קראתי הכל וחיממתן את ליבי, לא הספקתי לענות.
הגענו לבית חולים, היינו בטוחים שמשם נצטרך לקבוע תור והגענו בלי כלום עלינו. אך החליטו להשאיר אותי כבר מייד לאשפוז.
העובר היה יותר קטן, התאים לשבוע 15, (הלם, אם כי שבועיים אני ובעלי בחששות, איך אני עדיין לא מרגישה תנועות, למה הבטן לא יוצאת...) לא הבנתי אם נשארנו כי היה קצת דימום או כיון שיו"כ היה בפתח...
אמרו לנו שניקח בחשבון שנצטרך להישאר יום כיפור....
הקטע שלא הכרתי זה היה כדורי ציטוטק שקיבלתי, ואחרי זמן, כאבים, ירידת מים דימום, הם גרמו ליציאת העובר במיטה, ורק אחרי כן הורידו אותי לגרידה בהרדמה מלאה.
האמת חושבת שכמה שהשלב הזה היה קשה, זה מאד תרם לי נפשית, ביקשתי לראות את העובר, וזה ממש חיבר אותי לדעת ממה נפרדתי, קשה מאד נפשית, אבל הרגיש מאד נכון לי. (הייתי מוכנה לשבת איתו כמה דקות אבל האחות הראתה לי קצרצר ממש....)
זהו, הספקנו לחזור ליום כיפור הביתה ברוך ה', יחד עם הילדים, אחרי המון ליבוטים מה נכון לנו בחג. אבל זה היה נס. גם בלי זה בכיתי מספיק....
ברוך ה' יש לי 4 ילדים מתוקים מהממים שעוזרים לי לצלוח בשלום ולשמוח, כי זה קצת קשה, חיכינו להריון הזה שנתיים... ועברנו בשנה הזו עוד הפלה מוקדמת (שבוע 6).....
נקווה שהשנה נחתמנו לשנה טובה יותר, התפילות שלנו יצאו בקלות ממקום עמוק.... בעזרת ה'.
וכמו שהתפללנו היום - שלא תפיל אישה פרי בטנה, אמן על כולן!