אני הייתי בפול בידודים עכשין מה קרה לי בשבועיים האחרונים בערך (לא מחוסנת )
אוקע אז ככה דודים שלי שגרים איפה שאנחנו גרים התגלו כחיובים (הם כן מחוסנים) והם התגלו כחיובים קיצור הייתי צריכה בידוד סימיתי אותו בדיוק ביום הראשון של הלימודים (בעצם יותר משבועיים נראה לי טוב אני לא יודעצ העצם הבדתי את זה) קיצור היונו בבידוד רק אני ואחים שלי הקטנים עכשיו יצאנו שלילים אז הלכנו לבית ספר אני לאולפנה...
וטז בשעה השניה שלחו לאמא שלי הודעה שהייתה בעייה בבדיקת קורונה של אחותי והיא חיובית (למרות שהיא קיבלה שלילי בהתחלה) קיצור באותו רגע כל הכיתה שלה היתה צריכה בידוד ואז אמ אכ שלי המרה למנהלת שלי אז המנהלת שלי קראה לי קיצור היא אמרה לי שמחכים לי בחוץ הבאתי את התיק הלכתי לבית והייתי בבידוד בראש השנה יצאתי ביום השני של ראש השנה אבל הלכתי לתפילות וזה רק ביום השלישי קיצור הכל טוב ויפה ואז הלכנו לעשות בדיקת קורונה בגלל שאמא שלי רצתה שיהיה לנו... לא הבנתי בדיוק מה קיצור עשינו כולם שלילים ואז אחותי הגדולה שלא היתה בראש השנה בבית הגיע באמצע הלילה (שאחותי הגדולה הזאת כבר הייתה חולה בפסח וגם אז היינו בבידוד...) קיצור היא הגיע ואז היא הייתה ממש חול צינון שיעול וזה אז היא עשתה בדיקת קורונה והיום מקודם הגיע לה חיובי עכשיו ההורים שלי נסעו ממש ממש רחוק בישביל בר מצווה של בן דוד שלי (ההורים שלי גם לא מחוסנים ורק הם נסעו כי רק להם הגיע עד אז שלילי...) קיצור ההורים שלי עכשיו בדרך חזור כי הם צריכים בידוד ואני צריכה בידוד גם ביום כיפור וגם בסוכותתתתת
וזה ממשמשממממששש לא עוםר למה כל הזמן אני בביודוד פסח ראש השנה יום כיפור סוכות והייתי גם שנה שעברה בשבועים הראשון כאילו לא הייתי ביום הראשון
ועכשיו הייתי בשעתיים הראשונותתתתת
טוב לא יודעת מה כתבתי פה אני יודעת שאני רוצה להשתגע כי זה לא עופרר
( אם אני יצא חיובית שיש לזה פול אחוזים אז אני יכניס חברה אחת מקווה שלא יותר קיצור לא נעים לי ממנה גם אמא שלה בסיכון וחברה זלי הזאת שתתה לי מהבקבוק אתמול)
בהצלחה לכל מי שגם בבידוד