סליחה שאני מתפרץמחפש את האור..
לפורום של אולפניסטיות, אבל רציתי רק להגיד לכם משהו קטן,לא חשוב. בישיבה שלי לומד הבן של הרב קפאח, בכיתה י"ב, והוא הולך לפעמים עם חולצה של האולפנה, חמודה כזאת, חולצה של "כאן בונים בנות" ותמרור עצור עם ציור של תיכוניסט זאב כזה...מוכרת לכם? אז רק רציתי להגיד שהיא חולצה ממש חמודה,והוא גם הסביר לכולם על החולצה... אבל זה לא הגזמה קצת? זה לא כאילו כל המטרה של תיכוניסט מצוי או תלמיד ישיבה למינהו, היא רק לשבות לב של אולפניסטית תמימה למינה... אני צודק? ואולי אני טועה? סתם כי למדתי פעם כבר בישיבה במירון (ז-ח) ולא ירדו כל כך הרבה תלמידים לאולפנה...משמע, ירדו, אבל קצת......  אז סתם רציתי להגיד את זה,ואני עף, ביי.
וסתם שאלה:זאת חולצה שניתנה לכל תלמידות האולפנה,או הופצה רק לצוות החינוכי?
ביי...
...אנונימי (פותח)
זה רק לצוות של המורים...שלפני שנה שנתיים..
........עדי9
לא צריך להיסחף...זה בצחוק....כאילו...יש בזה המון המון אמת גם אבל צריך לקחת את זה בפורפורציה נכונה....זה צחוקים פנימיים באולפנא....
אבל בכל מקרה יש בזה גם הרבה אמת....גם למה שיש במירון(מהישיבה),אבל גם עם בנים בכלל...
..........עדי9
לא צריך להיסחף....זה בצחוק הדברים עליהם...יותר נכון-יש בזה המון המון אמת אבל כל הדברים האלה זה דברים שצוחקים עליהם באולפנא...אבל לא לשכוח שגם בצחוק הזה יש המון המון אמת!!
אחת החולצות החזקות!!בת מלך =)אחרונה
זה רק לצוות החינוכי...וכנראה למדת במירון לפני הרבה זמן...
סתתם בלי ללכלך יש יותר בנים מפעם אבל עדיין לא כזה הרבה זה יותר בדיחה פנימית כזאת..כי הרב קורא בכללי לבנים זאבים...למרות שהוא אומר לנו שלא כל הבנים זאבים...טוב אין לי כח להסביר לך עוד אם בא לך יותר פירוט תגיד ואני יכתוב לך ...שלא תחשוב משו לא נכון על הרב קאפח..
נראה שבנות אולפנת מירוןמקפיצים נטושים

לא מספיק פעילות פה. ואז בנים כמוני נכנסים. חוצפה שכזו.

|יד פרצוף|הוד444
עוד כאפהטהורה~

את על החול החם בסירהטהורה~

והים מנגן אותךטהורה~

את השיר שלךטהורה~

והלב נפתח.טהורה~

חלון פתוח שיער ברוחטהורה~

משהו נגמרטהורה~

ילדה אישהטהורה~

נבהלת מעצמהטהורה~

נוסעת רחוקטהורה~

לצחוק למחוקטהורה~

לומדת לחיותטהורה~

את לא לבדטהורה~

אף פעם לא לבדטהורה~אחרונה

אלוהים. כמה שקשה לי אלוהים.טהורה~

בפנים הפחד רוקד, הפחד בודדטהורה~

נמאס להתלונן.טהורה~

אי אפשר להפסיק.

..טהורה~

(אוף,ככ הרבה טעויות עשיתי,ולא ידעתי. למה לא אמרו לי שאסור לומר ככה? ומה אני אמורה לעשות עכשיו? איך מתמודדים עם הידיעה הזאת שאולי בכל רגע יכול לקרות לה משו? ואסור לספר לאף אחד. אסור. אסור. אסור. אמרו לי שחייב לספר, אבל אני לא מסוגלת לעשות את זה. זה יהיה ככ דוחה ומגעיל. אבל אם יקרה משו? זה יהיה על המצפון שלי. רק שלי. כי לא היה לי אומץ לעשות עם זה משו. די די אני לא יודעת. אני קטנה מידיי, החיים האלה גדולים מידיי, אין עם מי לדבר. אין למי לספר. אין איפה לפרוק.)

אולי יעניין אותך