חיפה- שירות ולימודים 1+1בת עמי שלי
בגרעין חיפה פותחים לך האפשרות להרחיב אופקים תוך כדי שירות.
מה זה בעצם כולל?
1.תקן בוקר של "והדרת". עבודה במסגרת פרויקט "והדרת". ליווי אישי של קשישות מתפקדות והתנדבות במרכזי יום של קשישים.
2.לימודי מדרשה או קורסים אקדמיים של מכללת חיפה או לימודים באוניברסיטת חיפה.-והכל בחינם!

תנאי קבלה: זכאות לבגרות, הרשמה למוסד האקדמי, התמדה ומוטיבציה לתרום.

והבונוס החשוב ביותר: רכזת מדהימה, שירות קרוב לים ועשייה בעיר הגדולה.

סיירות יתקיימו בתאריכים:
27.1 בשעה 11:30 למתעניינות בלימודים באוניברסיטה
1.2 בשעה 11:30 למתעניינות בלימודים במדרשה או במכללה

לפרטים: לימור הרכזת: 052-8990468
מה האינטרס שלהם לתת בחינם?טכני
חלילה לא כדי לזלזל, אלא באמת מעניין אותי
אני חושבת שהאינטרסאנונימי (פותח)
הוא המשך הלימודים שלך באותו מוסד. במהלך שנת שירות הרי לא תסיימי את התואר, אלא תספיקי מספר קטן יחסית של קורסים. ואז תישארי ללמוד באותו מוסד, ולשלם כמובן על המשך לימודייך. זה הניחוש שלי- וזה משתלם למי שמתעניינת בשילוב הזה.
לחזק את העיר חיפהבת עמי שליאחרונה
טכני היקרה,

ראשית, אני שמחה שאת שואלת - וחושבת שתשובתה של נעה היא בהחלט חלק גדול מהעניין. באוניברסיטת חיפה ישנם תחומים מאוד חזקים - כגון פיזיוטרפיה, משפטים וכו'. מכיוון שבנות שירות נוטות לבחור בערים מרכזיות יותר - ופחות מתמקדות במקומות כמו חיפה, יש לאונ' אינטרס שיווקי. כפי שכתבה נעה, בת שתתחיל ללמוד באונ' ותראה שמדובר באונ' רצינית עם לימודים אקדמאים ברמה גבוהה - סביר להניח שתישאר.

ישנה עוד נקודה - והיא מבחינתנו לא פחות חשובה ואף יותר! חיפה זקוקה לחיזוק של צעירים דתיים! כפי שראית, הלימודים האקדמאים ניתנים בשילוב עם גרעין "יתד" - "צעירים למען חיפה". יש רצון עז להביא צעירים דתיים לעיר על מנת לתרום לאופייה. בנות שתגענה לשרת וללמוד בחיפה, קיים סיכוי שתישארנה - וזה שווה המון!

מקווה שעניתי לשאלתך 
תודה שוב לנעה ושיהיה יום נפלא!
פרוייקט משותף של ע.שלומית וע. על"ה למען העיווראנונימי (פותח)
אם כבר מדברים על פרוייקטים שנותנים ערך מוסף אז ישנו פרוייקט משותף של ע.שלומית  וע. על"ה למען העיוור.
מיועד לבנות ובנים עיוורים ולקויי ראייה אשר יש בידם תעודת עיוור ומעוניינים לעשות שירות לאומי. הם מקבלים ליווי צמוד וישלבו גם הם שירות עם השלמת בגרויות, פסיכומטרי, לומדים להיות עצמאיים, חלקם משולבים בדירות שירות.

אם אתם מכירים מישהו עם לקויי ראייה אז כדאי! זה פרוייקט מדהים ומרגש!
התוכנית הזאת נמצאת בכל העמותותבת עמי שלי
כל אחד עם תעודת עיוור יכול לקבל את התוכנית מכיוון שהתוכנית היא מטעם עמותת על"ה.

בהצלחה!
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך