((למה הכל נהרס לי?
יש לי חולשה מפחידה בכל בגוף.
עוד משו,לא כיף לי להיות תלויה בכלום.
הוא שורף לי את המוח והלב וזה מעיק אוף
וינעל העולם למה יש אנשים?ולמה יש פלאפון ולמה יש אנשים שצריך להתקשר וצריך לדבר איתם בהודעות ולהגיב לאנשים כילו למה באמת למה.כואב לי המוח שיכחד היקום הזה.
ממ טוב לי שהיא מצחיקה רצח ושיש אותה וואי.ואני צכה שקט.וגם עוד סדר במחשבות.אבל יש קצת וזה טוב.הצלחתי קצת.הילדים שלו יזכו בו פשוט,אוקי?הלוואי הייתי אחת מהם.
ומתחילה להיות יותר בהירות וזה מאוד שמח ומצחיק בלב.ישתבח שמו לעד.ולמה אני משקרת לעצמי כל פעם מחדש?ולמה אני מדחיקה ומכחישה ולאידעת מה.וסאמק אני יודעת למה אבל אני שמה זין על זה וזה מטומטם עוד יותר,כי אני יכולה להרבה יותר ופשוט מוותרת לעצמי מראש כי מפחדת.וזה להתנהג לעצמי כאילו שזה כן..ואנלא במקום הזה.אנלא במצב הזה.אני מפחדת ממה שמרגישה.אני נבהלת.חח זה קורע להיבהל מעצמך אשכרה.אבל כוסאמק אני שונאת.נמאס להיות חייב.נמאס שאומרים לי מה לעשות ורק כי לא נעים אז מקשיבה לכולם שם.זה חרא של דבר כי זה להיות לא אתה.אבל מובן גם.כי לא באלי לפגוע באף אחד.עדיין זה מטומטם כי זה בא על חשבוני וצריך לעשות לעצמי טוב.אני גרועה בלעשות את זה.בלהיות טובה לעצמי.בלדעת בכלל מה זה טוב.אני מבולבלת ינעל העולם.
עוד שבת.גם כן זאת..שתהיה.אני רוצה שיהיה לי שמח באמת.ואשכרה לא עשיתי את זה עד הערב בגלל כל החרא שהרגשתי היום.והכל תלוי אחד בשני.זה עושה לי ככ רע לחשוב על זה.והיו ככ הרבה שיחות טלפונים שעשו לי פיזית לבכות.הרבה לבכות.ואנלא אוהבת לבכות ואנלא אוהבת לדבר.ולא באלי אף אחד עכשיו.לא באלי להיות קשורה לאף אחד.ינעל העולם אני באמת לא רוצה להיפגע כבר.מה כבר רציתי?אוף מתפוצץ לי המוח.ופתאום גם עכשיו כואבת לי הבטן רצח.מפתיע ביותר הא?אני צכה לבכות מלא.וככ לא באלי אבל אני באמת צכה.ואיך שהכל כל כך לא סותר..זה מפחיד.זה מצחיק.אוף ומגעיל לי כל כך.וכל הלילה כמעט היינו איתו ודייי לבנים כוסאמק דיייייייייייייי.למה אני עושה את זה לעצמי??באמת שכל בן לא עושה לי טוב בכלל.באלי להקיא אךךךךךךך.
וזה אשכרה לא לדעת לאן אתה הולך.זה לא נתפס לי אוקיי?
אני מוקפת במחשבות.יותר מידיי מחשבות.אני מעיקה לעצמי.
חלאססססססססססססססססססססססססססססססס))