שהיא תחזור אלי
כואב לי בלב וזה סתם
אז אני לועסת את הלחי מבפנים
ומגלגלת עיניים
ואז זה יוצא
ואז אני שואלת את עצמי למה את בוכה
ואני יודעת שבגלל כלום
אבל אני באמת מרגישה עצובה
ואז אני נזכרת שלא מצאתי את התכשיטים ושבכלל לא כיף לי ההסדר ואני רוצה משהו שונה אבל אני לא יודעת איך ומה
ושאני רוצה כבר לגמור עם הרישיון וזה גם יושב לי על הלב
ואז אני נזכרת שעוד יומיים אני מתחילה שירות וגם אולי זה מלחיץ אותי למרות שאני טוענת שאני לא לחוצה.
ואז אני נזכרת שהייתי אמורה לסוע היום לרחובות ובמקום זה רק שמרתי עליו וזה יצא גם לא מוערך כי הוא ישן כל הזמן
ואז אני נזכרת שהכנתי ארוחת ערב אבל זה היה בחמש דקות איחור אז בסוף אכלתי לבד ויצטרכו לחמם הכל שוב
ואז אני נזכרת שסתם קניתי מתנה בעוד 120 שח ובסוף גם היה לי מכס
ואז אני נזכרת שאין לי כבר כח לצאת למסעדות ואני רוצה הופעה
ואז אני נזכרת שהייתי אתמול בהופעה והיה מדהים אבל אני לא מצליחה להחזיק את השמחה הזאת אצלי עכשיו
ואז אני נזכרת שאוזניות והליכה לחדכ יכלו להיות טובים עכשיו אבל שכחתי אוזניה ויקח זמן עד שהיא תחזור אלי
כואב לי בלב וזה סתם