אין לי כוח לזה כברררהחיים מאושרים
אוקע אני רוצה להסביר את המצב אז ככה:

אני הייתי בפול בידודים עכשין מה קרה לי בשבועיים האחרונים בערך (לא מחוסנת )

אוקע אז ככה דודים שלי שגרים איפה שאנחנו גרים התגלו כחיובים (הם כן מחוסנים) והם התגלו כחיובים קיצור הייתי צריכה בידוד סימיתי אותו בדיוק ביום הראשון של הלימודים (בעצם יותר משבועיים נראה לי טוב אני לא יודעצ העצם הבדתי את זה) קיצור היונו בבידוד רק אני ואחים שלי הקטנים עכשיו יצאנו שלילים אז הלכנו לבית ספר אני לאולפנה...
וטז בשעה השניה שלחו לאמא שלי הודעה שהייתה בעייה בבדיקת קורונה של אחותי והיא חיובית (למרות שהיא קיבלה שלילי בהתחלה) קיצור באותו רגע כל הכיתה שלה היתה צריכה בידוד ואז אמ אכ שלי המרה למנהלת שלי אז המנהלת שלי קראה לי קיצור היא אמרה לי שמחכים לי בחוץ הבאתי את התיק הלכתי לבית והייתי בבידוד בראש השנה יצאתי ביום השני של ראש השנה אבל הלכתי לתפילות וזה רק ביום השלישי קיצור הכל טוב ויפה ואז הלכנו לעשות בדיקת קורונה בגלל שאמא שלי רצתה שיהיה לנו... לא הבנתי בדיוק מה קיצור עשינו כולם שלילים ואז אחותי הגדולה שלא היתה בראש השנה בבית הגיע באמצע הלילה (שאחותי הגדולה הזאת כבר הייתה חולה בפסח וגם אז היינו בבידוד...) קיצור היא הגיע ואז היא הייתה ממש חול צינון שיעול וזה אז היא עשתה בדיקת קורונה והיום מקודם הגיע לה חיובי עכשיו ההורים שלי נסעו ממש ממש רחוק בישביל בר מצווה של בן דוד שלי (ההורים שלי גם לא מחוסנים ורק הם נסעו כי רק להם הגיע עד אז שלילי...) קיצור ההורים שלי עכשיו בדרך חזור כי הם צריכים בידוד ואני צריכה בידוד גם ביום כיפור וגם בסוכותתתתת
וזה ממשמשממממששש לא עוםר למה כל הזמן אני בביודוד פסח ראש השנה יום כיפור סוכות והייתי גם שנה שעברה בשבועים הראשון כאילו לא הייתי ביום הראשון
ועכשיו הייתי בשעתיים הראשונותתתתת

טוב לא יודעת מה כתבתי פה אני יודעת שאני רוצה להשתגע כי זה לא עופרר

( אם אני יצא חיובית שיש לזה פול אחוזים אז אני יכניס חברה אחת מקווה שלא יותר קיצור לא נעים לי ממנה גם אמא שלה בסיכון וחברה זלי הזאת שתתה לי מהבקבוק אתמול)

בהצלחה לכל מי שגם בבידוד
אופפפפ חיבוקק❤ישראלית2❤🇮🇱
ווווווואווווחיים רק פעם אחת
מה זה תגידי לי???? המילה היחידה שיש לי בראש עכשיו זה בידוד!!!!
חיימוששששש איך שרדת???
זה מממממש קשוח!!!!
הלוואי זה פעם אחרונה!!! לקחת מנת בידודים של כמה אנשים נראלי....
קחי חיבוק ענקקקקקקקקק
אוי איזה באסה!היום יהיה שמח✨

חבל שאתם לא מתחסנים..

זה לא קשור חיסונים כן לא אחותי שבגללההחיים מאושרים
אנחנו בביודוד הייתה כבר חולה אז יש לה תו ירוק,
ואחותי האחרת שבגללה היינו בבידוד עד שבוע שעבר נראה לי נדבקה ממחוסנים...

קיצור חיסונים זה לא מה שעוזר עכשיו...
בעיקר לא כשנדבקים גם כשאתה מחוסן...

האא ויש לי דודים שכן התחסנו וגם הם היו כבר חולים כאילו קודם היו חולים ואז התחסנו והם היום גילו שיש להם גם קורונה במשפחה
זה תלוי ממש אם הם התחסנו מנה שלישיתישראלית2❤🇮🇱
וכמה זמן עבר מאז..אחרי 5 חודשים זה כבר לא תקף
בכולפן גם מחוסנים חולים אבל הסבירות שזה יקרה נמוכה בהרבה וגם מקבלים את זה יותר בקלות
אגב יש לך מיניניים ליד הבית שותכלי לשמוע תפילה או שופר?
ואיי בהצלחה
בעקרון אין אבל אולי אסא שלי יצליח לסדר אבל רוב הסיכוי שלאהחיים מאושרים
אבל בעקרון אבא שלי הרבה פעמיים חזן נגיד עכשיו הוא היה אמור להיות חזן ..
אע יפההישראלית2❤🇮🇱אחרונה
אויי איזה באסהלראות בטוב

ואני לא יודעת למה אתם לא מחוסנים.. אבל אולי אפשר לדבר על זה עם ההורים ותתחסנו. זה מאוד מקיל בהרבה דברים(:

בהצלחה
זה ממש נעון שזה מקלהחיים מאושרים
עובדה שיש לי חברות עכשיו שבגלל שהם מחוסנות הם לא בבידוד אבל זה לא קשור כי רוב הסיכויים שאם אני חולה אז הם גם חולות...

חוץ שבכללי אני לא התחסנתי שום חיסון כאילו אמא שלי כזה בריאה וזה נגיד אני בחיים לא לקחתי אקומול ובוא נגיד שאני בן אדם יחסית בריאה...
חחח
סתם אבל תודה על החיזוקים😍😘
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך