אני רוצה להרגיש שהעולם הזה הוא מדוייק.
ולמההההההההההההההההההההההההההההההה.שוב פסיכוזה.למה ראיתי את זה שם??התחרפנתם לגמריי כילו??????????
אני רוצה כיפור בבית.ומפחדת שבעצם אני רוצה לעשות לעצמי רע.כי זה באמת הפער בין הרצון של המשפחה לבין חוסר הידיעה של מה באמת נכון לעשות.כי אנלא יודעת מה אמת.אני רוצה אמת חזק אבאלה חזק.הלב שלי רוצה לבוא לשם ולעשות נחת רוח ורוגע למשפחה.אני יודעת מאוד כמה קשה להם.ואם אולי אני סתם עושה סרט מלחזור אז לא חבל לצער אותם?אם אולי באמת קל לי לחזור רק שאני פשוט לא מודעת?קשה לי להאמין לי.אני רוצה להאמין לי.הלוואי הייתי יודעת משו.יודעת לבחור.מתאים לי לזרוק הכל ולבוא לבית בלי לחשוב וזהו.
מפחדת כי אנלא רוצה לעשות לאף אחד רע.אנלא רוצה לעשות לעצמי רע.ואנלא רוצה לעשות טוב לאנשים כשזה בא על חשבוני.אנלא רוצה להתפרק.אבל הלב..אוי הלב.הוא לא מפסיק לחשוב על אבא ואמא ועל הצער.ועל האחים.והמצפונים..אוי.אני מפחדת.כי באמת זה יעשה לי רע.כל כך רע.אבל יעשה לי טוב ששימחתי את אמא.הכי יעשה לי טוב שאמא תשמח.כי מגיע לה גם טוב לא פחות ממני.ומגיע לאבא טוב.ולאחים.
כתבתי לאבא היום שאני מתגעגעת אליו מאוד.הוא החזיר לי בהודעה-'גם אני. אז תבואי. את מתעקשת ממש סתם. תישכחי מהכל ובואי'.
הלוואי אדע מה לעשות.הלוואי מישו יגיד לי מה לעשות.אני מפחדת אבל לשתף ולדבר על זה.כואב לי מידיי להגיד במילים.
וקשה לי גם שאבא לא מבין אותי בשיט בחיים האלה.
הלוואי היה לי אלוהים לדבר איתו.אנלא רוצה לדבר עם בנאדם כלשהו.אני רק רוצה עכשיו שאני אדבר למישו שהוא רק מקשיב.אני רוצה אלוהים דייי קשוח לי העסק כל כך